אחלה, איפה התרגום?
T TOMPARIS New member 21/11/04 #22 סליחה, הכוונה הייתה לtomer אחר מהמעדון שיש לו ניק דומה, אך לא על תפוז.
ח חיים חפר New member 20/11/04 #18 הפרק הזה הוא פשוט וואו. והעונה הרביעית באמת ממצבת את אנטרפרייז כסדרת הטרק החשובה ביותר מאז הדור הבא. זה מה שיש לי להגיד על זה. עכשיו צריך לחכות ולראות.
הפרק הזה הוא פשוט וואו. והעונה הרביעית באמת ממצבת את אנטרפרייז כסדרת הטרק החשובה ביותר מאז הדור הבא. זה מה שיש לי להגיד על זה. עכשיו צריך לחכות ולראות.
ח חיים חפר New member 21/11/04 #23 הסדרה נתנה פתיחה טובה אז היינו אופטימיים. אבל ההמשך היה מאכזב, ועונות 1-2, אף שהיו בהן כמה פרקים טובים, עשו רושם של העדר כיוון ושל אלתור. עכשיו העסק נראה הרבה יותר רציני.
הסדרה נתנה פתיחה טובה אז היינו אופטימיים. אבל ההמשך היה מאכזב, ועונות 1-2, אף שהיו בהן כמה פרקים טובים, עשו רושם של העדר כיוון ושל אלתור. עכשיו העסק נראה הרבה יותר רציני.
B Bajoran Priest New member 21/11/04 #32 צמי, אתה מתממם ../images/Emo3.gif אני זוכר את ימי עונה שלוש שבהם אמרת שהסדרה חדלה להיות ראויה להכלל בקאנון הרודנברי
צמי, אתה מתממם ../images/Emo3.gif אני זוכר את ימי עונה שלוש שבהם אמרת שהסדרה חדלה להיות ראויה להכלל בקאנון הרודנברי
B Bajoran Priest New member 21/11/04 #26 ../images/Emo7.gif צמי.... ואני חשבתי...<סניף>...אני כבר חשבתי... ובנימה אובייקטיבית יותר, אני שמח לשמוע שנראה שהסדרה ממשיכה בכיוון החיובי, למרות שטרם צפיתי בפרקים 4 ואילך. -איירה סטיבן בר-חלל עמוק תשע-איירה סטיבן בר-חלל עמוק תשע-איירה סטיבן בר-חלל עמוק תשע-איירה סטיבן בר-
../images/Emo7.gif צמי.... ואני חשבתי...<סניף>...אני כבר חשבתי... ובנימה אובייקטיבית יותר, אני שמח לשמוע שנראה שהסדרה ממשיכה בכיוון החיובי, למרות שטרם צפיתי בפרקים 4 ואילך. -איירה סטיבן בר-חלל עמוק תשע-איירה סטיבן בר-חלל עמוק תשע-איירה סטיבן בר-חלל עמוק תשע-איירה סטיבן בר-