DONT FORGET THE FORUM RUN

AmiTutiT14

New member
כל כך נכון....../images/Emo45.gif

גם לא הבנתי עדיין למה הוא קישר בין המחלה לצורת המשחק שלו.

AmiTutiT14

New member
תחשוב מה שבא לך...

אני מאמינה שהוא נתן מעצמו, אבל פשוט לא הלך לו. לא כל הזמן הוא נתן מעצמו, בעיקר לא בזמן האחרון. אבל דווקא היתה לו תקופה לפני איזה חודשיים, ככה שרואים שהוא די נתן מעצמו. אגב- חסר לו אשך אחד....

EL CHE VIVE

New member
לקבוצה הזאת לא מגיע פורום ולא מגיע

קהל לא מגיע להם כלום גועל נפש ביזיון!!!

הפורום הוא בשביל האוהדים

ולאוהדים כמו שלנו לא מגיעה קבוצה ששמה עליהם ז'

שiש

New member
היי, ילדים

אתם עצבניים ומתוסכלים בטירוף, ובצדק, אבל דברו בהגיון. יואב צודק, הפורום הוא לא בשבילם, הוא בשבילנו. חבל רק שההנהלה שלנו לא יודעת להעריך את התמיכה האדירה שיש לה מאיתנו ועובדת בצורה חובבנית ומטופשת. בחיי שלא מגיע להם אוהדים נאמנים כמונו, אבל זה היתרון שלנו. אנחנו עדיין האוהדים מס' 1 בארץ, ונישאר כאלה. בתקווה שיום אחד זה יהיה מוצדק.

AGENT SHESH

New member
עצוב.

הקבוצה הזאת מתפרקת ברגעים המכריעים.. אני עומד מאחורי מה שאמרתי - מתן נאור אין מקומו בהפועל ירושלים. הערב דרוקר סיים את תפקידו בהפועל, ואני באמת האמנתי בו עד העונה הזאת. עכשיו הוא נראה כמו זיוף עלוב. חבל. אני חושב שעכשיו בקיץ הארוך שיהיה לנו הקבוצה צריכה לעבוד ולהשתפר ולעשות את העבודה שתהפוך את הפועל ירושלים של העונה הבאה לקבוצה עם קצת יותר אופי מהקבוצה העלובה של העונה. קוז'יקרו - השחקן מספר אחת. חייב להישאר לא משנה מה קורה.

AmiTutiT14

New member
התחלתי לבכות רק בגללו..

כמה נשמה בשחקן.. זה לא יאמן בכלל. כתבתי את זה כבר, הוא בטח שבור מזה שהוא היה היחיד שזכר בכלל שהם בפלייאוף.

EL CHE VIVE

New member
עכשיו את מירב המאמצים צריכים להשקיע

בלעודד קבוצה אחת גם היא אדומה צסקא!!!!!!!!!!!!

שiש

New member
אמממ... זה לא היה המשחק האחרון שלנו

יש לנו את המשחק נגד כוכבי הליגה
<לא יודעת אם לצחוק או לבכות>

AmiTutiT14

New member
גועל נפש בא לי להקיאא../images/Emo70.gif

הדמעות פשוט עמדו לי בעיניים!! איזה 4 קוב דמעות! 1. אני מרחמת על קוז'י ונאור שקיבינימט זריף הבן זונה הזה סתם נתן לו את העבירה החמישית!! קוז'י בכה בסוף.. מסכן.. הוא בטח משתגע מזה שרק הוא נלחם כל כך כי הוא יודע שזה פלייאוף. אולי גם לאחרים אכפת, אבל רק עליו רואים. 2. אני מרחמת על עצמי!! וזה ברור למה נכון!? 3. הם שיחקו כל כך גרוע שזה לא יאמן!! אם המשחק היה חשוב 100%, ככה הם גם שיחקו.. 100% גרוע... (לא כולם, חלקם). 4. ריקי
שיהיה לכם ברור... אני שונאת עכשיו את הפועל מאד מאד מאד... אין דרך אפילו לתאר כמה שאני שונאת את רוב הקבוצה.. וכמה שאני עצובה.. לא מעכשיו, אלא בעיקר מהעונה הבאה.. שככל הנראה תהיה גם מאד מאד רעה.

תמיד אני איתך נשמה אדומה שלי

משוגע/שרוף/מטורף עליך אני מת עליך תמיד אני אשאר איתך גם כשלא הולך גם אחרי עונה כזאת הפועל שלי תמיד בלב

למעלה