glamourous pregnancy או לדגמן הריון
מ מישל המלכה New member 25/11/08 #17 היא פשוט מושלמת לדעתי!! ההריון הכי מחמיא לה בעולם ... זה כזה יפה ודורון הצילום - בשתי מילים, אין מילים ! האיפור - וואו ! הפקה יוצאת מין הכלל אם בדרך כלל זה מהממם אז הפעם התעליתם על עצמכם עוד יותר
היא פשוט מושלמת לדעתי!! ההריון הכי מחמיא לה בעולם ... זה כזה יפה ודורון הצילום - בשתי מילים, אין מילים ! האיפור - וואו ! הפקה יוצאת מין הכלל אם בדרך כלל זה מהממם אז הפעם התעליתם על עצמכם עוד יותר
מ מוץפיצוץ New member 25/11/08 #21 סוף סוף רואים חיוך... זה מה שהפריע לי בשאר התמונות- תמיד כל כך רצינית.. אבל על הצילום כמובן שאין מה להגיד
סוף סוף רואים חיוך... זה מה שהפריע לי בשאר התמונות- תמיד כל כך רצינית.. אבל על הצילום כמובן שאין מה להגיד
D dostein New member 25/11/08 #16 והקרדיטים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif צילום - דורון שטיין ( אני ) איפור - גלי ענבר סטיילינג - גל יוסף שיער - נעמה עמית דיגמנה - איריס גרין
והקרדיטים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif צילום - דורון שטיין ( אני ) איפור - גלי ענבר סטיילינג - גל יוסף שיער - נעמה עמית דיגמנה - איריס גרין