GuliGirl נעים להכיר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!111

מצבניק

New member
בתור חבר רגיל של הגילדה

אני מעריך את עצם הדאגה שלך וההערה שלך אכן היתה במקום (כפי ששמת לב קיבלתי את תוכחתך) אך יש צורה ויש דרך לדבר. אני לא חושב שבגלל שיש לך קוסם קרח (שים לב להגדרה שלי, ״יש לך״) ברמה 150+, יש לך זכות לדבר כך. אני לא חושב שיש מד לרצינות במשחק. מה, ואותם שעות שעבדתי להשגת אחד מהסקילים (שדרש מהשחקן שלי להביא יותר מ2000 דרופים) לא מוכיח על רצינותי? ועוד דבר קטן, על תהיה קטנוני בבקשה. אני לא קראתי לאף אדם ״הומו״ רק שאישית אני לא אוהב את השחקן הקשת מסיבות שוליות בלבד, וכיון שהתחשק לי קשת פתחתי קשתית. לא זילזלתי בשום קשת.

אני לא מבינה איפה ההחמצה?

היום עולים דרגות מהר. נקודה. עם כל דמות כמעט. פתחתי דמות לפני 3 ימים, הייתי מאד עסוקה בעינייני הבית, שיחקתי גם עם ההרואית שלי ועדיין תוך כמה שעות הדמות החדשה שלי דרגה 53. מה חמוץ לך לא הבנתי? שלא סבלת לעלות דרגות? בעיניי אראן זו דמות טובה בהרבה מקשת. אראנים מאד חזקים ומתחזקים עוד יותר בקיץ. קשתים זה כבר לא "אין" כל כך. קשת בלי HP WASH לא יוכל לשרוד הרבה דברים. יש להם מעט מאד HP..... אם בא לך לסבול ולעלות דרגות לאט אז לך על קשת. כי הם, יחסית למקצועות אחרים, עולים דרגות לאט.... אולי אז לא תהיה לך תחושת החמצה? בעיניי לעלות דרגות מהרר זה סבבה כי כל הפאן זה בדרגות גבוהות עם סקילים יותר טובים.... גם אז יש גישה ליותר דברים במשחק. כמה זמן אפשר להרוג פיטריות? בכל מקרה. מקווה שאין לך את תסמונת ה - מלא דמיות חדשות. הבת שלי למשלת כל יום פותחת דמות חדשה...... (אבל היא בת 14....) אתמול פגשתי בלייצנים מישהו שיש לו דמויות של כל העבודות בדרגה 8X. הוא לא מסוגל להתמיד בדמות אחת ולהעלות אותה לעבודה רביעית....

מצבניק

New member
אני מסכים אבל...

סך הכל מאז הביגבאנג אני די מבולבל, לכולכם יש אקספלורר ואני מרגיש שהאראן לא "מקורי" אני לא פותח מליון דמויות, יש לי רק קלריק מ2007 ואראן והקשתית... אני פשוט נמצא במקום שאני לא יודע מה אני רוצה...

צ ל י ל 8

New member
F5 אני מוחה על כל מה שאמרו כאן על קשתים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עם כל הכבוד לכולם כאן, יש לי BOWMASTER רמה 154 ואני נהנית ממנה הרבה יותר ממה שנהניתי מכל דמות אחרת כאן במשחק !!!!!!!!!!!!! לא בישופ, לא שאדוואר, לא לוחמים שמשעממים מוות, לא DB לא BAM ולא כלום
לא קשה לעלות איתם רמות עם הגשם והאינפרנו שלהם, לא היתה לי בינתיים שום בעיה עם שום בוס שנכנסתי אליו כי יש לי תוספת של 30% HP. ואני תמיד אמרתי שדמויות של בנות הן הרבה יותר יפות וכיפיות ולא! בגלל שבנים נותנים להם כסף (אלוהים יודע מאיפה ההמצאה הזו. הכל אני עושה בזכות עצמי בלבד!) ומה בכלל ככה התחלתם לרדת על הבן אדם?

המממ

כולם מאד אוהבים כאן קשתים. בטח התכוונת אלי. אני כתבתי את דעתי בלבד. ואת מה שאני יודעת מהמשחק בסקניה. כל אחד משחק במה שהוא מתחבר אליו ואוהב, לא?! זה מה שחשוב. אני יודעת שאת מתה על הקשתית שלך וזה נפלא ! אני גם לא חושבת שאת התנסיית בלשחק בכל הדמוית האחרות כדי להשוות. אפשר לשאול באיזה בוסים התנסית כבר?

צ ל י ל 8

New member
מודה שלא הייתי בהרבה בוסים

כי לצערי אני בגיילד רדום, אבל שרדתי את דודו, את זאקום, את קרקסל הדבילי. לא, עדיין לא היית בהורנ-טייל. אני אפילו לא ברמות של לייקה או של הרנטייל או של ליון. מי עוד יש?

אז

זה קצת מוזר שאת כותבת שלא היתה לך בעיה עם אף בוס.... ו 30 % HP זה מתוך HP בסיסי מאד נמוך. אבל ! שוב אני חוזרת לשורה התחתונה ששתינו מסכימות עליה - כל אחד צריך לשחק במה שעושה לו כייף. ועדיין יש לך זמן לעשות HP WASH אם את רוצה. אני התחלתי בערך בדרגה שלך עם ההרואית שלי.....

צ ל י ל 8

New member
יקירתי, למה שאני לא אהיה מסוגלת ללכת-אני לא

אלך. AS EASY AS THAT. אני לא מתכוונת לעשות HP WASH, לא משנה מה. למה שאני לא אוכל ללכת, אני לא אלך. אני נהנית ככה או אחרת, אפילו נהנית מאוד ממה שאני כן יכולה. אני עדיין יכולה לשרוד פי 4 ממה שיכלתי לשרוד עם השאדוורית שלי. כמה ששאדוורים נחשבים היום, אני פשוט לא נהנית לשחק עליה כמו על ה-BM
שום HP בעולם לא ישכנע אותי להחליף אותה באף דמות בעולם. היא תהיה הראשונה ואולי גם היחידה שעוד תגיע לרמה 200

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אחלה !!

וזה הכי חשוב באמת ! לגבי שדואר.... פגשתי עוד אחד שנטש שדואר בדרגה 13X לטובת הרו..... האמת היא שחשבתי ששדואר זו אחלה עבודה (מכירה שדואר אחד ממש מדהים (חוץ מסיוון)) אבל מסתבר שזה מאד מאד אישי ויש כאלו שמשתעממים מהם.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo24.gif שלי רמה 138 ואני לא אוהבת אותה

לטעמי הם איטיים מדי ולהם באמת שאין מספיק HP.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo3.gif תני לי בכלל להגיע לרמה כזו שיהיה אפשר

להיכנס לשם. וביננו, עד שאני אגיע לרמות המתאימות, אני מאמינה שהבוסים ייחלשו כמו שעשו לזאקום. ואם לא-אז לא. אני לא ירוקה מקנאה שאת נכנסת לכל אלה, זה בהחלט נחמד, אני לא אומרת שלא, אבל אני מסתפקת במי שאני ובמה שאני.

אוייש

לא מדובר בקינאה.... כל אחד משחק ונהנה מדברים אחרים..... וממה שהולך ב KMS לא הולכים להחליש שום דבר . ובנתיים רק האריכו ל PB את כמות החיים שלו.....

צ ל י ל 8

New member
יאאא.... שכחתי לספר שגם הרגתי את פיאנוס

אין לי תמונות כי הייתי בכלל בשוק שהצלחתי למצוא אותו ואף אחד לא נכנס למפה בזמן שהרגתי אותו ... אז כן, גם הוא בין הבוסים שצלחתי להרוג ממש בפוקס כי הייתי סתם במפה של הכרישים והחלטתי לנסות את מזלי. לא מצאתי אותו בסוף ערוץ אחר אחר כך, ואז ראיתי אנשים שגם מחחפשים אותו. הוא לא זרק כלום ה^^&%&%, רק נתן לי מתנה את המיניאטורה שלו וחתימה שהייתי שם
הוא לא קל בכלל
ועשה לי FMG של 6K+ (אנגו אנגו איפה את????)

למעלה