Gleek Of The week

Loriella

New member
../images/Emo6.gif

הצלחתי להפחיד אותך חח אחלה של התלבטות יש לך שם!!
היפה והחיה זה קלאסיקה ללא עוררין, זה פשוט סרט מוצלח מחוץ לגבולות הפנזטיה והאנימציה. לא פלא שהוא זכה באוסקרים. בת הים הקטנה- זאת אני
ופלונטר-מלאלבבוותתתת!! איזה סרט נפלא!! הצליחו להחזיר את הקסם של דיסני שקצת אבד. ספיידי אדיר, מתה על פיטרפרקר
וגמביט סקסי לאללה! מאז ומתמיד כששאלו אותי מי גיבור העל האהוב עליי עניתי "האקס מן". זאת כזאת תשובה מתחכמת כי יש מלא, אבל אני פשוט מתה עליהם! בכיתה י' הייתה חבורת ערסים שהסתובבו עם קסדות בבצפר בשביל הפוזה וקראנו להם האופנוברים מ י' 2 חחח (תגידי את זה בקול, זה חרוז!! וגם שרנו את השיר) ואקס מן כמו שאמרתי
יש לי פינה חמה בשביל החברה האלה. הקולאז' נשמע אדירררר הלוואי ותעשי כזה יום אחד חח

5ifi

New member
תשובות בסיס ../images/Emo3.gif

רק עכשיו אני שמה לב שהכינוי שלי הוא אחד המעפנים אם לא ה... ולתשובות! מאיפה אני? מהדרום החם, כפר מימון- שזה חור ליד עזה, אפילו ניהלנו על זה דיון פעם בפורום! שירים אהובים רק מגלי? טוב... בעיקר כל הביצועים של קורט וסנטנה, הוורבלרז ו...אה... ג'סי? חחח הכל בערך. דמויות אהובות קורט!
סנטנה, בריטני, ארטי...אה...טוב, כולם חוץ מפין
כי הוא כאפה.

sondheims Dot

New member
היי ייפי!

מה קורה איך זה מרגיש להיות ה gleek of the week? מרגש?
בכל מקרה, כמה שאלות
מה הצבע האהוב עליך? חוויה ממש מגניבה שעברת אם היית פוגשת את אחד מחברי הקאסט, מה היית אומרת \ עושה? למה דווקא קורט כדמות האהובה? לא שאני מתלוננת, כמובן
ציטוט הגלי האהוב עליך מה רע בשם יפעת? הוא דווקא ממש יפה בעיני! ש לך אחים \ אחיות? ואם כן כמה? אם יש, הם מודעים לאהבה שלך לגלי? ומה הם אומרים על זה? תחביבים אחרים חוץ מגלי? עצה טובה לחיים? אם בא לך לשתף עוד משהו את מוזמנת
וסליחה על החפירה

5ifi

New member
../images/Emo9.gif

מה קורה איך זה מרגיש להיות ה gleek of the week? מרגש? הכל טוב
ולגמרי, אני מתרגשת בטירוף
בכל מקרה, כמה שאלות מה הצבע האהוב עליך? הכל כולל הכל עם נטייה לסגול ולשילובים מוזרים חוויה ממש מגניבה שעברת הייתי בהופעה של 30 STM, עד היום אני בהיי!
אם היית פוגשת את אחד מחברי הקאסט, מה היית אומרת \ עושה? מן הסתם הייתי מתנהגת כמו כריס קולפר- כלומר, מביכה את עצמי באיזשהו אופן... צווחת ונושכת את הסובבים אותי.. דברים כאלה... או שלא הייתי מצליחה לדבר... אלא אם זה היה קווין מקהייל- ואז הייתי חוטפת אותו להיות הסטייליסט שלי. למה דווקא קורט כדמות האהובה? לא שאני מתלוננת, כמובן חחח למה לא? טוב, האמת היא שהתחלתי לראות את גלי מהעונה השניה. כלומר- ראית את שני הפרקים הראשונים של עונה 1, ואז המשכתי לעונה ה-2 (לא יודעת מה חשבתי לעצמי) ופשוט התאהבתי בו בפרק 3. משם הכל היסטוריה
ציטוט הגלי האהוב עליך Heart attacks are just from loving too much- בטח יש עוד.. אבל זה קפץ לי לראש ראשון... מה רע בשם יפעת? הוא דווקא ממש יפה בעיני! הוא סתם ארוך ולא אני... ואולי התרגלתי ליפי. אנחנו ביחד מכיתה ב'... יש לך אחים \ אחיות? ואם כן כמה? כן, המון! אנחנו 8. 4 בנים ו4 בנות. סיפור אמיתי. אם יש, הם מודעים לאהבה שלך לגלי? ומה הם אומרים על זה? הם לא יכולים להתחמק!! אחותי הגדולה אוכלת את כל החפירות שלי על הסצינות הטובות של קורט, אחותי הקטנה גם רואה, ואחותי שבאמצע מכורה לפסקול אבל לא רואה את הסדרה (טפשי מצידה...) והאחים הזכרים שלי לא מתעניינים בזה במיוחד
תחביבים אחרים חוץ מגלי? לצייר ולכתוב למגירה. חח זה משעשע שגלי נחשב תחביב. אבל זה באמת כבר בהיקף של תחביב עם כל הפאנפיקים, פאנארטים והצפיות החוזרות שלי... עצה טובה לחיים? לא לוותר על שעות שינה. שעות שינה זה חשוב. לא צריך להתנצל על החפירה! אנחנו, האחיות החופרות, צריכות לדבוק אחת בשנייה!
חפירה ליידיז, דיג איט! (תרתי משמע!)

boopy 1

New member
היי

היי הנה כמה שאלות שיש לי
כמובן הכל ב-
* איך הגעת לכינוי שלך? * איך התחלת לראות גלי? מה גרם לך להתאהב? * ארטיטני או סנטינטי? *פינצ'ל או פאקלברי? ועכשיו לשאלות כייף * שוקולד לבן, מריר או חלב? * חורף או קיץ? * מה יותר כייף בעינייך לשבת על הים עם גיטרות וחברים או הופעה חייה עם מלא קהל? * קפה שחור או נס קפה? חח זהו הוצאתי את זה

5ifi

New member
../images/Emo54.gif -לורד טאבינגטון אחרי דיאטת מחץ.

איך הגעת לכינוי שלך?
האמת שרציתי יפי, אבל היה תפוס, אז זה היה הכי קרוב!
איך התחלת לראות גלי? מה גרם לך להתאהב?
הייתי בחודשיים חופש בין סוף השירות לתחילת העבודה... חיפשתי סדרות לראות וחברה שלי המליצה לי... ואז אני התאהבתי והיא נטשה!
ארטיטני או סנטינטי?
שניהם. זאת לא בגידה אם אתם מאותו מין, יו נואו...
פינצ'ל או פאקלברי?
פאקלברי דאאא! ועכשיו לשאלות כייף (אני אציין שלדעתי גם מקודם היה כיף!
)
שוקולד לבן, מריר או חלב?
תתבעו אותי, אבל אני אוהבת מריר. ממש מריר. 70% וכאלה... יאמ.
חורף או קיץ?
חורף... אני אוהבת את המעילים שלי!
מה יותר כייף בעינייך לשבת על הים עם גיטרות וחברים או הופעה חייה עם מלא קהל?
תלוי מצברוח ותלוי הופעה... כי לא הייתי רוצה כל יו ללכת להופעה מגניבה, זה מוריד את המגניבות מהעניין כשזה תדיר כלכך!
קפה שחור או נס קפה?
שוקו!
חחחחח "הוצאתי את זה" זה מצחיק!

5ifi

New member
אה, פיספסתי...

מה גרם לי להתאהב- השירים, הקול של רייצ'ל, וקווווורט!

5ifi

New member
../images/Emo24.gif!

חפרנו אחת לשנייה מספיק בשביל שלא יהיו לך שאלות?! הא?! אני דורשת שאלות!
אבל הנה תמונה בכל זאת.. חיפשתי משהו עדכני (כי הסתפרתי לפני שנה כמעט ומאז אין לי חיי חברה אז אין לי איפה להצטלם
) וזה הכי טוב שמצאתי מהחודש האחרון... אז אני עם החולצה הנמוכה. מאשרת את הלוק הגיי של הג'ינג'י...חחחח (רק כדי שנהיה ברורים: הוא הומופוב.)

5ifi

New member
../images/Emo122.gif

החולצה הנמוכה.... נו נו... החולצה הלבנה. גם נמוכה, אבל זה לא קשור...

mich223

New member
חולצה נמוכה.מקסים.

אז אם את כל כך רוצה,שאלות!
מה הדבר הכי מבאס שקרה לך? הדבר הכי מפגר שעשית? הכי מגניב? הכי מפדח? מאכל שבחיים לא תאכלי? אם היית יכולה לחזור בזמן,לאיזו תקופה היית חוזרת?

5ifi

New member
יאיי!

מה הדבר הכי מבאס שקרה לך? וואי, יש לי משו מבאס שקרה לי בכיתה ו' ועד היום אני זוכרת אותו כבאסה תהומית. הכנתי עבודת מחקר מהממת על פמיניזם ביהדות (בכיתה ו' כן, הספרנית התעלפה עליי.) ואז אחרי שהקלדתי הכל ושרפתי את דפי הטיוטה שלי מרוב אושר- הכל נמחק מהמחשב. בכיתי שעה והמורה ויתרה לי על העבודה, כי היא קראה את הטיוטות שלי והלכה איתי לראיין מליון פעילות פמיניסטיות ורבנים... אבל זה עדיין ביאס לי את התחת. הדבר הכי מפגר שעשית? הלכתי להופעה של טוקיו הוטל!!!! חחחחחחחח הכי מצחיק בעולם, יואו... הכרתי חמישה שירים שלהם... מזל שהיו להם רק שמונה או משו כזה
הכי מגניב? הלכתי להופעה של 30 STM ? הכל סובב שביב הופעות אצלי משום מה... אבל זה באמת היה מגניב! הכי מפדח? להתרים את הזקנים של הכפר. פדיחות על, בחיי... חפרנים כאלה... מאכל שבחיים לא תאכלי? לשון. לא שאני צמחונית (בכלל לא) אבל זה דבר שבאמת שניסיתי- ואני לא מסוגלת לגרום לעצמי להכניס את זה לפה. זה לעס דשא לפני כמה זמן!!! אם היית יכולה לחזור בזמן,לאיזו תקופה היית חוזרת? אם הייתי יכולה להיות בת אצולה כלשהי הייתי הולכת על זה.. וחוזרת למאה ה18 או משהו כזה... אבל אני חושבת שעכשיו זה זמן מצויין!

5ifi

New member
וואאעעעעע

הפסד אדיר!!!! היה מ.טו.רףףף....!!!1אחדאחד

5ifi

New member
החיוך המרוצה

שגרמתי להומופוב הזה ללבוש ז'קט עור של מישהי אחר, להיראות גיי בעליל ועוד להצטלם ככה.

למעלה