Evanescence - Artist of the month

• פותח הנושא iEvan
  • פורסם בתאריך

iEvan

New member
מותר להם לעשות משהו חדש.

תראה את לינקין פארק למשל.. באו עם אלבום מוזר ושונה לחלוטין. וכן לעשות מוזיקה בשביל מיינסטרים וכסף זה לא מרשים אותי (אין לי בעיה שירוויחו, רק שלא ישימו את הכסף אלא את המוזיקה מול העיניים). לעשות אלבום comeback כל כך כבד, בלי שירים שהם מיינסטרים (WYW מאוד כבד, אולי MHIB הוא הכי קליט באלבום) זה אומץ. ברור לך שאיימי ידעה שזה לא אותו סגנון, היא יצרה את המוזיקה לא? אה, ודי עם הסטיגמות, אוונסנס זה לא רק "גותי". ואני לא מאמין שקראת למוזיקה של אוונסנס "רעש".. אתה נשמע כמו אמא שלי.. (זה לא אישי). גאונות באלבום החדש: the change (הברידג'), Sick שיר גאוני, EOTD בנוי מדהים מבחינה מוזיקלית לדעתי. NGB ממש מזכיר שירים ישנים שלהם, מה "רעש" בו? TOS בסוף נהיה ממש טוב. בכלל אני חושב שמהאלבום הזה יצאו שירים שלא נופלים לא מלית'יום, לא מyour star ואפילו עולים עליהם
אני אישית מוצא בכל שיר משהו מיוחד. בדיוק כמו שחשבתי על TOD..

iEvan

New member
ולסיכום!

אני ממש שמח שאפשר להגיד על הלהקה הזו שכל אלבום שונה מהקודם שלה. אי אפשר להגיד את זה על כל כך הרבה להקות.. שמוציאות עוד ועוד אלבומים.. אהמ.. קולדפליי.. foo fighters.. simple plan פאראמור.. קילרס.. וגם לינקין עד האלבום האחרון שלהם. כמה אפשר לשמוע את אותו הדבר?

BocaJunior

New member
ו LP ממש לא מצליחים כמו בעבר (שהיו להם שירים

גאונים בעבר! את פולן ממש לא עשו בשביל הכסף, שים לב שרוב החומר בפולן מגיע מהדמואים שהלהקה התבססה עליהם, ומי חשב אז על כסף? אמרתי נגיעות גותיות,לא שהכל שם גותי, זה ידוע שאוונסנס לא רוק גותי מטאל שצועק דם דם דם! (ואני יכול לתת רשימה ארוכה של שירים עם נגיעות גותיות וטיפה אפלות חח) כי האלבום החדש הוא רעש רעש והרבה רעש אין בו גאונות של גיטרות ו"רעש" של רוק MHIB היה אמור להיות הכי קליט באלבום, אבל הוא נורא מזויף ולא אמיתי יש הרבה מיינסטרים באלבום,הביטוי לא מגיע ע"י המנגינות אלא ע"י המילים המאוד חלולות והתוכן שהוא לא תוכן

iEvan

New member
LP מצליחים בגדול..

הם לא איבדו מעריצים, לא הרבה לפחות. לא אמרתי שאוונסנס עשו מיינסטרים בכוונה. יצא ככה.. ומאיפה אתם מחליטים שהוא מזויף? אתה יודע שMHIB בכלל לא מדבר על איימי? אתה מכיר את הסיפור מאחורי השיר? אני לא חושב.. והמילים מדהימות, תקרא את הליריקה של EOTD. לפחות עכשיו לא מדברים על פרחים שעשויים מנייר XD

iEvan

New member
הסבר על המשמעות של MHIB

http://evanescencereference.info/wiki/index.php?title=My_Heart_Is_Broken "A good friend of mine heads up an organisation in New York that rescues victims of sex trafficking", Amy clarifies. "My husband and I got involved and were really moved and horrified. As I was writing the song I was putting myself in that place - what would it be like to be trapped? Threatened? Alone? Unable to tell anyone what was happening because you're afraid of what would happen?" על זה גם מדבר הקליפ. איימי כלואה בתוך החלום שלה, בתוך העולם שהיא יצרה לעצמה.

BocaJunior

New member
חחחחח יש פירוש לנייר! אני מכיר את הסיפור

מאחורי MHIB אבל עדין השיר נשמע לי מזוייף,המילים ,המנגינה הכל נשמע לי לא אמיתי אולי לך ולשאר זה נשמע אמיתי אז סבבה, אני לא אנסה לשכנע אותך להאמין במה שאני מאמין פשוט לי זה לא נשמע אמיתי אם זה היה מרגיש לי אמיתי ,לא הייתי מצליח לשמוע אותו כי בטח הייתי בוכה או משהו אבל אני לא שומע אותו כי הוא לא מרגיש לי נכון

idanias

New member
אתה פשוט לא מתחבר אליו ... טוב אז ככה

בדרך כלל שאתה שומע שיר אתה מנסה להתחבר למילים שלו וזה נוגע בך ממש חזק.... אתה פשוט לא מתחבר לזונות בוא נגיד ככהXD חחח סתם נו הבנת למה אני מתכוון... ואני ב100% לא מסכים איתך בנוגע לזה שזה לא נשמע לך אמיתי, מי אתה שתחליט את זה? לפי דעתי איימי עדיין ממשיכה בשלה בלכתוב ממש מהלב , ועוד פרט חשוב זה שלא זוכר בדיוק את המילים המדויקות שאיימי אמרה ואיפה אבל היא אמרה שMHIB זה השיר הכי חזק (מבחינה רגשית או משהו כזה) מכל האלבום הזה. אז סבבה , אתה לא מרגיש את זה,אתה לא מתחבר , זכותך , אבל להגיד שזה מזוייף - טעות.

BocaJunior

New member
היא כולה מזוייפת הכלבה הקטנה הזאת!!

חחחחחחחחחחחחח סתם סתם!!! האמת שבשבוע האחרון אני ממש נכנס באיימי מי (חחח) כי אני פשוט מאוכזב! ואני שוב אומר,זה שיר שבאמת הכי אמור לגעת בי אבל הוא מרגיש לי מזוייף! (ומותר להגיד שמרגיש לי מזוייף!!!!!!!!!!!, בדגש על ה "לי" !) גם אתה עידן בוגד! איפה הימים שהסתובבנו בליטל רוק שבארקנסו אחרי אוונסנס האמיתים?! איפה?!?! חחחחחחח

idanias

New member
מוזר לי... באמת!!

כי אתה באמת אהבת את האלבום , ופתאום שינת את דעתך אז כן זה מוזר , בוגדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!

numb77

New member
עידן,

עם כל הכבוד, אני מכורה לאיימי. אבל סליחה, MHIB ממש ממש לא מרגש אותי. שמת לב בכלל ללחן של השיר? הוא פופי כזה.. הוא קופצני, אופטימי. זה כאילו מסוג השירים שהמילים לא מתאימות ללחן. זה השיר שאני הכי לא מתחברת אליו מהאלבום הזה ובכלל מהשירים של אוונסנס.. (חוץ מWYW)... יש שירים טובים באלבום הזה: sick, EOTD, NGB, oceans, TC.. אבל מה יש לכם לעזאזל מ MHIB ??? באמת? בתור אובי אוונסנס, אתם אמורים להבין את הסגנון של הלהקבה, וזה בכלל לא מתקרב לסגנון! אז נכון שזה חדש, אבל לפעמים עושים טעויות. ועכשיו שכבר יצאתי מהאופוריה של האלבום החדש אני מסכימה לעצמי לתת עליו ביקורת, גם אם היא רעה. איך אני יודעת שהאלבום הזה פחות טוב? כי אני באייפון מעבירה את השירים האלו, ושומעת את שאר השירים המושלמים והגאונים של אוונסנס בתקופה המוזיקלית והיפה שלהם. אני דורשת אלבום פיצוי!

BocaJunior

New member
אתה מוזמן לראות את הפרשי המכירות

של 2 האלבומים הראשונים של LP לעומת האחרון ביזיון ענק

ItsMeiri

New member
בוא לא ניסחף, השירים *לא* עולים על

ליתיום ויור סטאר. בתור מישהו שלא הכיר אותם בתקופה של פאלן וטוד, וקיווה שהאלבום החדש יהיה כמו הקודמים, רק שאני זוכה להוצאת האלבום בלייב (יענו שאני מכיר אותם ועוקב אחריהם) אני אהבתי בהתחלה. בכל מקרה, אלבום ראשון שאני מכיר מהם בעצמי ולא מיוטיוב או משהו. אחרי זה, שהבנתי כמה הם השתנו מהאלבומים הקודמים, קצת התבאסתי והבנתי שזה לא אוונסנס של פעם - זה אוונסנס מחודשת עם ליינאפ חדש, שירים אחרים, בסגנון אחר. את האלבום הזה אני שומע הכי פחות עכשיו.

למעלה