StarDustGirl
New member
David Bowie ושאר ירקות..
לאן כל המעריצים שלו נעלמו??? צריך למות בדרך טראגית כדי לא לשעמם את המעריצים או משהו? (למרות שכל חברי ארוסמית' עדין חיים (תודה לאל!) אבל ניחא). אני רוצה לדעת, איך זה שאני מכירה כל כך מעט אנשים שבכלל מכירים שירים שלו!? אומרים "דיויד בואי", אז רוב האנשים עונים "אה כן..שמעתי עליו...הזה עם העיניים המוזרות לא?". או אולי, פשוט כל המעריצים עברו את גיל העשרים..ולא יצא לי להכיר אותם
בכל אופן- אני רק רוצה לדעת אם יש כאן איפשהו מעריץ של DB! אני צריכה מישהו אחד בארץ המעצבנת הזאת שאני יכולה לדבר אתו! טוב, חוץ מזה.. יש בפורום זיהוי שירים (אאל"ט) סקר, של "איזו להקת רוק היית הכי רוצה לראות מופיעה שוב". שאלה קשה באמת... מה שמביא אותי לשאול- אם הייתם צריכים להיפגש עם מוזיקאי מת אחד, מי זה היה? אני ממש בדילמה בין פרדי מרקורי לג'ימי הנדריקס..ואולי גם ג'ון לנון. אם הייתי קובעת לפי מראה חיצוני, הייתי הולכת על ג'ים מוריסון, או על קורט קוביין. מה שמביא אותי..למסקנה..שיש יותר מדי מוזיקאים מתים
ועוד כולם מתו בדרכים ממש מעצבנות- פרדי מרקורי- איידס ג'ימי הנדריקס- סמים\סמי שינה.. גים מוריסון- סמים ג'ון לנון- נרצח קורט קוביין- התאבד וגם אלויס פרסלי(המלך, ששכחתי לציין
)- כתוצאה מהשמנת יתר, אלכוהול וסמים...או משהוכזה? כולם מתו יותר מדי מוקדם!!! מה הבעיות שלללללההההםםם???
אוף... ד"א- מחשיבים את
guns n roses
לאגדת רוק?
לאן כל המעריצים שלו נעלמו??? צריך למות בדרך טראגית כדי לא לשעמם את המעריצים או משהו? (למרות שכל חברי ארוסמית' עדין חיים (תודה לאל!) אבל ניחא). אני רוצה לדעת, איך זה שאני מכירה כל כך מעט אנשים שבכלל מכירים שירים שלו!? אומרים "דיויד בואי", אז רוב האנשים עונים "אה כן..שמעתי עליו...הזה עם העיניים המוזרות לא?". או אולי, פשוט כל המעריצים עברו את גיל העשרים..ולא יצא לי להכיר אותם