Gleek Of The week

X יו יו S

New member
גם NBA ?

והתכונתי יותר לצפות בספורט ולא לעשות חח חצי מלהקות שאמרת אני לא מכירה וגם לא ראיתי סרטים של ג'וני אבל לתודה על תשובות החכמתי

5ifi

New member
../images/Emo2.gif

תשבעי באמא שאת לא מכירה סרטים של ג'וני!!! את חייבת, מהמם מהמם. ואל תדאגי לגבי הלהקות... הן באמת קצת מוזרות
האמת שאני כבר שנים לא רואה טלוויזיה.. אבל אני אף פעם לא מתנגדת לראות משחק אם גיסי משתלט על השלט... אבל אין לי איזו קבוצה מועפת או משו כזה...

X יו יו S

New member
ואת קוראת לעצמך חובבת סרטים

חח סתם את מכירה את תוכנית "שפץ בית"?

X יו יו S

New member
נופ

בכל אופן לא משנה רק התכוונתי להגיד שאני לא צופה בסרטים ככה שאת לא צריכה להתפלא שלא ראיתי סרטים של ג'וני כי יש כל כך הרבה אנשים שלא ראיתי סרטים שלהם ושבין הסרטים היחידים שראיתי זה של שחקן בשם ג'ונתן הידוע בכינוי JTT שיחק בשפץ ביתך (קומדיה עם טים אלן)

5ifi

New member
הבנתייי

אז אני באמת ממליצה לך לראות את הסרטים שלו אם מתחשק לך! סתם לכיף.

5ifi

New member
תשתדלי! חח הם שווים את זה

ואגב- אני ממליצה בחום גם על חתונת הרפאים שלי (my corpse bride)

5ifi

New member
זה אנימציה בעיקרון

וזה בבימוי טים ברטון, אז כצפוי יש שם את ג'וני, הלנה בונהאם קרטר ואלן ריקמן גם.. נראלי...

X יו יו S

New member
../images/Emo2.gifמה את ממליצה לי על אנימציה

אגב אפשר לדבר איתך במסן נראה לי קצת חרגנו

Loriella

New member
מי זאת יפעת? ../images/Emo122.gif

יפיייייי!!!! ^_______^ מה קורה? מה שלום קורט? הכל בסדר בבית? יופי
מה הסרט דיסני האהוב עלייך? גיבור על אהוב? תוכנית ילדות אהובה? אם היית מציירת ציור קיר ענק בחדר, מה זה היה?

5ifi

New member
חחחח

קראתי את הנושא ורציתי לחבוט בך! ואז קראתי את ההמשך והנהנתי בהסכמה. באמת מי זאת יפעת... אז הכל טוב, למרות היום הקשה בעבודה... כרגיל
מה איתך? סרט דיסני אהוב זה התלבטות קשה בין היפה והחיה, בת הים הקטנה והאמת שגם פלונטר נכנס לרשימת האהובים באמת... אבל אני אוהבת את כולם! גיבור על זה ספיידי. כי הוא גיק וזה שיק
או גמביט מאקסמן. כי הייתי מאובת בו חצי ילדות!
תכנית ילדות אהובה: המומינים?
והאופנוברים!!! איך אהבתי אותם! ואקס מן! לגבי הציור-קיר... זאת שאלה טובה! האמת שהחדר שלי קטן, אז לא הייתי מציירת משהו ענק... אבל אם היה לי חדר ענק או חדר שלא הייתי צריכה לישון בו בסופו של דבר, הייתי מכינה לי קולאז' מכל התמונות שאני הכי אוהבת...עשיתי פעם משהו דומה ברעיון על שולחן העבודה שלי.. שנייה אני אעלה תמונה!

למעלה