DSLR - need an advice

ready2jump

New member
תודה לכולם

אעשה את השיקולים שלי למרות שמנסיוני עד כה תמונות באיכול DSLR לא יוצאות ממצלמות דיגיטאליות כמה שטובות לא תהיינה D90 זה הדגם שהקדים D5100 החדשה יותר עקרונית. על D3100 שמעתי לפני ואף התנסתי פעם אחר. מהמחקר שעשיתי היא מומלצת במחיר שאני מוכן לשלם עבור גד'ט חדש. לגבי אולימפוס - אבדוק... עד כה היו לי שתי מצלמות אולימפוס. לא נפלתי מאיכות התמונה שיוצאת מהן (אחת הייתה מצלמה מקצועית ואחת דיגיטאלית רגילה) אך יתכן והדגמים החדשים טובים יותר. בכל מקרה שוב תודה לכם.

rinam

New member
זה לא המצלמה או הדגם או הגודל

מה שקובע זה מה אתה יכול לעשות איתה. אני מכירה צלמים שיש להם ציוד באלפי דולרים והצילומים שלהם שווים לתחת ומצד שני אני מכירה צלמים שמוצאים פלאים עם ה-8 PIX שיש להם בסלולרי. כמו שאמרתי ואחרים אמרו לך אם אתה קונה כדי לצלם את המשפחה אז דיגיטלית CYBERSHOT עם 12 או 14 PIX מספיקה בהחלט אבל אם יש לך חלום להגיע לאחד העמודים ב-Canadian Geography כמו שאחת התמונות פורסמה שם אז תקנה DSLR.

yhager

New member
אני דווקא חושב שבשביל לצלם ילדים

מתרוצצים בתנאי תאורה לא תמיד אופטימלית, DSLR היא חיונית וללא תחליף.

ready2jump

New member

ShacharWeis

New member
יש לי DSLR כבר כמעט עשור

פעם היה הבדל גדול בין הדגמים, היום כל המצלמות נותנות איכות מעולה, וההבדלים הם על קוצו של פיקסל. תשקיע כמה שפחות במצלמה, תשאיר כסף לעדשות. את רוב התמונות שלי היום אני מצלם עם הטלפון (Samsung S2) יש לו מצלמה שיותר טובה מהרבה מצלמות דיגיטליות קומפטיות שהיו לי במהלך השנים. טיולים ואירועים הDSLR לא נפרדת ממני.

למעלה