DONT FORGET THE FORUM RUN

z dead

New member
נו...

אז יש תקופות של שחקן שבהן הוא לא פוגע בהתקפה,זה קורה להכי גדולים,גם לסלומון זה קרה לא פעם... עצם העובדה שאתה מודה ליכולת של נאור בהתקפה,אומרת שיש לו את זה. הגנה מצד שני..זה משו שיש לך או אין לך,אין כזה דבר תקופות רעות בהגנה. שחקן שלא פוגע בהתקפה חוזר בהדרגה דרך ההגנה,שוב כמו סלומון שנתן כמה משחקי הגנה ענקיים כשלא הלך לו בהתקפה. ואין אף ישראלי ברמה של נאור במבחינת ההגנה והאתלטיות.

EL CHE VIVE

New member
מה שאני אומר זה שלדעתי נאור

בתקופה רעה שנמשכת יותר מדיי זמן ואין לו מקום בקבוצה החדשה... ותקנו אותי אם אני טועה ההליכים המשפטיים שהוא מדבר עליהם כל כך הרבה זה עם הפועל תל אביב אם כן באמת עדיף שיחזור לשם כי לפי ההתבטאויות שלו בחוברת אוהדים הוא ממש ממש מתגעגע ואולי בגלל זה לא הולך לו...

z dead

New member
מה הקשר :)

נאור לא גדל בהפועל ת"א... שחקן שמשחק פצוע ולא מפחד לקפוץ לכל כדור לא מתגעגע לקבוצה הישנה. חוץ מזה שאדלשטיין בשנה הבאה בי-ם,והוא יחזור לעצמו גם התקפית. אל תשכחו שרוב השחקנים כבר לא סבלו את דרוקר...

EL CHE VIVE

New member
כמה אפשר לקחת הימורים אכלנו

אותה מספיק בקטע הזה... שוב פעם מהמרים כמו שהימרו על שפר הרי ידעו שהוא בירידה משמעותית והוא לא יחזור לעצמו אז למה לחזור על טעויות למה פשוט לא לעשות פעם אחת מה שעשו שנה שעברה עם קלי שגם זה בא באיחור ללכת על בטוח על שחקן שיודעים שנותן את הנשמה על שחקן שיודעים שהוא טוב אחרי שהוא נותן כמה שנים פייט בליגה ועוד נושם כדורסל למה ללכת על נאור כשאפשר ללכת על מישהו יותר טוב שיספק גם הגנה וגם התקפה ולדעתי איך שנאור נראה עכשיו זה לא קשה להשיג מישהו כזה...

z dead

New member
איזה הימור?!

נאור שיחק בעירוני ר"ג והגיע לגמר הפליי-אוף. נאור שיחק בהפועל ת"א והגיע לגמר הפליי-אוף. נאור שיחק בעתודה ולקח מקום 2 באליפות אירופה,ו7 באליפות העולם.\ איפה ההימור פה? נאור זה לא שפר. שפר חזר אחרי שנתיים בלי משחק ומחלה קשה. נאור בן 24 שפר בן 33. נאור לא נותן את הנשמה?! נאור אחרי או יחד עם קוזיקרו הוא הכי שחקן נשמה שיש. ואיזה שחקן ישראלי בתפקיד של נאור יותר טוב ממנו?

z dead

New member
הם לא באותו תפקיד...

טפירו רכז,נאור סמול פוורוד. מעבר לזה שלטפירו אין הגנה...

EL CHE VIVE

New member
בנאור כמעט אף קבוצת ליגה לא רצתה

לגעת ולא סתם כולם ידעו שהוא לא מספיק טוב בשבילנו אבל בכל זאת לקחנו אותו... ציפינו שהוא יתן משהו מעבר ל-0 נקודות שלו למשחק הוא הובא כשחקן ספסל וגם בזה נכשל הויכוח היה על זה שאין לו עוד מקום בקבוצה שלנו עכשיו אם נשאיר אותו ההימור יהיה יותר גדול מזה שלקחנו שנה שעברה

z dead

New member
אתה לא קורא מה שאני רושם?

בכל קבוצה שבה הוא היה הקבוצה והוא הצליחו. זאת עובדה. 00/01 עירוני ר"ג (1/4 גמר קוראץ') 01/02 עירוני ר"ג (גמר-סל, 1/4 גמר קוראץ') 02/03 הפועל ת"א (חצי-גמר גביע) 03/04 הפועל ת"א (סגנות, חצי-גמר גביע, מקום 3 ביורופ ליג) מקום 7 אליפות העולם 2001 עד גיל 21 זה הימור?! נכשל כשחקן ספסל? הוא הובא כשחקן ספסל והיה טוב יותר מפולדינג שמשובץ בעמדה שלו. איזה ישראלי בעמדה שלו יותר טוב?! איתי לב? אור איתן? אוריאל מרקו? נו באמת...

AmiTutiT14

New member
איך הגעת לזה שהוא מתגעגע לת"א?

להפך.. הוא אמר בחוברת שזאת היתה הפעולה הכי מטומטמת שלו בחיים והכי טיפשית או משהו כזה.

AmiTutiT14

New member
אני פשוט מסכימה איתך בכל מילה!!

בקשר למתן- מי שלא מבין, הגיע הזמן שיכניס לראש!! כדורסל זה לא רק לעשות נקודות!! זה גם למנוע נקודות!! ההגנה שלו היה בסדר גמור היום!! בקשר לקנטור- אחרי המשחק שלו היום, זה לא שאני חושבת שהוא השחקן הכי מעולה שנולד אי פעם, אבל אני באמת חושבת שהוא היה טוב ונלחם בערך, והדיעה שלי די השתנתה, למרות כל מה שאמרתי עליו בזמן האחרון. קוז'י כבר אמרתי בכל הזדמנות אפשרית, אני פשוט חולה עליו!! חולה מתה מאושפזת עליו!! הוא נלחם היום כאילו הוא נלחם על הבית שלו!! נאור לא הוכנס היום להרבה זמן.. מעלה גרה מטומטם.. ועל יוני אני לא יכולה להגיד כלום כי הדראג גרה לא העלה אותו, אבל אני חושבת בדיוק כמוך. בשביל ילד הוא שחקן מדהים פשוט. גם וולס ופולדינג היו מעולים היום כהרגלם. ואתה יודע מה משותף בין קוז'י,קנטור,נאור,לימונד ויוני? שמעלה גרה פשוט דופק אותםםםםםםםם בלי קונדום!!

AmiTutiT14

New member
די די די! אני לא יכולה לשמוע את זה!

זה כל כך עצוב מספיקקקק!!! הם עדיין אנושיים הם לא מכונת כדורסל!! נכון שהם שיחקו היום בצורה מחפירה, אבל עדיין זאת לא סיבה להגיד לשפר לך תמצא אשכים חדשים, "בשביל טרמינגהאם פתחו את אחוזת ראשונים" ועל יוני ניר שלא ייצא ממנו כלום!! איך אתה בכלל מעיז להגיד דבר כזה?! נכון שדורון שפר לא נלחם אבל זאת עדיין לא צורה לדבר!! ויוני ניר המסכן הזה שתאמין לי שבעוד 5 שנים מהיום הוא יהיה אחד השחקנים הכי טובים שלנו פה, שבכלל לא שיחק היום... מה אתה רוצה ממנו?! אולי תחשוב שאני איזו רגישה יותר מידי, אבל כזאת אני!! שתבין שעכשיו אני מבינה מה כל שחקן ושחקן מרגיש, אני יודעת שהם מאד מאד מאד עצובים עכשיו, אפילו יותר ממני וממך. זה כמו שאני אצא להסתובב יום לפני שיש לי מבחן חשוב, ואני לא אתכונן. זה לא שבסוף אני אגיד "חפיף לא נורא" אני אתבאס מזה מאד!!!! אז מה לעשות שהקבוצה הנחמדה שלנו בחרה לחגוג כמו חבורת אנשים פתאטים איזו זכית עבר, ולהפקיר את הפלייאוף. אבל זה אומר שהם לא מבואסים מזה. עם כל הכאב, עדיין לא מדברים ככה לבנאדם.

לא אמרתי שאני אוהב אותך

התכוונתי שגם אני לא חושב שצריך לקלל עד כדי כך סתם סתם. אני אוהב אותך גם :)))

AmiTutiT14

New member
חחחח../images/Emo9.gif

כן הבנתי את זה אחרי ששלחתי תהודעה

EL CHE VIVE

New member
לגבי שפר אני לא לוקח את דבריי חזרה

אין סיכוי. הוא זבל שבזבלים חושב את עצמו למשו שדורש סכום כזה ובסוף מה נותן בתמורה אפילו לא ברכת חג שמח אז שיחזור וירגע לו בשנטיות שלו ולא יהרוס אותנו... תודה רבה לו על היולב שהוא הביא תודה על הזמן הזה שהוא היה בנאדם אבל הגיע הזמן להיפרד להודות בטעויות ולארוז את הדברים שלך הוא יכל לעשות את זה כשהייתה לו הזדמנות הוא קיבל איזו הצעה באמצע העונה אבל הוא לא לקח אותה הוא החליט להישאר ולהתעלל בנו ובגלל זה השנאה שלי אליו.

שiש

New member
וזו סיבה מספיק טובה בעיניך

לצחוק על הסרטן שהיה לו? מצטערת, לא מסוגלת להבין את זה, ולעולם גם לא אוכל. וטוב שכך. אתה ח-י-י-ב ללמוד להפריד בין כעס, שנאה, או איך שתקרא לזה, לדברים אחרים. גם אני הייתי זורקת אותו מכל המדרגות, גם אני מתוסכלת ממנו ברמות שאי אפשר בכלל לתאר, אבל לא נראה לי שיש לך מושג בכלל עם מה אתה מתעסק פה. זה עניין של חיים ומוות. זו מחלה שרבים לא קמים ממנה. זה סבל שאי אפשר לתאר. לא תוכל לשכנע אותי שאתה עד כדי כך חסר לב, כי אתה לא.

למעלה