for this forum sake!!!!!

for this forum sake!!!!!

אני מוכרח להודות שרוב ההודעות נשמעות כמו קשקוש מוחלט כולם מדברים אחד עם השני כאילו יש להם לפחות m.a בכישוף אני מציע, כדי שהפורום יהיה יותר מוערך שאנשים יספרו קצת על חוויות שהיו להם בנושא כי זה לפחות נראה ממה שאתם כותבים שיש לכם נסיון אז זו רק עצה הבחירה היא שלכם, אולי אתם רוצים לשמור על רזי המקצוע ואני מקווה שתספרו את האמת לפחות מנקודת המבט האישית

ToryMaster

New member
הוא רוצה

שנספר על חוויות אישיות ופרטיות שלנו מכישוף, כי זה מה שיגרום לפורום להיות יותר מוערך
נדמה לי לא הבנתי מה הקטע
הא וול, אני לא חולקת, זה קצת פרטי ואישי מדי וידרוש מגילות כדי להסביר הכל

Monsieur D

New member
לפי מה שאני הבנתי

שבמקום שתקשקשו על הארי פוטר (דיי תפסתם תחת בשרשור ההוא , ת'אמת), תספרו חוויות אישיות שלכם. כך אנשים ילמדו להעריך את הפורום ולא יברחו ממנו בגלל שרשורים מטומטמים. אבל בגלל שאין לי כח לכתוב משהוא, תצטרכו לחכות...

P o M i K i

New member
רוב האנשים רואים בכישוף משהו אישי

ולא מספרים על הנסיון שלהם. אני אני מסכים שההודעות פה צריכות להיות יותר בנושא כישוף.

האפור

New member
תאמת...

לא מבין מה המעטה של הסודיות הזה על החוויות של אנשים בנושא הכישוף.. מה כלכך אישי? כאילו פרטים נורא נורא מביכים אפשר להשמיט אבל את החוויה עצמה ואת התוצאות שלה אין סיבה.. מעניין למה נוצר מעטה שכזה?

ToryMaster

New member
הום

לדעתי, זה בדיוק כמו שלא תספר לכל העולם כל פרט ופרט על חוויות מיניות שלך

נניח ופירטנו את הטקס..

זה בדיוק כמו לקרוא "מתכון" לטקס באינטרנט..ההבדל הוא שהטקס אינבידואלי לאותו אדם.. אני לא יכול לתאר את ההרגשה והתחושה בזמן הטקס..אז על מה יש פה לדבר? על כמה פעולות מחושבות או ספונטניות שמהצד נראות מגוכחות ואף סתמיות? חביב הקסם

P o M i K i

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדיוק מה שבאתי לכתוב. זה כמו שאני לא יבוא ויגיד לך אם מי הזדיינתי ואיך זה היה...

.m

New member
למה לא?

אני אמשיך באנלוגית הסקס - אם אתה כותב בפורום סקס, אין שום סיבה לא לכתוב שהזדיינת ואיך היה... (ואפשר לעשות זאת בצורה מכובדת, ובלי לציין שמות של אנשים אחרים המעורבים בנעשה, ע"מ לשמור על צנעת הפרט.) לגיטימי לחלוטין לכתוב שאתמול ניסית לראשונה תנוחה כזאת וכזאת, ואלה המסקנות שלך מהחוויה, בדיוק כפי שראוי שהמנוסים יותר יתנו טיפים ל"חדירה קלה" למתחילים.
mai (לא מבינה מה הבעיה הגדולה)

P o M i K i

New member
../images/Emo4.gif

כניראה יש סו מסויים של אנשים שאין להם בעיה לספר חויות כאלו מהמיטה והדברים הכי אישיים שיש ואלו סוג האנשים שמסתובבים בפורום סקס. אבל כאן האנשים שונים (יש כאלו שלא ואין בעיה שיספרו אם הם רוצים) ויש כאלו שרואים בזה דבר אישי ופרטי.

BlaT©

New member
אני מסכימה...

זה לא אומר שצריך לפרט את הטקס, אבל למה לא לשתף חוויות? הרי בסך הכל הקהילה מורכבת מאנשים רציניים, ביניהם אנשים שלומדים מאגיה, והוספת מעט חוויות אישיות ודיבור *ישיר* על הנושא רק יעשיר את הלמידה ואת העניין כאן בפורום. זה מרגיש כאילו הזכרת דברים שקשורים לטקסים ולחוויות אישיות אסורה בתכלית האיסור כאן, ואם כבר עשיתם את ההשוואה - זה כמו לא לדבר ישירות על סקס בפורום סקס. חבל מאוד.

P o M i K i

New member
אין פה שום איסור על זה

ואני לא מבין למה אנשים חושבים ככה... על מתכונים יש מסיבות אחרות אבל אם מישהו רוצה לשאול שאלות על מהלך הטקס אין סיבה שלא יענו לו. רק לספר על איזה כשפים אני עשיתי ואם הם הצליחו או לא הצליחו לא יעזור לאף אחד ואני גם לא רוצה לעשות את זה. כבר נמסע מכל האלו שבאים ושואלים את זה רק כדי שנוכיך להם שכישוף באמת קיים ולהם אני בכלל לא רוצה לענות. ואם מישהו כן רוצה לספר אף אחד לא עוצר אותו.

BlaT©

New member
אין שום איסור...

אבל ההרגשה היא כאילו שיש. אנחנו פורום מאגיה וכישוף אבל אף אחד לא מדבר ישירות על מאגיה וכישוף. וזה לא בשביל האנשים המעצבנים שבאים ורוצים הוכחה, זה בשביל הפורום... בשביל אנשים שרוצים ללמוד, בשביל אנשים שרוצים לשתף. הדגשתי אלף פעם, לדבר על זה זה לא אומר לכתוב את הפרטים של הטקס שעשית, זה אומר פשוט ש*מותר* לדבר על זה בכלליות.

ToryMaster

New member
ליאל

אני אל יודעת אם ראית את הדיון שהיה פה לא מזמן בשבוע הקרוב אין באפשרותי להתייעץ עם מי שאני צריכה בהנהלת הפורומים, אז החוקים החדשים בנוגע לכישופים ומתכונים לא יגיעו השבוע, אבל אני מקווה שאחריו הם יגיעו בקרוב מאוד. עד אז, זה נשאר כמו שזה, פשוט תיאלצו לחכות

Swicca

New member
אף אחד לא אמר שאסור ...

... זה שלא רוצים לספר זה כבר משהו אחר ... >_> (ואני בניהם) ... אני פשוט לא חושב שזה עניינו של אףף אחד מה אני עושה בזמני האישי ובמיוחד אנשים שאני לא מכיר באינטרנט ועם אנשים לא חושבים שהפורום טוב מספיק בשבילם כי אנשים לא מספרים על חוויותיהם האישיות במאגיה אז זאת בעיה שלהם ושלהם בלבד .. כי אף אחד לא חייב להם דבר ... >< ושמעתם על ספרים ???? כן הדברים האלה עם המילים בפנים .... אז משם גם בא ידע רב ... ואני מתאר לעצמי שחלק ממה שאנשים כותבים בפורום בא משם ... אתם רוצים גם לדעת איך הם הרגישו כשהם קראו את הספר ?! ומה עבר להם בראש באותה שנייה ?! ... אוחח תעשו לי טובה ... הפואום נועד בשביל לענות לאנשים בנושא המאגיה ולדבר על הנושא בכלליות לא בכדי לחקור את חייהם האישיים של חברי הפורום !!! וזה מה שיש לי להגיד בנושא...

למעלה