Hawkeye - שרשור ייעודי 🎯

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🎯אז איכשהו זה בא לי בהפתעה שזה בכלל מתחיל היום
🎯(אשמת אורן שנסע לחול והשאיר אותנו בלי עדכונים לשבוע)

🎯אבל זה מתחיל. ועם שני פרקים ראשונים
🎯שאני תכף אתחיל לראות

🎯*לפי הכמות שנכתוב על הפרקים הראשונים נחליט אם לעשות שרשור חדש עבור כל פרק או אם להשאיר שרשור אחד לכל הסדרה.

1637766605906.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי וכבר יש לי כמה דברים לומר
אני מאוד אוהב שהתחילו עם סיפור רקע לקייט ואני מאוד אהבתי לראות את האירוע של הנוקמים 1 מנקודת מבט אחרת.
אני בטוח שהאירוע הזה הותיר המון צלקות נפשיות אצל המון אנשים וכנראה אפשר לעשות כמות די גדולה של סדרות שמתקשרות לזה.
לפחות כאן זה כנראה הפך את קייט ללוחמת, זה מרגיש חיובי.
מה שמוזר זה שכל קטע אינטרו הפתיחה עס רק בקייט. האם הסדרה לא אמורה לעסוק גם בקלינט?
או אולי קטע האינטרו ישתנה בפרק השני.

חוץ מזה שכחתי שורה פרמיגה משחקת בסדרה וזה תמיד כיף לראות אותה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לרגע בהתחלה חשבתי שאולי כל הפרק יעסוק רק בקייט ובכלל לא נראה את קלינט, אז אני שמח שהעלילה כן כללה גם אותו. אם כי המיקוד בהחלט היה על קייט.
אז היא הרסה בניין באוניברסיטה, חזרה הביתה והלכה למסיבת עשירים שם היא גילתה שאמא שלה מאורסת למישהו.
*המישהו הזה הוא כנראה ממשפחה עשירה, אבל לא ממש עשיר בעצמו (הוא אמר משהו על כך שהוא יירש את הכסף).
הארמנד הזה נראה מאוד פישי.
ואז קייט עוקבת אחריו לאירוע פישי שבו מוכרים במכירה פומבית פריטים שהם כנראה לא חוקיים או גנובים.
בינהם החרב של רונין והחליפה שלו.
פושעים פורצים לאירוע הזה ואיכשהו זה לכמה דקות מרגיש מאוד רגוע. לארוס של האם אין בעיה להרים את החרב של רונין ולהכניס אותה לכיס (עוזר שהחרב מתקפלת כזאת).
לקייט יש זמן להתלבש בתחפושת של רונין ואז היא מתחילה לכסח צורה. או לפחות לתת קצת יותר ממה שהיא מקבלת.
בסוף היא בורחת משם ומצילה כלב.
הפורצים הם כולם רוסים שלבושים במה שנקרא tracksuits
הכלב מקבל פיצה כשהיא מביאה אותו לדירה הקטנה שלה
*(שני הדברים האלו פשוט לקוחים ישירות מתוך ספר הקומיקס שעליו בעיקר מבוססת הסדרה)
קייט פורצת לבית של ארמנד ומגלה אותו מת. נראה שנרצח ובורחת משם.
היא מותקפת על ידי הtracksuit mafia אבל אז מציל אותה קלינט שכנראה כמוהם מצא אותה מהר מאוד בזכות הלבוש הדיסטינקטיבי.

מוקדם יותר בערב (רוב הפרק מתרחש בערב אחד) קלינט עם שלושת הילדים שלו צופה בהצגה על קפטן אמריקה.
אני הנחתי שקטע הקרב בניו-יורק זה סיום ההצגה, אבל מסתבר שזה רק האמצע שלה.
מה שבעצם הרבה יותר הגיוני אם ההצגה היא על כל החיים של סטיב.
ההצגה לא בדיוק משביעת רצון עבור קלינט, לא רק בגלל שמשום מה הוסיפו את אנטמן לקבוצה שלחמה בנו-יורק, אלא כי עצוב לו להסתכל על נטשה.
אחר כך הוא הולך לסעודה עם הילדים ומדבר עם אשתו (שנראה לי שהחליפו שחקנית, אבל אני לא בטוח)
ובסוף הערב הם מגיעים הביתה (או בטח למלון) ושם הוא רואה את הדיווח על הרונין.

משהו שהוא בטח חשוב זה שהפורצים בכלל לא רצו את החליפה של הרונין או את החרב, אלא דווקא שעון מסוים שלפי מה שכתוב עליו היה במתחם של הנוקמים.
האיש מוצא את השעון מותקף על ידי הכלב שאז בורח עם הרונין בעקבותיו. זה גורם לי לחשוב שהכלב לקח את השעון וזה יהיה מניע כלשהו לעלילה.

כמובן שבטח תהיה גם עלילה שקשורה לרצח של ארמנד.
לגבי זה יש לי כבר תיאוריה - שיגרמו לנו לחשוב שזה הבן שלו רצח אותו אבל בסוף נגלה שזאת בכלל אמא של קייט. הרי ראינו אותם רבים על משהו.

חוץ מזה עוד לא ראינו שום קשר למשהו שידוע שיהיה בעונה הזאת - הקשר לאחות של נטשה שראינו בסרט של האלמנה השחורה.

Lhuna3

Well-known member
מה היום?! מתי אני אספיק?? אני בפיגור כבר במלא סדרות שחייבת לראות!! :eek:

didalf

Well-known member
פרק 1

ווי קייט הזאת עשירה איזה בית.
טוב ברגע שהיה כתוב 2012 כבר היה ברור שהם הולכים להפגע מהמתקפה של לוקי איכשהו, ואז הם חייבים להגיד פעמיים "שום דבר לא יפול מהשמיים" אז כמובן שיפול.
אני לא יודעת אם אני אוהבת שמראים לנו איך הדברים האלה נראים מהצד של האזרחים הפשוטים כי מצד אחד יש בזה משהו מעניין ומצד שני זה קצת חותר תחת הכיף שהוא הסרט של הנוקמים כולל כל הבוםבום בעיר כשדי התעלמנו מההשלכות. כאילו אז אני רואה שוב את הסרט ונזכרת בזוויות נוספות שגילינו בסדרות וזה טיפה מבאס.
לפחות זה לא סיפור שהמשפחה מאשימה את הנוקמים בזה כי לזה אין לי כוח.

וחוזרים להווה שלא ברור לי איפה הוא מתרחש ביחס לפלקון וחייל החורף ו-וונדהויז'ן. בעיקר הפלקון כי הסוף של הסדרה היה בניו יורק גם כן. בכל מקרה קלינט מבלה עם הילדים בניו יורק ומנסה לחיות חים נורמלים.
אומייגאדדדד חייבת את המחזמר המלא הזה עכשיו!!!!!!!!:-D|מאוהב|
קלינט מתערער כשרואים את נאט:-(

בינתיים קייט מגלה שאמא שלה הולכת להחתן עם ללו מסמוך על זה סול חחח איזה קריפ:-D ויש איזה זקן קריפי ומכירה פומבית סודית של פרטי הנוקמים כולל החרב של הוקאיי כשהוא היה במסע הרצח שלו אז. מסתבר שאף אחד לא יודע שזה היה הוא.
ואז כנופייה פורצת במטרה להשיג איזה שעון שגם נמצא במתחם נוקמים? מה זה השעון הזה?
וקייט מנצלת את הבלגן ולוקחת את החליפה של רונין ומכסחת את כולם. סליחה על הקטנוניות אבל איך זה לא ענק עליה?
ללו בינתיים גונב את החרב שהוא הפסיד במכירה.

קלינט רואה אותה בטלוויזיה ובמקביל הזקן הקריפי נרצח וקלינט מגלה שמי שמתחזה אליו זה סתם ילדה צעירה.

ויש גם כלב חמודי!! אבל כלבים לא צריכים לאכול פיצה!

חוץ מזה עוד לא ראינו שום קשר למשהו שידוע שיהיה בעונה הזאת - הקשר לאחות של נטשה שראינו בסרט של האלמנה השחורה.
כןןן איפה היא??

didalf

Well-known member
פרק 2

האם הסדרה תמשך שישה ימים בדיוק וקלינט יגיע בזמן לכריסמס או שהוא יבריז לילדים שלו?

קייט חושדת שג'ק רצח את הזקן וזה לא עוזר שיש לו סוכריה מהסוכריות שלו להציע לה. לאדעת אם הוא רצח אותו אבל הוא בהחלט סופר שיידי.

חחח קלינט בנסיון להשיג את החליפה שלו נאלץ לשחק במלחמות מדומות איזה ממורמר הוא היה מסכן "ואני נלחמתי בתאנוס":-D

הצחיק אותי כשהם הלכו בטיימס סקוור והיו כל מיני דמויות ואחת עם קשת והוא כזה "זאת קטניס":-D

אוקי ובסוף הרוסים חוטפים את שניהם והם קצת אהבלים. כשהם דיברו על הבוסית כבר קיוויתי לילנה אבל לא:-(
והיא גם חרשת? וגם לקלינט יש בעיות שמיעה בגלל כל הפיצוצים בחייו הגיוני. (הבנתי שבקומיקס הוא חרש אז הם מנסים לתקן עוול של שנים)

didalf

Well-known member
לגבי פרק 1

ובכן יש את השיר המלא מהמחזמר:-D
רק אודיו כרגע אבל זה גם נחמד.
תביאו לי דחוףףףף מחזמר מלא של הנוקמים!!|מאוהב| חלום חיי!

לא אני מתה מהבית הזה:-D:-D :

"I've got to get the Tesseract!"
"The battle's just begun"
"We'll conquer the Chitauri"
"Then get Shawarma when we're done"
"Just how are we to fight them?"
"We'll do it as a team!"
"First Thor, unleash your lightning"
"Then Natasha, that's your cue"
("Yes!")
"Then Hawkeye, hit the bullseye"
"There's no better shot than you"
("Right!")
"Tony, you've got nukes to catch"
"Be careful not to crash"
(Yep!)
"And Hulk, you know the magic word is..."
"Hulk, you know the magic word is..."
"Hulk, you know the magic word is..."
"Smash! Smash! Smash!"
(Smash!)

Aranel Nenharma

Well-known member
:eek::eek::eek:
זה גם לי בא בהפתעה, ואני עוד ראיתי מלא ראיונות איתם השבוע.
אוף, איפה הימים שסדרת מארוול יצא ביום שישי.

אני כנראה אראה ביום שישי כי אני רוצה לראות בנחת ולא כשאני עייפה מהעבודה
הוקאייי:love::love:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי אז אחרי שראיתי את פרק 1 הייתי עסוק לכמה זמן ואז ראיתי את פרק 2 אבל מיד הייתי עסוק שוב ואז הייתה ארץ נהדרת ואז עוד כל מיני דברים (כמו לבדוק כל מה שהיה באינסטגרם)
אז רק עכשיו אני מגיע לכתוב על פרק 2
אבל אני אנצל את זה כדי לגם להגיב לעדי על פרק 1

וחוזרים להווה שלא ברור לי איפה הוא מתרחש ביחס לפלקון וחייל החורף ו-וונדהויז'ן. בעיקר הפלקון כי הסוף של הסדרה היה בניו יורק גם כן.
יותר משמעותי לדעתי זה שהעלילה של ספיידרמן no way home מתרחשת כמובן בניו-יורק (זה לא ספוילר, העלילה של כל סרט ספיידרמן מתרחשת בניו-יורק. אוקי ספציפית לא האחרון אבל בסדר)
אני מניח שלא יהיה שום השפעה עלילתית בין הסדרה והסרט בשום כיוון, זה פשוט מעניין כי אני מניח שהסרט יצא לפני שהסדרה תסתיים.
בינתיים קייט מגלה שאמא שלה הולכת להחתן עם ללו מסמוך על זה סול חחח איזה קריפ:-D ויש איזה זקן קריפי ומכירה פומבית סודית
אה, משם היה לי מוכר הארוס של האמא...
אגב כשכתבתי על פרק 1 לא הצלחתי לזכור את השם של הארוס - אבל קלטתי בפרק 2 שהשם שלו הוא ג'ק. לא אמור להיות קשה.
לעומת זאת שכרתי שלזקן קוראים ארמנד כי עשו מזה רעש וצלצולים על כך שהוא ארמנד השלישי והילד הוא ארמנד השביעי (רגע, זה אומר שהילד הוא נכד של נכד שלו, זה נשמע לא הגיוני)
ואני גם הנחתי לא נכון שארמנד (השלישי) הוא אבא של ג'ק, אבל בפרק 2 התברר שהוא דוד של ג'ק.
וקייט מנצלת את הבלגן ולוקחת את החליפה של רונין ומכסחת את כולם. סליחה על הקטנוניות אבל איך זה לא ענק עליה?
הייתי אומר שזה קשור לכך שקלינט עצמו הוא לא בחור גדול. אבל בפרק 2 ראינו שגם בחור גבוה ממנו לובש את זה.
אולי זה סוג של "מידה אחת מתאימה לכולם"
(יש כאלו, לא?)
ויש גם כלב חמודי!! אבל כלבים לא צריכים לאכול פיצה!
אני אענה באופן הכי מעצבן - הכלב אוכל פיצה בגלל שבקומיקס קוראים לו Pizza Dog ולכן היה חשוב שבפרק 2 קייט תקרא לו פיצה דוג כדי שזה יהיה כמו בקומיקס.
סיבה טיפשית ונוראית והכלב לא יהיה בריא כי נתנו לו לאכול פיצה. אבל אני מניח שהוא לא ימות מזה.
האם הסדרה תמשך שישה ימים בדיוק וקלינט יגיע בזמן לכריסמס או שהוא יבריז לילדים שלו?
תכלס יכול להיות שהוא יבריז לילדים שלו לכריסמס כבר באמצע העונה.
אוף עכשיו נזכרתי שהמעצבנים האלו בדיסני+ נותנים רק 6 פרקים לעונה לכל הסדרות האלו.
אז אולי באמת זה יהיה כל פרק יום אחד ויסתיים בכריסמס
קייט חושדת שג'ק רצח את הזקן וזה לא עוזר שיש לו סוכריה מהסוכריות שלו להציע לה. לאדעת אם הוא רצח אותו אבל הוא בהחלט סופר שיידי.
ג'ק בהחלט מרגיש סופר שיידי. אבל יש לי תחושה שהוא יורת סופר שיידי מהבחינה שהוא קריפ ודושי. (אני גם לא אתפלא אם הוא מתחתן עם אמא של קייט בשביל הכסף שלה)
זה פשוט יותר מידי קל שהוא יהיה זה שרצח את ארמנד. זה כל כך ברור שזה לא יהיה באמת הוא שזה כמעט הופך את זה למצב שבו זה יהיה הוא וזה יפתיע אותנו.
הקטע שיש לו סוכריה של ארמנד זה "רמז" מגוחך. הרי ארמנד הוא דוד שלו, הגיוני שהוא היה בבית שלו הרבה פעמים והוא יכל לקחת סוכריה כזאת המון פעמים.
חחח קלינט בנסיון להשיג את החליפה שלו נאלץ לשחק במלחמות מדומות איזה ממורמר הוא היה מסכן "ואני נלחמתי בתאנוס":-D
כל הקטע עם הקוספליירים היה מצחיק, אבל גם קצת הרגיש לי בזבוז של הפרק. חשבתי שיהיה שם משהו יותר מעניין.
הצחיק אותי כשהם הלכו בטיימס סקוור והיו כל מיני דמויות ואחת עם קשת והוא כזה "זאת קטניס":-D
כן, זה מצחיק.
והיה מצחיק קצת כשקייט דיברה איתו על branding. אפשר לומר שזה גם קשור של הדמות של הוקאיי בעולם שלנו (כלומר בתור דמות מהMCU שהכי פחות הופיע מחוץ לסרטי הנוקמים)
*אגב אני קצת כל הזמן מחכה שהיא תספר לו שהוא הציל את החיים שלה בקרב בניו-יורק ושהיא למדה לוחמה בגללו.
באופן כללי הוא נורא ציני ומרוחק איתה כל הזמן. אבל היה רגע יפה כשהוא טיפל לה בפצע.
והיא גם חרשת? וגם לקלינט יש בעיות שמיעה בגלל כל הפיצוצים בחייו הגיוני. (הבנתי שבקומיקס הוא חרש אז הם מנסים לתקן עוול של שנים)
כן, לא ברור לי אם הוא ממש חרש או רק חלקית. וממתי זה קיים?
ולא קלטתי שגם הבוסית של הטרקסוט מאפיה היא חרשת. מעניין.

הקטע שקלינט עושה שהוא נותן לעצמו להחטף זה משהו שהוא קרא לו catch and release כשהוא דיבר בטלפון עם אשתו. והיא אמרה שזה משהו שנטשה אהבה לעשות. וזה בעצם מה שראינו שהיא עושה בתחילת סרט הנוקמים 1 - היא הייתה כאילו חטופה על ידי רעים כלשהם והיא אמרה שהיא פשוט הייתה שם כדי להוציא מהם מידע.
חוץ מזה לגבי הסרט של האלמנה השחורה - שם גם בעצם הם עשו קטע שהם נחטפו בכוונה כדי להגיע לדרייקוב.

משהו שבכלל לא הזכירו בפרק הזה - השעון שחשבתי שיהיה משמעותי לעלילה. כלומר בכלל לא ראו אותו. איפה הוא נמצא? אולי בכלל הוא נשאר אצל הטרקסוט מאפיה והוא לא משהו חשוב לעלילה. או שהוא אצל המאפיה אבל נראה איך הוא חשוב בפרק הבא כי הם יראו את זה לקלינט...

אז קייט עובדת בחברת אבטחה של אמא שלה. ודרך זה יש לה יכולת לעקוב אחרי טלפונים.
ככה היא מוצאת את קלינט ומסבכת אותו בכך שהיא נופלת לתוך המצב שהוא תיכנן שהוא יחטף, ועכשיו הוא צריך לדאוג גם לה.
בנתיים היא באמת די מעמסה עליו ולא במיוחד מוכיחה את עצמה ורציתי שהיא תהיה יותר טובה.
אז הגיוני שיקח לה זמן להשתפר בעבודת שטח אמיתית גם אם יש לה רקע טכני.
אבל לעונה יש כנראה רק 6 פרקים ושליש מהם כבר ראינו.

*בעניין חרשים היה קטע נורא מצחיק הערב בארץ נהדרת

didalf

Well-known member
יותר משמעותי לדעתי זה שהעלילה של ספיידרמן no way home מתרחשת כמובן בניו-יורק (זה לא ספוילר, העלילה של כל סרט ספיידרמן מתרחשת בניו-יורק. אוקי ספציפית לא האחרון אבל בסדר)
כן גם ספיידרמן.

הייתי אומר שזה קשור לכך שקלינט עצמו הוא לא בחור גדול. אבל בפרק 2 ראינו שגם בחור גבוה ממנו לובש את זה.
אולי זה סוג של "מידה אחת מתאימה לכולם"
(יש כאלו, לא?)
חחחחח כן אני גם חשבתי שאיך זה התאים גם לבחור ההוא. זאת חליפה קסומה כמו המכנסיים בסרט אחוות הג'ינס:-D
וקלינט לא בחור גדול אבל עדיין יותר גדול ממנה בחורה קטנה ורזה.

תכלס יכול להיות שהוא יבריז לילדים שלו לכריסמס כבר באמצע העונה.
אוף עכשיו נזכרתי שהמעצבנים האלו בדיסני+ נותנים רק 6 פרקים לעונה לכל הסדרות האלו.
אז אולי באמת זה יהיה כל פרק יום אחד ויסתיים בכריסמס
הא יש מצב כי הפרק האחרון גם יצא בול לכריסמס (כאילו יומיים לפני)

כל הקטע עם הקוספליירים היה מצחיק, אבל גם קצת הרגיש לי בזבוז של הפרק. חשבתי שיהיה שם משהו יותר מעניין.
חח כן זה נגמר טיפה אנדרוולמינג כזה כשהבחור בא אליו בסוף ונתן לו את החליפה בשמחה. אבל כאילו מצד שני לא היה לי כוח להסתבכות מיותרת לגבי זה. וזה גם היה משעשע.

והיה מצחיק קצת כשקייט דיברה איתו על branding. אפשר לומר שזה גם קשור של הדמות של הוקאיי בעולם שלנו (כלומר בתור דמות מהMCU שהכי פחות הופיע מחוץ לסרטי הנוקמים)
נכון

*אגב אני קצת כל הזמן מחכה שהיא תספר לו שהוא הציל את החיים שלה בקרב בניו-יורק ושהיא למדה לוחמה בגללו.
כן אני גם ציפיתי לזה.

כן, לא ברור לי אם הוא ממש חרש או רק חלקית. וממתי זה קיים?
נראה לי חלקית. וזה כנראה משהו הדרגתי בעקבות כל הפיצוצים שהוא עבר ואחרי אנדגיים הוא הלך לטפל בזה.

הקטע שקלינט עושה שהוא נותן לעצמו להחטף זה משהו שהוא קרא לו catch and release כשהוא דיבר בטלפון עם אשתו. והיא אמרה שזה משהו שנטשה אהבה לעשות. וזה בעצם מה שראינו שהיא עושה בתחילת סרט הנוקמים 1 - היא הייתה כאילו חטופה על ידי רעים כלשהם והיא אמרה שהיא פשוט הייתה שם כדי להוציא מהם מידע.
חוץ מזה לגבי הסרט של האלמנה השחורה - שם גם בעצם הם עשו קטע שהם נחטפו בכוונה כדי להגיע לדרייקוב.
אההה וואלה לא קלטתי את זה.

limors2

Well-known member
ראיתי בינתיים רק את הפרק הראשון, אחרי שהגעתי אליו עם ציפיות נמוכות (קלינט משעמם נורא בעיני) והופתעתי לטובה.

כמה נקודות-
קייט הצעירה הייתה שחקנית די נוראית, אבל תמיד כיף לראות דברים ממש מוכרים (ההרס של ניו יורק במתקפה של לוקי) מנקודת מבט אחרת, במיוחד כשזה הופך לאוריג'ין סטורי של דמות אחרת. ואהבתי שכל הסיפור שלה מאז ועד ההווה עבר דרך הפתיח במקום לבזבז לנו זמן. מעניין אם ישנו אותו עכשיו.

המחזמר היה קורע, ומי ששר את השיר זה אדם פסקל |מאוהב||מאוהב||מאוהב| שמחה שהוציאו גרסה מלאה שלו.

"'ת'אנוס צדק" על הכיור, חהחה. יש לי חולצה עם הכיתוב הזה.

אהבתי שהחליפה של רונאן הייתה גדולה עליה (מאד) ושלא עשו את השטות הזו שבאורח נס היא מתאימה עליה בול. והיא הצילה כלב חמודי |מאוהב| נקודה לזכותה

didalf

Well-known member
שמחה לראות אותך כאן!
ואהבתי שכל הסיפור שלה מאז ועד ההווה עבר דרך הפתיח במקום לבזבז לנו זמן. מעניין אם ישנו אותו עכשיו.
חחח כן בול|כן|

המחזמר היה קורע, ומי ששר את השיר זה אדם פסקל |מאוהב||מאוהב||מאוהב| שמחה שהוציאו גרסה מלאה שלו.
אני לא יכולה להפסיק לשמוע את זה:-D|מאוהב|
ומגניב שזה הוא.

חחחח כן זה הצחיק אותי גם. אני תומכת. אינ גם רוצה חולצה כזאת!!

אהבתי שהחליפה של רונאן הייתה גדולה עליה (מאד) ושלא עשו את השטות הזו שבאורח נס היא מתאימה עליה בול.
מה? אני בדיוק התקטננתי על זה שהחליפה באורח פלא כן התאימה לה ולא הייתה לה ענקית. זה היה צריך ליפול ממנה. לא משהו שהיא יכולה להלחם בו ככה.

limors2

Well-known member
שמחה לראות אותך כאן!
חחח כן בול|כן|

אני לא יכולה להפסיק לשמוע את זה:-D|מאוהב|
ומגניב שזה הוא.

חחחח כן זה הצחיק אותי גם. אני תומכת. אינ גם רוצה חולצה כזאת!!

מה? אני בדיוק התקטננתי על זה שהחליפה באורח פלא כן התאימה לה ולא הייתה לה ענקית. זה היה צריך ליפול ממנה. לא משהו שהיא יכולה להלחם בו ככה.
בהתחלה חשבתי שהחליפה מתאימה עליה, אבל ישר כשהיא נלחמה איתה ראו שלפחות הכובע לא יושב עליה טוב בכלל, ואז לפני שהם תפסו אותה ברחוב ראו שגם ברגליים זה ממש רופף וגדול

limors2

Well-known member
משהו אחד על פרק 2-
גם אני קיוויתי והתבאסתי שבסוף זו לא הייתה זו שרצינו שזו תהיה, אבל פתאום קלטתי שיש עדיין סיכוי שהיא קשורה לזה - בכלזאת ארגון הרעים הם רוסים בטרנינג 🤣

טוני החתול

Well-known member
מנהל
משהו אחד על פרק 2-
גם אני קיוויתי והתבאסתי שבסוף זו לא הייתה זו שרצינו שזו תהיה, אבל פתאום קלטתי שיש עדיין סיכוי שהיא קשורה לזה - בכלזאת ארגון הרעים הם רוסים בטרנינג 🤣
האמת שהאבא של ילנה ונטשה מהסרט (אלכסיי) מרגיש מאוד מאוד מתאים לכנופיה הזאת.
אבל אני בכלל לא חשבתי שילנה תהיה המנהיגה שלהם. אם זאת הייתה היא זה היה תופס אותי לחלוטין לא מוכן.

וכיף באמת לראות אותך כאן שוב, סטיב ;)

didalf

Well-known member
משהו אחד על פרק 2-
אבל אני בכלל לא חשבתי שילנה תהיה המנהיגה שלהם. אם זאת הייתה היא זה היה תופס אותי לחלוטין לא מוכן.
חחח בגלל זה ממש קייויתי שזאת היא, כי הם רוסים.

מילי08

Well-known member
סבבה, אני מקווה לראות היום בערב.
אני צריכה להיות נחמדה לדודים, נכון? לא משודר עדיין בארץ? כי כנראה בזמן האחרון הדודים שלי מתרשלים ושולחים לי דברים באיחור, אבל זה טוב כי אני מקווה שיהיו פרקים באיכות טובה ותרגום נורמלי.
אבל הבעיה היא שלמרות שחיכיתי לסדרה על ברטון אהובי, אני לא בטוחה שבא לי לראות אותו חולק מסך עם בת טיפוחים (אבל אני אראה בטוח)

מילי08

Well-known member
גם כאן, רק הערות ומחר תגובות.

בינתיים התחלה מעולה, הרבה יותר ממה שציפיתי.
* היא יפה שהתייחסו, אפילו לרגע, לאותם אנשים שנפגעו מההתקפה על ניו יורק. מראים לנו שוב צד אחר של הנוכחות של הנוקמים
* המחזמר! :-D :-D :-D. בטח עדי כבר מפנטזת על להשיג כרטיסים :-D
* אבל איך הוא הסתכל על הדמות של נטשה וראו שנשבר לו הלב מגעגוע ;-(
* והוא כזה חמוד כשהוא נבוך
* וגם כזה חמוד בתור אבא! |מאוהב|
* הקרב של קייט היה ממש יפה, והכי אהבתי שלשם שינוי מראים לנו בקבוק שלא נשבר כשנותנים איתו מכה קטנה :-D הבקבוק הזה היה ממש עמיד!
אבל השחקנית לא יודעת לרוץ.. זה ממש הצחיק אותי
* בכל מקרה בינתיים היא חמודה
* הקשקושים שלה כשהיא מכניסה אותם לבניין דירות (פיצה.. אה.. כן :-D)
* המאבק שלו בבחור ההוא בלארק בפארק :-D איך כולם לקחו את זה ברצינות והוא כזה מגלגל עיניים :-D
and I fought Thanos :-D
והבחור ההוא שעושה קולות של קלינג קלינג כל פעם :-D
זה ממש הצחיק אותי

Aranel Nenharma

Well-known member
לרגע בהתחלה חשבתי שאולי כל הפרק יעסוק רק בקייט ובכלל לא נראה את קלינט, אז אני שמח שהעלילה כן כללה גם אותו. אם כי המיקוד בהחלט היה על קייט.
לי זה היה ברור שהסדרה תעסוק יותר בקייט וקלינטון יהיה משני שם. אבל יש לו גם עלילה יפה
בינהם החרב של רונין והחליפה שלו.
לי לקח לי מלא זמן להבין ולהזכר מי זה רונין
פושעים פורצים לאירוע הזה ואיכשהו זה לכמה דקות מרגיש מאוד רגוע. לארוס של האם אין בעיה להרים את החרב של רונין ולהכניס אותה לכיס (עוזר שהחרב מתקפלת כזאת).
לקייט יש זמן להתלבש בתחפושת של רונין ואז היא מתחילה לכסח צורה. או לפחות לתת קצת יותר ממה שהיא מקבלת.
אני מבינה שקייט היא מומחית באומנות לחימה, אבל עדיין לא אמין שהיא מצליחה להתגבר כך על כל כך הרבה אנשים
מוקדם יותר בערב (רוב הפרק מתרחש בערב אחד) קלינט עם שלושת הילדים שלו צופה בהצגה על קפטן אמריקה.
קליינט ציין שיש עוד 6 ימים עד כריסמס, ויש 6 פרקים, אז אני מניחה שכל פרק יהיה יום
אני הנחתי שקטע הקרב בניו-יורק זה סיום ההצגה, אבל מסתבר שזה רק האמצע שלה.
מה שבעצם הרבה יותר הגיוני אם ההצגה היא על כל החיים של סטיב.
אני כל כך רוצה לראות את ההצגה הזו
והיה כבר בברודווי הצגה על ספיידרמן אז למה לא בעצם לעשות מזה משהו אמיתי
ההצגה לא בדיוק משביעת רצון עבור קלינט, לא רק בגלל שמשום מה הוסיפו את אנטמן לקבוצה שלחמה בנו-יורק, אלא כי עצוב לו להסתכל על נטשה.
אחר כך הוא הולך לסעודה עם הילדים ומדבר עם אשתו (שנראה לי שהחליפו שחקנית, אבל אני לא בטוח)
זו אותה שחקנית, ואני שמחה כי אני אוהבת אותה (היא שיחקה בבשבילי אתם מתים)
טוב ברגע שהיה כתוב 2012 כבר היה ברור שהם הולכים להפגע מהמתקפה של לוקי איכשהו, ואז הם חייבים להגיד פעמיים "שום דבר לא יפול מהשמיים" אז כמובן שיפול.
אני לא יודעת אם אני אוהבת שמראים לנו איך הדברים האלה נראים מהצד של האזרחים הפשוטים כי מצד אחד יש בזה משהו מעניין ומצד שני זה קצת חותר תחת הכיף שהוא הסרט של הנוקמים כולל כל הבוםבום בעיר כשדי התעלמנו מההשלכות. כאילו אז אני רואה שוב את הסרט ונזכרת בזוויות נוספות שגילינו בסדרות וזה טיפה מבאס.
לפחות זה לא סיפור שהמשפחה מאשימה את הנוקמים בזה כי לזה אין לי כוח.
אבל זה משהו שראינו לאורך כל הסאגה של הנוקמים, כיצד ההשלכות שלהם משפיעים על אזרחים, כמו שראינו במלחמת האזרחים.
אני ממש אוהבת שמראים לנו צדדים אחרים, זה והפך את העולם הזה לעגול ושלם יותר
באמת?? למי שלא יודע אז אדם פסקל שיחק את רוג'ר במחזמר רנט (חחח יש לו משהו עם דמויות בשם רוג'ר)
אני אוהבת לראות את ההשפעות הקטנות האלו של העלילה על אנשים.
וההוא בשירותים שרצה סלפי היה קריפי
* אבל איך הוא הסתכל על הדמות של נטשה וראו שנשבר לו הלב מגעגוע ;-(
זה היה באמת עצוב

פרק פתיח טוב.
אני ממש אוהבת את התפתחות הלוגו פתיחה של מארוול ואיך הוא מתפתח על הסרטים. וגם שמתי לב שיש שם סצנה של שאנג' צי , הם ממש מעדכנים אותו מסרט לסרט
אני ממש אהבתי שהראו לנו בהתחלה את הקטע מ2012, וגם שהיא ראתה את הוקאיי וכיצד זה השפיע עליה
יש וייב טוב לסדרה, מתרגשת ממנה
כמובן שההצגה היתה מדהימה וחסר להם שהם לא מוצאים איזה גרסה של רבע שעה או משהו כזה
אני ממש שונאת את החבר של האמא, עוד לפני שראו משהו פישי אצלו, על ההתחלה הוא נראה נבל.

* כהילדה בהתחלה רצה וצעקה Daddy, Daddy רק חשבתי על זה:

ככה זה נראה
זה היה סצנה מתחיקה. וגם שהוא לא רוצה לתת את האימייל שלו כי זה פרטי, חחח הזכיר לי את רון מפארקס
חחחחח אבל גם עצוב שהילד התעלם ממנו ככה
הוא חירש בכל הקומיקסים?
כי באמת תהיתי ממתי יש לו מכישר שמיעה, חשבתי שפספסתי כבר משהו בסרטים, אבל הפרק הבנתי שזה משהו חדש לדמות כשהראו לנו את כל הפיצוצים שהוא חווה
הם היו צריכים להתחפש לדמויות של הנוקמים וכאילו לדמות קרבות מהסרטים..
היה מצחיק קצת כשקייט דיברה איתו על branding. אפשר לומר שזה גם קשור של הדמות של הוקאיי בעולם שלנו (כלומר בתור דמות מהMCU שהכי פחות הופיע מחוץ לסרטי הנוקמים)
באופן כללי הוא נורא ציני ומרוחק איתה כל הזמן. אבל היה רגע יפה כשהוא טיפל לה בפצע.
אני גם הרגשתי שיש לזה איזה קריצה לעולם האמיתי
אוי, נטשה;-(

נערך לאחרונה ב:
למעלה