Going, Going, Home and Back

Chandler Rulz

New member
תשובותתת

מה שמך? איגור
בן כמה אתה? 27
באיזה כוכב לכת היית רוצה לבקר? מממ.. גאליפריי

אלו התיקים שלך? אכן כן.
האם אתה ארזת אותם לבד? לא. עזרו לי. ונתנו לי משהו להעביר.

אם יכולת לשאול שלוש שאלות ולקבל תשובות מלאות וכנות את מי היית שואל ומה?
משלושה אנשים שונים?
שאלה כבדה... לא יודע מה לענות. אני אחשוב על זה ואולי אחזור עם תשובה.

מה היא סדרת החודש שלך? American Horror Story. בנתיים עונה מעולה :)
מה סרט החודש שלך? The Maze Runner. ממש נהנתי.
במקרה והמטוס יחטף איזה סדרה אתה מעוניין שיקרינו במטוס? (חטופים ועיבודיו פסולים מראש, מצטער) 24

מה הסדרה שאתה הכי מצפה להתחיל לצפות בה בחודש נובמבר? The Newsroom
מי הדמות/יות שהכי היית רוצה לשחק איתה/ן משחק שולחן (שחמט, מונופול וכו)? קרוסבי מ-Parenthood. זה יהיה מצחיק!
מה משחק השולחן האהוב עליך? ממ.. טליסמן נחשב? (אני כזה גיק חחח)

האם אתה מעשנת? לא
האם אי פעם עישנת? כן
האם אתה בעד לשנות את הצורה של טלוויזיות לעיגולית במקום מלבנית? לאאאאא

איזו תחפושת ארזת? לפינגווין מבאטמן
האם בתור ילד חשבת שזה יכול להיות מגניב לעשות Trick-Or-Treating? ברורר
היית רוצה שיתחילו לחגוג את האלווין בארץ? The sooner the better

מה אתה חושב על השאלון החודשי? נחמד מאוד :)
האם ענית על השאלה המוזרה עם השאלות (שישית מלמעלה)? למה? לא כי אני באמת לא יודע מה לענות..
איזו שאלה אתה היית שואל שלא מופיעה בשאלון הזה? מה הדבר האחרון שקנית בשביל עצמך שהוא לא מוצר צריכה בסיסי (אוכל, בגדים, משקפיים וכו')?

תמונה: משהו שצילמתי באחד מכבישי הארץ...
סרטון: הקליפ החדש של OK Go. מדהים כהרגלם
מחשבה: אם פועל בניין אוכל מלא, אז הוא בעצם "זולל בונה"

didalf

Well-known member
וואי הקליפ אדיר

בכלל, הקליפים שלהם מטורפים.

וואו הקליפ באמת מדהים

אני ממש לא מבין איך עשו את זה. למה המצלמה מחוברת? או שחלק זה לא אמיתי? זה פשוט מטורף בסוף.
אבל גם הקטעים הפשוטים בהתחלה מעולים. ואיזה מצחיקים האופנועים הקטנים האלו.
&nbsp
מה הקטע שלנו של ללכת לכוכבי לכת הרוסים - אני ,אתה ואיל בחרנו כאלו (קאפריקה, גאליפריי וקריפטון), טוב שלי לפחות עדיין קיים. לגבי שני האחרים אני לא בטוח.
&nbsp
שיחקתי כמה וכמה פעמים טאליסמן לאורך השנים. אבל פעמים מעטות מאוד שיחקתי עד שמישהו בעצם הגיע לסוף וניצח. בדרך כלל יוצא שמסתבכים, לוקח המון זמן ואז צריך להפסיק ולארוז ואז מנסים לשמור נתונים והכל אבל בסוף לא חוזרים לזה.
אני מניח שאתה רציני יותר.
אגב, אתה משחק את הגירסא בעברית או אחת מהגירסאות שיצאו באנגלית? תמיד תהיתי איך זה לשחק עם גרסת הרחבה.
&nbsp
אני אכניס את השאלה על קניה למה שאני אשאל חודש הבא (אלא אם כן ידיחו אותי מתפקיד שואל השאלות)
&nbsp
תמונה מעניינת. אבל אני מקווה שאתה לא נוהג תמיד לצלם תוך כדי נהיגה.

twisted nerve1

New member
האמת שאני התכוונתי לשים את הקליפ הזה.

אבל עכשיו אני אבחר משהו אחר (הכרתי אותו לפני ההודעה הזאת)

כל הקליפים שלהם פשוט מדהימים ברמה אחרת. וזה כמובן, יכול מאוד להיות שעולה על כולם.

גם אני תהיתי איך הם צילמו את זה. מאנשים שענו לי בפייסבוק המכשיר שצילם את זה הוא Quadcopter, שזה מעיין הליקופטר קטן כזה שיש עליו מצלמה ואפשר להפעיל אותו מרחוק, וככה אפשר לצלם בכל מיני גבהים ולהזיז את המצלמה ככה בצורה שהם עשו בקליפ. לפי גוגל הנה איך שהמכשיר הזה נראה:
תמונות

וצירפתי עוד קליפ שצולם עם המכשיר הזה להתרשמות (הוידיאו הראשון)
למיטב הבנתי הונדה החברה מימנה להם את הקליפ, מה שאפשר להם לעשות אותו. והדברים האלה שהם רוכבים עליהם בקליפ שייכים להונדה.
עוד משהו- זה צולם בשוט אחד (מה שמן הסתם עושה את זה לבאמת מרשים מאוד). אבל, ממה שהבנתי הם עשו את זה מאוד לאט, ואז שבאו לעשות את זה כקליפ פשוט הריצו את זה בהילון מהיר. (זה לא נראה כאילו האנשים זזים בהילוך מהיר כי כאמור, אמרו להם לעשות הכל ממש ממש לאט). מדי פעם אפשר לתפוס פאשלות כאלה שרואים איזה ניצבת הולכת ממש מהר. כנראה שבזמן שצילמו היא לא הלכה לאט ואז בצילום המהיר היא נראית בהילוך מהיר.
עוד משהו מעניין שאני תוהה לגב זה העובדה שהם עושים ליפסינק בהתחלה, שזה צריך להיות קשה עם הם צילמו את זה בהילוך איטי. מה שכנראה עשו זה שבזמן הצילומים השמיעו להם את השיר בהילוך איתי והם עשו לו ליפסינק בהילוך איטי ואז כשהריצו את זה מהר גם השיר נשמע נורמאלי וגם הליפסינק נורמאלי (אני מכירה עוד קליפים שעשו איתם את הקטע הזה).
אגב אם מסתכלים ממש טוב אפשר פה ושם לראות פאלשות קטנות, בעיקר כשצילמו את הרקדניות מלמעלה פה ושם רואים טיפונת פאשלות של מישהי שלא לגמרי מיושרת עם כולם או משהו. זה ממש בקטנה ואפשר לא לשים לב לזה. אני אהבתי שזה היה כי זה גרם לזה להרגיש יותר "אנושי" (שוב, זה ממש לא בולט, אני ממש ניסיתי לחפש את זה בכמה פעמים שצפיתי בקליפ).

זה אכן קליפ מאוד מרשים. אני עדיין מתלבטת איזה שלהם יותר מרשים, זה או הקליפ עם האשליות הויזואליות (צירפתי בסרטון השני לטובת מי שלא ראה). הוא גם שוט אחד והוא מרשים בטירוף. מה שיותר מרשים בו זה שזו הייתה מצלמה ניידת כזאת שחברה הלהקה פשוט העבירו מאחד לשני. לכן מדי פעם הצילום מעט רועד. אפשר לראות את המצלמה ואת המכשיר שמחזיק אותה בקטע שבה רואים את המצלם מול המראה

didalf

Well-known member
היי לא ידעתי שאפשר וידאו גם לא מיוטיוב

מגניב! לא שאני רואה וידואים במקום שהוא לא יוטיוב

&nbsp
שתהיי בריאה, מי מחפש פשלות בקליפ כזה?
וזה גם ממש לא משנה, כי הוא אדיר, במיוחד בסוף

&nbsp
והקליפ השני שלהם ששמת אני מכירה, גם אדיר אבל עושה לי כאב ראש עם כל התזוזות והצבעים.

twisted nerve1

New member
מסתבר שאפשר לא מיוטיוב

חיפשתי פאשלות כי הציק לי בצפיות הראשונות אם זה באמת שוט אחד או לא. אם נעשה עבודת "תיקונים" במחשב. ורציתי לוודא שלא, כדי שאני אוכל להתפעל ממנו במצפון שקט (ברוך המבאים למוח המוזר שלי
)

Chandler Rulz

New member
דווקא הקליפ החביב עלי ביותר שלהם הוא נורא פשוט

גם השיר ממש טוב.
הכוריאוגרפיה המטופשת הזו שייכת לאחותו של דמיאן קולאש (הסולן) וצולם בחצר האחורית של הבית שלו.

צירפתי גם קטע שחבר'ה עשו בחתונה (נראה לי שזה אח של הכלה עם אבא שלה ועוד שניים), שעשו את זה ממש ממש מדליק.
עכשיו כשחיפשתי אותו ראיתי שיש עוד, אבל זה הראשון שראיתי :)

Chandler Rulz

New member
לגבי כוכבי הלכת.. טוב, ספויילרים

אבל הבנת אותי. מקווה.
&nbsp
לא שיחקתי המון זמן טליסמן.. אבל תמיד אהבתי מאוד את המשחק הזה.
היה אותו לבני דודים שלי והיינו משחקים הרבה כשהיינו אצלם.
אבל הם גרים בקנדה כבר קרוב ל-10 שנים אז לא יוצא לבקר אותם כל כך הרבה חח
מעניין אם יש אותו אונליין.. [בדקתי. יש איזה MMORPG אבל זה לא מה שאני מחפש...]
&nbsp
מקווה שתכניס את השאלה, שאלה טובה מאוד, נכון?
&nbsp
אני צילמתי את התמונה כשעמדתי ברמזור

שום חוק לא נעבר (זאת מילה?) פה.
האמת שהתלבטתי אם לשים תמונה שגם רואים אותי בה, אבל לא רציתי להיות הראשון שעושה זאת אז נמנעתי.

שאלות

(אני מחפש כותרות יצירתיות)
אלמוג
26
מאדים (לחפור באדמה ולראות האם גזע חייזרי השאיר כלי טכנולוגי מתקדם ולא פעיל)
יש צורך בשאלות יצירתיות ויוצאות דופן אבל צריך פואנטה מאחוריהן.
המתים המהלכים חזרה
והיא מעולה כמו תמיד.
מהיר ועצבני 6. סדרת הסרטים רק משתבחת עם הזמן.
הפילוט של אבודים זה רעיון טוב בטיסה.
אהבתי כל מיני שרשורים, לא זוכר את הכל.
אני כבר לא יכול לחכות לצפות בבני האנרכיה. אני מחכה שסוף הסדרה יתקרב לפני שאני אתחיל לצפות ברציפות.
אם אני אשחק עם דמות משחק שולחן כלשהו, זה לא בגלל המשחק אלא כדי להיות בחברת אותה דמות. ובמקרה הזה מדובר כבר בדמות אהובה.
אהבתי טאקי אבל זה משחק קלפים.
לא מעשן, לא עישנתי ואני לא מתכוון לעשן. זה לא בריא. ואין לי בעיה לנסות טלוויזיה מעגלית אבל יש לי הרגשה שיש סיבה למה מייצרים אותן בצורה מסוימת, לא?
למה לחגוג את ליל כל הקדושים כשיש לנו את פורים? ולמה לקרוא לזה האלווין כאשר בעברית (ואנחנו בארץ ישראל שבה דוברים לרוב עברית) אומרים ליל כל הקדושים?
השאלון הוא דרך טובה להכיר את חברי הפורום כל עוד הם משתפים פעולה וכל עוד שואלים שאלות לעניין. לרוב שני הדברים האלו לא מתרחשים
אבל זה עדיין חלק נחמד מאוד.
&nbsp
כותרת שאומרת שאלות במקום תשובות, זה לא מקורי מספיק?
&nbsp

הירוק של הדשא תמיד יותר שכן

זאת כותרת יצירתית. שאלות זה פשוט ההפך.
&nbsp
לא ראיתי אפילו סרט אחד של מהיר ועצבני. אני תמיד בשוק כשאני קולט כמה כאלו כבר יש.
&nbsp
הפילוט של אבודים שווה להקרין במקרה שהמטוס מתרסק על אי (אבל איכשהו מערכת הבידור שבו שורדת את ההתרסקות)
&nbsp
אני אקבל טאקי בתור תשובה. אני לא יודע למה אתה לא נותן דמות שאיתה תשחק. אפילו אם אתה משחק איתה רק כי היא אהובה עליך (אגב, יש אנשים אולי שהדמות האהובה עליהם הוא חניבעל, במקרה כזה עדיף לא לשחק איתו בשום דבר, אפילו לא אם נמצא בינכם קיר זכוכית)
&nbsp
אני שמח שלמרות שאתה די שלילי על השאלון ועל האלוין, אתה דווקא די היחיד שבעד לנסות לפחות טלוויזיה מעגלית. יפה לך.
&nbsp
הסברתי בהודעה שלי למה כדאי לקרוא לזה האלוין בארץ - ליל כל הקדושים נשמע משהו דתי. זה יגרום לאנשים לאנטי לזה. הרעיון הוא לחגוג את זה סתם בשביל הכיף (גם הנוצרים חוגגים את זה סתם בשביל הכיף, אין לזה הרי שום קשר לנצרות)
&nbsp
פעם שעברה היה לנו שיא של אנשים ששיתפו פעולה בשאלון. הוא גם באמת היה נורמלי יותר. אבל עדיין אני מניח שאם אני אחטוף אדם קרוב לכל אחד מ105 האנשים שגלשו החודש בפורום ואחזיק בהם בתור שבויים עד שהאנשים יתפקדו... אז ישלחו אותי לכלא
אולי כדאי שאני אחשוב על משהו אחר.

כאשר אתה מצפה רק ל"תשובות"

בתור כותרת ומקבל בדיוק את ההפך, זה לא יצירתי? הייתי צריך לציין שאני מנסה לכתוב כותרת יצירתית אבל שעדיין תיהיה קשורה. פתגם ידוע אבל לא רלוונטי זה סתם מוזר.
&nbsp
אני תמיד בשוק איך אתה לא רואה מלא סרטים. אתה מפספס המון אבל גם לא ראית פרינג' אז זה לא מפתיע.
יש יותר מדי דמויות אהובות אבל לשחק איתן משחק קלפים זה לא שייך. אז יכולתי סתם להגיד דמות אהובה, נכון. ג'ק באוור.
אני לא שלילי בקשר לשאלון אני פשוט בנאדם מעשי, אני מחפש את ההגיון בלעשות ולכתוב דברים. אני מבין שאין הגיון בחלק מהשאלות ואני מודע לכך שאני לא זורם. יחד עם זאת, אני לעיתים זורם עם שרשורים אחרים אז.... זהו.
אני לא שלילי כלפי האלווין, זה פשוט חג שלא שייך לי. אומנם אני חושב שצריך להפשיט מבני האדם מאפיינים דתיים אבל מה לעשות שחגים עדיין שייכים לדתות שונות ואני גדלתי בתור יהודי. אז מצד אחד אני לא רוצה להבדיל בין בני אדם על סמך דת אבל מצד שני אני מבדיל בין החגים על סמך דת.
&nbsp
זו הבעיה עם השאלונים הללו, אי אפשר לרצות את כולם. אתה יכול לחשוב על שאלות יותר לעניין אבל אולי חלקן ידרשו יותר מחשבה ולא לכולם יש רצון לשבת ולחשוב על תשובות מעמיקות על כל שאלה. שאלון פחות נורמלי דורש פחות מחשבה אבל הוא גם פחות נורמלי.

באמת יש המון סרטים שלא ראיתי

סרטים באופן כללי הם לא בעדיפות גבוהה עבורי.
אבל סרטי אקשן שנראים שהם פשוט סרטי אקשן הם במיוחד לא בעדיפות גבוהה עבורי. אם כי נורא אהבתי את ספיד וסרטי מת לחיות הראשונים.
&nbsp
ג'ק באואר לדעתי לא יהיה טוב במשחק קלפים. זה ישעמם אותו למוות. ואם תשחק איתו מלחמה יש סיכוי טוב מאוד שהוא יירה בך באמצע מתוך אינסטינקט. או יענה אותך.
מה שכן יש לו יתרון בכך שהוא יודע להתאפק ולא ללכת לשירותים במשך 24 שעות רצוף.
&nbsp
נראה לי שכדאי להיות פתוחים לחגים שונים.
עד לפני 66 שנים אף אחד בארץ לא חגג את יום העצמאות למשל

&nbsp
ותחשוב על זה שבעבר אנשים לא ידעו איזה כיף זה לחגוג את חג האופניים (זה שגם קוראים לו יום כיפור).
&nbsp
בכל מקרה התזמון של האלווין הוא ממש טוב כי הוא רחוק מפורים והוא תמיד יצא אחרי סוכות.
אפשר אפילו להוסיף את חג ההודיה ואז עוד כמה חגים אחרים ולא נצטרך לעבור יותר לעולם חודש שלם בלי חג.

לא כל סרט אקשן רק לשם האקשן הוא רע....

אומנם לא אמרת שהם רעים אבל מה הסיבה שהם לא בעדיפות גבוה?
אתה מודע לכך שלא הראו את ג'ק באוור 24 שעות רצוף, נכון? הוא בטח הלך לשירותים פעם אחת לפחות ולא הראו את זה. או שאולי בעקבות הסיטואציה המאוד מפחידה ומלחיצה, מי בכלל חושב על שירותים, לא בטוח שהשלפוחית באמת לוחצת לו. לכן במשחק קלפים לא אינטנסיבי בעליל, הוא לא יוכל להתאפק. באמת, אפשר להסביר הרבה מהדברים הכביכול לא הגיוניים בסדרה. לא סביר שהדברים באמת יתרחשו אבל הם יכולים. והייתי אומר שבפוקר ג'ק באוור בהחלט יכול לנצח כל אחד.
שוב, החג עצמו נראה מאוד מגניב וכיפי אבל בארץ ישראל בתור יהודי לא הייתי רוצה לחגוג אותו. אולי אם הייתי חי באירופה (תלוי איפה) אז כן הייתי חוגג אותו.

T o m c o

Member
מנהל
מתפקד...
מה שמך? תום, Tomco, תומקו, או כל חלופה דומה אחרת

בן כמה אתה? 27
באיזה כוכב לכת היית רוצה לבקר? Omicron Persei 8

אלו התיקים שלך? כן
האם את ארזת אותם לבד? כן
אם יכולת לשאול שלוש שאלות ולקבל תשובות מלאות וכנות את מי היית שואל ומה? את צמרת הממשלה, למה הם כל כך גרועים?!

מה היא סדרת החודש שלך? Person of Interest, The 100, The Flash, Matvel's Agents Of SHIELD, Arrow, הן החמישייה המובילה אצלי.
מה סרט החודש שלך? אני לא רואה סרטים (אם כי אני מתכנן להשלים את כל הסרטים של מארוול.)
במקרה והמטוס יחטף איזה סדרה אתה מעוניין שיקרינו במטוס? (חטופים ועיבודיו פסולים מראש, מצטער) כל אחת מהנ"ל

היו לנו החודש כמה שרשורי ענק, איזה הכי אהבת? סדרות ילדות
היו לנו גם כמה שרשורים מאוד קטנים, איזה מהם הכי אהבת? כל אחד משרשורי השאלות התועות. (כן, כותבים את זה עם ת', זו לא שגיאת כתיב)
איזה שרשור היית רוצה שיהיה לנו בנובמבר? לא יודע.

מה הסדרה שאתה הכי מצפה להתחיל לצפות בה בחודש נובמבר? הסדרה היחידה שמתחילה בנובמבר שאני רואה היא White Collar.
מי הדמות/יות שהכי היית רוצה לשחק איתה/ן משחק שולחן (שחמט, מונופול וכו)? הארולד פינץ', סאמין שו, סמנת'ה גרובס, קלארק גריפין (ה-100).
מה משחק השולחן האהוב עליך? Risk.

האם אתה מעשן? לא
האם אי פעם עישנת? כן
האם אתה בעד לשנות את הצורה של טלוויזיות לעיגולית במקום מלבנית? חס וחלילה!

איזו תחפושת ארזת? לא אוהב להתחפש.
האם בתור ילד חשבת שזה יכול להיות מגניב לעשות Trick-Or-Treating? כן!
היית רוצה שיתחילו לחגוג את האלווין בארץ? יש כאלה שכבר חוגגים אותו..

מה אתה חושב על השאלון החודשי? הייתה יכול להצליח לכתוב את כל השאלות בצורה שאהיה חייב להתאמץ להפוך אותו ללשון זכר, ברוב השאלות לא נדרשתי לכלום..
האם ענית על השאלה המוזרה עם השאלות (שישית מלמעלה)? למה? כן, כי ככה.
איזו שאלה את היית שואל שלא מופיעה בשאלון הזה? אירוע החודש.

לא מצרף סרטון, תמונה, מחשבה...

עוד לא ראית את סרטי מארבל

אף אחד מהם, או רק את האחרונים עוד לא.
בהחלט כדאי לך.
ממש ממש כדאי!!!

חשבתי בהתחלה שסתם המצאת שם של כוכב ואז גיליתי שזה הכוכב של החייזרים האלו מפיוצ'רמה (אני זוכר שלתקופה מסויימת היה מאוד פופולרי לאכול את התינוקות שלהם)

המשחק ריסק תמיד הטריד אותי מאוד. אני נכנס למתח ממשחקים כאלו.

מי כבר חוגג האלוין בארץ?
אני מניח שהכוונה למסיבות הלואין. לי בא שיהיה ממש טריק-אור-טריטינג.

אפשר לענות על שאלות בלי להפוך אותן ללשון זכר. באמת.

T o m c o

Member
מנהל
לא ראיתי חלק מהם.
אבל בהשלמה אראה שוב את כולם...
&nbsp
אני לא הייתי ממציא כוכב, מישהו כבר עשה את זה בשבילי..
&nbsp
הכוונה אכן הייתה מסיבות תחפושות למיניהן.
&nbsp
זה לא היה כזה קשה..

עונה

מה שמך? נמשיך עם פרפרית, עובד טוב

בת כמה את? 30
באיזה כוכב לכת היית רוצה לבקר? מאדים

אלו התיקים שלך? ברור!
האם את ארזת אותם לבד? משתדלת , אדם עצמאי You know

אם יכולת לשאול שלוש שאלות ולקבל תשובות מלאות וכנות את מי היית שואלת ומה? הייתי שואלת את אחותי וזה פרטי

מה היא סדרת החודש שלך? הממ... יש כמה אבל נראה לי פחות מוכר כי אלו סדרות אמריקאיות ישנות: friendship with benfit, מליסה וג'ואי.
מה סרט החודש שלך? ראינו היום את "להציל את מר בנקס"- סרט עם טום קרוז על מי שכתבה את הסיפור של מרי פופינס והנסיונות של וולט דיסני לשכנע אותה להסריט אותו.סרט פשוט מקסים!

במקרה והמטוס יחטף איזה סדרה את מעוניינת שיקרינו במטוס? (חטופים ועיבודיו פסולים מראש, מצטער) - הממ... לא אוכל להתרכז כך שזה לא משנה

היו לנו החודש כמה שרשורי ענק, איזה הכי אהבת? הטריוויה היומית
וברצינות- השרשור של הסדרות הנוסטלגיות

היו לנו גם כמה שרשורים מאוד קטנים, איזה מהם הכי אהבת? הממ... אין לי משהו ספציפי.
איזה שרשור היית רוצה שיהיה לנו בנובמבר? שרשור של סדרות הכי אהובות מכל השנים

מה הסדרה שאת הכי מצפה להתחיל לצפות בה בחודש נובמבר? הממ... אני זורמת עם הנטפליקס

מי הדמות/יות שהכי היית רוצה לשחק איתה/ן משחק שולחן (שחמט, מונופול וכו)? הממ... אוליביה בנסון מ"חוק וסדר".
מה משחק השולחן האהוב עליך? מונופול

האם את מעשנת? ממש לא
האם אי פעם עישנת? פעם אחת ניסיתי והבנתי שזה לא בשבילי

האם את בעד לשנות את הצורה של טלוויזיות לעיגולית במקום מלבנית? לא, ככה זה בסדר

איזו תחפושת ארזת? שלגיה עדיין במשלוח בדרך לפה
, השנה התחפשתי בפעם הראשונה לכבוד הלואין למלכת הלבבות-יצא מוצלח

האם בתור ילדה חשבת שזה יכול להיות מגניב לעשות Trick-Or-Treating? כן

היית רוצה שיתחילו לחגוג את האלווין בארץ? בשביל מה עברתי לארה"ב

מה את חושבת על השאלון החודשי? שאלון יפה

האם ענית על השאלה המוזרה עם השאלות (שישית מלמעלה)? למה? נראה לי שכן

איזו שאלה את היית שואלת שלא מופיעה בשאלון הזה? הממ... לא עולה לי משהו בראש.

יציאות חירום הן מהצדדים ובכל מקום שבו אדם עם לקות חברתית מצליח לפתור פשעים.
במקרה של מצב חירום יש קודם כל לכבות מסכים של ילדים ורק אז לכבות את המסכים שלכם. בובספוג זה פחות חשוב ממה שאתם רואים.
במקרה של התרסקות יוקרן בכל המסכים פרק הסיום של דקסטר כדי שתזכרו שהיה יכול להיות יותר גרוע.
ניתן לעלות למטוס עם עד 20 קילו של מטען
אנא צרפי תמונה ששווה אלף מילים.
אנא צרפי סרטון ששווה אלף תמונות (טכנית, קל יותר).
אנא צרפי מחשבה מקורית.

אני אוותר

חילקת ממתקים באמת השנה?

איך היה האלווין הראשון בארה"ב?
&nbsp
מליסה וג'ואי זאת לא סדרה ישנה. היא סדרה שעדיין משודרת. עם ג'ואי לורנס ומליסה ג'ון הארט. לא ראיתי מעולם, אבל אני יודע עליה. איך היא?
להציל את מר בנקס נשמע טוב. אני לא אוהב את טום קרוז, אבל אני כן מתכוון לראות את זה מתישהו. מאוד מאוד אהבתי את מרי פופינס בתור ילד.
&nbsp
כיף שיש לך נטפליקס. את מחוברת גם לשידורים הרגילים בארה"ב או שאת רואה רק דרך נטפליקס?
&nbsp
מונופול הוא גם האהוב עלי

&nbsp
נשמע כמו תחפושת מעניינת. מה דעתך על לשלוח לנו תמונה של התחפושת? אם את לא רוצה להזדהות את יכולה לערוך ולהוציא את הראש שלך או פשוט לצלם רק את התחפושת.

טום קרוז, מאיפה זה יצא לי חחח- התכוונתי לטום הנקס

הסרט ממש מקסים ומתוק ועשה חשק לראות מחדש את "מרי פופינס"

&nbsp
חילקנו ממתקים והיה מאוד מרגש, הלכנו פה למעין תהלוכה כזו של תחפושות והיה ממש משעשע.
&nbsp
יש לנו נטפליקס בנוסף לכבלים הרגילים -ככה רואה חוק וסדר לסוגיו כל פעם שפותחת טלויזיה- זה משודר בכל שעה אפשרית כל פעם בערוץ אחר
.
&nbsp
מליסה וג'ואי זו סידרה ממש חמודה, קלילה כזו- לראות כשעושים במקביל לעוד משהו

LeRanch

New member
מתפקד

מה שמך? אורָן

בן כמה אתה? 24.5.
באיזה כוכב לכת היית רוצה לבקר? אורנוס

אלו התיקים שלך? ברור.
האם ארזת אותם לבד? כן.
אם יכולת לשאול שלוש שאלות ולקבל תשובות מלאות וכנות את מי היית שואל ומה?

מה היא סדרת החודש שלך? How to get away with murder ואימה אמריקאית.
מה סרט החודש שלך? נעלמת

במקרה והמטוס יחטף איזה סדרה אתה מעוניין שיקרינו במטוס? (חטופים ועיבודיו פסולים מראש, מצטער) אורות ליל שישי

היו לנו החודש כמה שרשורי ענק, איזה הכי אהבת? על סדרות הילדות האהובות.
היו לנו גם כמה שרשורים מאוד קטנים, איזה מהם הכי אהבת? שרשורי עדכונים וחדשות, כל הכבוד למי שמתחזק את הפינה הזאת

איזה שרשור היית רוצה שיהיה לנו בנובמבר? אני מחכה לשרשורי סיכום השנה

מה הסדרה שאתה הכי מצפה להתחיל לצפות בה בחודש נובמבר? חדר החדשות והקאמבק.
מי הדמות/יות שהכי היית רוצה לשחק איתה/ן משחק שולחן (שחמט, מונופול וכו)? דמקה עם שלדון קופר

מה משחק השולחן האהוב עליך? מונופול.

האם אתה מעשן? לא

האם אי פעם עישנת? לא

האם את בעד לשנות את הצורה של טלוויזיות לעיגולית במקום מלבנית? לא

איזו תחפושת ארזת?
האם בתור ילד חשבת שזה יכול להיות מגניב לעשות Trick-Or-Treating? כן, תמיד קינאתי באמריקאים שהפורים שלהם יותר מגניב

היית רוצה שיתחילו לחגוג את האלווין בארץ? כן! למרות שבתכלס יש כאלה שבאמת חוגגים..

מה את חושבת על השאלון החודשי? ארוך.
האם ענית על השאלה המוזרה עם השאלות (שישית מלמעלה)? למה? לא, כי היא מוזרה!
איזו שאלה אתה היית שואל שלא מופיעה בשאלון הזה? "האם אתה חושב שצריך לקצר את השאלון החודשי?"

יציאות חירום הן מהצדדים ובכל מקום שבו אדם עם לקות חברתית מצליח לפתור פשעים.
במקרה של מצב חירום יש קודם כל לכבות מסכים של ילדים ורק אז לכבות את המסכים שלכם. בובספוג זה פחות חשוב ממה שאתם רואים.
במקרה של התרסקות יוקרן בכל המסכים פרק הסיום של דקסטר כדי שתזכרו שהיה יכול להיות יותר גרוע.
ניתן לעלות למטוס עם עד 20 קילו של מטען
אנא צרפי תמונה ששווה אלף מילים.
אנא צרפי סרטון ששווה אלף תמונות (טכנית, קל יותר).
אנא צרפי מחשבה מקורית.
פעם הבאה, האינטרנט שלי איטי ברמות

למעלה