GuliGirl נעים להכיר.

מצבניק

New member
GuliGirl נעים להכיר.

בעקבות השיחה האחרונה שלנו החלטתי לפתוח שחקנית חדשה. קשתית. גם רציתי לפתוח אקספלורר כי יש לי הרגשה של החמצה עם האראן מבינים את כוונתי או שאני סתם חושש, פשוט היה ממש קל להגיע לרמה שלי ואני חש פיספוס קל? אז מחיאות כפיים. יש אפשרות לקבל קישור לבילד טוב? אגב אשמח שתצרפו אותה לגילד כי איתה אני נשאר בינתיים... תודה!

מ י ל ר

New member
לא היית צריך לרשום HAY FXP?

ולדעתי סתם מבוזבז אתה תפתח עוד 100 שחקנים לדעתי תגיע לרמה 100 ואז תבקש להיות בגילד, זה כבר ניהיה ממש בדיחה. כול אחד פותח 100 דמויות ורוצה להיות בגילד, ואז לאנשים אין מושג מה זה כול אחד מהדמויות, ואז שוב פורשים ושוב פותחים חדש ושוב רוצים להיות בגילד. ולמרות שזה טעות אבל אני בכול מקרה אציין שגם סלוטים עולים מזסו ושמישהו משלם את זה, ולא זה לא אני, וגם לא מענייני להתערב בעיניין הזה בכלל כי אני לא אדמין בגילד, אבל עדיין חשתי צורך לציין את זה. הרי אתה לא תהנה עם הקשת, יש לו קצת חיים, אז אתה תפרוש למשהו אחר, נגיד לוחם, ואז לוחם ישעמם אותך כי הוא איטי, ואז אתה פתח אססין כמו כולם, וגם בסוף תפרוש ממנו מאיזה שהיא סיבה, ואז תפתח בנדיט, כי הוא מגניב, ואז תפתח איזה מכניק כי הוא גם מגניב, ואז תתגעגע קצת לארן שלך, והנה הגלגל מסתובב לו. מהיום הראשון שהקוסם קרח שלי נולד, אני מגיב בפורום, ורק ברמה 90 הצתרפתי לגילד והתחלתי להכיר אנשים קצת יותר לעומק, אתה יכול לפתוח 100 דמויות, אבל תבחר אחת שאתה אוהב, אחת שאתה הולך להשקיע בה, ואז תבקש להיות בגילד, לא על ההתחלה, שסתם לצרף אותך, שלא בטוח שתיהיה, סתם ביזבוז.

מ י ל ר

New member
וגם רציתי לציין ש

מטריד מאוד שבן פותח שחקנית זה ככה על הדרך תוספת למה שכבר אמרתי.

Macbook

New member
אוי, וזה ממש אומר משהו.

אז הוא פתח שחקנית - זה אומר שהוא גיי? ובת שפותחת דמות של בן היא לסבית? ובן שהולך עם בגד NX ורוד הוא קוקסינל? אנחנו לא בכיתה ג'.

מ י ל ר

New member
סליחה רועי, לא אמרתי שום דבר מהדברים האלה

אל תכניס לי מילים לפה. רק אמרתי שזה מטריד, והנה אתה אמרת את הדברים האלה ולא אני. למה אתה לא פתחת שחקנית? למה דווקה שחקן?

Macbook

New member
"מטריד"

מה יכול להיות מטריד לדעתך בבן שמשחק כבת? זה לא דורש יותר מדי מחשבה, אתה לא אמרת את זה במילים מפורשות, אני דיי "תירגמתי אותך". לא פתחתי שחקנית אבל הייתה לי פעם כזאת ולא אהבתי שאנשים מתייחסים אליי כבת. רק שתדע שרוב הבנות במשחק הן בעצם בנים.

ואם נגיד..

אדיוט אמר לי שדמויות של בנות במייפל סטורי מקבלות יותר כסף? לא מפה ולפני הרבה שנים, אבל עדיין פתחתי דמות בת.. והדמות אחלה, ברמה 60, נשואה ואני מרוצה, מזה אומר? שאני לא יכול להחזיק בה בגלל שאני בן..?זה דפוק, בחייך

Macbook

New member
הדבר היחידי שעליו אגיב במסגרת הפורום-

אז מה אם הוא רוצה שיצרפו אותו עם הרבה דמויות? אתה מודע לעובדה שלא עולה מסוס לצרף אנשים? הרי יש בגילדה 100 סלוטים והם לא מלאים, אז מה זה משנה לך בכלל? הוא יעשה מה שבא לו ויפתח כמה שחקנים שבא לו...

מ י ל ר

New member
למרות שאני איתך כרגע ב-MSN אני עדיין אגיב

אבל ביותר עדין כול השאלות ששאלת פה, זה דברים שהסברתי בהודעה הראשית.

sapir aloud555

New member
אסף..

הוא יכול לפתוח כמה שחקנים שבא לו ולהגיע לאיזו רמה שהוא רוצה, אתה לא יכול לנבא עד כמה הוא יהנה משחקן מסויים או אם הוא יפרוש ממנו תוך כמה שבועות. בקשר לגילד - אני מסכימה איתך בזה שיש מעט מקומות כרגע, ויש אנשים עם כמה דמויות ומיולים לא פעילים וחבל. אבל זה עדיין לא אומר שהוא לא יכול להצטרף, דווקא ההפך - ברמות הנמוכות, שעולים מהר מאוד רמות, מצטברות הרבה נקודות גילד בכל עליית רמה וזה דווקא טוב.

מ י ל ר

New member
בשביל שהגילד באמת יעלה רמות

צריך לעשות גילד פקיו, שממה שהבנתי הוא בן החופרים. דבר שלא נראה לי שנעשה בזמן הקרוב. זה לא כזה משנה בשביל שרק יוסיפו אנשים רמה נמוכה שיעלו רמות אנשים ברמה נמוכה לא מביאים הרבה נקודות לגילד שהם עולים רמה, זה הכול בפרופורציה. ככול שהדמויות ברמה יותר גבוהה, ככה הנקודות יותר גבוהות. וגם ככה אף אחד לא קונה סקילים בגילד, זה מאוד יקר.

Macbook

New member
אסף מצטער לאכזב אותך אבל בכל רמה שעולים

מקבלים 80 נקודות בדיוק. זה לא משתנה.

מ י ל ר

New member
שלא ישתנה, זה גם לא כזה מעניין.

זה כמו שתגיד לי שאתה רוצה להתחתן במשחק רק בשביל הטבעת העיניין של רמות הגילד זה תפל, זה לא העיקר.

מצבניק

New member
תגיד לי,מה לעזאזל הבעיה שלך?

ובכן אני מבין שזה לא לעניין לצרף את כל אחד מהדמויות שלי לגילד שלך, אך יש פה סיבה. לעבור מהירו לאקספלורר. זאת פעם שנייה שאתה עוקץ בבורות מוחלטת בעניין FXP, פעם שעברת התחרטת וכעת מה? שכחת את זה מהר? ציינתי את הסיבה שפתחתי את קשתית עוד לפני התגובה המתנשאת שלך, והאראן שלי בסדר גמור. אני התאמנתי איתו יותר משעה. בעניין ה"מטריד" האידיוטי והמרגיז הזה שלך... אני אםילו לא אגיב בהרחבה. מסתר שיש לך זיקה לעולם החרדי אם זה מטריד אותך. בעיני קשתית מתאימה יותר מקשת, המקצוע הזה מתאים לבנות יותר בעיני והאופי של העבודה (קשת בעיני יותר הומו מאשר בנאדם שפותח קשתית XD).... בינתיים בעולם המציאותי אני בחור נשוי העומד להיות אבא... אין לי ממש זמן לתמרן בין גברים (
) רק אציין שבינתיים הקהילה פה לא ממש גדולה, ואנשים כמוך שמבריחים חדשים ביד גסה (זאת אינה הפעם הראשונה שלך בקשר אלי, לא כן?) לא ממש מועילים לא לגילדה ולא לפורום. אני חוזר בי מבקשתי להיצטרף לגילדה עם השחקנית החדשה, זאת אכן טעות. נראה אם זהדמות תמצא חן בעיניי או לא... כעת אם אפשר להתייחס לשאלתי המקורית: הסיבה שרציתי לפתוח אקספלורר היא, כי יש לי הרגשה של החמצה עם האראן. האם אתם מבינים את כוונתי או שאני סתם חושש, פשוט היה ממש קל להגיע לרמה שלי ואני חש פיספוס קל...

Macbook

New member
יהיה לך קל לעלות רמות עם כל דמות.

זה פשוט קל מדי עכשיו... זה לא רק האראנים באופן ספציפי. יש עוד דמויות שהן עוד יותר קלות.

מ י ל ר

New member
אוקי

אני חייב לצין שכתבתי הודעה עם כול אחד מהסעיפים שרשמת פה ואז בסוף מחקתי את הכול וויתרתי, חוץ מ-2 סעיפים א) הגילד הוא לא הגילד שלי, כמו שצירפו אותך, ככה גם צירפו אותי. אין לי שום בעלות או סמכות עליו, אין לי שום אפשרות אדמין עליו, אין לי את הפרטים של המאסטר גילד, יש אותו רק לבן אדם אחד. ואני גם לא אדמין בגילד, שיש בו כמה אדמינים של הגילד, אני לא אחד כזה, אני רק עוד חבר רגיל לגמרי בגילד. ב) תזהר עם מה שאתה רושם, מי שהוסיף אותך הוא קשת, ומההכרות שלי איתו הוא לא הומו. ובכללי אין לי שום דבר נגד הומואים, ככה שאני לא מבין למה שתקרא לקשת הומו.

למעלה