good enough

SeeIntoMyEyes

New member
good enough

אני חושב שאיימי אלוהית בשיר הזה! לפי דעתי הוא יחשב בעתיד כעבן דרך, אחד מהשירים החשובים של המאה החדשה! זה נשמע כמו מיזוג מדהים של כל הרוח של השירים הקלאסיים הגדולים (שומן, שופן, מהלר) עם מה שקיבלנו במאה ה20 - ג'אז, המסורת של הדיוות של הפופ, המוזיקה הקולנועית... בקיצור - שיא! מי שגם חושב ככה - הגיבו!

M a t h 0 0 7

New member
אכן...

כבר אמרתי כאן בעבר שבעיניי מדובר באחד השירים היפים. הבעיה היא שכמו כל שיר טוב, הוא וודאי יצא כסינגל בעוד כמה זמן, ואז הוא ייטחן באוזניים של כולנו ויאבד מערכו. וככה זה כל סינגל. קשה מאוד להצביע במוסיקה כלפי שיר ולומר שהוא "אחד הגדולים של המאה". מדובר כאן ביצירה מאוד עדינה שבאמת משלבת בין הרבה סוגים של מוסיקה.. אבל מכאן ועד לאימרה שזה אחד הגדולים במאה שלנו... לא יודע, מוגזם אולי.

לפי דעתי

זה שיר ממש טוב ואני ממש אוהבת אותו אבל לפי דעתי הוא לא מתאים לסינגל וגם אם הוא יצא כסינגל הוא אף פעם לא יאבד את ערכו אצלי כמו שאר הסינגלים שיצאו ואני לא זוכרת שהם נמאסו עלי אי פעם

frozen Blood

New member
השיר הוא באמת שיר טוב

אבל הוא לא מסוג השירים שמוציאים בתור סינגלים. זה לא שיר שאתה מתאהב בו משמיעה ראשונה...אתה צריך קצת זמן להתרגל עליו ורק אז אתה אוהב אותו. לרוב השירים שמוצאים בתור סינגלים הם שירים שאתה ישר תאהב. זיבולי שכל רולז.

שיר מדהים!

מוזר לי שבהתחלה לא אהבתי אותו... עכשיו הוא בין האהובים עליי. ואני מסכים עם מה שאמו,שהוא לא מתאים לצאת כסינגל...

M m m B o p

New member
../images/Emo220.gifהשיר מדהים

אחד האהובים עליי
. מה שגם המילים אלוהיות, באמת..

Lost Lullaby

New member
מעניין אם ירצחו אותי

הוא אחר השירים שפחות אהבתי באלבום... אני לא מעבירה ביקורת על הקול שלה שם או משהו, אני מדברת על זה שבמשך כל השיר יש לי הרגשה שמנסים להרדים אותי :X

yogniz

New member
אני לא מבין איך..../images/Emo109.gif

השיר הזה כל כך לא אהוב בפורום הזה.. אני לא יכול לראות איך מישהו שאוהב את MI לא יכול לאהוב גם את השיר הזה.. לדעתי הליריקס שלו דווקא הרבה יותר טובים משם MI...שיר הרבה יותר כן והרבה יותר אישי מMI..יותר קל להתחבר אליו יש כמה שירים מאוד בינוניים באלבום החדש..אבל השיר הזה דווקא אחד הטובים...גם מבחינת הקול, המוסיקה והמילים... אני מאוד אוהב אותו... שיר משעמם אם כבר זה ATILF... ושיר גרוע זה LC.

אני לא אוהבת את MI

אבל המילים שלו פי אלף מרגשות אותי מאשר המילים של GE. ATILF מדהים באקוסטי. ואוי אוי אוי!!!! LC הוא אחד מהשירים המדהימים שיש באלבום! אחרי YS כמובן XD

Snow White King

New member
MI הרבה יותר מרגש לפי דעתי

ואפשר לשים לב לפי העוצמה שיש בשיר אני חושב ש GE לא מרגש לא בגלל המילים אלא לפי הביצוע

w e e d s

New member
כן הוא שיר מעולה.. אבלל../images/Emo69.gif

הוא לא הולך להיות שיר המאה.. חח
זה הגזמה רבה.. הוא באמת כמו שאמרו קודם לא קליט מהשמיעה הראשונה (אני בהתחלה לא אהבתי אותו) והוא ארוך ומתפתל כזה (לא משנה
) גם אני חושב שזה שיר מאוד יפה.. אני יכול לשמוע אותו 8 פעמים ברציפות..
אבל כמו שאמרתי הוא לא הולך להיות היסטוריה.. P:

yogniz

New member
התיאור שלך הרבה יותר מתאים ל.../images/Emo109.gif

Whisper. הוא מיזוג זין שירים קלאסים גדולים עם מה שקיבלנו במאה ה20. זה שיא שהוא שיא. זה שיר שלפות בעיני נחשב כאבן דרך והמשירים החשובים והיפים של המאה החדשה ובכלל... GE שיר מדהים..אבל משמ לא מתקרב לזה

למעלה