יתרון בלראות מאוחר - יש כבר תרגום לעברית
חסרון - הוא ממש גרוע וחזרתי לכתוביות באנגלית אחרי 5 דקות
אוקי אז אלינור עושה עסקים עם הקינגפין, וקייט נסערת. בצדק. זה נורא לגלות שאמא שלך שתמיד אהבת והערצת היא האיש הרע. וקלינט קורא לה השותפה שלה לראשונה אוו זה חמוד. איזה מגניב הקטע שהם אשכרה עובדים ומכינים את כל החיצים המיוחדים, גורם להעריך את החצים האלה יותר. וגם קייט סופסוף מספרת לקלינט שהיא ראתה אותו אז בקרב על ניו יורק וזה נתן לה השראה. כמובן ששמרו את זה לסוף.
מאיה גם מתעמתת עם הקינגפין, בערך. יותר איי לאב יו ופרצופים חדשניים.
כולם מגיעים למסיבת כריסמס הפנסית של אמא של קייט. מתה על המוזיקה של מפצח האגוזים ברקע. והנה ילנה יאא מהממת

חחח וג'ק שם עם חרב מסתבר שהוא בכלל לא רע סתם אידיוט נחמד

וכל חברי הLARP בתור מלצרים/גיבוי. וקאזי מכוון רובה מבניין ממול לאלינור. מה הקטע המטומטמם הזה לירות במסיבה המונית? היה קשה לתפוס אותה במקום אחר שקט יותר? וכשהוא קולט את קלינט הוא מחליט לירות גם בו ויוצר מהומה.
קייט מוצאת את ילנה והן נאבקות במעלית ואז במשרדים חח ואיזה עובד מסכן מבולבל מהן (מה הוא עושה שם בערב חג המולד??) המריבות שלהן ממש חמודות אני רוצה שיהיו בסטיז עכשיו (בטח כבר האינטרנט הפך אותן לשיפ. לא מתנגדת במיוחד אבל פחות מתרגשת משיפים של בנות, אני אסתפק בבסטיז).
חח גם ילנה ממלמלת בכעס ״סוכה״ ותודה לבדיחות בכל חג סוכות שאני יודעת מה זה אומר
קלינט איכשהו נתקע על העץ העצום של רוקפלר סנטר ופוגש ינשוף

הייתי שם לפני 12 שנה בניו יורק באזור כריסמס בעץ והרחבה של רוקפלר סנטר איזה יפה לראות את זה שוב

חחחח בסוף קייט מפילה את העץ. פאקינג עץ אייקוני האו דר יו
ואז קלינט וקייט תקועים בקרח כשמלא טראק סוט מאפיה אחריהם ואז בתצוגה מגניבה ביותר של חיצים מכסחים את כולם. איזה כיף לראות סופסוף שימוש מגניב ויצירתי בחצים שהופך את הוקאי למגניב. הסצנה הזאת הייתה נהדרת. ולול בסוף קייט יורה חץ פים על משאית שמקטינה אותם

והינשוף לוקח אותם

קייט הולכת לטפל באמא שלה כשילנה מגיעה לקלינט. סופסוף!!! אבל היא לא הורגת אותו ישר כי היא רוצה לשאול על אחותה. היא כמובן לא מאמינה לו שנאט הקריבה את עצמה כי מי יאמין לזה. תהיתי למה הוא לא מסביר לה על החוקים הנוראיים של האבן אבל זה נשמע הזוי והיא לא הייתה מאמינה גם לזה (למרות שכאילו זאת די עובדה שיש את האבנים הקסומות האלה ותאנוס והבליפ אז למה לא להאמין גם לזה?). והם נלחמים. ואז ילנה שורקת את השריקה שלה ושל נטשה. אהההה רגע לא זה קלינט

אומייגאד התחלתי לדמוע

וסופסוף ילנה מקשיבה והם מדברים על נטשה ובכיתי קצת

וילנה מבינה שזאת הייתה בחירה של נאט ועוזבת.
אה חח איפשהו בכל הבלגן ג'ק נלחם במאפיה עם החרב שלו

הוא בכלל חמוד מי ידע. גם הויכוח שלו עם הילדון החצוף
קייט מוצאת את אמא שלה והקינגפין וקייט נלחמת בו בחנות צעצועים (ממש כאב לי ההרס לחנות!!) איזה מגניב בסוף היא זרקה מטבע כמו שקלינט לימד אותה והפעילה כמה חיצים שפוצצו את קינגפין.
והיא גורמת שיעצרו את אמא שלה על הרצח של ארמנד.
אולסו מאיה הורגת את קאזי וקינגפין שהיא מבינה שבגדו בה.
וזהו הכל שב על מקומו בשלום (חוץ מהעץ המסכן. אין השלכות למי שהרס עץ אייקוני כזה? או שמפילים הכל על הרוסים?) וקלינט חוזר הבייתה לכריסמס כמובן. הצחיק אותי כשהוא הוציא מתנות כי לא יכולתי שלא לחשוב שהוא פשוט לקח אותן מהחנות שהם במילא הרסו

והוא גם הביא את קייט והכלב לחג אוו חמוד.
ממש קיוויתי שהוא יזמין גם את ילנה כי המשפחה של קלינט הייתה כמו משפחה לנאט אז שתכיר אותם גם ואת הילד שקרוי על שמה של נאט (נתניאל) ולתת לילנה גם משפחה חדשה.
וגם השעון היה שייך לאשתו ומסבתר שהיא סוכנת שילד בעצמה אול אלונג. טוני צדק אי שם באולטרון!! זה אומר שהילדים הם גם מיני סוכנים?
חחחחחח ואחרי הכתוביות ביצוע מלא של השיר מהמחזמר!!!!!!!! אוומייגאד זה מושלם!!

זה מגוחך ומעולה באותה מידה!!! מתי אני מקבלת מחזמר מלא?????