for this forum sake!!!!!

BlaT©

New member
אל תתעצבן...

וכמו שהסברתי אלף פעם, כי כנראה אנשים לא הבינו - הכוונה שלי היא בסך הכל שלמשל כאשר יש איזשהו דיון מעמיק, אפשר להשתמש מעט בדוגמאות מחוויות אישיות או לספר מעט. הכוונה היא לא לפרט את הטקס שעשית או את התוצאות שלו, אלא בסך הכל אולי את התחושה, או דברים מעניינים שקרו לך שקשורים לדיון. לא דברים גדולים, דברים קטנים שיכולים לתרום. הפורום נועד לדון במאגיה וכישוף, ועם חומת סודיות כזאת בקושי מדברים על זה בצורה רצינית. אפשר *מעט* להשתחרר במקומות הנכונים. ועכשיו, אני נוסעת לאילת

Swicca

New member
מצטער עם זה היה תקיף ...

... למרות שזה היה אמור להיות ... >_> ... בכל אופן זה עדיין לא ייתן שום דבר לבן אדם ששואל ... כי הוא יצפה להרגיש משהו אחד ואז בעצם יחסום את מה שהוא אמור להרגיש או התאכזב כי לא הרגיש את אותו הדבר ... אצל כולם זה שונה וזו הפואנטה פה !

Marsha Figg

New member
מה שחסר לי בפורום

זה דיונים של ממש, על היבטים שונים בחיי המאג ובטקסיותו, שאנשים פשוט לא דנים. כי פורום זה כדי לדון, להחליף חוויות, ולהתקדם כמאגים בעצמנו. במקום זה יש כאן הרבה זבל, קצת חברתיות (שזה לא רע
), וכמעט כלום דיונים של ממש.
רחלי

ToryMaster

New member
אחת ולתמיד

אתם מוכן להפסיק להתלונן על מה שאין ולהתחיל לעשות? זה לא יקרה מעצמו, אני לא ידועת מה אתם מחפשים, אנשים אחרים לא יודעים מה אנשי םאחרים מחפשים, אל תגידו למה אין, תעשו!

cohen chaim1

New member
לא צריך

בקיצור האמינות של האנשים באתר לא שווה כל כך אם בכלל החשיבות שלו מסתכמת בשירים הקצרים שמעניינים בערך כמו מה שמשודר כעת בערוץ החדשות של איי הבתולה

BlaT©

New member
תסלח לי...../images/Emo41.gif

אבל אנחנו לא צריכים להוכיח לך כלום.

למעלה