DSLR - need an advice

ready2jump

New member
DSLR - need an advice

What DSLR do you recommend? What will be the best and the cheapest place to buy DSLR camera? (feel free to include places in the west-coastal US) Thanks

השאלה היא מה אתה צריך וכמה אתה מוכן לשלם

זה לא הפורום הנכון אבל אני ממליץ לך על dprreview.com כמובן שאתה יכול לקנות בחנות של לבנים וטיח אבל את המחירים הטובים ביותר תשיג בחנות רשת, לי יש נסיון נהדר עם www.bhphotovideo.com ששולחים מניו יורק לאונטריו, אתה משלם HST ודמי משלוח נמוכים בנוסף למחיר של המצלמה. אם אתה לא מבצע את ההזמנה בחגי ישראל, תקבל את המשלוח תוך פחות משבוע.

ready2jump

New member
Thank you

I'm not sure how much but i just need it for the home use and i'm not picky What i do know is that the brand name i'd go for will be Cannon/Nikon as i have experienced their quality from friends' cameras and my budget is up to $500 including everything

G45

New member
Buying an DSLR

הי, ההמלצה שלי היא די פשוטה: לך לחנות, תבקש להחזיק מצלמות שונות מבית קנון וניקון (אתה יכול גם סוני), והמצלמה שאתה מרגיש הכי נוח להחזיק (כולל השליטה בכפתורים השונים) זאת המצלמה שאתה תרכוש ותוכל להתקדם הלאה למשהו יותר מתקדם בעתיד. אין הבדל מהותי בין קנון וניקון. גם המחירים לכל דרגת דגם הם כמעט זהים (דגם כניסה, מתקדם, סמי-מקצועי ומקצועי). החלק החשוב במצלמה זאת העדשה ועדשות קיט בדרך כלל טובות למספר החודשים הראשונים עד שמגלים מה באמת רוצים לצלם. אני ממליץ על עדשה שתכסה לך תחום רחב ה18-200 היא מעולה לזה (קצת יקר), או תרכוש סט שיכסה את התחום (עדשת קיט של 18-55 או 28-70 + עדשה 70-200 או כל קומבינציה דומה) עוד נקודה חשובה בשיקול היא איזה מצלמה (ניקון או קנון) החברים שלך מצלמים, ככה, תוכל לשאול שאלות, ולנסות ציוד ועדשות. אני לא אגיד לך דגם ספציפי, כי הם מתחלפים כל כמה זמן. אתה יודע את המחיר שאתה מוכן לשלם, תבקש בחנות לראות את כל הדגמים מכל היצרנים שברמת המחיר ואז כפי שכתבתי בהתחלה, המצלמה שמרגישה הכי נוח ביד, זאת המצלמה שתרכוש (אחרי שתעשה סקר שוק במקומות שונים על המחיר כמובן) G45

yhager

New member
התרשמתי מאוד מקן רוקוול

לפי האתר שלו הוא מבין טוב בהמון מצלמות, מתעד כפייתי, ולא מקבל תשלומים מחברות המצלמות. חרשתי את האתר שלו בזמנו, ובסוף קניתי מצלמה לפי ההמלצה שלו, ואני מאוד מרוצה. אם אתם קונים בסוף דרכו, תעשו את זה דרך הלינק באתר שלו, וככה תביעו את תודתכם לעבודה הטובה שהוא עושה.

ready2jump

New member
WOW

Wow, i was reading through his site - the guy is a real pro Thanks so much, i will certainly recommend my friends searching through his site too And i think i found a new baby to spend my bucks on Thanks yhanger!

yhager

New member
שמחתי לעזור, גם לך וגם לאותו קן

ומסקרנות, מה החלטת לקנות?

orenfriedman

New member
אכן

אנחנו כבר שנה בגמילה מה SLR. אנחנו חמושים ב D90 + עדשות כאלה או אחרות (למרות שכמעט ולא מחליפים את ה 18-200 VR II). אין מה לדבר, תמונות נהדרות, א-ב-ל... נשבר לנו להיסחב עם הציוד לכל מקום. תמונות טובות זה נחמד, אבל אם לא מצלמים (כי המצלמה לא שם) אז זה לא ממש משנה... בקיץ קנינו מצלמה פוקט underwater, וראה איזה פלא - גם היא מוציאה תמונות "לא רעות", ובניגוד לחברתה הגדולה, זאת נכנסת בכל כיס, עמידה בפני נפילות/מים וכדומה (so far) ואפילו מצלמת וידאו באיכות טובה יותר (ב D90 אין אוטופוקוס בוידאו). הרבה תמונות "casual" אני מצלם באייפון 4S. אני לא הולך לסחוב את ה D90 לכל אימון קראטה של הילדים וכן הלאה. האייפון תמיד עלי. ה SLR משמשת בעיקר לאירועים מיוחדים, טיולים, וכדומה. ביומיום היא בעיקר יושבת לה במגירה...

rinam

New member
אני משתמשת ב-OLYMPUS E-410

ויש לי 2 עדשות טלפוטו בנוסף לעדשה הסטנדרטית עם פילטרים אבל האמת שלא מתחשק לי לסחוב את התיק וה-TRIPOD אני משתמשת בסלולרי שלי והינה תראה איזה תמונה טובה הוא מוציא ואני ממש לא מבינה אנשים שקונים את המצלמות הכבדות לשימוש ביתי.

yhager

New member
לכן הלכתי על ה D40

בעיקר בגלל המשקל. היא קלה ונחמדה, והתמונות מעולות. יש לנו גם פוקט, אבל אין מה להשוות - בעיקר בתנאי תאורה לא מצוינים, אי אפשר להתחרות בחיישן הגדול של ה SLR. בשביל סרטי וידאו יש לי את ה flip.

rinam

New member
הכי קלה היא OLYMPUS E-410

והאיכות לוקחת אה CANON. OLYMPUS העדשות שלהם בשימוש החדרי ניתוח וברפואה. הם נחשבות לרולס רויס של המצלמות.

dekelsgi

New member
מה היתרון של DSLR?

כבר שנים שברחנו מהקונספט- אין וידאו האיכות של הקטנות השתפרה והסרבול ממש הורס את חווית המשתמש. האירו עיני.

PostScript

New member
אז זהו, ב -DSLR יש וידאו

השלאגר בשנים האחרונות של עולם ההפקות הוא מצלמות DSLR שמצלמות HD, עם הלוק, עומק שדה, וכל הבוננזה של עדשות 35 מ"מ. יש גם סאונד ואופציה לצלם 60 פריים בשנייה (סלואו משה). בשלוש שנים האחרונות צילמתי כמעט את כל הפרסומות והקליפים עם קנונים כאלה.

rinam

New member
וידאו הוסיפו רק בשני מצלמות

במצלמות ניקון D90 וקנון 5D מרק II ובהמשך גם בשאר הדגמים החדשים והבסיסיים של קנון. ן- CANON זה רק שם ומחיר יקר אני בתור צלמת לא נוגעת בחרה הזה.

rinam

New member
DSLR זו מצלמת רפלקס דיגיטלית

בתור אחת שמשתמשת במצלמת DSLR שמצלמת בשיטת Third world כהובי מאוד יקר יכולה רק להגיד לכל החוכמולוגים שבשביל לצלם את המשפחה שבאה לבקר לא צריך להשתגע עם DSLR. מצלמת ריפלקס דיגיטלית היא בעלת מבנה דומה מאוד למצלמת רפלקס לפילם, אבל חיישן האור הדיגיטלי מחליף את סרט הצילום. במצלמות אלו משתמשים צלמים מקצועיים וחובבים מתקדמים. העלות של מצלמות רפלקס איננה שווה לכל כיס. במצלמות ה-DSLR הראשונות היה ההבדל היחיד בינן למצלמות הפילם השימוש בחיישן הדיגיטלי. עם הזמן פותחו מצלמות SLR דיגיטליות לחלוטין, שבהן נוספו תכונות המאפיינות מצלמות דיגיטליות כמו: מסך צפייה, תפריטים, חיבור למחשב. חיישן המצלמה גדול יותר מאשר במצלמות דיגיטליות זולות יותר, ורוחבו וגובהו הם כשני שליש ממידותיו של פילם. השימוש בחיישן גדול משפר את איכות התמונה זה שהוא מקטין את כמות הרעש האלקטרוני וגםמעלה את מחיר המצלמה. מצלמות רפלקס דיגיטליות נותנות מענה לרוב החסרונות של מצלמות דיגיטליות רגילות כמו תמונות איכותיות, מחזור צילום מהיר, ראייה מקדימה ריאליסטית וחדה ושימוש ברגישות גבוהה (ISO) ללא חשש לרעש ולגרעיניות של התמונה. חסרונות של מצלמת הרפלקס הדיגיטלי הם, מלבד העלות הגבוהה, חוסר יכולת מובנית לצילום מקרו, ושימוש בעדשה מיוחדת ויקרה לצורך זה. בעיה נפוצה שקיימת במצלמות רפלקס דיגיטליות היא הצטברות גרגירי אבק על החיישן, עקב החלפת עדשות. ישנן חברות שניסו להתגבר על הבעיה באמצעות הרעדה אולטראסונית של החיישן. במקרה שאין מנגנון שכזה, נדרשת התערבות של טכנאי לניקוי החיישן.

yhager

New member
הסיבות שקניתי DSLR

* צפיה ריאליסטית דרך העינית. לא חשבתי שזה משנה בכלל עד ששמתי את המצלמה על העין והסתכלתי ישירות דרך העדשה. הבדל משמעותי מבחינתי * חיישן גדול - מאפשר לצלם עם חשיפה קצרה גם בתנאי תאורה גרועים. בעיה קשה של כל הדיגיטליות הקטנות. * אופטיקה טובה והאפשרות לעדשות נוספות ואיכותיות, זום טוב. אני עם 18-55 מהקיט היום, אבל מפנטז על היום בו אעיז לקנות את ה 18-200VR. * אפשרות לתמונות אומנותיות - למי שמתעניין בצילום יותר מטריוויאלי, אפשר לשחק עם זמני החשיפה, גודל צמצם, צילום בתנועה, פלאש, פוקוס ידני ועוד..

למעלה