Evanescence - Artist of the month

• פותח הנושא iEvan
  • פורסם בתאריך

iEvan

New member
Evanescence - Artist of the month

http://www.windowsmedia.com/MediaGuide/US/Music/ArtistoftheMonth כל הסינגלים נמצאים שם.. וגם The change.. אתם חושבים שזה רמז שהסינגל הרביעי זה TC?

idanias

New member
יכול להיות

אני מאוד מקווה שזה או זה או לוסט אין פרדייס ומאוד מקווה לוסט אין פרדייס

idanias

New member
היא לא עונה לייייייייייי

וזה יהיה כזה פספוססססס ענקקקקקקקיייייי אני לא יכול לתאר עד כמה אם היא לא תוציא את ליפ

GoodEnough

New member
כן אבל אם לא ליפ אז לפחות TC...

גם משו.. עדיף על כל השירים האחרים באלבום מבחינת של שמיעה ראשונה

BocaJunior

New member
LIP לא יתפוס בעולם כסינגל וסתם יפול

בעצם שום שיר לא יתפוס חחחח איימי תחזרי לסגנון של Fallen!!!!!!!!!!!

iEvan

New member
זאת אומרת, לחזור לעשות מיינסטרים?

מוזיקה להמונים? שירים שהם יותר פופ מאשר רוק? בשביל להיכנס לTOP 20 ולעשות כסף? (וכן יש שם את whisper שהוא לא פופ, בוא לא ניכנס לזה, בגדול fallen האלבום הכי "קליט" שלהם) אז זה לא אוונסנס בשבילי, וזה גם לא יחזור במיוחד עם השינוי שהם עברו לאורך הזמן. ואני חושב שהם השתפרו ממש לטובה. אני משתעמם מfallen היום, אחרי שראיתי מה הם באמת יודעים לעשות.

BocaJunior

New member
לא

כי אני אוהב את Fallen הרבה יותר וחושב שב TOD יש גאונות והאלבום החדש אין בו כלום מכלום רק רעש וצלצולים אז 4 שירים בפולן הם מיינסטרים ו"פופים" בדקת כמה יש באלבום החדש? למי אכפת מהכסף,למה הכסף הזה מגיע לכיס שלי? אכפת לי לאהוב את אוונסנס,והאלבום החדש זה לא באמת אוונסנס אז די עם החראטות שאיימי מאכילה את כל המעריצים משהו חדש?שינוי? המילים בשירים הכי כל כך גרועים ואין שם שום דבר שקשור לרוק What you want? made of stone? MHIS?LIP?TOS?EOTD? אין פה שום סולו גיטרה מעולה,שום דבר עם נגיעות גותיות (שעל זה אוונסנס נבנתה) איזה שינוי לאורך זמן? אוונסנס לא פעלו איזה 5 שנים בגלל שאיימי לקחה מזה חופש זה לא שהם עבדו 5 שנים על אלבום וקרעו את התחת קליט זה רע? מיינסטרים זה רע? TOP 20 זה רע?

numb77

New member
שי, אני איתך בכל מילה.

אז הייתה לי קצת אופוריה בהתחלה מהאלבום. אבל רק בגלל שזה חומר חדש. אבל היי, שום דבר לא ישתווה לטוד!!!!!!!!!! איפה תמצאו גאוניות כמו the only one? lithium??

BocaJunior

New member
גם לי הייתה אופוריה מדהימה מהאלבום החדש

בהתחלה אבל עכשיו אני לא מסוגל לשמוע שום דבר אם אני שומע,אני ממש כועס תשאלו את רז כמה אני חופר לו שאני נורא עצבני על הלהקה כי זה לא באמת אוונסנס של פעם,של הגאונות בשירים של הגותיות והרוק שחסר שם! ובמיוחד הרגש ( שאולי רק ב LIP יש) MHIB נשמע לי הכי מזוייף (ועוד זה השיר שאני הכי אמור להתחבר אליו חח), כל השאר תופים וגיטרות ובלאגן אין שם שום היגיון! ואני נורא כועס על איימייייייייייי !!!!!

numb77

New member
עדיין לא הבנתי, למה אנחנו לא התחתנו עד עכשיו?

numb77

New member
חח שקרן.. זה לא שאמרתי "לא"

פשוט לא אמרתי "כן" חחח סתם סתם אין לי בעיה להתחתן איתך.. מה אני ארווי אזרחות ב..... טריפולי? חחח

למעלה