gundam rx78-2 - WIP + הודעת הכרות :)

kokoi

New member
המגן

הוא מאוד עדין, מקווה שהוא ישרוד את שלב הפוליאסטר.

kokoi

New member
האנטנות

נראה לי שזה מה שהן אמורות להיות. יושבות מעל הג'טפק, אחת בזווית שמאלה והשנייה ימינה. גם הן היו כאב ראש.

kokoi

New member
הרובה

כמו הקסדה והמודל הראשון של הגוף הוא יצא מדי. אני מפרסם את התמונה רק כדאי שתוכלו לראות איך הוא יוצא. אין ספק שזה אחד המודלים המורכבים ביותר שיצא לנו לראות, ולכן זה כלכך מבאס שאנחנו צריכים לעשות אותו מחדש.

kokoi

New member
הרובה בפרופוציות

הנה אני מחזיק את הרובה, אפשר לראות שהוא קטן מדי בשבילי, שלא לדבר על גאנדאם.

kokoi

New member
שתי הידיים והגוף

אני אוהב את התמונה הזו, נראה כאילו הוא סוגד.

kokoi

New member
מסנן

בשלב הזה כבר סיימנו מסנן אחד, אפשר לראות אותו משמאל למעלה בין הכתף לקסדה.

kokoi

New member
השלב הבא, שרף פוליאסטר

עכשיו שיש לנו בערך את כל החצי העליון של המודל, אנחנו מתכוונים לבצע ציפוי ראשוני של פוליאסטר ובחלק מהמודלים לצקת רונדו(טכניקה שנסביר בסדנא). כי אנו רוצים לראות איך יושבים עלי המודלים על מנת שנוכל למדוד ולבצע התאמה מרבית לחלקים התחתונים. תמונות מתהליך יגיעו במהלך השבוע! בתמונה, אמצעי בטיחות שבלעדיהם לא מתקרבים לפוליאסטר.

saarshemer

New member
כבוד......!!!!

בטח כמויות הנייר/בריסטול שהולכות על הבנייה של הבסיס הן עצומות !!! שאלה לי אליך...... אני יודע מניסיון שמודלי הפפקורה מגיעים עם מחיצות פנימיות ..... בין איבר לאיבר איך אתם ניגשים לבעיה?.... "עורכים" אותן החוצה?, או משאירים אותן שם ורק לאחר יבוש השרף מנסרים אותן? אגב, אני הייתי אחד מהשופטים של אייקון 2009.... שאפו, שאפו, שאפו... בהצלחה בבניה

kokoi

New member
נייר ומחיצות

המון תודה על הכבוד :) הממ בנוגע למחיצות, במודלי פפקורה שמיועדים ללבישה עוד לא יצא לי להתקל במחיצות פנימיות בתוך המודל אלא רק במחיצות שסוגרות את המודל לחלוטין או שנועדו לתת נפח ועומק, את הדוגמא הראשונה אפשר לראות בקסדה שלמרות שיש משקף אז יש נייר במודל ואת הדוגמא השניה אפשר לראות במבערים של ג'אטפק. הסגירות הללו מאוד חשובות, כי הן מחזיקות את המודל בצורתו המקורית ולא נותנות לו חופש פעולה, אם הן לא היו אז המדול היה יכול לצאת מעוות לאחר הקשייה הראשונית עם הפוליאסטר. גם אם היו את המחיצות שאתה מדבר עליהן, לא הייתי עורך אותם החוצה(לפחות לא את כולן) כי זה נותן חוזק מבני למודל. הקשייה הראשונית היא ציפוי חיצוני של המדול עם שרף ככה שלהיפטר מהם זה ממש לא בעיה- לדוגמא בקסדה של הצ'יף פשוט לא שמנו שרף על החלק של המשקף והורדנו אותנו לאחר מכן עם סכין עיצוב. בנוגע לנייר, אני מעריך שאנחנו נשתמש בפרוייקט בכ400-450 דפי A4 במשקל 180 גרם.

apocalipto

New member
כל הכבוד לך

הייתי רוצה לשאול כמה כסף צריך להשקיע בפרוייקט אחד שכזה? כמובן שאם השאלה אישית וחודרנית אתה לא מחוייב לענות בכלל. כל הכבוד על הרעיון הנחמד הזה.. לעשות קוספליי שכזה זה בטח הרבה עבודה!

kokoi

New member
עלות

השאלה בסדר גמור, אל דאגה :) בנוגע לעלות, המאסטר הצ'יף עלה קצת יותר מ2500 ש"ח, שזה כולל הכל, משלב ההדפסה עד שלב חיבור הרצועות. מה שכן זה היה הפרוייקט הראשון שלנו עם חומרים כאלו, ונעשו המון טעויות(נאצלנו לזרוק כמה חלקים אחרי שלב הפיברגלאס) קנינו ציוד עבודה(מסכות, כלים וכו') וכו'. אני מעריך שהפרוייקט הזה יצא לנו בסביבות ה1200 ש"ח.

למעלה