נו שויין...
מה שמך? למה שמות זה כ"כ חשוב? אני מסרבת להגיד את עצמי ע"י צירוף של אותיות!
בת כמה את? אני מסרבת להגדיר את עצמי לפי מספר מסויים של שנים
באיזה כוכב לכת היית רוצה לבקר? Fantasy Planet (נראה אם תגלה איפה זה הופיע)
אלו התיקים שלך? לא, אלו תיקים.... באפלה. טאם טאם טאם
האם את ארזת אותם לבד? לא. אין לי אישור ממשלתי לומר מי ארז אותם. זה מסווג
אם יכולת לשאול שלוש שאלות ולקבל תשובות מלאות וכנות את מי היית שואלת ומה? הממ... הקדשתי לזה הרבה מחשבה והעלתי על דעתי שלוש אישים מאוד חשובים שכל אחד היה רוצה לתפוס לשיחה:
- איינשטיין. והשאלה המתבקשת היא- האם הוא אהב את הביצים שלו מקושקשות או עין!
- נלסון מנדלה- והשאלה המתבקשת היא האם הוא אהב אמבטיות או מקלחות
- היטלר- והשאלה המתבקשת היא- מה שם הילדה הראשונה שהייתה לו קראש עליה! מה, זה מה שכולם רוצים לשאול אותו!
מה היא סדרת החודש שלך? וואו, האמת ראיתי לא מעט סדרות. על רובם רציתי לכתוב איפשהו בסיכומי שבוע אבל כל פעם התעצלתי. הנה רשימה של מה ראיתי:
- לות'ר (סליחה למעריצי לות'ר בפורום, אני חייבת לומר שקצת התאכזבתי ממנה. אם היא לא הייתה קצרה יכול להיות שאפילו הייתי פורשת. להיכנס ללמה זה כבר ספוילרים)
- my mad fat diary (מעולה, עצוב, אנושי, נוגע ללב, הרבה מוזיקת בריטפופ בפסקול ושני חתיכונים הורסים)
- my so called life
- החץ- מתקדמת איתה. איפשהו באמצע של עונה 2 (פרק 10 או 11)- שיפור עצום!! העונה השניה בנתיים כמעט מעולה לגמרי. זה אחרי עונה ראשונה דיי ביינונית ומשעממת מאוד לפרקים.
- אימה אמריקאית 4- האמת ארבעת הפרקים הראשונים הפתיעו אותי מאוד לטובה. בנתיים זה דיי מעולה ומצליח להימנע מרוב הבעיות של הסדרה בעונות הקודמות. אבל מוקדם לשפוט.
- ריק ומורטי- האמת שרק התחלתי, זו אחלה סדרה כשצריך משהו קליל בלי לחשוב יותר מדי, בא לי טוב לפני השינה לרוב.
מה סרט החודש שלך? ראיתי את ה
מבול שהפתיע אותי מאוד לטובה. לא ציפיתי לאהוב את זה בכלל, אבל יחסית לסרט תנכי עם פאקינג ראסל קרואו (אני לא סובלת את האיש) זה היה מאוד יצירתי ומעניין. היו קצת פגמים, אבל יותר טוב מאשר רע. חוץ מזה ראיתי אתמול את
כוכב הקופים -השחר (או איכשלא קוראים לזה, קיצר האחרון שיצא) וזה היה מעולה. אבל מקום ראשון שעלול להיות סרט השנה שלי ואולי אפילו אחד מסרטי העשור שלי הוא
"Snowpiercer" (רכבת הקרח, בעברית). פשוט סרט מדהים יצרתי, חכם שמפתיע כל שניה שלו. אפקטים מעולים, עם תקציב של סרט הוליוודי, אבל בלי המגבלות המעייפות של האולפנים האמריקאים לכן יש לו יכול ללכת שחור, אלים, מדכא, ולא צפוי.
במקרה והמטוס יחטף איזה סדרה את מעוניינת שיקרינו במטוס? (חטופים ועיבודיו פסולים מראש, מצטער)- משהו קומי נחמד. נזכרתי בדיוק בבחורה החדשה שהיא קומדיה מעולה (ואני צריכה להתחיל את עונה 4 שלה מתישהו). זה סדרה למרתן בכייף לגמרי לקראת המוות הממשמש.
היו לנו החודש כמה שרשורי ענק, איזה הכי אהבת?
היו לנו גם כמה שרשורים מאוד קטנים, איזה מהם הכי אהבת?
איזה שרשור היית רוצה שיהיה לנו בנובמבר?
מה הסדרה שאת הכי מצפה להתחיל לצפות בה בחודש נובמבר? יש לי כמה, אני לא בטוחה איזה מהם אתחיל. יש את
veep שמתייבשת לי על המחשב, יש את
in the flesh שגם מתייבשת המון זמן, יש את ה
נותרים שרציתי לראות את העונה הראשונה, יש את
קורה או
אווטאר שפתאום אני שוקלת לראות אותם, את
טרנספרנט שאני שומעת עליה בכל חור. ואלו ממש אלו שיותר דחופים לי. ויש לי עוד רשימה עם מליון סדרות שאני צריכה לראות. עוד לא החלטתי מה (פלוס עוד כמה סדרות חדשות שאני רוצה לבדוק)
מי הדמות/יות שהכי היית רוצה לשחק איתה/ן משחק שולחן (שחמט, מונופול וכו)? שאלה טובה. הייתי רוצה איזה גיק שיהפוך את המשחק להרפתקאה. נראה לי שעאבד מקומיוניטי יתן לי חוויה טובה. הוא יהזה שאנחנו חיילי המשחק ושאנחנו נמצאים בתוך הלוח. בכל מקרה סביר להניח שיהיה מעניין.
מה משחק השולחן האהוב עליך? מתלבטת בין הרמז למונופול. מונופול תמיד כייף. אין מה לעשות. וגם שש בש. ורמיקוב. אני אוהבת את כולם!!!
האם את מעשנת? לא
האם אי פעם עישנת? כן. אפילו דיי כבדה (בימים הכי כבדים הגעתי לקופסה ליום אפילו
). אבל באמת לא נגעתי בזה המון זמן (לפחות שנה נראה לי, אם לא יותר)
האם את בעד לשנות את הצורה של טלוויזיות לעיגולית במקום מלבנית? אני בעד לשנות אותה לצורת כוכב
איזו תחפושת ארזת? שוב, זה מידע מסווג, ואם אתה ממשיך לשאול אותי על זה, אני אצטרך לפנות לממונים מעלי, ולהגיד להם שיש מישהו ששואל יותר מדי ואולי כדאי לשלוח אותו לחופשה בבליז.
האם בתור ילדה חשבת שזה יכול להיות מגניב לעשות Trick-Or-Treating? האמת שלא חשבתי על זה אף פעם. כאילו עכשיו זה נראה לי מפגר ובשביל ילדים. וכשהייתי קטנה בטח הייתי מתלהבת, אבל לא חשבתי על זה אז.
היית רוצה שיתחילו לחגוג את האלווין בארץ? אני לא טיפוס של חגים. אני בקושי סובלת את אלו שיש לו בארץ, אז כנראה שלא.
מה את חושבת על השאלון החודשי? נורא ואיום. צריך לפטר את מי שעושה אותו
האם ענית על השאלה המוזרה עם השאלות (שישית מלמעלה)? למה? אתה מתיש
איזו שאלה את היית שואלת שלא מופיעה בשאלון הזה? אם היית צריך לבחור להיות יצור מפלצתי כלשהו- מי היית בוחר? ערפד/זומבי/איש זאב/מכשפה/כל יצור על טבעי אחר. או - אם היית צריך לבחור להיות גיבור על מסוים ו/או לבחור כוח על מסויים איזה היית בוחר? והאם היית משתמש בכוח שלך לטובה?
יציאות חירום הן מהצדדים ובכל מקום שבו אדם עם לקות חברתית מצליח לפתור פשעים.
במקרה של מצב חירום יש קודם כל לכבות מסכים של ילדים ורק אז לכבות את המסכים שלכם. בובספוג זה פחות חשוב ממה שאתם רואים.
במקרה של התרסקות יוקרן בכל המסכים פרק הסיום של דקסטר כדי שתזכרו שהיה יכול להיות יותר גרוע.
ניתן לעלות למטוס עם עד 20 קילו של מטען
אנא צרפי תמונה ששווה אלף מילים. כל פעם שאני אענה על השאלון אני אעלה תמונה של פאן ארט. והפעם- דקסטר ווולטר וויט. הנה העמוד של הצייר:
צייר - אין לו עוד תמונות של סדרות, וכמעט אין עוד תמונות של מפורסמים. התמונה הספציפית הזאת הוזמנה במיוחד לכתבה שעסקה בשובר שורות ודקסטר אבל הציורים שלו יפים בכל מקרה
אנא צרפי סרטון ששווה אלף תמונות (טכנית, קל יותר). רציתי לשים את הקליפ של ok go, אבל מאחר שכבר שמו אותו, אז אני אשים קליפ אחר שאולי חלק מהאנשים לא נתקלו בו. קליפ של מוזיקה של רועי כפרי (קומיקאי ישראלי, שאתם בטח מכירים כי הוא הופיע בהרבה מערכונים ברשת, וגם ב-"בקיצור" פינה ששודרה פעם בארץ נהדרת). ואת הקליפ ביים וניה שביים מלא סרטונים, כולל הקליפ הויראלי ההוא שאפשר להחליף ערוצים, שזכה בפסטיבל קאן.
אנא צרפי מחשבה מקורית: זו לא מחשבה אלא יותר תהייה. אני תוהה מה עשו הנשים בתקופת האדם הקדמון כשהיה להם מחזור. כאילו זה לא שהיו טמפונים או פדים, הם פשוט היו מסתובבות ומדממות 5 ימים כל חודש?