DONT FORGET THE FORUM RUN

EL CHE VIVE

New member
הקבוצה הזאת עם כל השחקנים שלה

ועם כל ההנהלה שלה צריכה להתקפל להתפטר וללכת הבייתה כולם כולל כולם פשוט בזיון!!! אפילו קוז'י שנלחם לא הייתי משאיר אותו פשוט גועל נפש מתן נאור על המגרש 20 דקות יוצא בחמש עבירות עם 00000000000000 נקודות פולדינג גרוע כל כך מוולס אפשר למצוא יותר טובים אייברי שיילך למכור משחקים במקום אחר בשביל טרמינגהאם פתחו את אחוזת ראשונים קנטור- מה אנחנו לשכת הסעד?? לימונד- דרוקר רצח אותך תפרוש! בסרגליק ואלעד אליהו תותחי על יוני ניר אתם באמת מאמינים שייצא ממנו משהו??? שפר תחזור להודו ולך תקנה אשכים חדשים שעשוע עשה מאיתנו צעצוע בזיון!!!!! כל שנה הדני קליין הזה משווק לנו קבוצה שמינימום הולכת לקחת אליפות וכל שנה אנחנו נופלים בפח שלו הדביל הזה פשוט קבוצה של לוזרים!!!

AmiTutiT14

New member
ע-צ-ו-ב../images/Emo70.gif

הבנאדם המסכן הזה לא יודע לקלוע לסל!! זה המשחק הכי מבאס בעולם!!! האחוזים שלהם יהיו אולי 1/2 אחוז בעעע... רק פולדינג בסדר..

צודק ב 100%

דרוקר נמאסת. כמה שאני שמח שאתה עף הבייתה שנה הבאה. ביזיון , אתה מאמן אפס שלא מסוגל לנצח כלום ובטח שלא את אפי בירנבוים שגדול עלייך ב 100 דרגות. קנטור זבל לא עשה כלום העונה אייברי זבל שהקהל צועק סולומון אני מבין. אייברי פשוט חרא! שפר- שום דבר. שמח שאתה עוזב גם שנה הבאה נאור- זבל כלום לא עשית היום טרימינגהאם - לך לעשות פרסומות לאחוזת ראשונים לימונד - אני מקווה מאוד בשבילך שקבוצה באירופה תיקח אותך ,תקדם אותך ואתה תתקדם לאט לאט. דרוקר השפיל אותך! תמשיך הלאה, עדיף לך לא להישאר פה. מגיע לך יותר! קוז'י - אחרי הפציעה ככה הוא, אבל אין מה לעשות, לא ציפיתי ליותר וולס ופולדינג - היחידים שנותנים ת'לב. פולדינג מקווה בשבילך שתגיע לאן. בי. אי שוב פעם הפסדנו, אנחנו רגילים לזה. פשוט לוזרים הקבוצה הזאת אבל-------------------- יש בנו אהבה והיא תנצח! ואנחנו ניקח אליפות גם אם זה יהיה בשנת 236423528375783254872356327895678327892093314 ואז נגיד..... תמשיכו כבר לבד.

EL CHE VIVE

New member
פולדינג ווולס הבייתה ומהר אין להם

מקום בקבוצה שצריכה להיבנות מחדש מאפס!! קוז'י היחידי שלדעתי ברמה של הפועל ולא יכול לבזות את השם הזה היחיד שאוהב באמת את הקבוצה הזאת היחידי שאכפת לו!!! הוא גרם לי לבכות עכשיו כשהוא בכה פשוט מלך עם רבע קרסול הוא חזר ונלחם כמו סוס ובמשחק הוא התחרפן כי פשוט אף אחד מהזבלים האלו לא עזר לו... בזיון בזיון כולם חוץ מקוז'י הבייתה בלי יוצא מן הכלל ואני לא אומר את זה מתוך עצבים אני מאד רציני אפשר ללכת על בטוח גם בלי פולדינג וולס אפשר לקחת שחקנים שלשם שינוי יודעים מה הם שווים ולא בודקים את כוחם ועושים להם שנת נסיון בהפועל כרגיל...

שiש

New member
זה לא מה שעשינו העונה?

בנינו קבוצה כמעט מאפס? וראית מה קרה. (כנראה כי בראשם עמד האפס הכי גדול)

EL CHE VIVE

New member
לא, שפר לימונד דרקר ועוזרי מאמניו

זה לא אפס... אני מדבר על אפס לחלוטין כולל דני קליין חוץ משחקן אחד

שiש

New member
רק תסבירו לי דבר אחד

למה, לכל השדים והרוחות, הקהל שלנו לא הפסיק לשיר ל...שפר?????? אני עדיין חושבת שהיחידים שצריכים להשאר הם וולס, ריקי, קוז'י ומתן. כולכם עצבניים ואת העצבים חוטפים גם אלה שלא מגיע להם. קוז'י - את הנשמה הוא נתן, והוא היה כל כך עצבני היום. כמה מפתיע. הפועל ת"א שיחקו פשוט מגעיל, אחד המשחקים היותר מגעילים שיצא לי לראות, אבל הם היו יותר טובים. לנו לא הגיע לעלות, וטוב שנגמרה העונה המשפילה הזאת. וכמו תמיד, השאלה היא כמה נפיק לקחים הפעם וכמה טעויות נעשה לקראת העונה הבאה.

שiש

New member
יכול להיות

אני פשוט אוהבת אותו. הצלחתי איכשהו להתחבר לשחקן הזה כי ראו עליו שהוא נתן את הנשמה בשביל הקבוצה, ועל כאלה קשה לי לוותר.

AmiTutiT14

New member
מתן שחקן פשוט מדהים!

הוא השחקן שאני הכי אוהבת בקבוצה. אני לא מבינה איך אנשים חושבים שהוא לא יעיל...

z dead

New member
תגיד לי אתה אידיוט?

"שפר תחזור להודו ולך תקנה אשכים חדשים"?! מה זה הצורת דיבור המלוכלכת הזאת? מתן נאור צריך לעוף?! אתם מטומטמים? הוא היחידי היום שעשה הגנה.. גג ענק וסחיטה של עבירה שלישית של אודריך שדרוקר האידיוט לא ידע לנצל. אתם שוחכים שקוזיקרו חוזר משבר!! הלו! שבר! ולמרות חזרה מפציעה וחוסר בעזרה הבן אדם היה תותח. קנטור נלחם ועשה כל מה שהוא יכול,רק שלא היה מי שיעזור לו בהתקפה,ובשבל שחקן מחליף לתת כזו תצוגת נשמה כמו של קנטור זה מכובד. ואני האחרון שתפס מקנטור לפני שהגיע אלינו. מה אתם מתלהבים מפולדינג לעזאזל? אז הוא יודע לקפוץ..ביג דיל הוא לא מסוגל לשמור על ישראלים אפילו! על אור איתן! וקני עשה לו ב"ס כל פעם שהוא שמר עליו. אין לו הגנה,בהתקפה הוא בורח מהכדור,חוץ מזה שהוא יודע לחדור רק בימין והקליעה שלו די בינונית. לNBA הוא לא יגיע..גם לא ליורוליג בקצב הזה. גם מה ההתלהבות הגדולה מוולס? שחקן בינוני ולא יותר שמספיק נגד קבוצות כמו חיפה. גם הוא קיבל בראש מקני בן ה-35. למעשה כל הזרים צריכים לעוף הביתה. לימונד יראה פרקט אצל אדלשטיין בשנה הבאה ויהיה תותח. מה אתם רוצים מיוני ניר? הוא בן 18 וחצי! אומרים שגבוהים מתפתחים הכי מאוחר מכל השחקנים האחרים,השיא של שחקן גבוה הוא 25,יוני יחסית לילד (בן 18 וחצי!) החזיק מעמד מול גבוהים מנוסים וחזקים ממנו. היחידים שצריכים להשאר הם קוז'י,קנטור,נאור,לימונד ויוני.

z dead

New member
לא..

הרכז היחידי בי-ם כל העונה ששומר בצורה סבירה,כולל היום. ושוב הוא מחליף,י-ם זה לא מכבי ת"א אין לנו כסף לשחקן כמו בורשטיין כמחליף,שחקן כמו קנטור שפותח בכל קבוצה אחרת בליגה בחמישיה מספיק טוב כמחליף להפועל. והלכלוכים על השחקנים פשוט לא לעניין..במיוחד מה שנאמר על שפר. אתם כל הזמן מתעקשים לא להתנהג כמו אוהדי מכבי ואומרים שאתם טובים יותר,לצחוק על שפר שעבר מחלה קשה ולהזכיר את זה כנגדו,או לבוא בטענות לקוזיקרו שנותן 110 אחוזים כשהגוף שלו רק ב60 אחוזים זה להיות כמו אוהדי מכבי.

שiש

New member
בתור מחליף

הוא היה יותר מידי דקות על הפרקט. מצטערת, בעיני הוא לא יותר מעגלה, וניאלץ לא להסכים בנושא (חזרנו לימים הטובים). בעניין הלכלוכים - צודק מאה אחוז, קוז'י הוא האחרון, אבל האחרון (!!!) שאפשר לבוא אליו בטענות, ובעניין שפר - כל הערה מהסוג שהזכרת חורגת מגבול הטעם הטוב, גובלת ברשעות ולא שייכת לכאן בכלל.

z dead

New member
בתור מחליף

הוא לא אמור לשחק יותר מ10-15 דק' מה לעשות שהרכזים הפותחים (שפר,ואייברי) יותר גרועים? בשנה הבאה כשחג'גי ודלמאו יגיעו :)...הוא יקבל את הדקות שלו בהתאם. וקנטור ל10-15 דק' מספיק טוב,במיוחד כשיש לו את כל הניסיון ואת היכולת להיות רכז ראשון בכל קבוצה אחרת.

שiש

New member
כל הבאסה בשבילנו

שהרכזים הפותחים שלנו גרועים עד כדי כך שקנטור הוא זה שמקבל את הדקות שלהם. גם לשפר ברמת העקרון יש את כל הנסיון והיכולת, אז מה? איפה זה מתבטא בדיוק? יכול להיות שאני מחמירה איתו יותר מידי, בגלל התוצאה הכללית. אבל בכ"ז, לדעתי, הוא צריך ללכת. להיות שחקן יותר טוב משפר זו כבר לא פונקציה לצערי, ובשביל לבנות קבוצה חזקה - זה פשוט לא מספיק טוב!

z dead

New member
כי ארז כץ שחקן ענק! במיוחד בהתקפה

אפשר לחשוב שמדובר פה על שחקן NBA כולה מחליף בקבוצה כמו אשקלון שלא היתה מגיעה לכלום לו הקבוצות הבכירות היו עושות עונה חצי נורמלית.

EL CHE VIVE

New member
אני אחזור עוד פעם על הדברים שלי

הגנה זה לא מספיק איך זה ייתכן ששחקן מגיע בלי שאף אחד שומר עליו לפחות 3 פעמים במשחק לסל פשוט ולא קולע אותו איך זה יכול להיות שנאור היה השחקן הישראלי עם היד הכי טובה ופתאום נעלם כאילו משהו כבה לגבי קנטור קנטור נלחם אבל הוא לא מספיק טוב ולצורך הזעזוע הוא חייב לעוף לימונד אני לא יודע באמת אין לי מושג מה צריך לעשות איתו מה שבטוח מטומטם יהיה מי שיקח אותו כרכז ישראלי ראשון אחרי עונה כזאת. יוני ניר באמת ילד אמרתי אין למה לצפות ממנו לא נראה לי שהוא יתפתח להיות אחד הגדולים לא יותר מאיציק אוחנון ואחרים... שפר ודרוקר רצחו אותנו יחדיו השנה אין ספק ששפר הוא הנפילה הגדולה של השנה ובגלל זה אמרתי את זה...

למעלה