DMG REFLECT

Hasselblad

New member
אין לי מושג

אני חייבת להגיד שגם כל אחד אומר דבר אחר על הבאג... בכל אופן היינו בין ה 30 הראשונים שנכנסו ל HT.. הרגנו בפחות מעשרים דקות והיו רדופים.

sapir aloud555

New member
דקה

ניסיתי לפענח מה זה "רדופים." מגניב לכם! אני מקווה שבקרוב נוכל להכנס.

אני גם הורגת חלק בלי SEDUCE

בגלל זה אני לא מקלידה כשאני הורגת ליקות כי לפעמים אני מספיקה לפני שהיא מקללת. בכל אופן ללוחמים יש AVOID ממש נמוך - צריך למצוא חיסרון כלשהו - לא?! זה ממש חיסרון בעבודה הזו. מפצה עליה עמידות גבוהה מבחינת כמות HP , MEGIC CRASH, ונזק גבוה לאורך זמן.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה עכשיו הבנתי..D:

גם לבוס החלש בLHC "אני"? יש את הקללה הזאת. ואני לרוב לא מקבלת אותה.. אלא רק פעם בכמה קללות.. אז עכשיו הבנתי למה זה=]

Hasselblad

New member
שרון שימי ../images/Emo23.gif

שבקדה 25 בסרטון שנייה לפני שיש דמג ריפלקט רואים את החתיכות קרח הקטנות שמסביב לבוס נהיות סגולות וזה הרמז לדאמג ריפלקט. אכן כמו שמסדר אמרה לכל בוס יש פעולה שמרמזת על בואו של הדמג ריפלקט צריך ללמוד לזהות אותה. והבובה לא מונעת sed בוודאות... יש לי חבר עם קשת שבא איתי הרבה לבוסים...

צ ל י ל 8

New member
כן, ראיתי בסרטונים שקודם הקרח מסביבו הופך

לסגול ורק אז הוא עושה את הסקיל שלו. וסיון, אם יש עוד מישהו בפארטי שהורג את אותה מפלצת (או גם לא בפארטי), זנ מבטל את הייחודיות של הדחליל. אז אם אתם תוקפים את המפלצת ביחד, הדחיליל שלו לא יעבוד. זה עובד רק כאשר הקשת הורג לבד. ברגע שיש מישהו אחר תוקף אפילו פעם אחת את המפלצת, הדחליל מתבטל באפקט שלו. (בגלל זה אני לא אוהבת קלת איתי נספחים לפאפ כי אז הוא תוקף אותי הרבה יותר פעמים מאשר אני בסולו).

Hasselblad

New member
עדיין ממה שאני ראיתי

וראיתי אותו הורג לייקה עדיין ראיתי אותו מקפץ לו מצד לצד... מקווה בשבילך שאני טועה אבל ממה שאני זוכרת אני לא טועה...

צ ל י ל 8

New member
גם אני מקווה ../images/Emo6.gif

בכל מקרה אני אכתוב כאן ממצאים
עם הרול-בק הזה נראה לי שאני אצטרך להעלות שוב לרמה 160

Guid

New member
אסף, קרא את מה ששרון רשמה,

זה בדיוק מה שקרה לנו אתמול בפאפ, בגלל זה אמרתי לך שהדחליל לא יעזור.

למעלה