.Doctors looking down on me,

מותק13

New member
../images/Emo80.gifאני אסתפק בפיצה../images/Emo3.gif

~מפנטזת על פיצה קשות
~

הגרו

New member
סורי בייב../images/Emo109.gif

יש לי פה אורז ואפונה. אבל את לא מקבלת אותם
.

Charmed Gal

New member
נדמה לי שראיתי עכבר. ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פוב: Sugar, We're going down. שיר השבוע לא של פוב: Sarah Connor - Just One Last Dance, Depeche Mode - Freelove ו-Avril Lavigne - Fall To Pieces. קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]: The_All-American Rejects -_Dirty_Little_Secret אלבום השבוע: Evanescence - The Open Door. להקת השבוע: The All-American Rejects עצבון השבוע: כל מיני.
האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?: לא.
תכנונים לחופש: צבא?
ואולי מפגש או שניים. וחברים בסופ"ש.
תמונת השבוע: מותר לי לשים שני רקעים שהשקעתי בהם את נשמתי?
אחד של טרי היל והשני של באפי.

הגרו

New member
אהעא וואןטריהיל../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

ווע נייתן
אני רוצה עונה רביעית.

Roteeem

New member
We'll Carry on, We'll Carry on

שיר השבוע של פוב: XO שיר השבוע לא של פוב: Love Like Winter של AFI קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]: ראיתי אותו אלף פעם XD אלבום השבוע: Decemberunderground להקת השבוע: AFI עצבון השבוע: X האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?: ננמנמנמ לא תכנונים לחופש: תל אביף תמונת השבוע: >

PATD

New member
כןכןכןכןכןכן

שיר השבוע של פוב:חזרתי לסיקסטין קנדלס שיר השבוע לא של פוב:אמממ..דה קווין אנד איי- ג'ים קלאס הירוס קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]:דווקא לא.. חח סתם ברור שכן! אבל גם לייר של טייקנג באק סאנדיי!!! אלבום השבוע:אממ של פאניק דפינטלי.. להקת השבוע:פאניק\ טייקינג באק סאנדיי עצבון השבוע:אממ נגמר הבובה שרציתי בחנות היחידה שמוכרת אותם בארץץץ!!! האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?:ממש לא.. תכנונים לחופש:לא לעשות כלום.. כרגיל חח תמונת השבוע:יאפ

למעלה