DMG REFLECT

צ ל י ל 8

New member
DMG REFLECT ../images/Emo35.gif

למרות כל הדיבורים על רול-בק וכאלה שיחקתי מייפל אתמול, החלטתי שאני נכנסת לתוך TOT. הגעתי עד המקום שבו אני צריכה להרוג את הבוס של REGRET5 במקום של הקרח - Lilynouch. לא חשבתי שזה יהיה לי קשה כי פגעתי בו פעם אחת, שמתי מתחתיו דחליל והצלחתי להדביק אותו כמו בפאפ ולירות בו בהוריקן. כשהוא היה עם חצי חיים, מצאתי את עצמי מתה באלפית שניה בלי להבין בכלל מה היה שם
כמובן שלא התייאשתי וחזרתי לכסח את החצי השני שנשאר לו. החלטתי ללכת לנסות להרוג שוב אחד כזה, עברתי ערוץ, הורדתי לו חצי חיים ושוב מצאתי את עצמי מתה בלי להניד עפעף
זה היה הזוי לגמרי. שאלתי בגיילד שלי מה קורה פה. הסבירו לי שיש בוסים שיש להם DMG REFLECT. ממה שהסבירו לי, המפלצת מחזירה אלי את הדמג' שאני עושה לה, והם לא היו בטוחים אם זה ב-100% או ב-50%. גם אםהיא מחזירה לי 50% דמג', יש לי 6XK HP, כך ש-15K דמג' בהחלט ממית אובי בשניה. השאלות שלי הם כאלה: 1. איך אפשר להרוג מפלצת כזו שאכן מחזירה אלי את הדמג' שאני עושה לה? 2. האם ניתן להתחמק מה"מכה" הזו ואיך? לא זכור לי שראיתי את המפלצת עושה משהו מיוחד לפני שמצאתי את עצמי עם קבר
3. איזה עוד בוסים עושים את הקללה הזו? זו הפעם הראשונה שאני נתקלת בכזה דבר.
לכל מי שיודע לענות לי מידע או מניסיון

Don Nirtin

New member
שימי לב שהבוס נעשה "סגול" עם סמל בראש../images/Emo267.gif

זה הסימן שהבוס נמצא במצב הזה. מעטים הבוסים שעושים את זה, אבל לילנוץ' הוא הבוס היחיד בTOT שעושה את זה. במצב של "סגול", אל תתקפי אותו! תחכי עד שהוא יעבור למצב הנורמלי (הסגול נעלם) ותמשיכי לכסח את התחת שלו עד שימות.

צודק !

מי שעושה את זה זה הסוס ב TOT - האריה - החתלתול כמו שמיקי קוראת לו..., פינק בין. לוחמים יכולים לנעול את זה......
בגלל זה בבוסים גדולים לוחמים עושים תורות לנעילה. זה חשוב בצורה קריטית להצלחה של הראן. הסימן הוא של חרב סגולה על הראש. אבל אצלנו בישראל זה קצת מאוחר לראות את החרב כי דרך כלל כבר העפת איזה מכה לכיוון הבוס כשהחרב הופיעה.... לרוב הבוסים יש סימן קודם לזה שהם עומדים לעשות את זה. האריה למשל הופך את הידיים שלו סגולות לשבריר שניה ואז ההחרב מופיעה על הראש. אני יכולה להגיש לך שהסוסון הזה ב TOT עושה ריפלקט תמיד באותה נקודה ! קצת אחרי חצי מד חיים שלו נדמה לי. אז תלמדי את הנקודה הזו ותזהרי ממנה.

Guid

New member
אהה, אז זו ה"נעילה" שדיברת עליה פעם...

מעניין, אף פעם לא שמעתי את הקטע הזה של ה-Damage Reflect... טוב לדעת מראש כאלה דברים!

צ ל י ל 8

New member
זו לא "נעילה", זה הרבה יותר מזה

אם אתה עושה למפלצת 30K נזק, היא מחזירה לך 30K נזק (או חצי, אף אחד לא כתב כמה באחוזים) - כלומר, אתה מקבל נזק חזרה של 15K HP. איזה יופי, נכון? בחלומות הוורודים שלי לא יהיה לי 15K HP (וזה בהנחה שאני עושה "רק" 30K נזק. יש לי גם 40K לפעמים).....

מ י ל ר

New member
מה שניר אמר +

הבוס קרח ב-tot עושה את זה הפיקיו ריידר עושה את זה (הבוס על הדרקון האדום) מאסטר דוג׳ו עושה את זה (הבוס האחרון של הדוג׳ו) ספיריט אוף רוק עושה את זה (בקניון של קרנינג) אני חושב שיש עוד בוס שעושה את זה אבל אני לא זוכר מי. את צריכה ללמוד את האנימציה שלהם, זה תמיד דבר שהבוסים ״טוענים״, ורמז לכך תפסיקי לתקוף. נגיד ב-tot הבוס קרח מתחיל להיות סגול בקטנה ואז מפעיל את הסקיל.

../images/Emo45.gif

בפינק בין גם יש סימן.... כשאת רואה כל כל התוקפים כרוחות של מתים על המסך תביני שאיזה לוחם פיספס בשניה והיה דמג' ריפלקט......
פינק בין מזמן המון תינוקות קטנים שעפים מעל הראש שלו ומאד קשה לראות את הדמג' ריפלקט. כשאני הופכת לגופה אני מבינה שהיה אחד.....
אתמול פיספסתי ראן ב 5 דקות כי הלכתי לטקס יום הזיכרון..... נו, טוב יש סדרי עדיפויות.......

Guid

New member
מה שהצחיק אותי זה המשפט שסמדר כתבה:

"בפינק בין גם יש סימן.... כשאת רואה כל כל התוקפים כרוחות של מתים על המסך תביני שאיזה לוחם פיספס בשניה והיה דמג' ריפלקט......"

Hasselblad

New member
הבוס בפיקיו באלרוג

ואם יחזור הפיקיו של החייזרים אז גם יש שני בוסים שעושים את זה הראשון והאחד לפני אחרון אם אני לא טועה...

צ ל י ל 8

New member
תודה לכולכם, זה היה ממש הזוי, לא הבנתי איפה

זה בא לי
שבריר שניה ויש לי קבר (עם פחות 7% F7) אני לא זוכרת שראיתי שהוא הופך לסגול, וכן סמדר, זה קרה לו בדיוק כשהוא היה בחצי מד החיים שלו בשתי הפעמים. אם אני אחכה קצת לפני חצי חיים, נגיד דקה, ואז אתקוף שוב, הוא עדיין יעשה את הקללה הזו באותה נקודה? הוא בכלל לא קשה, חצי חיים הורדתי לו בצ'יק, רק הקללה הזו ממש נוראית! אגב, אני לא יודעת אם להפסיק ברגע שהוא סגול יכול להועיל לי בגלל ההוריקן. קודם כל ייקח לי זמן לראות את הצבע, וגם כשאני מפסיקה לירות הוריקן, בגלל שהוא כ"כ מהיר, הוא ממשיך לירות עוד כמה חיצים אחרי שלא לוחצים על המקש. או אולי לא לעשות ספאם על המקש, אלא לחיצות קטנות? וואי, הפרש הזה קטלני לגמרי. סמדר, LYKA קשה הרבה יותר ממנו?

ככה

כשהסוסון הופך סגול את עוזבת אותו במנוחה ויורדת לסולם . מחכה עד שהחץ הסגול יעלם לו מעל הראש ואז עולה להמשיך לתקוף. לליקה יש הרבה הרבה יותר חיים מלסוסון הזה וגם הוא עושה משהו שתאהבי במיוחד
- תולה אותך על חוט כמו בובה וזורק אותך לקפץ על החיילים שמסביבו....
לי זה לא מפריע כי יש לי 37.5 K חיים. אבל כבר קרה שנשארתי עם 1K על הקפיצה האחרונה על הקיר......
בדרך כלל אני מנצלת את הקפיצות המעצבנות כדי להתכתב ולענות לחברים.....

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif "מנצלת" את הזמן

רגע, במקרה של SEDUCE, החיה לא מעלה חיים כמו על חיית הרכיבה?
ואגב, בשביל מה את חושבת שבראו לקשתים את הדחליל הכ"כ אהוב בבוסים?
גם אני עושה לו SEDUCE בחזרה. גם את הפרש אני הורגת ככה בקלות (חוץ מהקללה הספציפית הזו). הוא לא עושה לי שום דבר אחר. לא מעיף אותי במפה ולא עושה לי שום נזק
PUPPET FTW

../images/Emo7.gif ב SEDUCE החיה לא עוזרת

וכן, מנצלת את הזמן כי כשאני תוקפת את ליקה אני עושה את זה מהר מהר מהר ......... ולגבי הדחליל הוא מונע SEDUCE ?
את בטוחה? קודם כל ראיתי MM דרגה 18X חבר שלי בכלל לא מוציא את הדחליל החוצה בליקה..... ושנית, אם הדחליל מבטל SEDUCE אני רצה להעלות את הסניפרית שלי דרגות.....

צ ל י ל 8

New member
אממ... זה מה שראיתי שעושים ביוטיוב.

זה כמו בפאפ. כשהדחליל נמצא בפינה הימנית של המפה ופאפ בקצה השמאלי ללא גישה לדחליל, הוא כמעט ולא עושה קללות. בבוסים, שמים את הדחליל במקום שאין גישה לבוס, כמו מעליו או מתחתיו, והבוס משתגע סביב איזור הדחליל כי הוא בעצם חושב שזו את. זו מהות הדחליל
תראי את הסרטון שהעליתי מתחת.

Hasselblad

New member
תלוי למי

אני עושה את לייקה כמעט באותו הזמן שאני עושה את הסוס כי לא צריך לחכות שהדמג ריפלקט יגמר. לרוב מתוך 19 לייקות (19 ערוצים) רק שתיים שלוש מספיקות לעשות לי SED לפני שאני הורגת אותם אבל זה גם בגלל האבויד הגבוהה מאוד שלי. אתמול לדוגמא היינו ב HT ובוא נגיד שכשכולם קפצו אני תקפתי
על כל SED חמישי של הלוחם אני קפצתי איתו.

למעלה