ESPN מדווח שמיאמי מחפשים טרייד על שאקיל

• פותח הנושא Itai7
  • פורסם בתאריך

WorldCenter

New member
שאק שחקן שישי?

אני לא מבין את הפורום הזה מאיפה הרעיונות האלו? בחיים זה לא יקרה. אולי משחק 2 ראשונים אבל זהו. הם הולכים על חמישיה של נאש - בל - היל - אמארה - שאק

Puskas

New member
אם שאק יהיה מחליף

אז כנראה שבוריס דיאהו יכנס לחמישייה וישחק 4 נמוך..בכל מקרה זו תיהיה חמישייה קצת נמוכה..וזה עדיף על חמישייה עם הסוס המת הזה שאק...

עומר ו

New member
החמישייה של פיניקס

היא PG: סטיב נאש SG: רג'ה בל SF: גרנט היל PF: שון מריון C: אמארה סטודמאייר

The WizardMan

New member
שאלה

מה החמישיה הקבועה של פיניקס כיום ? מריון שיחק PF ? ומה היא תהיה במקרה שבו שאקיל אכן יעלה מהספסל (מה שלא נראה לי , אני חושב ש WORLD CENTER צודק) ? מי יידחק לחמישיה ?

האמת שכשאתה מנסח את זה ככה

זאת באמת נראית חמישיה מטורפת. אבל קצת זקנה (יש לך פה שניים שאם אני לא טועה היו אולסטארס ב95').

Puskas

New member
מיאמי היחידה שמרוויחה פה..

היא נפטרה מחוזה של 20 מיליון $ ואמנם קיבלה חוזה די כבד..אבל חוזה שכנראה יפתח בסוף העונה ואז מיאמי יכולה להביא בחור שנותר איזה 2 שחקנים טובים וצעירים סטייל ג'ראלד וואלאס או ג'וש סמית'... ובכלל..לדעתי בקיץ לואל דנג יהפוך להיות השם החם בשוק..גם ממפיס וגם מיאמי אולי יצטרכו אותו והאמת? אחרי הטרייד הזה..יש מצב שגם פיניקס תילחם עליו... זה לא משנה..הסאנס עשו טעות ענקית..הם היו צריכים גבוה הרבה יותר נייד ממנו..אפילו ראשיד וואלאס שאני די בטוח שתמורת מריון+סנטר סביר הם היו מקבלים את ראשיד+שחקן לספסל..(נניח סטקהאוס).. טרייד בלי טעם ובלי צורה..פיניקס כבר השנה תשלם את המחיר על השטות הזאת..למיאמי זה כמובן לא יעזור בכל מקרה מבחינה מקצועית..היא עדיין תלך להגרלה על 5 הבחירות הראשונות בדראפט הבא.. אז הנה..פיניקס היא קבוצה שנחלשה והיא מחזקת את הסיכוי של הלייקרס במערב.. פיניקס ממש טיפשים!

Or Amit

New member
אם יש משהו שלמדתי

זה לא לזלזל בדאנטוני. ואיכשהו, יש לי הרגשה שיכול להיות ששאק דווקא יכול לעזור להם. לי דווקא נראה ששאק יהיה חמישיה, כשנכנס לך דיאו מהספסל שיכול תכלס להחליף כל אחד חוץ מנאש. הנוכחות של שאק מתחת לסל בצד ההגנתי יכולה להפחיד הרבה חבר'ה, ובצד ההתקפי לפתוח את ההתקפה לקלעי השלוש של פיניקס.

Puskas

New member
חשבתי על איזה טרייד נחמד

מיאמי,דאלאס,קליבלנד ויוסטון. מיאמי מקבלת את: שיין באטייה ומייק ג'יימס מיוסטון שבאים לחזק את דוויין ווייד ושון מריון. דאלאס מקבלת את: דיקמבה מוטמבו,סטיבי פרנסיס ולות'ר הד מיוסטון,דרו גודן מקליבלנד ואת יודוניס האסלם ממיאמי. יוסטון מקבלת את: לארי יוז ודוניאל מארשל מקליבלנד כחיזוק למקגריידי,סקולה ומינג. קליבלנד מקבלת את: בונזי וולס מיוסטון,ג'ייסון וויליאמס ממיאמי ודירק נוביצקי מדאלאס שיבואו לחזק את לברון והנגרים שלו. דאלאס ניראת כהמפסידה הגדולה אבל אני לא חושב דווקא שזה הפסד כי גודן והאסלם שחקנים חביבים מאוד ומוטמבו ייתן לה סנטר סביר שישפר את הכוח מתחת לסל,פרנסיס והד נותנים עומק בעמדת הגארד וככה טרי לוקח פיקוד על הקבוצה ויחד עם האריס וג'וש הווארד יש פה אחלה פוטנציאל.

Or Amit

New member
דאלאס המפסידה הגדולה?

יוסטון מוותרת על חצי רוטציה ונשארת עם אלסטון כרכז יחיד (סליחה, ארון ברוקס) תמורת יוז האובר-פייד ומארשל שפעם אחרונה שהוא שמר דורון שפר עוד שיחק איתו בקונטיקט? מעבר לזה, יש כאן בעיית שכר, מילא מיאמי שצריכים לדחוף איזה חצי מיליון לאנשהו, אבל קליבלנד נמצאת בחריגת טרייד של חמש וחצי מיליון דולר, שזה כבר לא צחוק.

Puskas

New member
הטרייד משין אישר את הטרייד

אז קליבלנד לא בחריגה בכלל ויוסטון מקבלת את יוז ואלסטון יהיה המחליף שלו

Or Amit

New member
עדיין

בונזי לבדו שווה ליוסטון יותר ממארשל ויוז יחד. בטח שפראנסיס, ג'יימס ולות'ר הד (שנותן עונה לא רעה עד עכשיו) יכולים לתת הרבה יותר. מעבר לזה, דירק הוא פרנצ'ייז בדאלאס. אתה לא מעביר אותו תמורת שחקנים משלימים - טובים ככל שיהיו - עד שהוא לא מודיע לך שנגמר לו (ראה מקרה אייברסון, גארנט או פאו)

Puskas

New member
שמע..

בונז,ג'יימס והד שווים ליוסטון הרבה ובכל זאת יוסטון לוזרים שתמיד מאכזבים.. אז לפני שאתה מחליף את השחקנים הראשיים שלה (מקגריידי ומינג) אתה קודם מנסה להחליף את הצוות המסייע ולכן הטרייד הזה.. לגביי דירק..במקור אני חושב שיש רק 1 בליגה שיכול להחליף אותו ושהקבוצה שלו תשמח לטרייד עליו תמורת דירק.. אני מדבר על ג'וש סמית' שחקן האול אראונד של אטלנטה..הבעיה היא שיש לו חוזה מאוד נמוך..אז יחד איתו אטלנטה תאלץ לשלוח עוד איזה 3 שחקנים טובים (כולל אולי ג'ו ג'ונסון) ואז הטרייד לא שווה לה כי היא נשארת בלי סגל..אז צריך לחשוב מה עושים עם זה.. בכל מקרה על דירק זה ניסיון להעמיק את הרוסטר של דאלאס על חשבון כוכב יחיד שנכשל עונה אחרי עונה בקידום המאבס ולקיחתם עד הסוף.

Or Amit

New member
סליחה, התבלבלתי עם השכר.

שכר עובר תקין. יוסטון אבל עדיין מפסידה קשות

Or Amit

New member
החלטתי גם כן להתפרע עם הטרייד מאשין

יצא לי משהו די מופרך, אבל משעשע. סאקטו מקבלות את לוק רידנאוור מסיאטל, זאק רנדולף מהניקס ואל ת'ורנטון מהקליפרס. זאק יכול להראות כמו איום ליד בראד מילר (בניגוד לניקס ששם הוא הולך מכות עם אדי קארי), רידנאוור יוכל להיות גיבוי טוב ברוטציה עם בנו אודריך (כן, מייק ביבי עף מהקינגס בטרייד הזה) ואל ת'ורנטון הוא אחלה פרוספקט עתידי שיוכל להתפתח בשנה הקרובה לצד קיי מארט, גארסיה, אודריך ומילר. סיאטל מקבלת את מייק ביבי מסאקטו, את סאם קאסל, שון ליווינגסטון ואלטון בראנד מהקליפרס ואת פרד ג'ונס מהניקס. החוזים של ג'ונס וקאסל מסתיימים. מה שנותן לסוניקס עוד 10 מיליון דולר שיורדים מתקרת השכר שלהם. בראנד לא יחזור העונה, ושנה הבאה, באותה החמישיה עם ביבי, דוראנט, גרין ובחירת דראפט גבוהה (כי הסוניקס לא ישתפרו מהטרייד הזה השנה) הסוניקס יכולים להראות הרבה פוטנציאל. האס כאן הוא ליווינגסטון, שגם הוא מסיים חוזה השנה, והסוניקס יכולים להחליט אם להשאיר אותו ולתת לביבי לחנוך אותו, או לשחרר עוד 4.5 מהקאפ. אגב, במידה והניסוי לא מצליח, שנה הבאה יהיה לסוניקס 30 מיליון דולר מהחוזים של בראנד וביבי שמסתיימים. הקליפרס - תיקחו אוויר כי זה יהיה ארוך - מקבלים את סאלמונס מהקינגס, את דלונטה ווסט, קורט תומאס וארל ווטסון מהסוניקס ואת ג'מאל קרופורד,דיוויד לי ונייט רובינסון מהניקס. טרייד כזה יעמיד בקליפרס חמישיה שתכלול את נייט רוב, קרופורד, מאגטי, לי וקיימן עם ווטסון, מובלי, סאלמונס, תומאס ופאוול מהספסל. דלונטה ווסט יכול גם הוא לרכז ובכל מקרה הוא מסיים חוזה בסוף השנה הנוכחית. הניקס מקבלים את מיקי מור ורון ארטסט מהקינגס ואת וולי שצ'רביאק וכריס ווילקוקס מהסוניקס. חמישיה של מארבורי, שצ'רביאק, ארטסט, ווילקוקס וקארי עם מור, קיו ריץ' והצעירים (קולינס, באלקמן, צ'אנדלר) תיתן לניקס הזדמנות לא רעה לעשות עם עצמם משהו. ואם זה לא ילך? אז זה הקטע היפה. לא פחות מ66.7 מיליון דולר ירדו לניקס בקיץ 2009 מתקרת השכר. (מהשחקנים העיקריים ישארו קארי, קיו ריץ' וג'פריס). זו הזדמנות אחרונה לניקס לעשות משהו עם השלד הזה, או לעשות שיפט דליט ולהתחיל מחדש.

tristan79

New member
תורי לשחק עם הטרייד משין

מילווקי - מוותרים על דזמונד מייסון, צ'ארלי וילנואבה וג'יק וושקהול. מקבלים את דרו גודן וסאשה פאבלוביץ' - הבאקס וצ''ארלי וי לא מסתדרים עין בעין, גודן יכול להשלים את האלמנטים מתחת לסל שהאוסטרלי והסיני לא טובים בהם. פאבלוביץ' הוא עוד שחקן צעיר עם יד טובה לתוכניות לטווח ארוך של המועדון. סיאטל - מוותרים על וולי שצ'רביאק ולוק רידנאור. מקבלים את ג'ק וושקהול, איירה ניובל, שאנון בראון, דניאל גיבסון, דיימון ג'ונס ודזמונד מייסון. לשלושת הראשונים יש חוזים שנגמרים בסוף העונה בסך כולל של 7.5 מיליון דולר - כבר חסכנו. גם לדניאל גיבסון חוזה עד סוף העונה אבל רכז צעיר יכול להשתלב יפה בגן הילדים בסיאטל. דיימון ג'ונס ודזמונד מייסון הם אולי לא מה שסיאטל צריכים אבל החוזים שלהם הם לסוף העונה הבאה ועדיפים על אלו של שצ'רביאק ורידנאור. קליבלנד - מוותרים על איירה ניובל, סאשה פאבלוביץ', שאנון בראון, דרו גודן, דניאל גיבסון, דיימון ג'ונס. מקבלים את לוק רידנאור, וולי שצ'רביאק וצ'ארלי וי. לקאבס שלוש בעיות עיקריות - אין רכז, אין קליעה מבחוץ ואין אתלטיות מתחת לסל. שלושת הבעיות האלו נפתרות בטרייד הזה. רידנאור יקבל צ'אנס להוביל קבוצה אבל בתור רכז שליד הכוכב, וולי יצלוף מבחוץ וצ'ארלי וי יקבל את כל הדקות שהוא רוצה בקו הפנימי הדליל של קליבלנד וכל מה שהוא צריך לעשות זה להיות קצת יותר טוב מגודן האנדראצ'יבר... מאשרים?

Puskas

New member
הנה עוד משהו ליגה!

דאלאס,מילווקי,אינדיאנה וסקרמנטו. דאלאס מקבלת את: ג'סטין וויליאמס (סוף עונה נגמר החוזה) ופרנסיסקו גארסיה מסקרמנטו ואת אנדרו בוגוט (סנטר נורמלי שיכול להתפתח מאוד) ואת בובי סימונס ממילווקי. מילווקי מקבלת את: מיקי מור ובראד מילר מסקרמנטו,ג'רי סטקהאוס מדאלאס ואת ג'מאל טינסלי ומייק דאנליבי מאינדיאנה. סקרמנטו מקבלת את: ג'ואן הווארד (חוזה שנגמר סוף עונה) ובנדון בס מדאלאס,יי ג'יאנליאן ממילווקי (SF לעתיד) וג'רמיין אוניל מאינדיאנה (סנטר ראוי שגם ככה רוצה לעבור). אינדיאנה מקבלת (וזה השיפוץ הרציני,חמישייה שלמה): צ'ארלי וילנוובה (עמדה 4) ומייקל רד (עמדה 2) ממילווקי,אריק דמפיר מדאלאס ולקינוח את רון ארטסט (SF) ובנו אודריך (רכז מוכשר). ניראה לי טרייד שמחזק כל קבוצה איפה שהיא צריכה.

Or Amit

New member
נחמד

אבל אני לא רואה את רון-רון חוזר לאינדי. למרות שחמישיית אודריך-רד-רון רון-צ'ארלי וי-דאמפייר\מרפי יכולה להיות ראויה בהחלט.

Or Amit

New member
ועכשיו לטרייד מסוג האהוב עלי ביותר - בלאגן!

ככה - דבר ראשון, הטרייד מסתמך על אי-מעבר של שאק לפיניקס. ככה זה הולך: מינסוטה: מגיעים: לואל דנג, אל הארינגטון, מיקאל פייטרוס, מארקו בלינלי, מאט בארנס והחוזה של אלונזו מורנינג עוזבים: פוי, גרין, ברואר, ראטליף חמישיה אחרי הטרייד: טלפייר, יאריץ', דנג, הארינגטון, ג'פרסון גולדן סטייט: מגיעים: דויין וייד, האסלם, ג'ו סמית', קורי ברואר עוזבים: הארינגטון, בארנס, פייטרוס, בלינלי, האדסון, אובראיינט, קרושיר, בארנס, רייט חמישיה אחרי הטרייד: בארון, וייד, ג'קסון, האסלם, ביידרינס. יא אללה! שיקאגו: מגיעים: שאקיל אוניל, רנדי פוי, ג'רלד גרין, טרוי האדסון, ברנדן רייט, ג'ייסון וויליאמס עוזבים: חריאפה, דנג, היינריך, סמית', נוצ'יוני, נואה, דוהון חמישיה אחרי הטרייד: וויליאמס, פוי\גורדון, גרין\רייט, וואלאס, אוניל אחרונה חביבה: מיאמי מגיעים: (קחו אוויר) אליס, חריאפה, היינריך, תומאס, נואה, אובראיינט, קרושר, דוהון, ראטליף, נוצ'יוני הולכים: שאק, וייד, מורנינג, וויליאמס, האסלם חמישיה אחרי הטרייד: היינריך, אליס, דיוויס, נוצ'יוני, נואה

למעלה