gerber has came to town

גרבר

New member
gerber has came to town

אז כן חבריה, חזרתי לחיים!!! נסיעה במכונית לקצה השני של העיר שם נמצא המכון כושר שלי עשתה את שלה. בהתחלה נסיעה עצבנית וחסרת מעצורים (במלוא מובן המילה), וקללות בלב(לא רוצה להתפרסם בעמוד המרכזי בעיתון בתור אחד שקלל בקול ולכן דקרו אותו) לכל העוברים ושבים שנוסעים רק במהירות המותרת לרוכבי אופניים (בחיי, ילד עם קורקינט מודל 78 הצליח אפילו לעקוף איזה אחד) אחרי כן העצבים קצת יצאו,נרגעתי והתחלתי דווקא להתאהב במהירות של קורקינט. אבל כשהגעתי למכון כושר וראיתי את המדריך כושר, איליה, שוב הסעיף עלה. שתבינו מי זה איליה...זה אחד עם פנים של מאפיונר, בן 50, פנים עצבניות, ומבט מזלזל לכל הנכנסים למכון.(וגם למורה שלי בהתעמלות בתיכון קראו איליה, וגם הוא לא היה בדיוק המורה האהוב עליי).לזכותו ייאמר שהוא האדם היחיד שפגשתי בחיי שיש לו שרירים בכרס...(בחיי, זה אמיתי!!!) אבל שוב הנדנדה נמשכת, ואחרי 5 דקות שוב נרגעתי. עשיתי כפיפות בטן(אם לאיליה מותר שרירים בכרס, אז למה לי לא?) וכשסיימתי התחלתי להתנשף (קופסת פארלמנט לייט ביום לא הולכת ברגל..היא רצה על הההליכון ;-) ) מרוב התנשפות התחלתי להרגיש כמו במדיטציה: נשימות עמוקות וסדירות,פנימה והחוצה, פנימה והחוצה, וכן הלאה.כך נרגעתי והעברתי שעה כייפית במכון כושר. ואז חזרתי הביתה שמח וטוב לב, ובמצב רוח על הכיף כיפאק.כרגיל פתחתי מיד את המחשב, והחלטתי לחלוק איתכם את הרגשתי. ובכן חברים, כמו שאתם רואים - היום יום קייצי, השמש זורחת אפילו בירושלים, תיכוניסטיות מסתובבות ברחובות (בתל אביב הן הולכות לים, בירושלים הן הולכות לקניון לקנות ליפסטיק ומסקרה חדשים), ובקיצור יום שמח לנו היום! אז אגיד לכם עכשיו שלום (עד להודעה הבאה) ותעשו חיים..

גרבר

New member
אכן, אבל...

יש לי פול עבודות לעשות בלימודים.גג בחמש כבר לא תראו אותי יותר...

אתה עושה לי חשק לראות אותך:)....

מכון כושר.... ענינים... יש חברה?... סתאם..... אני באמצע רומן וירטואלי עם דני הזמיר:)... דני איפה אתה?

פה............ יקירתי פה B-) ובפאדיחה נוראה.... יש פה אישה בת 40 חוצפנית כל הזמן מציצה למחשב שלי.... הלו גברת ? שמעת על פרטיות ?

גרבר

New member
אל תסתכל בגרבר אלא במה שיש בתוכו

(כמו ורדה רזיאל ג`קונט) ובכן מאזינים, קודם כל אחר צהריים טובים, אנחנו שוב בתכנית של ורדה גרבריאל ג`קונט. קבלתי מאות פקסים והודעות בפורום ממעריצות ומעריצים (כן כן זו לא טעות!) שמתים לדעת איך אני נראית. בחרתי לענות ל-2 הודעות בפורום של מיואשת (זו בטח עבודה בעיניים בחירת השם הזה.בטוח שאין לה סיבה ממשית להיות מיואשת!) ובחור אחלה גרבר בשם דני הזמיר. (מקריא את הודעתם...) ותשובתי היא: מאזינים יקרים.אני נראה לא רע בכלל! אני קצת שקוף, יש לי פקק מעל לראש ותווית תכלת עליה כתוב הטעם שלי.כמו כן אפשר למצוא אותי בגודל 250 גרם, אך מאז המכון כושר התרחבתי, ומהיום יצא ליין חדש של 500 גרם. חוץ מזה...תפרדי ממנו!!! הוא סתם חלאת אדם!!! הוא רוצה **** אותך ואחר כך יזרוק אותך לעזאזל!!! הוא *** בן ***** כל המשפחה שלו ****** (מורני סליחה, הייתי חייב... B-) ) ולמאזין הבא בבקשה...

גרבר....

גם אם זה מה שאתה חושב, אתה לא יכול לפגוע כך בדני בכלל , ובמיואשת (שהיא כבר לא) בפרט. שנינו יודעים טוב מאוד, שאהבה לא מוצאים דרך האינטרנט...ויותר לא אוסיף, אבל אסור להגיד זאת כך בכזאת בוטות. אני חושב שאתה צריך להתנצל בפני שניהם. תומר

גרבר

New member
הבהרה

לא חושב שממש פגעתי במישהו, אלא יותר היה כאן הומור עצמי. הם רצו לדעת איך אני נראה, וגם אם זה בצחוק, זה נראה לי משעמם להתחיל לתאר ברצינות איך אני נראה, אז נסחפתי עם זה קצת... לגבי הקללות (****) זה מיועד לאף אחד, זה השתוללות של ורדה באופן כללי. חוץ מזה לא הבנתי במה בדיוק התערבתי ב``סיפור האהבה`` שלהם, ולגבי השם מיואשת - אפילו ציינתי ששמה בטח לא באמת מעיד עליה...

מורני !

New member
פחחחחח... אמממ ... ורדה...

אם לא תשמרי על הפה תאלצי להיות מורחקת מהפרום... :) אגב.. אני יכולה לקבל גם ייעוץ בענייני הלב??? בבקשהההההההה!!! אה.. ותומר... זה היה בצחוק... כל השרשור הזה שלהם... ניראה לי הפרוייקט הכניס אותך למגננה של רצינות.... :)

למעלה