Going, Going, Home and Back

twisted nerve1

New member
בבקשה...

קארל האמריקאי בתמונה הראשונה.
אני חייבת לציין שכשחיפשתי את קארל האמריקאי בתמונות זה גרם לי להרגיש יותר מדי פדופילית על שאמרתי משהו שרמז עליו כיצור מיני. אז אני רוצה להבהיר משהו!! זה לא שאני חושבת עליו בקטע שהוא חמוד זה כשאני עכשיו בגילי והוא בגילו שלו (אם אני בכלל חושבת עליו ככה. אני לא מודה לכלום בלי עורך הדין שלי
), אלא זה בקטע של- וואו, הוא חמוד. אם הייתי בת 12 עכשיו והייתי רואה אותו, הייתי מפנטזת על לנשק אותו!! (שזה מה שבכל מקרה מה שאני בעיקר מפנטזת עליו עכשיו, הבגרות המינית שלי גם ככה נתקעה איפשהו בגיל 12. זה לא כזה קריפי כמו שזה נשמע!!!).
קיצר, חייבים להודות לפחות שהוא ילד יפה. זה פחות או יותר מה שאני מנסה להגיד. (לפי ויקי הדמות שלו הייתה בת 12 בעונה 4).
קארל הבריטי (נראה לי, כאילו אני לא רואה את הסדרה הבריטית. זה גוגל אמר). בתמונה השניה (חיפשתי בשבילך תמונה בלי חולצה כי אני יודעת שאתה לא יכול לשפוט עם
). אני מודה שיש לו גוף יפה, אבל גוף לא כזה מדבר אלי גם ככה בכל מקרה. והפנים שלו לא משהו, לטעמי לפחות.

Don Nirtin

New member
קארל האמריקאי חמוד

וקארל הבריטי אני לא זוכר אותו....... ככה.

twisted nerve1

New member
ניסיתי ללכת לקראתך ולמצוא את התמונה הכי מחמיאה לו

הוא ממש לא נראה טוב לדעתי בתמונות שהבאת (חוץ מהראשונה קצת, אבל זה בגלל שלא ממש רואים את הפנים שלו).

גם התמונה הזאת אפשר לשים גדולה יותר

אם כי אולי את מתכוונת פשוט שכשהיא גדולה יותר רואים שהפנים שלו לא יפות.
לדעתי הוא נראה די טוב... אם כי בתמונה הזאת מהמגזין באמת לא כל כך. בין היתר השיער ככה נראה מאוד מעצבן.
בסרטון שצירפתי מקודם הוא נראה ממש טוב לדעתי. (יש אנשים כאלו שבטלוויזיה נראים מאוד טוב אבל כמעט בלתי אפשרי למצוא תמונת סטיל ממש מחמיאה שלהם.

twisted nerve1

New member
זה לא היה בכוונה. באמת לא מצאתי את התמונה בגדול

התחלתי לראות את הסרטון והוא באמת נראה יותר טוב בלייב מאשר בתמונות. יש אנשים כאלה שבאמת קשה מאוד למצוא תמונה טובה שלהם.
ואגב תודה על הסרטון!!!!

Don Nirtin

New member
נו, הגיע הזמן של העצלן הזה גם.

מה שמך? ניר
בת כמה את? 28 פור לה פרמיירה ווז.
באיזה כוכב לכת היית רוצה לבקר? נגה. שמעתי שנשים הן מנגה אז בא לי לבדוק למה.

אלו התיקים שלך? כנראה שכן.
האם את ארזת אותם לבד? לא, הוריתי למשרת חמדמד שיעשה את זה במקומי.
אם יכולת לשאול שלוש שאלות ולקבל תשובות מלאות וכנות את מי היית שואלת ומה? את אמא שלי ז"ל למה היא מתה, את אבא שלי למה הוא כזה אדם, ואת עצמי למה אני לא מצליח להתגבר על החרמנות. (תשובה- כי גברים הם יפים)

מה היא סדרת החודש שלך?וואללללללללללללללללה. אימה אמריקאית.
מה סרט החודש שלך? מה ראיתי בחודש שעבר? אני איאלץ לשלוף ברנדומליות את המסיכה בש.ח של ג'ים קארי.
במקרה והמטוס יחטף איזה סדרה את מעוניינת שיקרינו במטוס? (חטופים ועיבודיו פסולים מראש, מצטער) טיסה נעימה

היו לנו החודש כמה שרשורי ענק, איזה הכי אהבת? סדרות לא מצויירות
היו לנו גם כמה שרשורים מאוד קטנים, איזה מהם הכי אהבת? ניק מנסה לרדת על תפוז (וגם מצליח) על ביקורקרטיה

איזה שרשור היית רוצה שיהיה לנו בנובמבר? שרשור חורפי! יכול להיות מגניב.

מה הסדרה שאת הכי מצפה להתחיל לצפות בה בחודש נובמבר? יותר מדי. רובם הם בכלל לא קשורים לסדרות בארה"ב.
מי הדמות/יות שהכי היית רוצה לשחק איתה/ן משחק שולחן (שחמט, מונופול וכו)? וולדן שמידט, קיט מאימה אמריקאית, האחות ג'ודי מאימה אמריקאית, וכמובן סטיב ארקל.
מה משחק השולחן האהוב עליך? טאקי.

האם את מעשנת? לא
האם אי פעם עישנת? לא
האם את בעד לשנות את הצורה של טלוויזיות לעיגולית במקום מלבנית? לא

איזו תחפושת ארזת? תחפושת של אדון עירום וסוטה עם מעיל.
האם בתור ילדה חשבת שזה יכול להיות מגניב לעשות Trick-Or-Treating? למה לא.
היית רוצה שיתחילו לחגוג את האלווין בארץ? לא.

מה את חושבת על השאלון החודשי? מפגר

האם ענית על השאלה המוזרה עם השאלות (שישית מלמעלה)? למה? כי לעומת כל חבריי לפורום, אני לפחות ישיר עם השאלה הזו.
איזו שאלה את היית שואלת שלא מופיעה בשאלון הזה? מי המנהל הכי מסוקס בסביבה?

אנא צרפי תמונה ששווה אלף מילים.
אנא צרפי סרטון ששווה אלף תמונות (טכנית, קל יותר).
אנא צרפי מחשבה מקורית. נובמבר איז מיי לייף.

(אין לי בחורים עירומים על המחשב, ואין לי כוח ליוטיוב)

אני לא יודע מה תעשה בנגה...

הכל שם נשים. זה כמו האי לסבוס. (רק עם אטמוספירה שאתה לא יכול לנשום בה)
&nbsp
השאלות שלך קשות. את הראשונה מהם חשבתי לשאול אותך בשרשור הקורבן השבועי, אבל החלטי שאולי זה אישי מידי.
&nbsp
טיסה נעימה זה באופן כללי סרט מעולה להקרין בטיסה.
ואם הטיסה ארוכה מספיק אז אפשר גם להקרין את השני.
&nbsp
צריך לקוות שתפוז יעשו טעויות כתיב נוספות בעתיד.

&nbsp
גם את השאלה שלך אני אוסיף לחודש הבא.
&nbsp
אין לך בחורים ערומים על המחשב?!?!? זה נשמע כמו מצב חירום. שאני אתקשר לכבאי אש? (כדי שיגיעו אליך ויעשו סטריפטיז?
)

Don Nirtin

New member
אצלי אין דבר כזה אישי מדי

פרמטתי את המחשב אז אין בחורים עירומים לרפואה.

אה, רגע. יש את התיקייה הזאתי. נזכרתי שיש לי משהו ששרד מהפרמוט. ז קבל.

לגבי נגה- סתם התחכמתי.

תפוז עושים שגיאות כתיב על בסיס קבוע.

עכשיו אני קולט שהיום נכנסתי דרך הנייד להודעה הזאת

היה זכור לי שהיה משהו שרציתי להגיב עליו... אבל לא ראיתי מה...

פתאום אני קולט שזה היום זה שנה לשרשור התפקדות הראשון שעשיתי

בנובמבר 2013 ניר היה עייף מכדי לגנוב שרשור התפקדות מפורום קאסל, ולכן עשיתי התפקדות רנדומלית.
שבזה פשוט שמתי שאלות שרציתי לענות עליהם... יחד עם התשובות שלי. בכלל לא חשבתי שמישהו ירצה לענות על השאלות שלי.

כינוי שניתן לכם אי פעם ואתם שונאים: ג'ינג'י. אני שנאתי אנשים שקראו לי ג'ינג'י
מה השעה הכי מוקדמת שקמתם בבוקר החודש: אני לא חושב שקמתי מוקם יותר מ7 בשום יום החודש. אבל בחודש הקרוב יהיו ימים שאני אצטרך לקום ב5 לפנות בוקר
איזו תוכנית הכי הרשימה אותכם החודש: Arrow הצליחה לשמור על רמה מאוד גבוהה בארבעת הפרקים החודש ואהבתי לחלוטין כל אחד מהם.
איזה סרט המשך לסרט שובר קופות של מארבל מ2011 ראיתם החודש: זאת שאלה קשה... אני חושב שת'ור: העולם האפל.
למה השמיים כחולים?: כי השמיים הוא המנהל של פורום כדור הארץ
על איזו דמות טלוויזיונית היה לכם קראש חדש החודש: דאש מהמכשפות של איסט אנד.
מה אתם מעדיפים עפרון רגיל, עפרון חודים או עט: עפרון חודים (אם כי צריך להיות גם נוצה עם דיו באופציות)
איזו סדרת אינטרנט ראיתם החודש: העונה השלישית של husbands שסוף סוף שוחררה החודש ליו-טיוב.
צרפו תמונה שמייצגת מבחר של דמויות ידועות מהטלוויזיה והקולנוע: הקרדיט שייך לאביב אור
למה אתה יוצר לעצמך שאלון התפקדות: כי זכיתי לשמור על הצבע האדום, אני שמח ויש לי זמן פנוי לא מתוכנן היום.

אולי אני צריך תמיד לעשות שרשורים כאלו מראש עם התשובות שלי. זה יעזור לי לשמור אותם קצרים יותר.

אם אתם רוצים לראות את התגובות אפשר להסתכל כאן:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=109&messageid=172312000#172312000

זה היה מאוד מעניין

למדתי שהחלפת כינוי ואפרת עוד היתה בכינוי הישן שלה.... כמה נשארו, כמה עזבו
ואני עוד לא גיליתי את הפורום הזה....

twisted nerve1

New member
נו שויין...

מה שמך? למה שמות זה כ"כ חשוב? אני מסרבת להגיד את עצמי ע"י צירוף של אותיות!

בת כמה את? אני מסרבת להגדיר את עצמי לפי מספר מסויים של שנים

באיזה כוכב לכת היית רוצה לבקר? Fantasy Planet (נראה אם תגלה איפה זה הופיע)

אלו התיקים שלך? לא, אלו תיקים.... באפלה. טאם טאם טאם

האם את ארזת אותם לבד? לא. אין לי אישור ממשלתי לומר מי ארז אותם. זה מסווג

אם יכולת לשאול שלוש שאלות ולקבל תשובות מלאות וכנות את מי היית שואלת ומה? הממ... הקדשתי לזה הרבה מחשבה והעלתי על דעתי שלוש אישים מאוד חשובים שכל אחד היה רוצה לתפוס לשיחה:
  1. איינשטיין. והשאלה המתבקשת היא- האם הוא אהב את הביצים שלו מקושקשות או עין!
  2. נלסון מנדלה- והשאלה המתבקשת היא האם הוא אהב אמבטיות או מקלחות
  3. היטלר- והשאלה המתבקשת היא- מה שם הילדה הראשונה שהייתה לו קראש עליה! מה, זה מה שכולם רוצים לשאול אותו!

מה היא סדרת החודש שלך? וואו, האמת ראיתי לא מעט סדרות. על רובם רציתי לכתוב איפשהו בסיכומי שבוע אבל כל פעם התעצלתי. הנה רשימה של מה ראיתי:
  • לות'ר (סליחה למעריצי לות'ר בפורום, אני חייבת לומר שקצת התאכזבתי ממנה. אם היא לא הייתה קצרה יכול להיות שאפילו הייתי פורשת. להיכנס ללמה זה כבר ספוילרים)
  • my mad fat diary (מעולה, עצוב, אנושי, נוגע ללב, הרבה מוזיקת בריטפופ בפסקול ושני חתיכונים הורסים)
  • my so called life
  • החץ- מתקדמת איתה. איפשהו באמצע של עונה 2 (פרק 10 או 11)- שיפור עצום!! העונה השניה בנתיים כמעט מעולה לגמרי. זה אחרי עונה ראשונה דיי ביינונית ומשעממת מאוד לפרקים.
  • אימה אמריקאית 4- האמת ארבעת הפרקים הראשונים הפתיעו אותי מאוד לטובה. בנתיים זה דיי מעולה ומצליח להימנע מרוב הבעיות של הסדרה בעונות הקודמות. אבל מוקדם לשפוט.
  • ריק ומורטי- האמת שרק התחלתי, זו אחלה סדרה כשצריך משהו קליל בלי לחשוב יותר מדי, בא לי טוב לפני השינה לרוב.
מה סרט החודש שלך? ראיתי את המבול שהפתיע אותי מאוד לטובה. לא ציפיתי לאהוב את זה בכלל, אבל יחסית לסרט תנכי עם פאקינג ראסל קרואו (אני לא סובלת את האיש) זה היה מאוד יצירתי ומעניין. היו קצת פגמים, אבל יותר טוב מאשר רע. חוץ מזה ראיתי אתמול את כוכב הקופים -השחר (או איכשלא קוראים לזה, קיצר האחרון שיצא) וזה היה מעולה. אבל מקום ראשון שעלול להיות סרט השנה שלי ואולי אפילו אחד מסרטי העשור שלי הוא "Snowpiercer" (רכבת הקרח, בעברית). פשוט סרט מדהים יצרתי, חכם שמפתיע כל שניה שלו. אפקטים מעולים, עם תקציב של סרט הוליוודי, אבל בלי המגבלות המעייפות של האולפנים האמריקאים לכן יש לו יכול ללכת שחור, אלים, מדכא, ולא צפוי.
במקרה והמטוס יחטף איזה סדרה את מעוניינת שיקרינו במטוס? (חטופים ועיבודיו פסולים מראש, מצטער)- משהו קומי נחמד. נזכרתי בדיוק בבחורה החדשה שהיא קומדיה מעולה (ואני צריכה להתחיל את עונה 4 שלה מתישהו). זה סדרה למרתן בכייף לגמרי לקראת המוות הממשמש.

היו לנו החודש כמה שרשורי ענק, איזה הכי אהבת?
היו לנו גם כמה שרשורים מאוד קטנים, איזה מהם הכי אהבת?
איזה שרשור היית רוצה שיהיה לנו בנובמבר?

מה הסדרה שאת הכי מצפה להתחיל לצפות בה בחודש נובמבר? יש לי כמה, אני לא בטוחה איזה מהם אתחיל. יש את veep שמתייבשת לי על המחשב, יש את in the flesh שגם מתייבשת המון זמן, יש את הנותרים שרציתי לראות את העונה הראשונה, יש את קורה או אווטאר שפתאום אני שוקלת לראות אותם, את טרנספרנט שאני שומעת עליה בכל חור. ואלו ממש אלו שיותר דחופים לי. ויש לי עוד רשימה עם מליון סדרות שאני צריכה לראות. עוד לא החלטתי מה (פלוס עוד כמה סדרות חדשות שאני רוצה לבדוק)
מי הדמות/יות שהכי היית רוצה לשחק איתה/ן משחק שולחן (שחמט, מונופול וכו)? שאלה טובה. הייתי רוצה איזה גיק שיהפוך את המשחק להרפתקאה. נראה לי שעאבד מקומיוניטי יתן לי חוויה טובה. הוא יהזה שאנחנו חיילי המשחק ושאנחנו נמצאים בתוך הלוח. בכל מקרה סביר להניח שיהיה מעניין.
מה משחק השולחן האהוב עליך? מתלבטת בין הרמז למונופול. מונופול תמיד כייף. אין מה לעשות. וגם שש בש. ורמיקוב. אני אוהבת את כולם!!!

האם את מעשנת? לא
האם אי פעם עישנת? כן. אפילו דיי כבדה (בימים הכי כבדים הגעתי לקופסה ליום אפילו
). אבל באמת לא נגעתי בזה המון זמן (לפחות שנה נראה לי, אם לא יותר)
האם את בעד לשנות את הצורה של טלוויזיות לעיגולית במקום מלבנית? אני בעד לשנות אותה לצורת כוכב

איזו תחפושת ארזת? שוב, זה מידע מסווג, ואם אתה ממשיך לשאול אותי על זה, אני אצטרך לפנות לממונים מעלי, ולהגיד להם שיש מישהו ששואל יותר מדי ואולי כדאי לשלוח אותו לחופשה בבליז.
האם בתור ילדה חשבת שזה יכול להיות מגניב לעשות Trick-Or-Treating? האמת שלא חשבתי על זה אף פעם. כאילו עכשיו זה נראה לי מפגר ובשביל ילדים. וכשהייתי קטנה בטח הייתי מתלהבת, אבל לא חשבתי על זה אז.
היית רוצה שיתחילו לחגוג את האלווין בארץ? אני לא טיפוס של חגים. אני בקושי סובלת את אלו שיש לו בארץ, אז כנראה שלא.

מה את חושבת על השאלון החודשי? נורא ואיום. צריך לפטר את מי שעושה אותו

האם ענית על השאלה המוזרה עם השאלות (שישית מלמעלה)? למה? אתה מתיש

איזו שאלה את היית שואלת שלא מופיעה בשאלון הזה? אם היית צריך לבחור להיות יצור מפלצתי כלשהו- מי היית בוחר? ערפד/זומבי/איש זאב/מכשפה/כל יצור על טבעי אחר. או - אם היית צריך לבחור להיות גיבור על מסוים ו/או לבחור כוח על מסויים איזה היית בוחר? והאם היית משתמש בכוח שלך לטובה?

יציאות חירום הן מהצדדים ובכל מקום שבו אדם עם לקות חברתית מצליח לפתור פשעים.
במקרה של מצב חירום יש קודם כל לכבות מסכים של ילדים ורק אז לכבות את המסכים שלכם. בובספוג זה פחות חשוב ממה שאתם רואים.
במקרה של התרסקות יוקרן בכל המסכים פרק הסיום של דקסטר כדי שתזכרו שהיה יכול להיות יותר גרוע.
ניתן לעלות למטוס עם עד 20 קילו של מטען
אנא צרפי תמונה ששווה אלף מילים. כל פעם שאני אענה על השאלון אני אעלה תמונה של פאן ארט. והפעם- דקסטר ווולטר וויט. הנה העמוד של הצייר:
צייר - אין לו עוד תמונות של סדרות, וכמעט אין עוד תמונות של מפורסמים. התמונה הספציפית הזאת הוזמנה במיוחד לכתבה שעסקה בשובר שורות ודקסטר אבל הציורים שלו יפים בכל מקרה
אנא צרפי סרטון ששווה אלף תמונות (טכנית, קל יותר). רציתי לשים את הקליפ של ok go, אבל מאחר שכבר שמו אותו, אז אני אשים קליפ אחר שאולי חלק מהאנשים לא נתקלו בו. קליפ של מוזיקה של רועי כפרי (קומיקאי ישראלי, שאתם בטח מכירים כי הוא הופיע בהרבה מערכונים ברשת, וגם ב-"בקיצור" פינה ששודרה פעם בארץ נהדרת). ואת הקליפ ביים וניה שביים מלא סרטונים, כולל הקליפ הויראלי ההוא שאפשר להחליף ערוצים, שזכה בפסטיבל קאן.
אנא צרפי מחשבה מקורית: זו לא מחשבה אלא יותר תהייה. אני תוהה מה עשו הנשים בתקופת האדם הקדמון כשהיה להם מחזור. כאילו זה לא שהיו טמפונים או פדים, הם פשוט היו מסתובבות ומדממות 5 ימים כל חודש?

היה שווה לחכות לתגובה ממך

רק שלא היה לי זמן לענות ועכשיו אני תקוע איפשהו אז אני אתחיל בתגובה מהנייד. אני שונא את זה.
איזה כיף זה יומן השומן הא? כלומר לפעמים עצוב אבל באופן כללי כל כך מרוממת. ואני מת על בריט פופ של שנות ה90 אז בכלל.
אני שמח שהתחלת ליהנות מהחץ. גם לדעתי עונה 2 הייתה שיפור על עונה 1, אבל אני נהניתי גם מעונה 1, בעיקר לקראת סופה.
לגבי עונה 2, מה חשבת על בארי? ועל עוד כלממיני דמויות חדשות?

המשך תגובה

ריק ומורטי מאוד אהבתי. אבל ממש נכנסתי לתוך הראש של זה רק אחרי כמה פרקים.
חבל באמת שאת לא כותבת לפעמים על פרקים שאת רואה בכל מיני סדרות בשרשורי דיוני סדרות. על כל אחת מהסדרות שאת צופה. או לפחות כשאת מסיימת סדרה. אני מקווה שתעשי את זה לפחות עם in the flesh.

גם אני מאוד אהבתי את כוכב הקופים החדש. אהבתי את זה שהרגיש לי יחסית ייצוג שווה לקופים ובני אדם. בלי אמירה ברורה מי הטובים ומי הרעים בין הקבוצות. פשוט שיש רעים בכל קבוצה.

)במקום מסוים קראתי שנאמר שזה הסרט האמריקאי שהכי מתקרב ללנסות לתת תמונה על הסכסוך בארץ.

על סנופירסר שמעתי. ועל זה שיש בו שחקנים הוליוודיים אבל שהור לא נוצר על ידי האולפנים ששם. אבל הביקורות ששמעתי היו מעורבות. אבל אם את ממליצה אולי אני אבדוק אותו

למעלה