Gleek Of The week

אוקי אז ...

אם היית יכולה לבלות יום שלם עם מישהו בתקציב בלתי מוגבל . יום שבו תוכלי לעשות ככל העולה על דעתך ,עם מי תבלי ומה תעשי? אם היית יכולה להיות גיברת על ,איך היו קוראים לך ומה היה הכוח שלך? אם בן אדם היה מבקש ממך ע"י פרק אחד בלבד ! להסביר לו למה גליי זו סדרה שווה , איזה פרק היית מראה לו?! למה דווקא אותו ?

5ifi

New member
גיברת על!!!

אדיר! אני רוצה להיות גיברת על. אבל first thing first אם היית יכולה לבלות יום שלם עם מישהו בתקציב בלתי מוגבל . יום שבו תוכלי לעשות ככל העולה על דעתך ,עם מי תבלי ומה תעשי? שופינג עם קווין מקהייל בחנויות המגניבות של לונדון!
הייתי מגייסת גם את כריס כי אם נותנים לי יום שלם עם כל אדם על הפלנטה- אז מה אכפת לי לפנטז!? אם היית יכולה להיות גיברת על ,איך היו קוראים לך ומה היה הכוח שלך? הייתי יכולה להיות סופר יפי, שליטת הזמן. והיכולת המגניבה שלי הייתה לשלוט בזמן אופקורס.
כי אני ממש ממש איטית, אז זה יכול לעזור לי אם נגיד, הייתי יכולה לעצור את הזמן כשכולם מבקשים ממני לעשות כל מיני דברים. וזה גם יכול למנוע תאונות דרכים! (כן, תסריט ביזארי עבר לי בראש כרגע, שבו אני מסיטה מאית ממסלול התנגשות עם המשפחה של שאלתיאל קוואק.
וואט דה הל...) אבל אז אני גם אצטרך כוח על אנושי ויכולת לעוף. ובגד גוף. אם בן אדם היה מבקש ממך ע"י פרק אחד בלבד ! להסביר לו למה גליי זו סדרה שווה , איזה פרק היית מראה לו?! למה דווקא אותו ? וואו, שאלה מעניינת.. אני התאהבתי בפרק 3 עונה 2, כי הוא מצד אחד ממש ממש מרגש ומצד שני- הורס מצחוק. יש שם קטעים רגישים של פאק, יציאות של בריטני, קטעים מטומטמים של רייצ'ל וכמובן- המון קורט עם כובע מדהים אחד. אבל אין שם ביצועים מפילים. אז אולי עדיף ללכת על הפרק של ליידי גאגא מהעונה הראשונה-תיאטרליות, שהוא גם מגניב וגם הביצועים מהממים. (bad romance
beth, poker face...) וגם יש קטעים טובים של קורט! כן, אני אלך עליו.

mich223

New member
אחח יפי,מי המציא אותך?

אני כרגע מתאוששת מהיציאה על שאלתיאל קוואק. XD

5ifi

New member
תחשבי על זה.

אם הייתי עושה את זה, זה היה חוסך את אחת הסדרות היותר הזויות בטלוויזיה. דולף הוא הצדק!

Loriella

New member
אלוהים ישמור,

הוא רץ ויודע גם לקפוץ. איזה ברווז מוכשר.

mich223

New member
עד כאן!

הוא גם תמיד שמח ואת הצרות שוכח,בא נראה אתכם עושים את זה.

למעלה