GuliGirl נעים להכיר.

מזלטוב על הילד. ../images/Emo12.gif

לא הייתי מנחשת בחיים.
*לא קשור בכלל לכל הדיון
*

מצבניק

New member
חח

תודה! במידה והתכוונת אלי. אני עוד לא מבין איך השירשורים פה הולכים...

Guid

New member
ליאת צודקת,

באמת לא לעניין, אסף...
אבל אני ארחיב- 1) לגבי כמות הדמויות: אי אפשר להחליט לבן אדם מה לפתוח ומתי. אל תשכח שגם אני התחלתי עם קוסם, עברתי לאססין (צפוי) ורק אז פתחתי את הקשת... לפעמים לוקח זמן עד שמוצאים את הדמות שהכי מתאימה. 2) לגבי הגילד: פה אני חייב לציין שזה די נכון. הסלוטים הולכים ואוזלים, וכל דמות שנפתחת ונזנחת רק תופסת סלוט שיכול היה להיות בשימוש יעיל יותר. אז אדם, אני מציע שתראה איך זה זורם לך עם הקשתית. זורם? פנאן, שלח לי מסר ואני אוסיף אותך בכיף.
3)לגבי הקשתים... צודקים, לא חשבתי על זה עד היום. אבל תסלחו לי אם אני אתעלם מהעובדות ואמשיך ליהנות ממנו בדרכי המוזרה?

דיייי רק אני לא חושבת שקשת יוצא גיי? ../images/Emo6.gif

שניהם נראים לי נורמלים לגמרי.
אלא אם כן היה לכם סקיל של קשת בענן או משהו, ואז הדמות של הבן הייתה יוצאת גיי לגמרי.

xFade

New member
../images/Emo79.gif למה אתה חייב להיות מגעיל אבל ../images/Emo5.gif

צורת ההתבטאות שלך מגעילה אותי.

xFade

New member
../images/Emo79.gif לא מגזימה בכלל

אתה לא ככה רק אליו,אתה ככה לכולם. תפסיק לחשוב שאתה יותר טוב מכולם פה ותלמד להתייחס לאנשים כמו לאנשים ולא כמו לסמרטוטים שלך.

מ י ל ר

New member
בעצם לא נראה לי

את נסחפת, לקחת את זה רחוק, אל תגידי סתם דברים כאלה, כי את ממש טועה ומגזימה!!! ועכשיו גם הצלחת לעצבן אותי, כי מה שאמרת שפוט לא נכון, את משקרת פה סתם.

MomerS

New member
יפה, אדם

תתחדש אתה יודע שאם אתה פותח אקספלור אתה יכול לעשות משימה שכפרס מקבלים קופון לשינוי שיער אבל אתה מקבל שיער רנדומלי לפעמים הוא יפה ולפעמים הוא לא יפה אם בא לך אני אראה לך את המשימה (סוג השיער שייצא תלוי לפי איזה שיער וצבע אתה פתחת את הדמות לדוגמא פזור שחור)

nadavv2

New member
חחח איזה גנוב זה משימת שיער

היו עושים את זה לפני הביג באנג אבל אפשר לבחור מטרו בהתחלה אז הרוב כבר לא עושים את זה

למעלה