.Doctors looking down on me,

every me

New member
.Doctors looking down on me,

.Breaking every law of science שיר השבוע של פוב: שיר השבוע לא של פוב: קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?
]: אלבום השבוע: להקת השבוע: עצבון השבוע: האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?: תכנונים לחופש: תמונת השבוע:
רק לי חסר משהו פה?! שבוע טוב וחופש מהנה לכם:)

hermaioni

New member
עונה D:

שיר השבוע של פוב:homesick שיר השבוע לא של פוב:'welcome to the black parade! קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]:איך ידעת?! welcome to the black parade אלבום השבוע:international superhits להקת השבוע:my chemical romance עצבון השבוע: --- האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?: לא
תכנונים לחופש:אני מאוד מקווה שת"א ונראה מה עוד... תמונת השבוע:יש 2 תמונות
1. שני מושלמים!
2. ג'רארד

hermaioni

New member
כן XD

איזה כיף לך!!! שאלי אותה איפה משיקאגו???? כי בן דוד שלי עכשיו עבר לשם

orw93

New member
חג שמח../images/Emo66.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע של פוב:Grand Theft Autumn שיר השבוע לא של פוב: MCR-Welcome To The Black Parade Kasabian- Shoot The Runner AAR- Dirty Little Secret קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]:חכמה
אלבום השבוע: AAR- Move Along להקת השבוע:AAR וMCR עצבון השבוע: אממ לא ירדתי הקבצה באנגליתף-/ היה בוחן קשה במתמטיקה ואני בטוח נכשלת, ואתמול גיא הלך מוקדם מהבר מצווה..אה וגם רבתי איתו בשיעור פיזיקה
וקרס הפורום של רן ארגג
האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?:אינדיד תכנונים לחופש: אממ.. קניון כדי לקנות ראש 1, קריון ב"ה ביום ראשון כדי לפגוש את רן, מפגש פורום של רן בתקווה שיהיה לי איך להגיע ובר מצווה של ידיד טוב ביום רביעי
תמונת השבוע: יש לי משיכה לא ברורה לגבות

מותק13

New member
../images/Emo80.gifבלופלמים ><'

שיר השבוע של פוב:לא שמעתי
שיר השבוע לא של פוב:תראי זה אני-סינרגיה מי אמור-ולט לונלי דיי-סיסטם קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]:גם
,אבל גם תראי זה אני[נו של סינרגיה] אלבום השבוע:אין להקת השבוע:פאניק עצבון השבוע:בית ספר
אורטודנטית
וישעודכמה האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?:אכן
תכנונים לחופש:לחכות שהכאבים מהגשר יעברו
ולא לאכול הרבה בשביל לא להשמין
תמונת השבוע:---> הודגש באמצעות מדגישומטיק

B F M V

New member
|אישמגניבשאוכלצ'יפס|

שיר השבוע של פוב: דאנס דאנס שיר השבוע לא של פוב: My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade 30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie 30 Seconds To Mars - Capricorn 30 Seconds To Mars - Attack My Chemical Romance - Vampires Will Never Hurt You קליפ השבוע: My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade אלבום השבוע: The Black Parade להקת השבוע: אמסיאר עצבון השבוע: המורה שלי
האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?:לא חחח..אין לי גינה תכנונים לחופש: אוייש החופש הזה עמוס
תמונת השבוע:
כול כך יפה

MyTearsDontFall

New member
אניאניאני^^

שיר השבוע של פוב:Sophomore Slump Or Comeback Of שיר השבוע לא של פוב: MCR-Welcome To The Black Parade FFTL-emily AAR-It Ends Tonight Matchbook romance-Stay Tonight Paramore-My Heart Matchbook romance-Promise קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]:כל הכבוד! אלבום השבוע:נממ של פוב להקת השבוע:Matchbok romance וparamore עצבון השבוע:נשברה לי טבעת האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?:נופ תכנונים לחופש:ת"א תמונת השבוע: ס'חמודד מושיי^^

orw93

New member
רוופרט../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

שהייית בכיתה ב' הייתי מאוהבת בו

בלע

שיר השבוע של פוב: לא בדיוק שמעתי השבוע. אולי סניצ'ס אנד טוקרס גט סטיצ'ז אנד וואקרס שיר השבוע לא של פוב: וולקם טו דה בלאק פרייד - מיי כמיקל רומאנס נובודיז וויף - אנוק סייז אנודר דיי - אוונג'ד סבנפולד
קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]: אהא
אלבום השבוע: בולט ואוונסנס שקניתי היום למרות שעוד לא שמעתי להקת השבוע: אוונסנס, בולט, כימיקל רומאנס, ואוונג'ד סבנפולד. אוהבת להגיד את השם שלהם פשוט
עצבון השבוע: לוידעת האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?: חחחח בגינה של סבתא אולי תכנונים לחופש: לשמוע את הדיסקים החדשים שלי, לחרוש על החולצה החדשה שלי, להאכיל את בייבי שלי, ולרייר על הקטלוג החדש של TNT. ו, אה, כן, לקנות מתנות לסבתא ואופק =] תמונת השבוע:

m a y a 333

New member
עונהנהנהנה D:

שיר השבוע של פוב: My Heart Is the Worst Kind of Weapon שיר השבוע לא של פוב: Welcome To The Black Parade קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]: חחח כה XD אלבום השבוע: אין .. להקת השבוע: MCR עצבון השבוע: שכל פעם שאני פותחת MTV אני רואה את אינט נו אתר מן. חלאסס ;[[ האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?: כהה וזאת סוכה בתתזונההה XD תכנונים לחופש: נוסעת לחמישה ימים .. וזהו :X ממתי חופש סוכות כזה קצר ?! תמונת השבוע:

הגרו

New member
~מעתיקה מפאניק~../images/Emo109.gif

כרגיל? שיר השבוע של פוב: גט ביזי ליבינג אור גט ביזי דיינג שיר השבוע לא של פוב: Checking it out - ליל כריס Break It Off - שון פול+ריהאנה GIVE IT UP TO ME - שון פול+קישה משהו X__X Please Please - מקפליי Deja Vu - ביונסה+ג'יי זי Liar (It Takes One To Know One) - TBS
קליפ השבוע [הוו תנו לי לנחש, וולקאם טו דה בלק פרייד?]: את גאון!!! ג'ר
אלבום השבוע: פוב
להקת השבוע: פוב+פאניק עצבון השבוע: לצאת לסיור מבצפר היה כ"כ משעמם, אמא
, קומונתפאניק
האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?: יאפ:] של כמה שכנים ביחד כל שנה אנחנו בונים כמה שכנים ביחד ועושים למטה "פיקניק" אבל עם אוכל איכותי כגון פשטידות, סלטים, פיצה, עוגות וכו'
תכנונים לחופש: נמ. לידור באה אליי
, א-ו-ל-י מפגש פאניק+מקפליי+TAI[הכל ביחד], 'ני נוסעת לאשדוד ללידור
, בטח ישן אצל חברה או משהו. תמונת השבוע: ג'ק היא כוסית והיא וריאן צריכים לחזור!

עונה

שיר השבוע של פוב: נובודי פוט בייבי אין קורנר שיר השבוע לא של פוב: TELL ME BEBY רד הוט צילי פפרס קליפ השבוע : כנ"ל ^^^^^^^^^^^^^^ אלבום השבוע: אין להקת השבוע: ... עצבון השבוע: אחותי *הבנונית* האם עומדת לכם בגינה סוכה ברגעים אלה?: אין לי גינה.. ולא תכנונים לחופש: הופעת רוק, מסיבה וגם פארק אקטיב! (של קוקה קולה) תמונת השבוע: אין.. D:

למעלה