GPS ו-Wi Fi

mikeoreli

New member
אההמממ..

עם 60 מליארד דולר אפשר לעשות כמה וכמה טעויות אסטרטגיות ועדיין להיות מליארדר. ודרך אגב, הם עשו כמה וכמה טעויות...אך המתחרים שלהם עשו יותר.

shed

New member
---> נכון מאוד...

עם 60 מליארד דולר אפשר לעשות טעויות ועדיין להישאר מליארדר, אבל לא בטוח שעדיין תשאר מקום ראשון. כדי שמפלצת תאבד את מקומה כמובילה צריכים להתרחש שני תנאים: 1. מתחרה שלא טועה. 2. טעות של המוביל. אם אחד משני התנאים לא מתקיים - המקום הראשון עדיין מובטח לזה שמחזיק בו. הערה: אין בכלל קשר לטכנולוגיה או איכות מוצר. אני מתייחס לטעות כאל טעות אסטרטגית הווה אומר טעות ניהולית. כמו שאמרו חכמים ממני "גם אלף מהנדסים לא יפצו על טעות מנהל אחת".

mikeoreli

New member
../images/Emo45.gif

אבל לדעתי זה צריך להיות "גם אלף מהנדסים לא יפצו על טעות אחת של מנהל או איש שיווק" (נשמע פחות יפה אבל יותר מדוייק). מוצר יכול להיות מיוצר ביעילות ורווחיות אך אם איש השיווק עושה טעויות, גם מוצר מעולה יכול להיכשל (ויש על זה דוגמאות רבות). כמו כן, יכול להיות שאיש השיווק מעולה, אך מפני שניהול ייצור ופיתוח המוצר לקויים, אנשים יחזירו לבסוף את המוצר לחנות ויתיחסו לחברה בחשדנות (וגם פה יש דוגמאות רבות).

shed

New member
--->

לא הבנת אותי. לא דיברתי על cache של דפדפן (שזו תוכנה לכל דבר, ולכן גם המידע שלה פשוט מאוכן בקובץ מאונדקס בלי יותר מדי אפקטים אורקוליים), דיברתי על cache של המעבד. לא ניכנס כאן לארכיטקטורה של cpu. אין בעיה להריץ מסנג'ר/נגן ברקע. למעשה אין שום בעיה להריץ כל תוכנה שנכתבת בצורה מתאימה ברקע. גם DOS היא לא מע' הפעלה התומכת במולטיטסקניג ובכל זאת כתבתי אליה תוכנות שרצו ברקע והגיבו לאירועים מסויימים. נכון שפאלם היא לא מע' הפעלה התומכה במולטי טסקניג, יש לזה את היתרונות (ניהול פשוט ויעיל של תהליכים, ניצול זכרון ועוד) וחסרונות: כאשר הדפדפן מעלה דף איטרנט ואני עובד לתוכנה אחרת הוא לא ממשיך את ההעלאה ברקע. כאשר אני אחזור לדפדפן הוא ימשיך מאותה נקודה בה הוא הפסיק. דרך אגב: זה לא אומר שלא ניתן לתכנת דפדפן שימשיך את ההורדה ברקע.

2cookie

New member
אם זה לא נעשה עד עכשיו תאלצו לחכות

למולטיטאסקינג, אז הנה הנקודה שלי
אם אני מחכה שאתר כבד יעלה, אני לא יכול לעשות שום דבר אחר! אז זה לא נחשב... דמיין את זה קורה במחשב שלך. (כן כן.. רוב השימוש שלי בPDA הוא הוא אותו דבר שאני עושה במחשב... גלישה ומולטימדיה, חסכתי לך הודעה

shed

New member
--->

ההבדל הוא שבפאלם האתרים עולים הרבה יותר מהר מאשר בפוקט... בהנחה שקצב הורדת הנתונים זהה, הרי שהדפדפן של פאלם יעיל הרבה יותר מה-PIE המובנה. לא יצא להשוות מול דפדפנים אחרים בפוקט.

2cookie

New member
הא? מה הקשר?

בפוקט האתרים עולים לי כמעט באותה מהירות שהם עולים במחשב... בהנחה שהמכשיר מחובר דרך העריסה כדי לאפשר קצב העברת נתונים מקסימלי, דרך הWIFI העניין מעט איטי יותר (לא התנסיתי ברשת עם קליטה טובה באמת).

2cookie

New member
וה"עני" בתחפושת מלך

בילה כמה שעות בתיק? מעניין מה היה לו לומר על כך....

2cookie

New member
בדיוק רציתי לכתוב לך שבתור מנהלת

את מסתירה מאיתנו יותר מדי

raananta

New member
פיייי משרשור על קפה תראי מה נהיה../images/Emo5.gif

איילת להבא לפני שאת מתחילה לדבר על קפה, חשבי מראש על התוצאה (אפקט הפרפר?!?!)

למעלה