GS17 - כנס לפה מיד

MajorWinters

New member
פתאום אומר הרוסי:../images/Emo19.gif

"אני נולדתי לאהוב" איך שהוא אומר את זה אומר אחד ההומואים:"__________"

Soviet Spy

New member
"אני?"

שואל הברמן בחיוך מאוזן לאוזן - "אני מחסל טינופות כמוכם!" העווה את פניו והוציא דו קני קצוץ קנה מתחת לדלפק ורוקן את תוכנם של שני הקנים בהומו הנדהם. בעודו עומד שם עם חיוך על פניו ובידו הנשק המעשן, כיבה הרוסי את הסיגריה בזרועו של ההומו השני (שמצדו החל לצרוח כנקבה), שלף ממקטורנו S&W 500 והתיז את מוחו של ההומו השני על קירות העץ של הבר.

ga1it1

New member
אני יותר סטרייטית מסרגל...

אתה זה שמלטף פודינג ;) יא חתיכת מנשנש כריות...

חח.. איזה עילגת...

לשם הפעולה הבאה, את מקבלת אישור לצאת מהמטבח... לכי לספריה הקרובה לביתך (לכי! אל תסעי..) וחפשי מילון לועזי - עברי. עכשיו חפשי את הערך "הומופוב"... אח"כ תגיבי להודעה שלי.

ga1it1

New member
הומופוב..

זה מישו שפוחד מהומואים :D ואני לא מפחדת מהם :)

ga1it1

New member
ואני כתבתי ת'הודעה למישו....

אחר שכתב לי שאני לסבו... ואני לא!

עזוב אותך אלימות עכשיו!

אני גאה בילד. סופסוף הוא למד על בשרו שלפעמים יש דבר כזה גבולות גם בהומור שחור. למד שלפעמים לדיקטטורה שלי יש סיבות מוצדקות. למד שצריך לדעת על מה, מתי ואיך אפשר לצחוק על דברים. קבל ח"ח GS

D i 4 2 l o

New member
GS17 פורום הומור שחור (907) שמחים

להודיעך - YOU ARE GAY !!!!!
מה לעזעזל הייתה ההודעה החינוכית הזאת נגד אלימות יא ילדה קטנה ומסכנה שגנבו לה את ארוחת הצהרים ! לנדותו מהפורום !!!

Gs17

New member
ד"א לגבי הומואים

אתה קודם כל מוזמן ללכת לבקר קצת בפורום סקס לנוער ולשאול בנוגע לנטיות המיניות שלי ואיך אני נראה. אני בטוח שבנות הפורום ישמחו לתת לך תשובה. וד"א אני מאוד נגד האלימות בבתי הספר בארץ, ואם לך זה לא מפריע אז חבל מאוד, כי אותם אנשים שעכשיו מתנהגים כמו חיות הם אותם אנשים שיהיו השכנים שלך חביבי. וד"א קיבלתי בעמוד הראשי של תפוז אפילו כותרת, אז זה אפילו משתלם להיות "שמאלני הומו"...

למעלה