Gleek Of The week

Gleek Of The week

אז עבר לו עוד שבוע ואני זכיתי לבחור את הקורבן הבא שלנו
הרי היא לפנינו 5ifi הידועה גם כיפעת ... אז שאלות בסיס ונתחיל להפציץ .. מאיפה את ? דמויות אהובות שירים אהובים: יאאלה תהני

shoham95

New member
היי ../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי מטורף שעשית אי פעם? את עובדת/ לומדת? במה? מהו הזכרון הראשון שלך? מהו השיר האהוב עליך? והשנוא? ציטוט שמתאר את חייך: המשך יום טוב

5ifi

New member
הייהיי ../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי מטורף שעשית אי פעם? יואו, אני אחת הפחדניות... אני לא עושה דברים מטורפים! חחח בקושי על הקומבה בסופרלנד עליתי!!!
את עובדת/ לומדת? במה? עובדת באורנג' (לתלונות ומענות *555 זה אני
) לומדת- שנה הבאה בעז"ה טפוטפוטפוטפוטפו מהו הזכרון הראשון שלך? אני. בוהה בתקרה. אני בעיקר זוכרת שאמרתי לעצמי שזה יהיה הזיכרון הראשון שלי. הייתי בת ארבע אני חושבת... ותהיתי מה זה 'אני'. ילדה מוזרה, כןכן...
מהו השיר האהוב עליך? אוי, למה שאלות קשות? אני חושבת שנכון לשבוע הזה, זה as if we never said goodbye בגרסא של קורט, אבל זה רק כי בחצי שנה האחרונה אני חזק בקטע של שירים מגלי... לפני כן בכלל הייתי רוקיסטית
והשנוא? beautiful soul של ג'סי מקרטני. אני אשכרה עוזבת את החדר כשהוא מתחיל. זה גרם להרבה מריבות כשהייתי בפנימיה...
ציטוט שמתאר את חייך: אני לא אחשוב על זה עכשיו. אני אחשוב על זה מחר. כי מחר יום חדש. המשך יום טוב - גמלך!

shoham95

New member
פנימיה?

מותר לשאול איזו?
ומה אהבת לפני תקופת הגלי שלך?

5ifi

New member
בטח שמותר

זאת אולפנא, והיא עם פנימייה-באבן שמואל (שזה עוד חור ליד קריית גת)
ולפני גלי- בדיוק כתבתי את זה בתשובה מתחת... המון חפירה!

X יו יו S

New member
עשור אבל אני לא בטוחה שאני לא טועה במקום

אני זוכרת שמישהי שאני מכירה למדה שם אבל בטוחה אם מדובר בגיסתי או לא

riktal

New member
מספר שאלות

אם היית יכולה לחיות בכל מקום אחר - איפה היית חיה? מה את מעדיפה לגדל - כלב או חתול? באיזה עוד סדרות את אוהבת לצפות? מה הסרט הכי אהוב עליך? מה החלום הכי גדול שלך?

5ifi

New member
~נושא~

אם היית יכולה לחיות בכל מקום אחר - איפה היית חיה? אני תמיד אעדיף את הארץ, אבל לגמרי צריך לפתוח פה דיסנילנד. מה את מעדיפה לגדל - כלב או חתול? חתול. אני חתול
באיזה עוד סדרות את אוהבת לצפות? יומני הערפד
וראית פעם גם על טבעי, עד שנמאס לי... אבל הם עדיין סדרת החתיכים הכי שווה שיש! מה הסרט הכי אהוב עליך? מולאן רוז'
מה החלום הכי גדול שלך? להיות אנימטורית, להמציא סדרת טלוויזיה איכותית ולא אלימה וסקסיסטית כמו שיש היום- ובו זמנית להוציא את יוגי-הו ושות' מחוץ לחוק. חרא של ציורים.

Loriella

New member
אומייגוד דיסנילנד.

כשהייתי בניו יורק לפני שנה, יצא לי לפתח שיחה עם איש ממש מגניב שמכר חולצות שהוא מעצב ברחוב. הוא שאל אותי מה יש לי לחפש בארהב, שבישראל יש הכל. אמרתי- דיסנילנד. הוא אמר- מה, אין דיסנילנד בישראל?! הם לגמרי צריכים לפתוח שם אחד! והוא היה מהזה רציני
אנשים טובים יש בניו יורק.

X יו יו S

New member
היי

את אוהבת ספורט? ואם במקרה לא שאלו את זה כבר איזה מוזיקה את אוהבת? ואיזה שחקנים? (חוץ מבגלי)

5ifi

New member
~עוד נושא~

ספורט זה טוב. אני אוהבת ללכת. המון.. ואופניים. אבל אני לא משחקת ודברים כאלה, כי אני אחת העקומות... אני מפסידה תמידית בבאולינג כי אני פשוט עקומה... מצד שני, בגלל שאני פחדנית- תמיד הייתי מנצחת במחניים, כי הייתי מתחמקת טוב מהכדורים
אבל אני אוהבת לראות כדורסל. לגבי מוזיקה- אני אוהבת המון...! בעיקר להקות כמו נייטוויש, הימ, אינקיובאס, רד הוט צ'ילי פפרז, בון ג'ובי, פאניק אט דה דיסקו, מקפליי, טייק דאט, שיינדאון, פארמור, 30 סקנדס טו מארס וכאלה... וגם אמנים בודדים כמו ג'ף באקלי, מיקה, ג'ייסון מראז (או איך שקוראים לו) ג'סי ג'יי הקולית ועוד כאלה... ומדי פעם- שירי פופ מטופשים וכיפיים, כמובן
כמו זה- http://www.youtube.com/watch?v=LW4yKDHC4fc ושחקנים? אני אהיה מקורית ואומר שאני אוהבת את ג'וני דפ. האמת שכל השנה ראיתי רק סרטים שלו ושל טים ברטון... אז הוא הפייב שלי עכשיו... ובגזרה הנשית- ניקול קידמן היא האלילה שלי בערך... וזהו! חפרתי מספיק! "-D

למעלה