מ-ת-פ-ק-ד
מה שמך? איל. לא אייל...איל.
בן כמה אתה? 27.
באיזה כוכב לכת היית רוצה לבקר? קריפטון.
אלו התיקים שלך? כן.
האם את ארזת אותם לבד? בואו נגיד שכן.
אם יכולת לשאול שלוש שאלות ולקבל תשובות מלאות וכנות את מי היית שואל ומה? הייתי שואל אם מותר לי לקבל עוד שאלות, כי יש לי הרבה שאלות להרבה אנשים.
מה היא סדרת החודש שלך? Arrow.
מה סרט החודש שלך? נעלמת.
במקרה והמטוס יחטף איזה סדרה אתה מעוניין שיקרינו במטוס? (חטופים ועיבודיו פסולים מראש, מצטער) - מכיוון שאני מעדיף לראות סרט ספציפי ולא סדרה, אשנה את השאלה: זה הסרט האחרון שאראה בחיי? אם כן, אז ממנטו.
היו לנו החודש כמה שרשורי ענק, איזה הכי אהבת? סדרות ילדים אהובות (2 השרשורים שהיו בנושא).
היו לנו גם כמה שרשורים מאוד קטנים, איזה מהם הכי אהבת? "מתי מתחילה העונה של הכוכב הבא?"
איזה שרשור היית רוצה שיהיה לנו בנובמבר? קצת ביוגרפיות על דמויות/שחקנים.
מה הסדרה שאתה הכי מצפה להתחיל לצפות בה בחודש נובמבר? אין שום סדרה משמעותית שמתחילה בנובמבר שאני מעוניין לראות.
מי הדמות/יות שהכי היית רוצה לשחק איתה/ן משחק שולחן (שחמט, מונופול וכו)? ניק מילר, מלקולם מרלין, בארי אלן, ריק קאסל, פטריק ג'יין, שרלוק הולמס (הבריטי), גלוריה פריצ'ט, סאמין שואו, ניסה אל גול, בארני סטינסון, קייט בקט, דונה פאולסן, דין וינצ'סטר, קסטיאל, לירוי ג'טרו גיבס, אנתוני דינוזו, ג'ון ריס, איכבוד קריין, הנרי פאריש, לואי סי קיי, נולה לונגשאדו, רבקה באומן, צ'רלי הארפר, דברה מורגן וכמובן...צ'נדלר בינג.
מה משחק השולחן האהוב עליך? לודו, רמי, פוקר.
האם אתה מעשן? לא.
האם אי פעם עישנת? לא.
האם את בעד לשנות את הצורה של טלוויזיות לעיגולית במקום מלבנית? חס וחלילה.
איזו תחפושת ארזת? זה סוד. אני לא מתכוון לגלות את הזהות הסודית שלי וכל זה.
האם בתור ילד חשבת שזה יכול להיות מגניב לעשות Trick-Or-Treating? בתור ילד? אני עדיין חושב שזה יכול להיות מגניב.
היית רוצה שיתחילו לחגוג את האלווין בארץ? לא קוראים לזה פורים?
מה אתה חושב על השאלון החודשי? מוזר, ארוך, ויותר מידי נשי. גרם לי להשקיע הרבה בלשנות את זה חזרה ללשון זכר.
האם ענית על השאלה המוזרה עם השאלות (שישית מלמעלה)? כן. אין לי הסבר טוב.
איזו שאלה אתה היית שואל שלא מופיעה בשאלון הזה? אלפי שאלות אחרות. לא אפרט את כולן.