כן אה
בגלל זה אחותי שיש לה בעייה רפואית רצינית בכבד ועברה אינספור ועדות רפואיות, בגלל זה הצבא כל הזמן ניסה לשלוח אותה לקב"ן כדי לשחרר אותה מהשירות... לא בגלל שהיא פסיכית... אלא יותר בגלל שיותר קל לצבא לתת פטור 21 נפשי מאשר 21 רפואי. כמובן שזה שהיא הלכה לקב"ן הוא אמר שהיא כשירה לא עצר בעדם מלשלוח אותה עוד פעם במקום לועדה רפואית, ורק אחרי פניות ומכתבים רבים לכל העולם זימנו אותה לועדה ושיחררו אותה (היא ד"א עושה שירות לאומי, לא משתמטת). כמובן שהצבא לא שלח אותי לקב"ן עוד בלשכת גיוס בגלל שבאתי מביה"ס דמוקרטי וההוראה שנותנים להם (כפי שגיליתי מאוחר יותר) היא שמאחר וכל מי שבא מביה"ס דמוקרטי הוא משתמט אז צריך לשלוח לקב"ן, ואחרי שהקב"ן, איש מילואים חביב תמה למה שלחו אותי אליו וחתם שאני כשיר, אז כמובן באו כל ההחכמות של הקב"א (קשיי הסתגלות הם קוראים לזה), אה והנה החלק הטוב, שלחו אותי לטירונות של נערי רפול עם עבריינים ואנשים שבקושי מדברים עברית. כמובן שאחרי שבוע וכמובן, מה עוד הרבה טררם, הצבא הודה בטעות, התנצל והעביר אותי לטירונות רגילה... משם זה לא נגמר אבל הייתי יכול למלא ספר בפאשלות שהצבא עשה איתי, בסוף סיימתי בתור ע. מהנדס ייצור (טכנאי תעשיה וניהול) בבסיס חימוש בצפון, וניהלתי 13 חיילים אחרים והיו לי תיקים מפה ועד לטיזנאמו ואני יכול להגיד שהצבא תרם לי. אבל תאכלס אני מאז גם לא יכול להאשים כל מי שלא רוצה לשרת במערכת הדפוקה הזאת. אז אם כל הכבוד מי אתם שתשפטו.