.Doctors looking down on me,

mirymoo

New member
...

שיר השבוע של פוב:XO של כמה שבועות בעצם שיר השבוע לא של פוב:panic! At The Disco Lyrics - There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey. You Just Haven't Thought Of It Yet ש מאוד ארוך לשיר אני יודעת. קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]:כן, הכי נורמאלי שהיה.. והוא טוב אלבום השבוע:פאניק- אה פיוור יו קנט סבט אאוט להקת השבוע:פאניק(מפתיע ?!לא
עצבון השבוע:סקסי באק-שמישהו יפסיק את זה!!!!! האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?:לא גינה ולא סוכה... תכנונים לחופש:אממממ מפגש פורום דוליז ולצייר ולשמןע אמפי ביחד עם זה... וכל מיני דברים לא מתוכננים אחרים

DeniDen

New member
if we dont take it

when will we make it שיר השבוע של פוב: pretty in punk שיר השבוע לא של פוב: mcr- wttbp mcr- the jetset life is gonna kill mcr- to the end קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]: אכן :) אלבום השבוע: life on the murder scene- mcr להקת השבוע:My chemical romance עצבון השבוע:השבוע האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?: בטחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני תיכף הולכת לשתות שם נס :) תכנונים לחופש: להסתפר לצבוע את השיער לקנות מכנס שחור ולעשות עגיל באף :) תמונת השבוע:

מותק13

New member
../images/Emo80.gifמנסה לענותת בפעם המיליון

תפוזונע
שיר השבוע של פוב: לא שמעתי #____# שיר השבוע לא של פוב: תראי זה אני-סינרגיה,לונדון בריג'-פרגי,חטאים משו טרדיות משו-פאניק,לונלי דיי-סיסטם,מי אמור-ולט קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]:גם
אבל גם תראי זה אני[נו של סינרגיה] אלבום השבוע:אין להקת השבוע:פאניק 3> עצבון השבוע:אורטודטית מפגרת
בית ספר מפגר
ועודכלמינידבריםמפגרים האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?:אכן
תכנונים לחופש:לחדש ת'נזם,להסתפר,לקנות ואנס[סוףסוף
],ואוליאוליאוליאולי לקנות את הדיסק של פאניק תמונת השבוע:--> חג שמח כולם

D:../images/Emo55.gif

שיר השבוע של פוב: Dance, Dance שיר השבוע לא של פוב: Good Charlotte - Emotionless אחלום לנצח- מופע הארנבות של ד"ר קספר בשמלה אדומה- מופע הארנבות של ד"ר קספר C’mon Girl- Red Hot Chili Peppers Guilty- the rasmus McFly - The Ballad Of Paul K קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?: כן, אני מניחהXD אלבום השבוע: dead letters- the rasmus להקת השבוע: 3 doors down עצבון השבוע: X האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?: נהה. תכנונים לחופש: בית, מפגש, קניון, אילת. תמונת השבוע: >>>> הודגש באמצעות מדגישומטיק
D:

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifעונה ^.^

שיר השבוע של פוב: דאנס,דאנס :) שיר השבוע לא של פוב:בלק פרייד קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]:גאון [; אלבום השבוע:אמסיאר להקת השבוע:כל הלהקות שהיא בVMA 2006 כי חרשתי עליו XDD עצבון השבוע:האממממ 2 במורשת היהודית..=/ האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?: אין לנו גינה,ולמה שנשים סוכה בשיא הקור?? תכנונים לחופש:אין לנו חופש במוסקבה P: תמונת השבוע:הנה ההנהנהנהנה

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאת לא היחידה.

ביממה האחרונה הסטטוס במסן שלי היה: "מה לעזעזאל עושה היד של ריאן בתמונה??" -"זאת לא התמונה המלאה!" "מהה???" -"הוא מחזיק מצלמה
" XDDD כבר היו לי תקוות P: לונורא.תפעילו תדימיון. (ריאן וברנדון עושים את כולן סוטות בזמן האחרון.בושה.*\)

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאת לא היחידה שנראה לה

ככה P:*יאי אני לא היחידה שיש לה מחשבות מגונות על ריאן וברנד* (?)

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifוהתמונה המלאה..

רק חבל כמובן שזה לא מה שאני חשבתי P: (למטה הוא מחזיק מצלמה.באסה.XD)

הגרו

New member
ידיים../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

הוא לא כמו פיט, הוא לא מפרסם פורנו:] [רק אני רואה אותו. הא. במיטה.]

מותק13

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo2.gifעצםםםם?!?!?!11111

~חשה פקאצה~ עצם זה לייק סאאאאו פאסהה!!!!!!!!!!!!!11111111111 'ני רוצה מצ'ו שיהיה לייק סאאאאאאאאאאאו יאאאמיייי!!111111111 אוקי אני גרועה בזה

הגרו

New member
טעבטעב. אז.. בונזו זה טוב?../images/Emo109.gif

נו יש לי מהכלבה שלי >,<

למעלה