glamourous pregnancy או לדגמן הריון

prezik

New member
מדהים זה לא מילה..

ראיתי חלק בפייסבוק.. ההריון כ"כ יפה לה, והיא עצמה ממש יפה. וצילום דורון כרגיל מושלם:) כל הכבד גם לגלי ונעמה:)

JaNeTT1

New member
וואו!

אין לי מה להגיד... ממש ממש ממש אהבתי איזו יפה היאאאאאאאא, הצילום, איפור, פשוט הכללל איןןן מושלם!!!

אחד הדברים היותר מיוחדים שיצא לי לראות

יש מצב שהיא דוגמנית? כי היא מדהימה והתמונות ממש טובות, אחת יותר יפה מהשניה תמיד כיף לראות עבודות שלך, אתה מפתיע אותנו כל פעם מחדש!

עמי1986

New member
ווואוו מדהים!

אהבתי הכל! בעיקר את הצילום!! אני לא דוגל בצניעות אבל לפי דעתי היה אפשר להסתיר קצת יותר.... היריון זה משהו אינטימי אז אפשר להתאים את הקונספט לאינטימיות הזאת ולכסות קצת יותר את הגוף.......

dostein

New member
היי עמי - תודה על ההתיחסות

אני מבין את נקודת מבטך לגבי ההתערטלות , אבל ברשותך אציג נקודת מבט אחרת - שהיא אולי זו ששררה באותו יום צילום. יש נשים - שבעצם הריונם - מרגישות מחוברות באופן הכי חזק לגופם. ומהו הגוף אם לא הגוף החשוף. אני מניח שאתה מבין שהצילומים לא נעשו בכפיה - אלא להפך , היה שיתוף פעולה ודירבון הדדי , כלומר צולם מה שנראה נכון לזוג ולצוות והתוצאות הושמו בפניכם. תמיד אפשר לחשוף פחות ואפשר גם לחשוף יותר ( הריון בערום ). דורון

עמי1986

New member
כמובן שכשאתה מציג את זה כך....

אני מבין שיש למטבע 2 צדדים.... אבל אני עדיין מאמין שהיריון זה דבר אינטימי...... אני בעד לחשוף דברים יפים.... אבל לאישתי למשל לא הייתי נותן להיצטלם בהיריון בעוד שלחברה שלי הייתי נותן בשמחה ואולי אפילו בעירום (אומנותי) הייתי מסכים.... נקודת מבט אישית....

dostein

New member
אתה נשוי וגם יש לך חברה ?! ../images/Emo2.gif

בהומור נגיד - שהכניסה להריון היא הענין האינטמי , ההריון עצמו אולי פחות ;)

עמי1986

New member
עלית עלייי

אני מקווה שאחת מהן לא גולשת פה בפורום... חח.... אני מסכים איתך במה שאמרת אבל עדיין יש לי את הצד שלי.....

למעלה