Hawkeye - שרשור ייעודי 🎯

didalf

Well-known member
אני לא יודעת מה דעתי על זה. קצת קשה לי עם ההחלפות האלה...
כנל.
ובינתיים רק את ילנה אני ממש אוהבת. (וגם היא עדיין לא נטשה) כל השאר מחבבת עד מחבבת פלוס.
נכון שהיא למדה אומנויות לחימה וחץ וקשת וכו', אבל אין לה באמת הכשרה מקצועית. קלינט הוא מתנקש מקצועי ולא נראה לי שפשוט זרקו אותו למים כי הוא היה טוב. בטוח הוא עבר כל מיני קורסים והכשרות. קייט פשוט נכנסת לזה בלי רקע ובלי הגנות וזה קצת מוזר
היא די מכניסה את עצמה. ויש לה כל מיני הצלחות שנובעות מהאופי החברי שלה אבל גם פשלות של חוסר נסיון.
אולי בסוף הסדרה היא תתגייס לשילד או וואטבר סוכנות יש להם עכשיו שתהפוך אותה למקצועית יותר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי אני יודע שלא הגבתי על פרק 4
לא היה לי משהו דחוף לומר והתכוונתי להתייחס למה שכתבתן בסופש.
ואז הייתי מת בסופש
אבל נס חג המולד הגיע ואני בריא היום
וראיתי את פרק 5 של הוקאיי
שזה היה חשוב במיוחד לא כי חשבתי שיהיה קשר בין הפרק לסרט של ספיידרמן שאני אראה הערב,
אלא מפחד שאנשים באולם ידברו על זה לפני הסרט וככה אני אספולייר

אז הנה כמה מילים קטנות:
אוי שיט, יש רק עוד פרק אחד :-(
אבל איזה פרק היה.

אז האיש הגדול שקלינט כל הזמן חשש ממנו הוא באמת קינגפין.
ידעתי שהיו הרבה שמועות, אבל זה עדיין נשמע לי מוזר מידי.
ומה הקטע שראינו אותו בסוף, אבל רק בתמונה כל כך לא ברורה שזה מרגיש הגיוני שזה נלקח מפרק של דרדוויל והוסיפו את אמא של קייט ואז עשו משהו לתמונה כדי שלא נשים לב.
אבל יש עוד פרק שלם, ולא הגיוני שהציגו את הקינגפין בפרק הזה ולא נראה אותו ממש בפרק הבא.
נכון?

אני מניח שהקינגפין הוא גם הבוס הגדול של מיה ושמה שהוקאיי אמר זה נכון - שמישהו שעובד עבור קינגפין מכר את המידע לרונין בכוונה כדי שזה יהרוג את אבא של מיה. בהחלט יתכן שזה הבחור ההוא שהיא כבר תיחקרה בנושא.
בכל מקרה, האם זה באמת יגרום לה לא לרדוף גם את קלינט עכשיו שהיא יודעת שהוא רונין?

אבל בלה בלה בלה
ילנה!!!!
זה שפרק שעבר כבר היה פרק רביעי לעונה ורק ראינו לראשונה את ילנה די גרם לי לוותר על משמעות שלה בעונה הזאת.
אבל שיט הלכו והוכיחו לי שאני לא יודע על מה אני מדבר והיה פרק עם קטעי ילנה מעולים שגרם לי להתגעגע לסרט של האלמנה השחורה.
כל ההתחלה עם זה שהיא נעלמה בסנאפ היה מעולה.
והשיחה שלה עם קייט בדירה שלה הייתה מעולה.
וכנראה משהו ממה שקייט אמרה עבר כי היא בדקה מי זה ששלח אותה למשימה להרוג את קלינט.
או לפחות זה מה שהיא אומרת לקייט...
כי זה החלק המבלבל. היא אומרת לקייט בטלפון שמי ששלחה אותה להרוג את קלינט זאת אמא של קייט. ומצרפת תמונה של אמא של קייט עם קינגפין.
האם מזה אנחנו אמורים להבין שילנה עובדת עבור קינגפין?
בכל מקרה זה לחלוטין לא מתחבר עם מה שראינו בסרט האלמנה השחורה, שם ג'וליה לואיס דרייפוס שולחת אותה במשימה להרוג את קלינט.
אז מה הקטע?

חוץ מזה קייט מספרת לאמא שלה על זה שג'ק מעורב עם אנשים רעים דרך החברה הזאת סלואן ושוטרים אוסרים אותו.
אני לחלוטין מרגיש שאני צדקתי שאמא שלה הייתה מעורבת ורק ניצלה את ג'ק.

רוב הזמן נח

Well-known member
אוקי אני יודע שלא הגבתי על פרק 4
ואז הייתי מת בסופש
וראיתי את פרק 5 של הוקאיי
שזה היה חשוב במיוחד לא כי חשבתי שיהיה קשר בין הפרק לסרט של ספיידרמן שאני אראה הערב,

אז הנה כמה מילים קטנות:
אוי שיט, יש רק עוד פרק אחד :-(
אבל איזה פרק היה.

ידעתי שהיו הרבה שמועות, אבל זה עדיין נשמע לי מוזר מידי.
ומה הקטע שראינו אותו בסוף, אבל רק בתמונה כל כך לא ברורה שזה מרגיש הגיוני שזה נלקח מפרק של דרדוויל והוסיפו את אמא של קייט ואז עשו משהו לתמונה כדי שלא נשים לב.
אבל יש עוד פרק שלם, ולא הגיוני שהציגו את הקינגפין בפרק הזה ולא נראה אותו ממש בפרק הבא.
נכון?

אני מניח שהקינגפין הוא גם הבוס הגדול של מיה ושמה שהוקאיי אמר זה נכון - שמישהו שעובד עבור קינגפין מכר את המידע לרונין בכוונה כדי שזה יהרוג את אבא של מיה. בהחלט יתכן שזה הבחור ההוא שהיא כבר תיחקרה בנושא.
בכל מקרה, האם זה באמת יגרום לה לא לרדוף גם את קלינט עכשיו שהיא יודעת שהוא רונין?

אבל בלה בלה בלה
ילנה!!!!
זה שפרק שעבר כבר היה פרק רביעי לעונה ורק ראינו לראשונה את ילנה די גרם לי לוותר על משמעות שלה בעונה הזאת.
אבל שיט הלכו והוכיחו לי שאני לא יודע על מה אני מדבר והיה פרק עם קטעי ילנה מעולים שגרם לי להתגעגע לסרט של האלמנה השחורה.
וכנראה משהו ממה שקייט אמרה עבר כי היא בדקה מי זה ששלח אותה למשימה להרוג את קלינט.
או לפחות זה מה שהיא אומרת לקייט...
כי זה החלק המבלבל. היא אומרת לקייט בטלפון שמי ששלחה אותה להרוג את קלינט זאת אמא של קייט. ומצרפת תמונה של אמא של קייט עם קינגפין.
האם מזה אנחנו אמורים להבין שילנה עובדת עבור קינגפין?
בכל מקרה זה לחלוטין לא מתחבר עם מה שראינו בסרט האלמנה השחורה, שם ג'וליה לואיס דרייפוס שולחת אותה במשימה להרוג את קלינט.
אז מה הקטע?

חוץ מזה קייט מספרת לאמא שלה על זה שג'ק מעורב עם אנשים רעים דרך החברה הזאת סלואן ושוטרים אוסרים אותו.
אה, זה באמת אותו הבוס מדרדוויל? חשבתי שזה רק אחד שנראה דומה :ROFLMAO:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

didalf

Well-known member
אתה חושב? כי אני לא אספיק כבר לפני. אבל אולי רוב האנשים של 7 לא יספיקו לפני:-D

אכן חוצפה|שפם|

זה נס חג הספיידרמן|ספיידר|

didalf

Well-known member
פרק 5
יאא הפתיח כולו של ילנה|מאוהב| שבאמצע משימה בשנת 2018 מתפוגגת:-0 ואז חוזרת 5 שנים אחרי:-0 יאוו זה היה מגניב איך שעשו את זה עם הקיר שהתחלף והיא באותו מקום בדיוק. איזה הזיה זה. היא רוצה למצוא את נטשה, אוי;-(

וחזרה לסדרה קייט אמא של קייט מטפלת לה בפצעים וקייט מזהירה אותה מג'ק. מרגיש לי טעות משהו OFF באמא הזאת.

כשקייט חוזרה לדירה שלה ממתינה לה שם הפתעה - ילנההה|מאוהב|יאו היא מהממת לא יכולה איתה. והיא נורא נורא מתעקשת שקייט תאכל איתה מק אנד צ'יז. בסוף היא מגיעה לפואנטה - היא אחות של נטשה והיא כאן להרוג את קלינט.
אגב ספוילרון קטנצ'יק לספיידרמן - ילנה מזכירה שהיא רוצה לראות את פסל החירות החדש והמשופר. משופר כי כמו שלמדנו בספיידרמן הוסיפו לו את המגן של קאפ:-D (זאת סתם שורה שנזרקה בסרט זה לא משמעותי לכלום)

קלינט הולך לחבר החדש שלו המכבי אש חובב ה LARP שמתסבר גם עושה בייביסיטר לכלב. תפסיקו לתת לו פיצה הוא כלבבבבבב!! הצחיק אותי שקלינט אמר שהוא ילך למלון וההוא אמר "לא הוקאיי במלון מה פתאום תשאר על הספה שלי" כי לייק מלון עם מיטה עדיף על ספה עם כל הכבוד:-D
למחרת קלינט הולך לדבר עם נטשה (כלומר עם לוח ההוקרה שהכינו לנוקמים באזור הקרב של ניו יורק כי הקבר שלה רחוק מידי, באוהיו) ואומר לה שהוא היה רוצה שדברים יהיו אחרת ושהוא מתגעגע אליה;-( ושהוא מצטער על מה שהוא הולך לעשות, שזה?

אלינור מלשינה למשטרה על ג'ק שטוען שהוא לא יודע כלום. היא חשודההההההה לי!

קייט מחליטה שהיא לא רוצה לפרוש ומשאירה לקלינט איזה מליון הודעות כמו אקסית מטורללת:-D

קלינט קובע מפגש עם מאיה. ומודיע לאשתו שהדברים הסתבכו עוד יותר. מתה על זה שהיא יודעת הכל.
מאיה מביאה מלא שומרים, אמר לך תבואי לבד לא? בכל מקרה הוא טיפל בכל השומרים שלה. הוא מגיע כרונין ונלחם בה אבל אז חושף את הפנים שלו ומודיע לה שהוא לא רוצה להרוג אותה אבל הוא יעשה את זה אם היא תמשיך לרדוף אחריו ואחרי והמשפחה שלו.

ואז קייט באה לעזרה. וגם מספרת לו שהאלמנה השחורה מאתמול זאת אחות של נטשה. "ילנה?" הוא שואל. אז הוא כן שמע עליה. הוא היה יחסית אדיש לזה, מוזר.

ילנה עוקבת אחרי אלינור ושולחת לקייט הודעה שאלינור היא זאת ששכרה אותה להרוג את קלינט. ידעתי שהיא שיידי!!! וקייט מראה לקלינט את התמונה של אמא שלה ואיש שאיתו היא נפגש - וקלינט אומר שזה הבוס הגדול שהוא דיבר עליו, הקינגפין!! טםטםטםטם. לאדעת אבל אם זה באמת אותו שחקן מדרדוויל התמונה הייתה מטושטשת ואני גם לא כזה יודע איך הוא נראה. ידעתי שאמא שלה היא רעה!! מסכנה קייט אבל.

נכון?
כן מין הסתם נראה אותו בפרק הבא. נראה לי.

ילנה!!!!
כןןןןןן|מאוהב|

אז מה הקטע?
אממ מניחה שאלינור/קינגפין פנו לאיילין שיש לה סוכנות מתנקשים או משהו ושכר את ילנה דרכה פשוט.

limors2

Well-known member
הבנתי למה אני כ"כ אוהבת את ילנה- בגדול היא פשוט וילאנל בלי נטיות פסיכוטיות 😂😍

מילי08

Well-known member
סוף כל סוף התפנה לי המשרד ויש לי איזה חלון קצר להגיב כמה שאספיק
יופי |חיבוק|
זה נס חג הספיידרמן|ספיידר|
:-D
:-D סיבה חשובה לצפות

עוד פרק טוב אבל בדיוק אכלתי ולא יכולתי לכתוב פתקים במקביל :-P: אה, וגם היה לי סרט עם הדודים :-[. הפרק עשה בעיות ונתקע בכל הקלטות שהם שלחו לי. בסוף פניתי לאיזה מכר של הדודים, שאני לא מכירה, והוא הכיר לי דודים משופרים, אבל זה גזל המון זמן והיה מבאס נורא.
בקיצור, אין לי הרבה מה לכתוב.
אני רק אגיד ש (רגע, לבשתי את השריון הגנה שלי) אני לא עפה על ילנה. היא לא נטשה! והיא מתלהבת מידי! נטשה היתה פשוט COOL.
אבל קלינט מהמם, ואני ממש מתבאסת מהגילוי של הביג באד של הסדרה. מוריד לי מההתלהבות.
תכלס, אם לא ה PC, מאיה היתה יכולה להיות אחלה נבלית.
|שפם||שפם||שפם||שפם||שפם|
אני ממש לא אוהבת את זה. אחת הדמויות המעיקות והגילוי קצת הרס לי את הכיף והוריד נקודות לסדרה שעד עכשיו ממש אהבתי
לא הצלחתי להבין אם היא הבינה בדיוק את ההסבר שלו. כי ראו שהיא לא מצליחה להבין (לפי הכתוביות) כמה מילים פה ושם
ידענו את זה? בסרט של האלמנה?
גם אני לא הבנתי את זה
ככה הרגשתי בפרק הזה. נראה לי שג'ק הוא כנראה סתם פוץ דביל אבל לא מסוכן ולכן אמא שלה התלבשה עליו. גם נראה לי שהיא זאת שרצחה את ההוא בפרק הראשון
אגב ספוילרון קטנצ'יק לספיידרמן
אוי, מגניב. איך בא לי לראות את הסרט! נראה אם אצליח לגרור את האחיין שלי
קלינט הולך לחבר החדש שלו המכבי אש חובב ה LARP שמתסבר גם עושה בייביסיטר לכלב. תפסיקו לתת לו פיצה הוא כלבבבבבב!! הצחיק אותי שקלינט אמר שהוא ילך למלון וההוא אמר "לא הוקאיי במלון מה פתאום תשאר על הספה שלי" כי לייק מלון עם מיטה עדיף על ספה עם כל הכבוד:-D
:-D הכבאי הזה חמוד ואני לגמרי בעדו! אבל מה פתאום הכלב היה עם קלינט ולא עם קייט?
למחרת קלינט הולך לדבר עם נטשה (כלומר עם לוח ההוקרה שהכינו לנוקמים באזור הקרב של ניו יורק כי הקבר שלה רחוק מידי, באוהיו) ואומר לה שהוא היה רוצה שדברים יהיו אחרת ושהוא מתגעגע אליה;-( ושהוא מצטער על מה שהוא הולך לעשות, שזה?
איזה מהמם הוא!!! וכל כך קיוויתי שילנה במקרה תעבור שם ותשמע כמה הוא מתגעגע לנטשה
קייט מחליטה שהיא לא רוצה לפרוש ומשאירה לקלינט איזה מליון הודעות כמו אקסית מטורללת:-D
חחח, מילאה לו את התיבה. אבל אני לא מבינה, אנחנו בשנות ה 90? מי משאיר הודעות קוליות?!
ומודיע לאשתו שהדברים הסתבכו עוד יותר. מתה על זה שהיא יודעת הכל.
אני ממש הייתי רוצה לראות אינטראקציה של קלינט, אשתו ונטשה. כי הוא כל כך קשור לנטשה ומן הסתם גם אשתו הסתדרה איתה והם מוכיחים שיש דבר כזה חברות אפלטונית, אבל הייתי רוצה לראות (יותר מאשר הכמה דקות שהראו באחד הסרטים)
וא מגיע כרונין ונלחם בה אבל אז חושף את הפנים שלו ומודיע לה שהוא לא רוצה להרוג אותה אבל הוא יעשה את זה אם היא תמשיך לרדוף אחריו ואחרי והמשפחה שלו.
כזה גבר!! אני מתה עליו. וגם מאיה מתחילה לחשוד שהוא דיבר אמת כשהיא חוקרת את החבר שלה
ואז קייט באה לעזרה. וגם מספרת לו שהאלמנה השחורה מאתמול זאת אחות של נטשה. "ילנה?" הוא שואל. אז הוא כן שמע עליה. הוא היה יחסית אדיש לזה, מוזר.
יכול להיות שהוא מרגיש שזה מגיע לו שילנה תהרוג אותו.. כי הוא גם ככה אכול רגשות אשמה שנטשה מתה
לאדעת אבל אם זה באמת אותו שחקן מדרדוויל התמונה הייתה מטושטשת ואני גם לא כזה יודע איך הוא נראה
ושוב בא לי לבכות מזה, ולא בקטע טוב

didalf

Well-known member
אני רק אגיד ש (רגע, לבשתי את השריון הגנה שלי) אני לא עפה על ילנה.
טוב נו מה חדש בזה שאת טועה?|שפם|
בגלל זה הדודים מתנכלים לך ילנה אמרה להם.

אני ממש לא אוהבת את זה. אחת הדמויות המעיקות והגילוי קצת הרס לי את הכיף והוריד נקודות לסדרה שעד עכשיו ממש אהבתי
ושוב בא לי לבכות מזה, ולא בקטע טוב
למה? לא ראיתי דרדויל אין לי רגשות כלפיו. הוא כזה מעפן?
נזכרתי שראיתי גרסה שלו בספיידרווס (סרט מצוירר של מוליטוורס של ספיידרמנים ממש ממש טוב! מנותק מהMCU. נראה לי שיש בנטפליקס)
והוא היה נבל די טוב שם. (עוד נזכרתי שהיילי סטיינפילד [קייט] דיבבה את ספיידרגוון שם. שוב היא מתמודדת עם קינגפין מסכנה)
(יש בנטפיקס https://www.netflix.com/watch/81002...,ad881343-d0df-4cbd-a16b-437a10767350_ROOT,,,)

לא הצלחתי להבין אם היא הבינה בדיוק את ההסבר שלו. כי ראו שהיא לא מצליחה להבין (לפי הכתוביות) כמה מילים פה ושם
אני חושבת שהיא הבינה.

ידענו את זה? בסרט של האלמנה?
[שילנה התפוגגה]לא ידענו, זה מידע חדש.

גם אני לא הבנתי את זה
נראה לי ברור - הם שכרו את ולנטינה ששלחה את אחת העובדות שלה - ילנה.
עכשיו כשאני חושבת על זה אפילו יותר הגיוני שאמא של קייט שכרה אותה רק אחרי שהיא פגשה את קלינט וגילתה שהוא מחטט בעניינים שלה עם הבת שלה. כלומר שהסצנה בסוף האלמנה השחורה התרחשה ממש באמצע הסדרה הזאת ולא לפניה כמו שהנחנו. וזה למה ילנה צצה רק באמצע, אחרי שאמא של קייט פגשה את קלינט.

אוי, מגניב. איך בא לי לראות את הסרט! נראה אם אצליח לגרור את האחיין שלי
דחוף!!!

וכל כך קיוויתי שילנה במקרה תעבור שם ותשמע כמה הוא מתגעגע לנטשה
וואי כן אני גם.

חחח, מילאה לו את התיבה. אבל אני לא מבינה, אנחנו בשנות ה 90? מי משאיר הודעות קוליות?!
חחחח רק בסדרות עדייןןןןןןןןןןןןןן זה הורג אותי

אני ממש הייתי רוצה לראות אינטראקציה של קלינט, אשתו ונטשה. כי הוא כל כך קשור לנטשה ומן הסתם גם אשתו הסתדרה איתה והם מוכיחים שיש דבר כזה חברות אפלטונית, אבל הייתי רוצה לראות (יותר מאשר הכמה דקות שהראו באחד הסרטים)
נכון

יכול להיות שהוא מרגיש שזה מגיע לו שילנה תהרוג אותו.. כי הוא גם ככה אכול רגשות אשמה שנטשה מתה
יכול להיות|תוהה| אבל לא לגמרי גם כי בכל זאת נטשה מתה כדי שלמשפחה שלו יהיה אבא, מה הטעם בזה שהוא ימות גם?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מרגיש כאילו אני משחק צ'יקן כי אף אחד לא רוצה להיות הראשון לכתוב (הרבה יותר כיף להגיב)

didalf

Well-known member
אני מרגיש כאילו אני משחק צ'יקן כי אף אחד לא רוצה להיות הראשון לכתוב (הרבה יותר כיף להגיב)
כ"כ הרבה שנים וזה כאילו אתה בכלל לא מכיר אותי;-( והצורך שלי לכתוב מיד אחרי שאני רואה כי אחרת אני לא זוכרת מה חשבתי והרגשתי.
עוד לא ראיתי בכלל הייתי חולה לא פתחתי את המחשב יומיים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כ"כ הרבה שנים וזה כאילו אתה בכלל לא מכיר אותי;-( והצורך שלי לכתוב מיד אחרי שאני רואה כי אחרת אני לא זוכרת מה חשבתי והרגשתי.
עוד לא ראיתי בכלל הייתי חולה לא פתחתי את המחשב יומיים.
זה הרגיש לי לא הגיוני, אבל לא הבנתי מה הקטע.
רק עכשיו אני קולט שבאמת כתבת לי שגרמתי גם לך להיות חולה.
אז קודם כל תרגישי טוב. וגם אחותך.
ודבר שני "הי! להיות חולה זה הדבר שלי. תשיגי משהו מקורי משלך"
(לאור זה שמתוכנן גל חדש של קורונה כנראה אני לא באמת יכול לטעון בעלות על להיות חולה)

אני לחלוטין מבין את הקטע של לא לגעת במחשב כשחולים.
אבל אולי הפרק האחרון של הוקאיי יכול לרפא אותך?

didalf

Well-known member
אבל אולי הפרק האחרון של הוקאיי יכול לרפא אותך?
היום קמתי הרבה יותר טוב אז עכשיו ראיתי

פרק 6 ואחרון

יתרון בלראות מאוחר - יש כבר תרגום לעברית
חסרון - הוא ממש גרוע וחזרתי לכתוביות באנגלית אחרי 5 דקות

אוקי אז אלינור עושה עסקים עם הקינגפין, וקייט נסערת. בצדק. זה נורא לגלות שאמא שלך שתמיד אהבת והערצת היא האיש הרע. וקלינט קורא לה השותפה שלה לראשונה אוו זה חמוד. איזה מגניב הקטע שהם אשכרה עובדים ומכינים את כל החיצים המיוחדים, גורם להעריך את החצים האלה יותר. וגם קייט סופסוף מספרת לקלינט שהיא ראתה אותו אז בקרב על ניו יורק וזה נתן לה השראה. כמובן ששמרו את זה לסוף.

מאיה גם מתעמתת עם הקינגפין, בערך. יותר איי לאב יו ופרצופים חדשניים.

כולם מגיעים למסיבת כריסמס הפנסית של אמא של קייט. מתה על המוזיקה של מפצח האגוזים ברקע. והנה ילנה יאא מהממת|מאוהב| חחח וג'ק שם עם חרב מסתבר שהוא בכלל לא רע סתם אידיוט נחמד:-D
וכל חברי הLARP בתור מלצרים/גיבוי. וקאזי מכוון רובה מבניין ממול לאלינור. מה הקטע המטומטמם הזה לירות במסיבה המונית? היה קשה לתפוס אותה במקום אחר שקט יותר? וכשהוא קולט את קלינט הוא מחליט לירות גם בו ויוצר מהומה.

קייט מוצאת את ילנה והן נאבקות במעלית ואז במשרדים חח ואיזה עובד מסכן מבולבל מהן (מה הוא עושה שם בערב חג המולד??) המריבות שלהן ממש חמודות אני רוצה שיהיו בסטיז עכשיו (בטח כבר האינטרנט הפך אותן לשיפ. לא מתנגדת במיוחד אבל פחות מתרגשת משיפים של בנות, אני אסתפק בבסטיז).
חח גם ילנה ממלמלת בכעס ״סוכה״ ותודה לבדיחות בכל חג סוכות שאני יודעת מה זה אומר:-D

קלינט איכשהו נתקע על העץ העצום של רוקפלר סנטר ופוגש ינשוף:-D:-D הייתי שם לפני 12 שנה בניו יורק באזור כריסמס בעץ והרחבה של רוקפלר סנטר איזה יפה לראות את זה שוב|מאוהב| חחחח בסוף קייט מפילה את העץ. פאקינג עץ אייקוני האו דר יו:-0

ואז קלינט וקייט תקועים בקרח כשמלא טראק סוט מאפיה אחריהם ואז בתצוגה מגניבה ביותר של חיצים מכסחים את כולם. איזה כיף לראות סופסוף שימוש מגניב ויצירתי בחצים שהופך את הוקאי למגניב. הסצנה הזאת הייתה נהדרת. ולול בסוף קייט יורה חץ פים על משאית שמקטינה אותם:-D:-D:-D והינשוף לוקח אותם:-D:-D:-D

קייט הולכת לטפל באמא שלה כשילנה מגיעה לקלינט. סופסוף!!! אבל היא לא הורגת אותו ישר כי היא רוצה לשאול על אחותה. היא כמובן לא מאמינה לו שנאט הקריבה את עצמה כי מי יאמין לזה. תהיתי למה הוא לא מסביר לה על החוקים הנוראיים של האבן אבל זה נשמע הזוי והיא לא הייתה מאמינה גם לזה (למרות שכאילו זאת די עובדה שיש את האבנים הקסומות האלה ותאנוס והבליפ אז למה לא להאמין גם לזה?). והם נלחמים. ואז ילנה שורקת את השריקה שלה ושל נטשה. אהההה רגע לא זה קלינט:-0:-0 אומייגאד התחלתי לדמוע;-( וסופסוף ילנה מקשיבה והם מדברים על נטשה ובכיתי קצת;-( וילנה מבינה שזאת הייתה בחירה של נאט ועוזבת.

אה חח איפשהו בכל הבלגן ג'ק נלחם במאפיה עם החרב שלו:-D הוא בכלל חמוד מי ידע. גם הויכוח שלו עם הילדון החצוף:-D

קייט מוצאת את אמא שלה והקינגפין וקייט נלחמת בו בחנות צעצועים (ממש כאב לי ההרס לחנות!!) איזה מגניב בסוף היא זרקה מטבע כמו שקלינט לימד אותה והפעילה כמה חיצים שפוצצו את קינגפין.
והיא גורמת שיעצרו את אמא שלה על הרצח של ארמנד.

אולסו מאיה הורגת את קאזי וקינגפין שהיא מבינה שבגדו בה.

וזהו הכל שב על מקומו בשלום (חוץ מהעץ המסכן. אין השלכות למי שהרס עץ אייקוני כזה? או שמפילים הכל על הרוסים?) וקלינט חוזר הבייתה לכריסמס כמובן. הצחיק אותי כשהוא הוציא מתנות כי לא יכולתי שלא לחשוב שהוא פשוט לקח אותן מהחנות שהם במילא הרסו:-D
והוא גם הביא את קייט והכלב לחג אוו חמוד.
ממש קיוויתי שהוא יזמין גם את ילנה כי המשפחה של קלינט הייתה כמו משפחה לנאט אז שתכיר אותם גם ואת הילד שקרוי על שמה של נאט (נתניאל) ולתת לילנה גם משפחה חדשה.
וגם השעון היה שייך לאשתו ומסבתר שהיא סוכנת שילד בעצמה אול אלונג. טוני צדק אי שם באולטרון!! זה אומר שהילדים הם גם מיני סוכנים?:-P:

חחחחחח ואחרי הכתוביות ביצוע מלא של השיר מהמחזמר!!!!!!!! אוומייגאד זה מושלם!!:-D|מאוהב| זה מגוחך ומעולה באותה מידה!!! מתי אני מקבלת מחזמר מלא?????

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי אז אלינור עושה עסקים עם הקינגפין, וקייט נסערת. בצדק. זה נורא לגלות שאמא שלך שתמיד אהבת והערצת היא האיש הרע.
נסערת וגם מאוד מהר מסגירה את אמא שלה למשטרה בלי לנסות לקבל ממנה יותר הסברים.
גם ממש לא ברור לנו מה בעצם אלינור עשתה בשביל הקינגפין. רק ידוע שהיא גרמה למוות של ארמנד (השלישי).
גם לא ברור לי איך היא חשבה שהיא באמת תוכל להפסיק לעבוד בשביל הקינגפין וזה יעבור בשתיקה מצדו. היה לה מזל שקייט הצילה אותה.
וקלינט קורא לה השותפה שלה לראשונה אוו זה חמוד. איזה מגניב הקטע שהם אשכרה עובדים ומכינים את כל החיצים המיוחדים, גורם להעריך את החצים האלה יותר.
זה היה חמוד באמת שהוא קורא לה שותפה.
מאוד מגניב לגלות שקלינט מכין את החיצים שלו בעצמו. אני מניח שזה הגיוני שהוא יידע לעשות את זה כדי שהוא יוכל לחדש לעצמו את ההספקה גם כשהוא לא במצב של לחזור לבסיס שילד ולקבל עוד. עדיין זה חיצים והכמות שלהם מוגבלת אז נראה לי הגיוני אם הוא גם היה לוקח אקדח.
וגם קייט סופסוף מספרת לקלינט שהיא ראתה אותו אז בקרב על ניו יורק וזה נתן לה השראה. כמובן ששמרו את זה לסוף.
סוף סוף הגיעה לזה. אבל זה היה שווה את זה.
מאיה גם מתעמתת עם הקינגפין, בערך. יותר איי לאב יו ופרצופים חדשניים.
היה להם סוג של שיחה שבה הוא מבין שהיא כבר לא נאמנה לו והיא מבינה שהוא יודע את זה, אבל עדיין שניהם מתנהגים כאילו הכל עדיין בסדר בינהם. זה די מטופש. הוא היה צריך להרוג אותה על המקום.
כולם מגיעים למסיבת כריסמס הפנסית של אמא של קייט. מתה על המוזיקה של מפצח האגוזים ברקע. והנה ילנה יאא מהממת|מאוהב| חחח וג'ק שם עם חרב מסתבר שהוא בכלל לא רע סתם אידיוט נחמד:-D
וכל חברי הLARP בתור מלצרים/גיבוי. וקאזי מכוון רובה מבניין ממול לאלינור. מה הקטע המטומטמם הזה לירות במסיבה המונית? היה קשה לתפוס אותה במקום אחר שקט יותר? וכשהוא קולט את קלינט הוא מחליט לירות גם בו ויוצר מהומה.
ילנה באמת הייתה מהממת שם.
אני אמרתי לכם שג'ק הוא לא בחור רע. מצחיק באמת (כמו שקלינט ציין) שג'ק מגיע למסיבה עם חרב אחרי שהוא בדיוק נאסר באשמה שהוא רצח את דוד שלו עם חרב.
יש הרבה מאוד בעייתי בכל העניין שם. כמו שאת אומרת למה לירות דווקא במסיבה המונית? אם רצו להרוג את אלינור אז לא יכלו למצוא אותה בשום זמן אחר? למה בכלל הם צריכים להרוג את קלינט וקייט? האם זה לא ימשוך לקינגפין יותר מדי אש להרוג את אחד הנוקמים?
וגם איכשהו קייט וקלינט יודעים שהtracksuit mafia הולכים לפגוע במסיבה דווקא. לא ברור כיצד הם גורמים לכך ששוכרים את חברי הלארפ כמלצרים למסיבה.
גם תכלס לא ברור למה הם בכלל צריכים להשתמש בהם. אם הם יודעים שקבוצה של פושעים הולכת לפגוע במסיבה מלאה באנשים אז הם צריכים לקרוא למשטרה. קלינט הוא נקום ידוע. המשטרה יאמינו לו אם הוא יגיד שצריך אותם. אין לו שום סיבה שלא לערב את המשטרה בשלב הזה.
קייט מוצאת את ילנה והן נאבקות במעלית ואז במשרדים חח ואיזה עובד מסכן מבולבל מהן (מה הוא עושה שם בערב חג המולד??) המריבות שלהן ממש חמודות אני רוצה שיהיו בסטיז עכשיו (בטח כבר האינטרנט הפך אותן לשיפ. לא מתנגדת במיוחד אבל פחות מתרגשת משיפים של בנות, אני אסתפק בבסטיז).
חח גם ילנה ממלמלת בכעס ״סוכה״ ותודה לבדיחות בכל חג סוכות שאני יודעת מה זה אומר:-D
מה? מתי היא אומרת סוכה? ומה זה אמור לומר? אני לא מבין
הקטעים של ילנה וקייט הם בין הקטעים הכי טובים בכל הסדרה הזאת. אני אהבתי שזה ברור שקייט לא ברמה של ילנה, אבל ילנה גם לא מתכוונת באמת לפגוע בקייט וזה מה שנותן לקייט בכלל צ'אנס. ילנה די משחקת אותה איתה ונהנית איתה ואפילו מחמיאה לה על כל הדברים שקייט עושה טוב.
קלינט איכשהו נתקע על העץ העצום של רוקפלר סנטר ופוגש ינשוף:-D:-D הייתי שם לפני 12 שנה בניו יורק באזור כריסמס בעץ והרחבה של רוקפלר סנטר איזה יפה לראות את זה שוב|מאוהב| חחחח בסוף קייט מפילה את העץ. פאקינג עץ אייקוני האו דר יו:-0
היה לי מוזר שקלינט לא יכל להוציא את עצמו מהעץ בעצמו. בכל מקרה הפתרון של להפיל את העץ נראה לי מטופש כי נראה לי שזה היה יכול בקלות להסתיים עם פציעה חמורה לקלינט. או שפשוט היה נתקע מתחת לעץ.
גם אני מכיר את הרחבה האייקונית הזאת (אני לא זוכר שהייתי שם כשהייתי בניו-יורק, אבל אני מכיר מסדרות וסרטים)
אני מניח שלא באמת צילמו שם, אלא בנו סט שיראה כמו זה.
ואז קלינט וקייט תקועים בקרח כשמלא טראק סוט מאפיה אחריהם ואז בתצוגה מגניבה ביותר של חיצים מכסחים את כולם. איזה כיף לראות סופסוף שימוש מגניב ויצירתי בחצים שהופך את הוקאי למגניב. הסצנה הזאת הייתה נהדרת. ולול בסוף קייט יורה חץ פים על משאית שמקטינה אותם:-D:-D:-D והינשוף לוקח אותם:-D:-D:-D
כל הסצנה מגניבה מאוד. אבל אני לא הייתי אומר "סוף סוף". גם הקרב לפני כמה פרקים כשהם היו במפעל ההוא ואז ברחו במכונית אז היה מלא בחיצים מגניבים ודברים.
הקטע של ההקטנה של המשאית היה גדול. וזה שקייט שואלת מה הם יעשו איתם עכשיו וקלינט אומר שהוא יצטרך לשאול את סקוט.
קייט הולכת לטפל באמא שלה כשילנה מגיעה לקלינט. סופסוף!!! אבל היא לא הורגת אותו ישר כי היא רוצה לשאול על אחותה. היא כמובן לא מאמינה לו שנאט הקריבה את עצמה כי מי יאמין לזה. תהיתי למה הוא לא מסביר לה על החוקים הנוראיים של האבן אבל זה נשמע הזוי והיא לא הייתה מאמינה גם לזה (למרות שכאילו זאת די עובדה שיש את האבנים הקסומות האלה ותאנוס והבליפ אז למה לא להאמין גם לזה?). והם נלחמים. ואז ילנה שורקת את השריקה שלה ושל נטשה. אהההה רגע לא זה קלינט:-0:-0 אומייגאד התחלתי לדמוע;-( וסופסוף ילנה מקשיבה והם מדברים על נטשה ובכיתי קצת;-( וילנה מבינה שזאת הייתה בחירה של נאט ועוזבת.
הקטע הזה פשוט היה צפוי מידי לטעמי. היה ברור שהיא רוצה להרוג אותו בגלל שהיא מאשימה אותו במוות של נטשה ושהוא ישכנע אותה שהוא אהב את נטשה בעצמו ושהוא ניסה למות במקומה וזה יגמר בכך שהם בדמעות והיא מבינה שהיא לא צריכה להרוג אותו. נכון שלא חשבתי על השריקה, אבל חוץ מזה הכל היה מאוד צפוי.
אבל באמת שזה לא היה יכול להיות אחרת.
אה חח איפשהו בכל הבלגן ג'ק נלחם במאפיה עם החרב שלו:-D הוא בכלל חמוד מי ידע. גם הויכוח שלו עם הילדון החצוף:-D
כן, ידעתי שג'ק לא באמת רע, אבל לא ציפיתי שהוא יהפוך לכזאת דמות חביבה.
הויכוח שלו עם האחיין הקטן שלו היה נורא מצחיק. זה שהאחיין מדבר על כך שהוא קיווה לקבל את אוסף היין שלו. וזה שג'ק בסוף מזכיר את זה שהוא השתין במכנסים מול כולם בהמפטונס פעם (בטח כשהוא היה תינוק).
ומגניב באמת שהוא כל כך טוב עם החרב ושמח נורא להלחם ברעים לצד קייט. לא ברור לי אם הוא הבין בסופו של דבר שאלינור הפלילה אותו, אבל לא נראה שהוא כועס.
*רק אחרי שראיתי את הפרק גיליתי שהדמות שלו בעצם מבוססת על דמות מהקומיקס שנקראת The Swordsman. בקומיקס הוא היה במקור רע, אבל אחר כך טוב ובשלב מסויים אפילו חלק מהנוקמים, אבל באופן כללי נחשב יחסית כבדיחה כנראה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קייט מוצאת את אמא שלה והקינגפין וקייט נלחמת בו בחנות צעצועים (ממש כאב לי ההרס לחנות!!) איזה מגניב בסוף היא זרקה מטבע כמו שקלינט לימד אותה והפעילה כמה חיצים שפוצצו את קינגפין.
הקינגפין מוצג כאן חזק באופן מפחיד. גם זה שהוא תולש את הדלת של המכונית של אלינור כאילו הוא הענק הירוק ולא ברור איך אפילו חץ בחזה לא מפריע לו. בדרדוויל החליפה שלו הייתה עשויה מחומר שמגן מרוב נשקים, אבל היה נראה שהחץ ממש נכנס לתוך החזה שלו.
ואז אלינור נכנסת בו עם המכונית וזה בקושי מערער אותו לחצי דקה.
כמו עם ילנה אני אוהב שלא מגזימים עם כמה שקייט חזקה ומוכשרת. באופן כללי קינגפין מטלטל אותה כמו כלום וזורק אותה על קירות. כל מה שהיא מצליחה לעשות זה לקפוץ עליו שוב ושוב בקושי. ובסוף היא מצליחה להביס אותו רק בזכות חצי מזל בכך שהוא עומד ישירות מעל כמה חיצי מלכודת מיוחדים והיא מפעלה אותה באופן מגניב עם מטבע. אז כן, היא הציגה כישורים מעולים. אבל היא לא יכלה לקינגפין באחד על אחד.
והיא גורמת שיעצרו את אמא שלה על הרצח של ארמנד.
זה מרגיש לי מוזר שבכזאת מהירות היא שולחת את המשטרה עליה.
וגם למה רק אז קוראים בכלל למשטרה?
אולסו מאיה הורגת את קאזי וקינגפין שהיא מבינה שבגדו בה.
היא הבינה שקינגפין מסר לרונין איפה אבא שלה יהיה כדי שיהרוג אותו. לא ברור למה. וקאזי ידע.
אבל היא קיוותה שקאזי יברח איתה מחיי הפשע, אבל הוא לא הסכים. הוא לא רצה להרוג אותה, אבל ידע שזה מה שהוא אמור לעשות. אבל היא הורגת אותו קודם.
אחר כך היא פוגשת את קינגפין בסמטה כשהוא עדיין פצוע מהפיצוץ בקרב נגד קייט. אנחנו לא רואים שהיא הורגת אותו. רואים אותה עם אקדח ואז שומעים ירייה אבל לא רואים מה באמת קרה. נראה לי ברור לחלוטין שהקינגפין לא באמת מת. לא היו מביאים את הדמות שלו רק בשביל להרוג אותו אחרי פרק אחד שמשתמשים בו.
כמובן שזה גם לא הגיוני שהוא ירה בה, כי ברור שהיא דמות משמעותית שרוצים לעשות איתה משהו, אחרת לא היו בונים אותה.
אני מניח שבעתיד נגלה ששניהם עדיין בחיים ואולי נגלה מה בעצם קרה בסמטה בסוף. אולי בעונה 2 של הסדרה הזאת, אולי במשהו אחר.
וזהו הכל שב על מקומו בשלום (חוץ מהעץ המסכן. אין השלכות למי שהרס עץ אייקוני כזה? או שמפילים הכל על הרוסים?) וקלינט חוזר הבייתה לכריסמס כמובן. הצחיק אותי כשהוא הוציא מתנות כי לא יכולתי שלא לחשוב שהוא פשוט לקח אותן מהחנות שהם במילא הרסו:-D
והוא גם הביא את קייט והכלב לחג אוו חמוד.
זה היה חמוד מאוד. צפוי שהוא יביא את קייט, אבל עדיין חמוד מאוד. קצת חבל לי שהם קראו לכלב לאקי ולא המשיכו לקרוא לו pizza dog.
ממש קיוויתי שהוא יזמין גם את ילנה כי המשפחה של קלינט הייתה כמו משפחה לנאט אז שתכיר אותם גם ואת הילד שקרוי על שמה של נאט (נתניאל) ולתת לילנה גם משפחה חדשה.
זה היה יכול להיות נחמד, אבל נראה לי מוגזם שהוא יביא הביתה רוצחת שכירה שהוא בקושי מכיר וניסתה להרוג אותו יום לפני
וגם השעון היה שייך לאשתו ומסבתר שהיא סוכנת שילד בעצמה אול אלונג. טוני צדק אי שם באולטרון!! זה אומר שהילדים הם גם מיני סוכנים?:-P:
אז בסוף זה הקטע עם השעון. לפי מה שקראתי המספר שהיה על השעון (19) אומר שהיא בעצם בובי מורס שהיא דמות מהקומיקס ששם הקוד שלה הוא מוקינגבירד.
האמת שזה הגיוני באמת שהיא גם סוכנת של שילד כי מי אחרת תהיה כל כך מבינה כלפי כל הסכנה שהוא נמצא בה.
חחחחחח ואחרי הכתוביות ביצוע מלא של השיר מהמחזמר!!!!!!!! אוומייגאד זה מושלם!!:-D|מאוהב| זה מגוחך ומעולה באותה מידה!!! מתי אני מקבלת מחזמר מלא?????
זה היה נחמד מאוד. כלומר זה שיר נורא דבילי ואם זה היה מחזמר אמיתי על הנוקמים אז זה היה מאכזב מאוד. אבל בתור בדיחה של מחזמר על אירוע אמיתי שהתרחש בעולם שלהם אז זה מצחיק.
תכלס אני ממש לא אתפלא אם יהפכו את העלילה של חלק מסרטי הMCU למחזמר. כבר היה בעבר מחזמר על ספיידרמן

*עוד קצת על הנוכחות של קינגפין כאן:
קינגפין הוא דמות מאוד ידועה מהקומיקס. אבל כאן לא סתם הביאו את הדמות מהקומיקס אלא הביאו את השחקן שגילם אותו באופן מעולה בשלוש עונות של הסדרה דרדוויל בנטפליקס.
ואני קצת חלוק לגבי זה שהביאו אותו כי לא ברור אם בכלל יתייחסו לאירועים שהתרחשו בסדרה ההיא או אם הם בכלל נחשבים קאנונים לMCU.
מה שבטוח זה שהוא היה יותר מדהים שם בגלל שהטיפול בדמות שלו היה יותר איטי. והעניין הוא שבדרדווילרק מעט פעמים רואים אותו בכלל בקרב פיזי נגד מישהו. רואים שהוא חזק, אבל לא חזק במידה שראו כאן (פוגעת בו מכונית וזה בקושי מזיז לו). אבל מה שהיה יותר מרשים בדמות שלו בדרדוויל זה מידת הכוח שהוא הצליח לצבור שהוא לא פיזי, אלא כוח של שליטה באנשים על ידי מארג של איומים, סחיטה וקשרים.
כאן לא ראינו שום דבר כזה. מעבר לכך הוא מרגיש קצת כבדיחה. המשרד שלו נראה כמו חדר אחורי של מסעדה והוא לבוש בחולצה הוואית משום מה.

didalf

Well-known member
גם ממש לא ברור לנו מה בעצם אלינור עשתה בשביל הקינגפין. רק ידוע שהיא גרמה למוות של ארמנד (השלישי).
גם לא ברור לי איך היא חשבה שהיא באמת תוכל להפסיק לעבוד בשביל הקינגפין וזה יעבור בשתיקה מצדו. היה לה מזל שקייט הצילה אותה.
כן נכון? מלא שאלות נשארו פתוחות.

היה להם סוג של שיחה שבה הוא מבין שהיא כבר לא נאמנה לו והיא מבינה שהוא יודע את זה, אבל עדיין שניהם מתנהגים כאילו הכל עדיין בסדר בינהם. זה די מטופש. הוא היה צריך להרוג אותה על המקום.
נכון.

יש הרבה מאוד בעייתי בכל העניין שם. כמו שאת אומרת למה לירות דווקא במסיבה המונית? אם רצו להרוג את אלינור אז לא יכלו למצוא אותה בשום זמן אחר? למה בכלל הם צריכים להרוג את קלינט וקייט? האם זה לא ימשוך לקינגפין יותר מדי אש להרוג את אחד הנוקמים?
וגם איכשהו קייט וקלינט יודעים שהtracksuit mafia הולכים לפגוע במסיבה דווקא. לא ברור כיצד הם גורמים לכך ששוכרים את חברי הלארפ כמלצרים למסיבה.
גם תכלס לא ברור למה הם בכלל צריכים להשתמש בהם. אם הם יודעים שקבוצה של פושעים הולכת לפגוע במסיבה מלאה באנשים אז הם צריכים לקרוא למשטרה. קלינט הוא נקום ידוע. המשטרה יאמינו לו אם הוא יגיד שצריך אותם. אין לו שום סיבה שלא לערב את המשטרה בשלב הזה.
נכון, הרבה שאלות טובות.
ובכלל לא אמרו שאנשי הLARP הם לא בעצמם ברובם מכוחות הבטחון? השחור היה מכבי אש לא? והבחורה השחורה לא הייתה שוטרת בכלל?

מה? מתי היא אומרת סוכה? ומה זה אמור לומר? אני לא מבין
כשקייט לוחצת על כל הכפתורים אז ילנה יוצאת בקומה רנדומלית וממלמת כזה "סוכה" בכעס. סוכה זה זונה ברוסית או משהו כזה. איפה אתה נמצא בכל סוכות כשיש בדיחות מטופשות על רוסים שנדהמים מזה שאנחנו "נכנסים לסוכה".

הקטעים של ילנה וקייט הם בין הקטעים הכי טובים בכל הסדרה הזאת. אני אהבתי שזה ברור שקייט לא ברמה של ילנה, אבל ילנה גם לא מתכוונת באמת לפגוע בקייט וזה מה שנותן לקייט בכלל צ'אנס. ילנה די משחקת אותה איתה ונהנית איתה ואפילו מחמיאה לה על כל הדברים שקייט עושה טוב.
חחח כן הן ממש כיפיות ביחד. אני גם לרגע חשבתי שכאילו מה בכלל הן נלחמות ילנה מורידה אותה בשניה ועניתי לעצמי שילנה נהנית מזה ומקלה עליה בכוונה כי היא לא רוצה לפגוע בקייט באמת.

היה לי מוזר שקלינט לא יכל להוציא את עצמו מהעץ בעצמו. בכל מקרה הפתרון של להפיל את העץ נראה לי מטופש כי נראה לי שזה היה יכול בקלות להסתיים עם פציעה חמורה לקלינט. או שפשוט היה נתקע מתחת לעץ.
חחחחח נכון. סתם היו דרמטיים.

כל הסצנה מגניבה מאוד. אבל אני לא הייתי אומר "סוף סוף". גם הקרב לפני כמה פרקים כשהם היו במפעל ההוא ואז ברחו במכונית אז היה מלא בחיצים מגניבים ודברים.
כן נכון אולי סופסוף הוא על הסדרה בכללי. אבל הקרב הזה היה אפילו יותר מגניב מזה עם המכונית והגשר.

הקטע הזה פשוט היה צפוי מידי לטעמי. היה ברור שהיא רוצה להרוג אותו בגלל שהיא מאשימה אותו במוות של נטשה ושהוא ישכנע אותה שהוא אהב את נטשה בעצמו ושהוא ניסה למות במקומה וזה יגמר בכך שהם בדמעות והיא מבינה שהיא לא צריכה להרוג אותו. נכון שלא חשבתי על השריקה, אבל חוץ מזה הכל היה מאוד צפוי.
אבל באמת שזה לא היה יכול להיות אחרת.
ממ כן אולי היה קצת צפוי, השאלה הייתה לא "האם" הוא ישכנע אותה אלא "איך" והטוויסט הוא השריקה. בכל מקרה צפוי או לא צפוי בכיתי אז מבחינתי זה עבד.

הויכוח שלו עם האחיין הקטן שלו היה נורא מצחיק. זה שהאחיין מדבר על כך שהוא קיווה לקבל את אוסף היין שלו. וזה שג'ק בסוף מזכיר את זה שהוא השתין במכנסים מול כולם בהמפטונס פעם (בטח כשהוא היה תינוק).
חחחחח כן:-D

ומגניב באמת שהוא כל כך טוב עם החרב ושמח נורא להלחם ברעים לצד קייט. לא ברור לי אם הוא הבין בסופו של דבר שאלינור הפלילה אותו, אבל לא נראה שהוא כועס.
ללו לא היה עובר על זה בשתיקה|שפם|

הקינגפין מוצג כאן חזק באופן מפחיד. גם זה שהוא תולש את הדלת של המכונית של אלינור כאילו הוא הענק הירוק ולא ברור איך אפילו חץ בחזה לא מפריע לו. בדרדוויל החליפה שלו הייתה עשויה מחומר שמגן מרוב נשקים, אבל היה נראה שהחץ ממש נכנס לתוך החזה שלו.
נראה לי שהיה לו מגן מתחת לא?
חח הזכיר לי שהיא איימה עליו עם החץ והוא כזה "מה כבר תעשי" ואני גם חושבת "כן מה כבר תעשי, תפנצ'רי אותו?":-D #סליחה.

וגם למה רק אז קוראים בכלל למשטרה?
נכון? איפה הייתה המשטרה בכל הבלגן הזה מה לקח להם כ"כ הרבה זמן? קלינט וקייט נלחמו מלא זמן לבד.

כמובן שזה גם לא הגיוני שהוא ירה בה, כי ברור שהיא דמות משמעותית שרוצים לעשות איתה משהו, אחרת לא היו בונים אותה.
אני מניח שבעתיד נגלה ששניהם עדיין בחיים ואולי נגלה מה בעצם קרה בסמטה בסוף. אולי בעונה 2 של הסדרה הזאת, אולי במשהו אחר.
אמרו שמפתחים סדרה עליה, לא? אקו?

זה היה יכול להיות נחמד, אבל נראה לי מוגזם שהוא יביא הביתה רוצחת שכירה שהוא בקושי מכיר וניסתה להרוג אותו יום לפני
נההה הוא הביא כבר את נטשה, אותו דבר:-P:.

תכלס אני ממש לא אתפלא אם יהפכו את העלילה של חלק מסרטי הMCU למחזמר. כבר היה בעבר מחזמר על ספיידרמן
למה זה כבר לא קורההההההההה? כ"כ הרבה מהשחקנים פה זמרים מוכשרים ממש ועוד הרבה זמרים סבירים פלוס!! תעשו לי כבר מחזמר!!

*עוד קצת על הנוכחות של קינגפין כאן:
קינגפין הוא דמות מאוד ידועה מהקומיקס. אבל כאן לא סתם הביאו את הדמות מהקומיקס אלא הביאו את השחקן שגילם אותו באופן מעולה בשלוש עונות של הסדרה דרדוויל בנטפליקס.
ואני קצת חלוק לגבי זה שהביאו אותו כי לא ברור אם בכלל יתייחסו לאירועים שהתרחשו בסדרה ההיא או אם הם בכלל נחשבים קאנונים לMCU.
מה שבטוח זה שהוא היה יותר מדהים שם בגלל שהטיפול בדמות שלו היה יותר איטי. והעניין הוא שבדרדווילרק מעט פעמים רואים אותו בכלל בקרב פיזי נגד מישהו. רואים שהוא חזק, אבל לא חזק במידה שראו כאן (פוגעת בו מכונית וזה בקושי מזיז לו). אבל מה שהיה יותר מרשים בדמות שלו בדרדוויל זה מידת הכוח שהוא הצליח לצבור שהוא לא פיזי, אלא כוח של שליטה באנשים על ידי מארג של איומים, סחיטה וקשרים.
כאן לא ראינו שום דבר כזה. מעבר לכך הוא מרגיש קצת כבדיחה. המשרד שלו נראה כמו חדר אחורי של מסעדה והוא לבוש בחולצה הוואית משום מה.
מודה שלא ממש אכפת לי אבל ממה שראיתי לא כזה אהבתי אותו. הוא מדבר לאט וכבד כזה וזה מעייף אותי. מילי בגלל זה לא אהבת אותו?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סוכה זה זונה ברוסית או משהו כזה. איפה אתה נמצא בכל סוכות כשיש בדיחות מטופשות על רוסים שנדהמים מזה שאנחנו "נכנסים לסוכה".
למרות שאני חצי רוסי, אני לא חושב שאי פעם הייתי בסוכות עם אנשים דוברי רוסית.
אבל גם ייתכן ששמעתי את זה בעבר וזה נחמק מזכרוני.
אמרו שמפתחים סדרה עליה, לא? אקו?
כן, אבל לא ידעתי אם את יודעת
מודה שלא ממש אכפת לי אבל ממה שראיתי לא כזה אהבתי אותו. הוא מדבר לאט וכבד כזה וזה מעייף אותי. מילי בגלל זה לא אהבת אותו?
אני עדיין חושב שאת צריכה לראות את הסדרה של דרדוויל. במיוחד עכשיו שהוא עצמו כנראה יופיע בעוד כל מיני דברים

didalf

Well-known member
אני לא חושב שאי פעם הייתי בסוכות עם אנשים דוברי רוסית.
אני גם לא, אלה בדיחות דביליות שרצות באינטרנט.
אני עדיין חושב שאת צריכה לראות את הסדרה של דרדוויל. במיוחד עכשיו שהוא עצמו כנראה יופיע בעוד כל מיני דברים
נההה. שומדבר עדיין לא עשה לי חשק. אם כבר הקינגפין די הוריד לי.
מילא היה מדובר בשעתיים סרט, אבל סדרה של שלוש עונות?|מזיע|

מילי08

Well-known member
היתה איזו דרמה בעבודה אתמול אז כל מה שהספקתי זה את פרק הסיום של הוקאיי.. וגם לא היה לי ראש לפתקים אז אין לי הערות
אבל איזה פרק! בעיני זו באמת הסדרה המוצלחת של הפרנצ'ייז בסבב האחרון. סיפור טוב, דמויות טובות, ממש משעשעת, לא יומרנית ועושה חשק לעוד.
הדבר המשמח, בינתיים, זה שפיכסק מת |הלוואי||הלוואי||הלוואי|. אני מניחה שיחזירו אותו לחיים איך שהוא כי לא באמת ראינו אותו מת אבל אני ממש לא אצטער אם ישאירו אותו מת.ג'ק התברר כסתם פוץ דוש אבל סך הכל good guy
אלינור בישופ התבררה כסכסכנית.
זאתי החרשת - דווקא לגביה לא ממש הרגשתי קלוז'ר או תהליך שהיא עברה. מאוד הצחיק אותי אבל שהיא היתה כל הפרק עם ריסים מלאכותיים עצומים. לא שמתי לב לזה לפני כן והפעם זה נראה לי די אבסורדי.
הקרב של ברטון עם ההוא מהטרנינגים, החבר של החרשת - הצחיק אותי שברטון לא ממש התאמץ בקרב הזה ורק חיכה לסיים.
הקרב המשותף שלו עם קייט היה נהדר והם ממש הפכו לצוות לעניין. וגם הוא כזה חמוד כשהוא אמר לה שהם שותפים |מאוהב|
הצוות מהלארפינג שעזרו להם באירוע היו נהדרים!
ילנה וברטון - היה ברור שהיא לא תהרוג אותו, וברטון בטח שלא יפגע בה, אבל גם שם ציפיתי למשהו אחר, למרות שלא התאכזבתי מהסצינה והם היו חמודים נורא.
פיכסק עיצבן אותי נורא כרגיל, ולא הבנתי מתי הוא הפך להיות כזה חזק פיזית. בדרדוויל ראינו שהוא אכזרי אבל לא הראו אותו מציג כוח על כלשהו למרות שהיו לו הזדמנויות. בגל לזה כאן זה הרגיש לי קצת תלוש כשפתאום הוא מתנער מהחיצים ומהמכות וממכונית שפוגעת בו וממשיך כאילו כלום. רק שלא יחזירו אותו |הלוואי|
הסוף כמובן היה חמוד נורא כשקייט והכלב נסעו אם ברטון לחווה שלו, וזו קריצה לעובדה שקייט באה לחגוג איתו בערב הקודם ואמרה לו שהוא לא יכול להישאר לבד.
אה, והניחוש שלי לגבי השם שקייט ניסתה לבחור, זה שברטון יציע לה להיות הוקאיי והוא יפרוש וככה כל הצוות הקודם יתחלף. מעניין מה זה אומר על התפקיד של סמואל ג'קסון. טכנית גם הוא הרי היה בחללית הזאת ויכול להיות שגם הוא בפנסיה (אבל לא ראיתי ספיידרמן עדיין אז לא יודעת אם תהיה לזה התייחסות)
והמחזמר :-D :-D אותי זה פחות מעניין אבל לא יכולתי להפסיק לחשוב על עחו"ס וארינמל יושבות בקצה הספה עם עיניים נוצצות וחיוך ענק
ככה

למעלה