DMG REFLECT ../images/Emo35.gif
למרות כל הדיבורים על רול-בק וכאלה שיחקתי מייפל אתמול, החלטתי שאני נכנסת לתוך TOT. הגעתי עד המקום שבו אני צריכה להרוג את הבוס של REGRET5 במקום של הקרח - Lilynouch. לא חשבתי שזה יהיה לי קשה כי פגעתי בו פעם אחת, שמתי מתחתיו דחליל והצלחתי להדביק אותו כמו בפאפ ולירות בו בהוריקן. כשהוא היה עם חצי חיים, מצאתי את עצמי מתה באלפית שניה בלי להבין בכלל מה היה שם
כמובן שלא התייאשתי וחזרתי לכסח את החצי השני שנשאר לו. החלטתי ללכת לנסות להרוג שוב אחד כזה, עברתי ערוץ, הורדתי לו חצי חיים ושוב מצאתי את עצמי מתה בלי להניד עפעף
זה היה הזוי לגמרי. שאלתי בגיילד שלי מה קורה פה. הסבירו לי שיש בוסים שיש להם DMG REFLECT. ממה שהסבירו לי, המפלצת מחזירה אלי את הדמג' שאני עושה לה, והם לא היו בטוחים אם זה ב-100% או ב-50%. גם אםהיא מחזירה לי 50% דמג', יש לי 6XK HP, כך ש-15K דמג' בהחלט ממית אובי בשניה. השאלות שלי הם כאלה: 1. איך אפשר להרוג מפלצת כזו שאכן מחזירה אלי את הדמג' שאני עושה לה? 2. האם ניתן להתחמק מה"מכה" הזו ואיך? לא זכור לי שראיתי את המפלצת עושה משהו מיוחד לפני שמצאתי את עצמי עם קבר
3. איזה עוד בוסים עושים את הקללה הזו? זו הפעם הראשונה שאני נתקלת בכזה דבר.
לכל מי שיודע לענות לי מידע או מניסיון
למרות כל הדיבורים על רול-בק וכאלה שיחקתי מייפל אתמול, החלטתי שאני נכנסת לתוך TOT. הגעתי עד המקום שבו אני צריכה להרוג את הבוס של REGRET5 במקום של הקרח - Lilynouch. לא חשבתי שזה יהיה לי קשה כי פגעתי בו פעם אחת, שמתי מתחתיו דחליל והצלחתי להדביק אותו כמו בפאפ ולירות בו בהוריקן. כשהוא היה עם חצי חיים, מצאתי את עצמי מתה באלפית שניה בלי להבין בכלל מה היה שם