אני התאהבתי בבואי\בוואי\bowie
בגלל השיר "life on mars?"...שלפחות לטעמי הוא שיר פשוט יוצא מן הכלל- בכל המובנים. אחר כך יש את "starman" ואת "space oddity" שהם שירים מאוד מפורסמים ומוצלחים שלו. אני ממש ממש מטורפת על השיר "rock n roll suicide" ועל "the man who sold the world" ועל "jhon, i'm only dancing" חוץ מזה, יש את "changes" שמאוד מפורסם ומקסים "jean janie" (ככה כותבים את זה..נכון?
) וא..."heros" china girl ashes to ashes thursday's child והמוני שירים אחרים, פחות מפורסמים, שלא אכתוב כרגע כמו "my death" (עצוב
מהמם
). גם "diamond dogs" שיר גדול! אבל אם להיות כנה, אני לא מטורפת על bowie בעיקר בגלל שהוא שר מדהים וכשרוני בצורה חריגה במוזיקה, אלא בגלל מי שהוא..! אני מעריצה את האומץ שלו, את פריצת הדרך שלו, את החוכמה שלו, את הפסיכיות שלו, את הנחמדות שלו, את ההופעה שלו, את העומק שלו, את החוש הומור שלו... ועד שאני אפגוש אותו כנראה לעולם לא אדע אם הוא באמת מי שנראה לי שהוא, אבל לפחות לפי מה שראיתי ושמעתי- הוא בנאדם פשוט גדול מהחיים... ד"א כדאי לדעת- פרדי מרקורי הוציא איתו את הלהיט "under pressure" ומיק ג'אגר שר איתו את "dancing in the street" (שבזכות הקליפ חשבו ששניהם מנהלים רומן סוער
) ונירוונה עשו חידוש ל"the man who sold the world"