אבל הומור שחור זו דרך חיים! זה או שאתה מניאק או שלא:)
C cobainos New member 25/10/04 #45 אז ככה הגיעGS17 לדף הראשי של תפוז יישר כח! ,אחרי כל הצחוקים אני די מסכים. פשוט כנסו לדף הבית והוא מככב בכותרת הראשית
אז ככה הגיעGS17 לדף הראשי של תפוז יישר כח! ,אחרי כל הצחוקים אני די מסכים. פשוט כנסו לדף הבית והוא מככב בכותרת הראשית
G Gs17 New member 25/10/04 #48 האמת שככה לא נכנסתי לעמוד הראשי אלא דווקא דרך המומלצים, אבל גם זה סבבה. בכל מקרה יאללה הגיע הזמן לחזור לפורום הומור שחור נהיינו יותר מידי רציניים כאן
האמת שככה לא נכנסתי לעמוד הראשי אלא דווקא דרך המומלצים, אבל גם זה סבבה. בכל מקרה יאללה הגיע הזמן לחזור לפורום הומור שחור נהיינו יותר מידי רציניים כאן
G Gs17 New member 25/10/04 #60 דווקא יש קודם כל דבר ראשון שעושים זה חוסמים אותך מקומונת נוער מד"א לאחר שהחלטת להיות מבדר... תאמין לי שיש לנו הומור שחור במד"א, רק שאצלנו זה נוסף ביחד עם טאקט.
דווקא יש קודם כל דבר ראשון שעושים זה חוסמים אותך מקומונת נוער מד"א לאחר שהחלטת להיות מבדר... תאמין לי שיש לנו הומור שחור במד"א, רק שאצלנו זה נוסף ביחד עם טאקט.
K Kps New member 25/10/04 #63 שמעתי על ההומור השחור שלכם... אספנו מצרכים לנזקקים ליד רשת מזון גדולה לכבוד החג מעמותה התנדבותית, לידנו עשו את אותו הדבר מד"א, כשנכנסנו לדקה לשירותים, הם דפקו את כל מה שאספנו ועלו מהר לאמבולנס... שמאלנים
שמעתי על ההומור השחור שלכם... אספנו מצרכים לנזקקים ליד רשת מזון גדולה לכבוד החג מעמותה התנדבותית, לידנו עשו את אותו הדבר מד"א, כשנכנסנו לדקה לשירותים, הם דפקו את כל מה שאספנו ועלו מהר לאמבולנס... שמאלנים