gundam rx78-2 - WIP + הודעת הכרות :)

kokoi

New member
gundam rx78-2 - WIP + הודעת הכרות :)

אהלן ושלום לכולם, קוראים לי דניאל, בן 23 מתל אביב. אני דווקא מגיע מעולם התחפושת מתחום משחקי התפקידים החיים(לארפים למי שמכיר), אבל אני בהחלט חובב אנימה לא קטן ותחום הקוספלי מאוד מעניין אותי, ואני קורא שקט בפורום שלכם כבר זה זמן מה. מי שהיה באייקון הקודם(2009) ראה את התחפושת של המאסטר צ'יף מהיילו שבניתי יחד עם שני חברים טובים- http://www.youtube.com/watch?v=QrbuJ7NNXjU http://img828.imageshack.us/img828/101/94282861134505806704705.jpg עכשיו אני ועוד חבר(אחד מאלו שעבד איתי על המאסטר צ'יף) החלטנו ללכת על פרוייקט מורכב יותר ולבנות גאנדום, בתקווה עד לחנוכה, פגשתי את עינב באייקון, והיא דרבנה אותי לפתוח עץ WIP על הפרוייקט שלנו. השיטה שבה אנחנו בונים את הגאנדום היא אותו שיטה שהשתמשנו לצ'יף - בסיס מפפקורה(למי שמכיר), שרף פוליאסטר, פיברגלאס, בודי פילר(בונדו). אנחנו מתכננים להכין מדריך מסודר לשיטה ולהעביר סדנא בכנס הקרוב(ואם יהיה ביקוש גם בהבא) כי אני באמת חושב שזו שיטה שרבים יכולים להשתמש בה, אם לא לתחפושת שלמה אז לפרופים ולשטויות שמאוד קשה לעשות אחרת. למי שמתעניין בשיטה ולא רוצה לחכות עד לסדנא, אני ממליץ לו להכנס לhttp://405th.com/. הם אומנם מרוכזים בעיקר בשריונות של היילו, אבל הם מקור ידע מעולה ויש חומר רב בפורומים שלהם. בכל מקרה, אני אעלה לעץ הזה תמונות ועדכונים מתהליך העבודה, כבר היום וכמובן בתוך כדי העבודה. דניאל

juliChan

New member
הייי

אני זוכר אותך היטב המאסטר צ'יף שלך היא פשוט אומונת אם אתה רוצה אני אוכל להשיג לך חומרים כגון פיברגלאס, גרפית , שרף אפוקסי ועוד

kokoi

New member
הי :)

תודה רבה על המחמאה, בעיקרון אני קונה את החומרים מספק טוב בת"א(סקיבה אם אתה מכיר), המחיר שלו סבירים בהחלט והשירות הוא עד הבית. אם אתה מכיר משהו מוצלח, אשמח לשמוע :)

juliChan

New member
אני זאת העבודה שלי

אני עובד בתחום הפלאסטיקה בתעשייה האווירית וכן מכיר אותם הם אחד הספקים שלנו

happy berry

New member
אמגגגגג יואווווו

זה היה כזה מעולה!!! *סוגדת לך* אה, כן. ברוך הבא וזהP:

Grell

New member
אין אן, הגבנו באותו זמן את אותו דבר.

זה סימן משמיים שנועדנו להיות יחד *O*~

kokoi

New member
התחלת עבודה!

אני מפרסם את התמונות בהודעות כי הבנתי שזה מועדף מאשר לינקים בתוך הודעה.

kokoi

New member
הקסדה

הקסדה ככל הנראה יצאה לנו קטנה מדי. בגלל שבנינו אותה ראשונה אז ביצענו טעות בתכנון וחישוב המידות וכנראה נצטרך להכין אותה מחדש. סה לה וי :)

string chan

New member
אני אוכל את זו כדי לתלול בחדר? ;-;

לול, כמו הפוחלצים בתוך מסגרות או משהו XD ושאלה, אתם מתכוונים לעשות איזושהי הגבהה, כדי שלפחות תיהיה מעל גובה ממוצע של אנשים, או שאתם משאירים את זה לפרופורציות המקוריות שלך? (לגאנדמים באופן כללי יש פרופורציות עקומות של רגייל - גוף...) פשוט ראיתי קוספליירים שעושים את זה גם ככה וגם ככה, וסתם תהיתי. והמון בהצלחה כמובן! אני בכלל לא אהיה סטוקרית פאנגירל מטרידה. מה פתאום!

kokoi

New member
פרופורציות, קשה קשה

דבר ראשון אני חושב שהבטחתי את הקסדה כבר לעינב, אבל כרגע אני מקווה שכן נוכל להשתמש בה אז אולי יהיה סוף טוב :) בנוגע למידות, זוהי בהחלט סוגייה קשה. לגאנדאמים בהחטל יש פרופורציות לא אנושיות בעליל- ראש קטן, גוף קטן, רגליים ארוכות וזרועות גדולות. הדבר שונה מתחפושות שהכנו עד עכשיו שכן היו לפי מודל אנושי כלשהו. הנסיון לשמור על פרופציות הגאנדאם גרמו לנו להמון בעיות בהתחלה(קסדה קטנה מדי, גוף קטן מדי וכו'), ולכן אנחנו מנסים למצוא פשרה בן הפרופורציות המקוריות לבין מגבלות הגוף שלי. בכל מקרה הרגליים יהיו ארוכות ויש תכנון ליצור הגבעה בבסיס הרגליים של כ30-40 סנטימטרים ככה שאני יהיה בגובה של 2:10-20 מטר.

string chan

New member
מהגובה הזה,

לא תוכל לראות שאני פאנגירל מטרידה. איזה יופי לך. P:

akane

New member
רוע - אני מקווה שתכינו חדשה XD

רק כי אני ממש חושקת בקסדה המדהימה הזו! טוב, לא, חלילה, לא הייתי מאחלת לחבר'ה נחמדים כמוכם עבודה מיותרת :) אתם גם ככה עובדים הכי קשה בעולם על הקוספליי שלכם.

kokoi

New member
גוף עליון

זה מודל שני לאחר שאת הראשון נאלצנו לזרוק כי גם הוא יצא לנו קטן מדי... החורים בחזית הם למעין מסננים שאותם אנו בונים כרגע.

kokoi

New member
Jetpack

מתחברת לשריון הגוף. זוהי תמונה ללא המבערים.

למעלה