*בין (לפני שולדי יקפוץ) *ממש
T TheRainMaker New member 21/2/07 #22 איזה ולדי? אתה יודע איך אני התאפקתי? XD ויש עוד משהו קטן שאתה צריך לתקן מממ בוא נגיד שהוא המקביל הנשי למה שתיקנת P:
איזה ולדי? אתה יודע איך אני התאפקתי? XD ויש עוד משהו קטן שאתה צריך לתקן מממ בוא נגיד שהוא המקביל הנשי למה שתיקנת P:
Y yogniz New member 21/2/07 #23 כמה טעויות בהודעה אחת../images/Emo122.gif../images/Emo109.gif רק עכשיו שמתי לב לעוד 2 *מהשירים *שיר שהוא שיא גאד כמה מסטול הייתי כשכתבתי את ההודעה הזו? אבל לא הבנתי את הקטע של המקביל הנשי O_O
כמה טעויות בהודעה אחת../images/Emo122.gif../images/Emo109.gif רק עכשיו שמתי לב לעוד 2 *מהשירים *שיר שהוא שיא גאד כמה מסטול הייתי כשכתבתי את ההודעה הזו? אבל לא הבנתי את הקטע של המקביל הנשי O_O
Y yogniz New member 21/2/07 #25 וואו אני ממש עילג../images/Emo122.gif../images/Emo109.gif מוזר שבהודעה כ"כ קטנה הצלחתי להכניס בטעות גם פות וגם זין ולפני כמה ימים הכנסתי בטעות "סקס" באימי שזה בטעות XD
וואו אני ממש עילג../images/Emo122.gif../images/Emo109.gif מוזר שבהודעה כ"כ קטנה הצלחתי להכניס בטעות גם פות וגם זין ולפני כמה ימים הכנסתי בטעות "סקס" באימי שזה בטעות XD
T TheRainMaker New member 21/2/07 #26 כן כן../images/Emo3.gif פשוט תודה שאתה מעביר על גבי הפורום שיעורי חינוך מיני פיראטים במסווה
F frozen Blood New member 21/2/07 #28 תכלסXD איך הצלחת להכניס גם פות וגם זין באותה הודעה קצרהXDDD? לפחות תיקנת אותם... בסופו של דבר