David Bowie ושאר ירקות..

StarDustGirl

New member
David Bowie ושאר ירקות..

לאן כל המעריצים שלו נעלמו??? צריך למות בדרך טראגית כדי לא לשעמם את המעריצים או משהו? (למרות שכל חברי ארוסמית' עדין חיים (תודה לאל!) אבל ניחא). אני רוצה לדעת, איך זה שאני מכירה כל כך מעט אנשים שבכלל מכירים שירים שלו!? אומרים "דיויד בואי", אז רוב האנשים עונים "אה כן..שמעתי עליו...הזה עם העיניים המוזרות לא?". או אולי, פשוט כל המעריצים עברו את גיל העשרים..ולא יצא לי להכיר אותם
בכל אופן- אני רק רוצה לדעת אם יש כאן איפשהו מעריץ של DB! אני צריכה מישהו אחד בארץ המעצבנת הזאת שאני יכולה לדבר אתו! טוב, חוץ מזה.. יש בפורום זיהוי שירים (אאל"ט) סקר, של "איזו להקת רוק היית הכי רוצה לראות מופיעה שוב". שאלה קשה באמת... מה שמביא אותי לשאול- אם הייתם צריכים להיפגש עם מוזיקאי מת אחד, מי זה היה? אני ממש בדילמה בין פרדי מרקורי לג'ימי הנדריקס..ואולי גם ג'ון לנון. אם הייתי קובעת לפי מראה חיצוני, הייתי הולכת על ג'ים מוריסון, או על קורט קוביין. מה שמביא אותי..למסקנה..שיש יותר מדי מוזיקאים מתים
ועוד כולם מתו בדרכים ממש מעצבנות- פרדי מרקורי- איידס ג'ימי הנדריקס- סמים\סמי שינה.. גים מוריסון- סמים ג'ון לנון- נרצח קורט קוביין- התאבד וגם אלויס פרסלי(המלך, ששכחתי לציין
)- כתוצאה מהשמנת יתר, אלכוהול וסמים...או משהוכזה? כולם מתו יותר מדי מוקדם!!! מה הבעיות שלללללההההםםם???
אוף... ד"א- מחשיבים את
guns n roses
לאגדת רוק?

StarDustGirl

New member
קראתי....מה עשיתי לא בסדר?../images/Emo12.gif

בכל אופן- סליחה אם עברתי על משהו

lior efi

New member
כל כך הרבה שאלות!!!!!

אבל לצערי אני יענה רק על אחת כי אני ממש עייף! אולי יותר מאוחר אני אשיב על השאר! בכל אופן! כן! אני גם מעריץ של בואי (או באווי כמו שצריך לומר) וגם לי חבל שבקושי מדברים עליו פה בפורום! בכל אופן אני לא צריך שאחרים ידברו עליו בשביל שאני יעריץ אותו ואת המוסיקה שהוא עשה ועושה. פשוט תאהבי אותו, אל תשתגעי מזה שאחרים לא כל כך מודעים אליו! בקשר לשאר... מצטער אבל אני באמת עייף! אני אחרי בגרות במתמט! ליל מנוחה וחלום לכולם...!

מקווה שהבדרות עברה בסדר

גם לי מוזר שלא מדברים פה על בואי, פעם הוא היה מוזכר כאן הרבה יותר.

StarDustGirl

New member
אם אני הייתי צריכה שאחרים יעריצו

אותו בשביל שאשמע אותו, אז כנראה לא הייתי שומעת אותו...כי כפי שאמרתי, אף אחת מהחברות שלי לא ממש אוהבת אותו. זה באמת לא נחוץ, אבל הקטע הוא- שזה כיף לדבר עם אנשים אחרים על חוויות ממוזיקה, וכשאתה שומע שיר שאתה ממש אוהב אתה תמיד רוצה לחלוק עם עוד אנשים. מה שדווקא הכי מבאס אותי, שאאין מישהו שאני יכולה לפנות אליו כמקור מידע- כלומר, אני לא מבינה מה הייתה הפרשה מאחורי פרישתו של זיגי סטארדסט, לא קולטת מה הלך שם. גם מלכתחילה- למה הוא החליט לשנות את שמו לדיויד בוואי? מה רע בדיויד ג'ונס? האם הוא סטרייט לגמרי, או דו? אתה יודע..כל מני שאלות כאלו..

StarDustGirl

New member
הא..מגניב, יש ביוגרפיה שלו בעברית

במאמרים^_^ יופי שאני בודקת באמת..
אבל זה עדין לא עונה לי על השאלה- האם הוא הומו, דו, סטרייט...? הכל ביחד?

ouria

New member
כמה תשובות

בתחילת דרכו אכן כינה עצמו David Jones, אבל הייתה אז להקת המאנקיז שלסולן שלה קראו פשוט...דיווי ג'ונס. אז הוא פשוט שינה את שמו
כדי למנוע בלבול. ב1976 בראיון למגזין טען שהוא דו-מיני, ואף בשירו Fame מאותה שנה ניתן לשמוע אותו לוחש בסוף "feeling so gay", אבל מאוחר יותר הודה שהוא לא ממש היה ביסקסואל אלא סתם השתשעשע עם הגדרות. בכל מקרה, נכון לשנת 2004, נטול סמים, סיגריות ובחורים במיטה - הוא סטרייט עד מאוד (ואף אב לילדה בת 4 חביבה ובעל לאישה מדהימה).

Papito

New member
איזו להקת רוק היית הכי רוצה לראות מ

1. ביטלס 2. ג'ימי הנדריקס והבנד אוף ג'יפסיס 3. לז זפלין 4. פינק פלוייד 5. ג'נסיס (אבל בהרכב הקלאסי של SELLING ENGLAND) עבור כל אחת מלהקות האלה הייתי מוכן להרוג מישו כדי לזכות לראות

בשבילי guns n' roses אגדת רוק

בריבוע ושימות העולם.פשוט הפורום הזה שקוע עד הצוואר בשנות ה-60/70 המוות של כול אחד מהאומנים שהזכרת רק את העצים את האגדה עליהם,ייתכן שאם היו ממשיכים בחייהם העלובים-היו מוציאם אלבומים גרועים ונשכחים מהתודעה..... למרות שקשה לדמיין את ג'ון לנון או פרדי מוצאים אלבומים גרועים.אבל לעולם לא נדע...........

StarDustGirl

New member
כמו שאומרים.."לפרוש בשיא"

אבל לא יכול להיות שכולם שקועים ב60\70...כי אז לאן יעלם pearl jam? ומה עם נירוונה?... בעצם, זה תלוי כמה זקן צריך להיות כדי להיחשב לאגדה..(?)

GingerBread Man

New member
למרות שם הפורום

הוא עוסק ברוק קלאסי. כלומר מתחילת שנות השישים עד סוף שנות השבעים. עם גלישה טקנה לכל כיוון. מדברים כאן גם לפעמים על מקורות הרוק ולעיתים רחוקות על בלוז וג'אז.

StarDustGirl

New member
חח..אופס../images/Emo9.gif קראתי את כל הדברים

הלא נכונים
טוב, הבנתי
מצטערת על הבלגן.

ouria

New member
מצאת אותי ../images/Emo13.gif

אני מעריץ מאוד מאוד מאוד מאוד *מאוד* כבד של הברנש. וזה בואי, לא בוואי- אלא אם אתה רוצה לתקן את הגייתו עצמו את השם... אליי לאיסק אם תרצי, או במסרים

אני חושב שהבנתי...

יכול להיות שלא מדברים פה על בואי כי המעריצים שלו בישנים?, מה רע בלכתוב בפורום?

למעלה