ESPN מדווח שמיאמי מחפשים טרייד על שאקיל

• פותח הנושא Itai7
  • פורסם בתאריך

SHNIK

New member
יפה כתבת! ../images/Emo45.gif

נהניתי לקרוא, רק תיקון קטן : כתבת שבעונה הראשונה של שאק במיאמי ההיט נעצרו בפלייאוף ע"י דטרויט שזכו באליפות - הם אכן נעצרו ע"י דטרויט אך הפיסטונס לא זכו באליפות אלא הפסידו אותה בשבעה משחקים לספרס, דטרויט זכו באליפות שנה קודם לכן מול הלייקרס של שאק, מה שהסלים את הסכסוך של שאק וקובי והכריע לגבי העברתו להיט. שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אכן סופי וגמור...

עכשיו השאלה כמה זמן פיניקס יצטרכו לחכות לו

סלים וארזה

New member
מנהל
מעניין אם הוא יצטרף לכוח המשטרה המקומי שם אני מנחש שתוך שלושה ימים הוא ינחת שם עם כל הציוד שלו (בטח צריך מטוס הרקולס כדי לקחת את כל השטויות שהוא מחזיק)

STEVE NASH

New member
מייק דאנט'וני דורש

אופנוע פרטי לדיזל בשביל שיעמוד בקצב... מה שבטוח הוא שהסאנס יעברו משלוש שניות בהתקפה לשבע שמונה.

SHNIK

New member
אגב...

אני היחיד שתוהה מה תעשה כעת הליגה בנוגע לקיום סוף המשחק בין ההיט להוקס מחדש? הרי המחלוקת היתה סביב שאק וזה יהיה קצת מוזר עכשיו שישחקו מחדש את השניות האחרונות ללא שאק... שניק.

cache

New member
אני לא רואה בעיה

המשחק משוחק שוב (ל-50 שניות) משום שהייתה טעות, עצם העברתו של שאקיל אינה מבטלת את עצם הטעות. מהבחינה הזו העברתו לפינקס שוות ערך לכך ששאקיל היה נפצע ולכן לא הייתה באפשרותו היכולת לשחק. סלים העלה נקודה מעניינת יותר, מה היה קורה לו נבחר לאולסטאר? האם היה משחק במזרח או במערב? אולי מחצית מחצית?

עומר ו

New member
גם אני חשבתי על זה

נראה לי שהגיוני שיבטלו אותו בגלל שזה יהיה קצת מוזר אם מריון יהיה במשחק בלי עבירות בכלל...

למעלה