ENT 407 - The forge
מעולה!

TUVIX

New member
ENT 407 - The forge../images/Emo58.gif מעולה!

פרק מעולה, פשוט מעולה
העונה הרביעית כלכך טובה שאני לא יתפלא אם אנטרפרייז תחשב בסופו של דבר לסדרת הטרק הטובה ביותר(how`s that for science fiction?) קודם כל בתחילת הפרק נאמרו כמה דברים חשובים, כמו זה שהוולקנים מפחדים מבני האדם כיוון שהם לא מצליחים להגדירם, כיוון שהם מזכירים להם את עצמם, אבל בגרסאה מוצלחת יותר, סוואל אומר לאדמירל פורסט. שגם וולקן ידעה מלחמות, ושפעם אחת הם כמעט השמידו את עצמם, אחרי זה לקח להם 1500 שנה לבנות מחדש את הצלביזציה שלהם, ולהגיע לכוכבים, ולבני האדם זה לקח כולה 100 שנה. כמובן שאחרי הרגע הזה, נשמע הבום והשגרירות מתפוצצת, אדמירל פורסט מת, אך מצליח להציל את חיי סוואל. ברגע זה משהו קורה לשגרירנו ההגיוני והקר, הוא מתחיל להחמם, ולעזור לארצ'ר בחקירתו. הוא אפילו מסכים לעשות התכת מוחות, עם קצין הבטחון של השגרירות ומגלה שהאחראי לחקירה מטעם הפיקוד העליון, הוא זה ששתל את הפצצה. ולא הסירינייטס. ביינתיים טפ'ול מגלה שאמה שייכת לכת הסיריניטים, ומקבלת ממנה מסר לבוא ולמצוא אותה. כמובן שארצ'ר מצתרף, ושניהם נכנסים למדבר מאוד מסוכן, בשם The Forge, או הכבשן, אין חיברו
. בזמן שיטוטם במדבר, הם פוגשים עוד וולקן מוזר, שגם הוא שייך לסירנייטים, כמובן שפורץ סופה, וזאת סופה וולקנית, חשמל אבק ברקים מוזרים... טפ'ול נפגעת ומאבדת את ההכרה, לאחר מכן הוולקן המוזר נפגע קשה יותר, ארצ'ר שש לעזרתו, ונחשו מה קורה? היה את the search 4 spock עכשיו, יהיה את the search 4 sorak, הוולקן המסתורי, עשה מיינד מלד, עם יוני שלנו - ועכשיו הוא סורוני. ומי זה סוראק? אם אתם לא יודעים זאת תתביישו לכם, ולכו לראות את המסע הבייתה שוב D:

I א י י ל I

New member
מה!!?

לא יכול להיות שיש לך ת'פרק במחשב! הוא עדיין לא שודר בארהב בכלל! או שיש לך קשרים בפרומונט?

TUVIX

New member
יש לי אנטרפרייז בימיי שיש ב10 בבוקר

אני לא צריך לחכות ליום שבת, יש pre air, ואני משיג אותו.

Broken Bow

New member
../images/Emo58.gifפשוט פרק מעולה../images/Emo58.gif

זה היה פרק שאפשר להגיד עליו שהיה פשוט מעולה. הפרק מכיל כל כך הברה התייחסויות לסדרות/סרטי טרק קודמים, כמו למשל ה-katra של סוראק, פעם נוספת(כרונולוגית - ראשונה) katra של וולקן מועברת לראשו של בן אדם (ארצ'ר), סובול מבצע Mind Meld כדי לחלץ פרטים לחקירה, המשפט שהכרנו לראשונה בפרק Amok Time מ-TOS והפך לכ"כ מפורסם - Live Long and Prosper, איך שט'פול ובעלה נוגעים אחד בשני עם האצבעות בלבד, וכמובן הר Seleya, שהכרנו מהסרט הראשון והשלישי. הפרק הזה בא בעצם להסביר למה יש הבדל גדול בין ההתנהגות של הוולקנים שאנו מכירים מ-TOS ו-TNG למה שהיה עד כה באנטרפרייז. אני ממש חושב שמדובר בפרק מעולה, וכפי שכבר אמרנו העונה הולכת ונעשת יותר ויותר טובה מפרק לפרק. גם הפרומו לפרק הבא נראה מבטיח במיוחד.

Chakotay

New member
בהחלט פרק מעולה!!

גם אני ראיתי את הפרי אייר. פרק פשוט מדהים!! לא חשבתי שאנטרפרייז תהייה כזאת טובה אחרי פרקי ברנט ספיינר! דאממ פרק מעולה!!!! נותן הרבה עומק לוולקנים! ובעצם מתחיל סוף סוף את בניית הפדרציה, יותר נכון שותל את הבסיס לבנייתה.

I א י י ל I

New member
כנארה שקשה

לכתוב שם של אתר שיש בו את הביטורנט.. ולא מצאתי כלום בגוגל..

TUVIX

New member
זה אסור לפי חוקי הפורום

אם הייתי מוריד מBT הייתי שולח לך לפרטי, אבל אני לא. אז אני לא יכול לעזור לך :|

papal

New member
קודם כל נכון זה סוף הדרף

פרק מעולה אני פשוט המום מהצורה והקצב של העונה הזו ושל הפרק זהטרק טהור הוא שם בכיס הקטן הרבה פרקים של TNG - לא ייאמן מה שעשה קוטו לסדרה הזו !! אבל אם שמת לב הוא לא אמר live long and prosper אלה peace and long life מעניין אותי למה

n i v1

New member
אתם אולי לא יודעים את זה אבל

שני המשפטים האלה חיים ארוכים ושגשוג וגם שלום וחיים ארוכים הם שני משפטים שספוק כבר השתמש בהם בעבר (בעתיד)

למעלה