David Bowie ושאר ירקות..

ouria

New member
ביישנים?

קשה להיות ביישן בפורום אינטרנטי, לא?

lior efi

New member
אני לא ביישן!

אני פשוט עסוק! קודם כל: כן התכוונתי כמובן להגיית שמו של"בואי" שזה באווי! מצד שני אם באמת אומרים באווי אז מן הסתם שבעברית נכתוב כך! ולא "בואי"! סתם חשבתי! ובאמת הגיע הזמן לדבר על דיוויד האנדרגוני! וגם צריך להקדיש לו ספיישל! או אולי להתחיל לפחות עם ביקורת של אלבום או שניים! *ביי דה ווי! הבגרות הלכה ממש מצויין! בחינה קלה הייתה! תודה

ouria

New member
בואי עצמו הוגה

בואי ולא באווי, bow כמו בbow&arrow ולא כמו cow.... ובאמת צריך ספיישל. ואני? אני לא ביישן, אפילו כמעט פתחנו לו פורום כאן בתפוז...

RoMCk

New member
GNR

הייתי מחשיב לדעתי את guns and roses לאגדת רוק . חוץ מזה ממה שידוע לי הנדריקס נחנק מהקיא שלו בזמן שהיה מסומם או שיכור בעקרון אני לא מעריך של דייוויד אבל אני מסוגל להנות מהשירים שלו כמו זיגי ועוד כמה אולי תמליצי לי על שירים אחרים שלו?..

StarDustGirl

New member
אני התאהבתי בבואי\בוואי\bowie

בגלל השיר "life on mars?"...שלפחות לטעמי הוא שיר פשוט יוצא מן הכלל- בכל המובנים. אחר כך יש את "starman" ואת "space oddity" שהם שירים מאוד מפורסמים ומוצלחים שלו. אני ממש ממש מטורפת על השיר "rock n roll suicide" ועל "the man who sold the world" ועל "jhon, i'm only dancing" חוץ מזה, יש את "changes" שמאוד מפורסם ומקסים "jean janie" (ככה כותבים את זה..נכון?
) וא..."heros" china girl ashes to ashes thursday's child והמוני שירים אחרים, פחות מפורסמים, שלא אכתוב כרגע כמו "my death" (עצוב
מהמם
). גם "diamond dogs" שיר גדול! אבל אם להיות כנה, אני לא מטורפת על bowie בעיקר בגלל שהוא שר מדהים וכשרוני בצורה חריגה במוזיקה, אלא בגלל מי שהוא..! אני מעריצה את האומץ שלו, את פריצת הדרך שלו, את החוכמה שלו, את הפסיכיות שלו, את הנחמדות שלו, את ההופעה שלו, את העומק שלו, את החוש הומור שלו... ועד שאני אפגוש אותו כנראה לעולם לא אדע אם הוא באמת מי שנראה לי שהוא, אבל לפחות לפי מה שראיתי ושמעתי- הוא בנאדם פשוט גדול מהחיים... ד"א כדאי לדעת- פרדי מרקורי הוציא איתו את הלהיט "under pressure" ומיק ג'אגר שר איתו את "dancing in the street" (שבזכות הקליפ חשבו ששניהם מנהלים רומן סוער
) ונירוונה עשו חידוש ל"the man who sold the world"

לא בגלל הקליפ

הקטע בין מיק ובואי הוא תוצר של שמועות עקשניות מתחילת שנות השביעים (שכנראה היו גם נכונות) על רומן בין השניים או לפחות על כך שהם "חלקו" את מיטתם עם אישה אחת או שנים ביחד. הקלים היה רק ארודיה על גל השמועות הזה.

StarDustGirl

New member
../images/Emo6.gif

האמת היא, שלא אתפלא אם bowie הלך מאוד רחוק עם ההצגה, ואם הוא באמת חלק את מיטתו- שיבושם לו!

ouria

New member
השמועות באו בעיקר מהפה של

אנג'י בואי, שברגע שנגמר הסכם השתיקה של 10 השנים שבואי החתים אותה עליו בזמן גירושיהם, פתחה את הפה וכתבה ספר עם פרטים "בלעדיים" על בואי ועל חייהּ איתו. כמובן שהספר גדוש בהגזמות והמצאות ואנג'י נחשבת כיום לסתם קלפעטה שרצתה להרוויח כסף ממכירת הספר ושיפצה, עיגלה, המציאה ושינתה אירועים כדי שיראו יותר פרובוקטיביים ממה שהיו. אז כנראה שמעבר לסערה הקטנה שיצרה תמונת שניהם במיטה, בין בואי וג'אגר לא היתה תחלופת נוזלי גוף שונים...

StarDustGirl

New member
מסביר למה הוא התגרש ממנה..

למה הוא החתים אותה על חוזה של רק על עשר שנים? אי אפשר יותר?

מתפקדת כאשר הניק שלי אומר הכל../images/Emo13.gif

ומכל. הי, אני אוהבת את BOWIE, מכירה את כל אלבומיו כולל אלבום ארכאי מ 1964 עד 1967 עם שירים נוסח חיקוי ביטלס וחיקוי שנות השישים שדייויד בואי עשה כשהוא היה צעיר ורק 'מתחיל' וטרם הפריצה של SPACE ODITY. כך גם אני מכירה גרסאות מוזרות לכל מיני שירים, אלבומים בצירופים שונים ( אחרי שנגמר למזדקן המוכחש כוח היצירה הוא התחיל "ליצור" שחזורים של אלבומים קודמים על ידי פרסומי אוספים בצירופי שירים שונים ) . אני מכירה גם את השירים ה'סתמיים' וכאלו שלא התפרסמו כמו 'כל הדודים הצעירים' (
) ואוהבת במיוחד את כל האלבומים מ 64 עד 74. או BOWIE BOWIE אוה! איזה נוסטלגיה עשית לי עכשיו

StarDustGirl

New member
all the young duds שיר שולט!!

אבל בת כמה את? מעל 18 אני בטוחה...? הבעיה שלי, היא שאני רק בת 13 וחצי, ואני יכולה לספור על יד אחת את מספר הילדים בני גילי שמכירים אותו (ושאני מכירה אותם), ועל רבע יד את אלו שמעריצים אותו. לא היה לי מושג שהוא הוציא דיסק ב1964!

למעלה