נועם החציל ../images/Emo44.gif
שם: ינאי גיל: 14 מיקום: יהוד כיתה: ח' מין: זכר, מאז שבדקתי לאחרונה
כללי: מאכל אהוב: סושי צמחוני
מאכל שנוא: חציל
תחביבים: משחקי זיהוי עם יעל הפ33ית מה עשית היום? הלכתי למין קומזיץ כזה
מה עשית אתמול? הייתי בבית
בן אדם אחרון שהתקשר אליך: חבר שלי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: נדמה לי שחבר אחר מתי התעוררת היום: בשבע, ואז נרדמתי עד איזה שמונה
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: יש כמה
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: כנ"ל איך היחיסים עם ההורים? יציב אך קשה אחים: 1 איך החדר שלך נראה? נקי
חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? מצואה לצואה מקובלת כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? גיק ללא עתיד יש לך אוייבים? זה תלוי איך מגדירים אויב מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? שגיליתי שמישהו שעובד עליי פלאפונית הוא מישהו מהבית ספר שלי
כמה חברים טובים יש לך? כמה וכמה יש חבר/ה? לא
כמה היו? שששש
התנשקת? מתי בפעם הראשונה? שקט
בית ספר: מקצוע אהוב: היסטוריה מקצוע שנוא: מתמטיקה ציןו אחרון שקיבלת: קיבלתי שתיים: של"ח [78] ומורשת [100], אז עדיף להתייחס למורשת
מבחן אחרון שהתכוננת אליו: היסטוריה ליד מי אתה יושב? בערבית ליד מישהי, בספורט זה משתנה [כן, אני יושב בספורט
], במורשת ליד מישהי, במדעים ליד מישהו, באנגלית ליד מישהי ובשאר השיעורים ליד מישהו מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? כל מיני שירי דיכאון איכותיים וציורים עם מי הכי כייף לך ללמוד? המורה לאנגלית
מגמה: מורה אהוב: אנגלית מרוה שנוא: פעם מתמטיקה, כיום מורשת והיסטוריה מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: כמעט ריב
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? את השחיתות בכנסת ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלן במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? מרצ הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא עולה לי בראש
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? צפיה חוזרת ביורוטריפ?
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אני מעריך שתל אביב בנים: תארו את החברה המושלמת: מה שאפרת אמרה
בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? אכן איפ ההכי נהנת? הולנד מרבה לטייל? תלוי איפה היית פעם בקרית שמונה? לא שזכור לי מה היית רוצה להיות בצבא? מ"כ
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? גנן אתה בן אדם מושפע חברתית? במידה מסויימת הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: ההליכה לבית ספר הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: לאכול תפוח אדמה צלוי ללא מלח
בן אדם אחרון שראית: אמא, נדמה לי שדיברת איתו פנים מול פנים: ידידה, נדמה לי ובטלפון/פלאפון: חבר עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? יש כמה
לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? את הקנאה התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:
הכי שונא:
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אולי לישון