free your mind המהפכה בדרך.

free your mind המהפכה בדרך.

אנחנו פאקינג דור מחורבן ועצלן, בלי מטרה, בלי אידיאלים שאין לו שום מושג מהחיים שלו. כולם הולכים עם הזרם, נשרכים אחרי תרבות עלובה של מיינסטרים אפור ושגרתי וכל מי שמעיז לחשוב על לשנות כיוון מיד דואגים להחזיר אותו כל כך חזק לקובייה שיש לו טראומות לכל החיים, והוא ילך ללמוד עריכת דין, ובגיל 27 כבר יהיה לו בית מאורגן ובורגני עם ילדה קטנה, כלב ומשכנתא. ואם אפשר אז גם שגרה מעיקה עד דמעות. חיים מושלמים? לא בדיוק. אם אתם מסכימים איתי, תמשיכו לקרוא, אם לא, אז כדאי שתעופו כבר עכשיו לעולם שלכם, תחזרו לקובייה ותשכחו מכל מה שקראתם כרגע. אתם עוד תשמעו על זה בהמשך. עכשיו, זה מאוד נחמד לומר- "אני מורד כי אני שומע אביב גפן" אבל לצאת מהקובייה זה לא כזה פשוט... צריך קצת יותר מאשר להגיד "וואלה, אני שומע את הדורז ומחפף בלימודים וזה בטח אומר שאני מרדן ומיוחד." בולשיט. זה לא מספיק לחשוב שהדרך הזאת נכונה. צריך גם ללכת בה. המהפכה הבאה בפתח, השאלה היא מתי אתם מתכוונים להצתרף אליה. אם לא היום אז מחר. לכל אחד יש את הדרך שלו לתרום. אם אתה מוזיקאי- תביא את הרוקנרול אם אתה צייר- תביא את היופי אם אתה שחקן בוא כולך ותביא לנו שמחה וצבא לחיים וגם אם אין לך שום דרך מוגדרת, כל אחד שמצתרף למהפכה- תורם למהפכה. וזה ישתלם. הרעיון ההתחלתי זה להקים קומונה של אמנים (בעיקר, לא רק) שתנסה לקחת את הסיקסטיז כמו שהוא היה, לשפר אותו ולחיות ככה. בהמשך כולם יצטרפו. אז אם אתם מוזיקאים שחולים על כל הז'אנר של הסיקסטיז-סבנטיז, ואתם מתים לחיות את זה, ולעשות את המוזיקה הזו בלי שכל מיני תחנות רדיו מלוקקות ידחפו לכם לתחת ויגידו לכם בדיוק איזו מוזיקה את "צריכים" לעשות... תלמדו שיש עוד פאקינג דרכים חוץ מהדרך שקיבעתם לעצמכם... free your fucking mind המהפכה לא תבוא לבד, צריך לעזור לה לקום. גם שנות השישים הסוערות התחילו מהזרם הכי קטן. אל תגידו יום יבוא, תביאו את היום... אתם רוצים שלום? אתם רוצים חופש? אתם רוצים הרמוניה?? אתם רוצים מהפכה??? תתחילו להזיז את התחת. המהפכה בדרך. לפרטים ברורים- אייסיקיו 343323238 או אימייל- [email protected]

הסכמתי עד לנקודה שהתייחסת לשנות

ה-60 ה-70. מיינסטרים, כידוע לך, זהו לא דבר קבוע. זו הגדרה לזרם המרכזי, מה שסוחף את כולם בצורה שלפעמים היא אפילו חסרת אבחנה. אולי אתה סבור שהרעיונות המהפכניים של ההיפים בשנות ה-60 (שבאו כתוצאה מהטריגר של וויאטנם) הם הדרך הנכונה, אבל תשאל את עצמך רגע - האם זה הוא לא מיין סטרים? ברור שכן. האם מיין סטרים טוב כשהוא תואם את הדיעות שלי? האם מיין סטרים טוב?! זה יפה מאוד שאתה רוצה לעורר מהפכה, אבל לגרור את כל תושבי העולם רק יעשה רעש ולא יביא שום תוצאה. אתה רק "תשמע אביב גפן", אתה לא באמת תמרוד. הבנת?

קודם כל אני בחורה אז זה "את" לא אתה

כשהמיינסטרים בא בצורה חיובית (למשל כשכולם מתאחדים למטרה של שלום) אז ברור שזה טוב. המטרה של המהפכה זה לא להעלים את המיינסטרים מהעולם, כי זה פשוט בלתי אפשרי. המטרה היא לשנות את המיינסטרים. לפתוח לאנשים את העיניים. (ולמה כולם מתעקשים לפנות אליי בלשון זכר? נולדתי בחורה ואני מתכוונת להתמיד בעניין...) קים

eyalib

New member
זהו הזמן הנוראי ביותר לחיות בו...

התקדמות הטכנולוגיה עצרה ולקתה במוות קליני... שיטת הכוכבים עולה על העצבים ועולה גם בכל מקום אחר...הכוכבים אינסנט הללו...חסרי האישים...נמצאים בכל מקום ושולטים בכל... כל הזמרים ושחקני הקולנוע שסוגדים להם בצורה עיוורת...שחיתות ואוויליות גמורה מצד הצרכן נפוצה בכל. אנו בעידן חדש...עידן דממת האלחוט.

אני מתנצל...

סתם ברירת מחדל מטופשת. "כשהמיינסטרים בא בצורה חיובית (למשל כשכולם מתאחדים למטרה של שלום) אז ברור שזה טוב." ומי את שתקבעי מתי מיינסטרים בא בצורה טובה ומתי לא? אחר יכול להגיד שהוא רוצה ליצור מיינסטרים שמטרתו תהיה להביא את בריטני ספירס לארץ ואחר ירצה ליצור מיינסטרים של אנרכיה. אפילו שאני מסכים עם חלק מדיעותיך, חלק מהן עדיין נראות לי שגויות. אני חושב שמיינסטרים בכל צורה שהוא הוא רע. כשכל כך הרבה אנשים באותה צורה, אבל אם לא בדיוק אותו הדבר, זה מסוכן ומעט לא אנושי. כאשר כמויות כאלו אדירות של אנשים (מיליונים ואולי מיליארדים ברחבי העולם) תומכים באותו דבר או אוהבים את אותו הדבר באותה המתכונת, זה פשוט לא טוב. בקשר לדיעות פוליטיות (אהבה חופשית, שלום ושיתוף למשל) זה אפילו לא ריאלי. מיין סטרים לדעתי זה רע, כי כשכל כך הרבה אנשים חושבים אותו הדבר, הם לא באמת חושבים.

eyalib

New member
אז אחרי שנהרוס את המיינסטרים

נשמיד את כל הדתות...נתחיל בתהליך גלובליזציה מיידי... בהחלט אוטופיה מושלמת...שניכם לא ריאלים.

../images/Emo13.gif

המיין סטרים לא יהרס כל כך מהר, זה ברור לי. יותר מדי אנשים צריכים להשתייך לקבוצה כזו. זה לא נראה לי ריאלי, אבל אם יכלתי אז הייתי עושה זאת.

Moridin

New member
אינדיבידואליזם זה ה-דבר במאה שלנו,

כולם עושים את זה. אם 80% מהעולם ישתייך לקבוצה היפית שרוצה להחזיר את תרבות שנות ה-60 וה-70, זה יהיה מיינסטרים. תחליף אחד באחר.

black_magic

New member
צודק ../images/Emo45.gif

שכל אחד יעשה את "המהפכה" הפרטית שלו בדרכו..

אמרת בדיוק מה שאמרתי...

כאן

black_magic

New member
רק אני אחליט איך לחיות את החיים שלי

ואם הם יהיו שגרתיים או לא, בכל מקרה, אני לא חושבת שהמהפכה חייבת להיות החזרת הסיקסטיז וכל דור ילדי הפרחים.. אני לא חושבת שאם נתחיל לחיות כמו בסיקסטיז זה יעזור לנו, אחרי כל, כמה דברים שהתחילו בסיקסטיז נגררו ונהיו בעיות בעולם שלנו כיום (סמים, ילדים ממזרים, איידס) ותאמיני לי שלהיות ילד פרחים זה לא כזה וואו תקבלי את זה את ילידת דור הוואי, של עידן הטגנולוגיה המתפתחת והמחשבים.

kova1

New member
אני מדוכא :(

מה שכתבת פה מאוד מדכא אותי... אני מאוד מסכים איתך בעניין אבל אני כל כך כבול בעולם המודרני שאני פשוט לא יכול לעשות את זה זה נוראי

נ גה

New member
=\

קודם כל, מיינסטרים לא חייב להיות דבר רע במהותו. אנלא מכירה מישהו שמתנגד נחרצות לביטלס
רוצה לשנות? תמצא את הדרך לעצמך. אתה לא חייב לבעוט במוסכמות ולהכריז "אני מורד! (ולא שאני רומזת שקונפרימיזם זו הדרך, חלילה)". אתה תוציא את זה סתם פתטי, בלי שום דבר מחתרני. הסיקסטיז היו בסיקסטיז, ועם כל חיבתי אליהם, ועם כל האמונה שלי ששינוי יכול להגיע מאדם אחד, הם לא יחזרו. וכנראה מאוד שטוב שכך.

זה בדיוק מה שאני אומרת

אני לא באתי נגד מיינסטרים בכלליות. אני באתי נגד המיינסטרים הרקוב שקיים כרגע בארץ (שורטי וביגי מקום ראשון במצעדי הפזמונים? נו באמת) אני רק רוצה לשפר את המיינסטרים. כמו שאמרתי למעלה- אני לא נאיבית, ואני לא חיה בסרט, אני יודעת שאין שום דרך בעולם לעצור את המיינסטרי. הוא תמיד היה ותמיד יהיה כאן. (אה, ובפעם האחרונה שבדקתי הייתי בחורה, למה כולם מתעקשים לפנות אליי בלשון זכר? ) קים

meitush123

New member
הדרך אל עצמך מתחילה בזולת

אמרה מישהי וצדקה, כדי לשנות את עצמכם ולהרגיש טוב אתם צריכים לשנות את העולם! לעסוק בחינוך, למשל, (פורמלי ולא פורמלי כאחד) זו דרך!

neko

New member
הדבר היחיד שיותר גרוע מלעשות

משהו "כי כולם עושים" אותו, היא לא לעשות משהו "כי כולם עושים" אותו. אנטי-קונפורמיזם גרוע עוד יותר מאשר קונפורמיזם - הוא למעשה אומר "לא אכפת לי אם משהו טוב, אם כולם עושים אותו, אני לא אעשה אותו". זה סוג של טמינת ראש בחול, או התאמצות מיוחדת לשחות נגד הזרם - ובעצם בלי סיבה. אני מאמין שאדם יכול לשחות עם הזרם חופשי - אבל לדעת לזהות מתי הזרם אינו מתאים לו ולצאת החוצה במקרים קיצוניים כאלה. בסה"כ, מעטים מאיתנו לגמרי קונפורמיסטים, ולכל אחד יש את הפינות שלו בהן הוא חושב אחרת לגמרי. לא צריך להפוך את האנטי לדרך חיים - זה לא בריא, וזו דרך בטוחה לפספס הרבה דברים טובים (ביטלס, הארי פוטר, קפה, אלכוהול, לימודים גבוהים... ועוד הרבה דברים ש"כולם עושים").

למעלה