D:::::::::::::

../images/Emo121.gifבדה?

שם:גמלטריה האיטריה גיל:15+ מיקום:חור כיתה:טיפולית מין:כל 5 דקות כמו ברווז מיוחם כללי:מצומצם מאכל אהוב:כל מה שאפשר לאכול מאכל שנוא:כל מה שאי אפשר לאכול תחביבים:נחמדים, ג'אגלינג, צילום... מה עשית היום?ישנתי וניגנתי מה עשית אתמול?ישנתי וישנתי בן אדם אחרון שהתקשר אליך:ג'ני
בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:השד חסמו לי שיחות אז מן הסתם אבא או בעז. מתי התעוררת היום: מאוחר הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:אותם
את כולם. איך היחיסים עם ההורים?טוב תודה, איך שלכם? אחים:יש איך החדר שלך נראה?ניפלא, בלאגן בלאגן כל היום בלגאן, מה קרה? חברה: אין
סתם נו כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? הוא פנוי... כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? פריקדלוח יש לך אוייבים?כע, כל החבר'ה משיכון עליה, מה זה השאלה הזאת מה אני ראש מאפיה רוסית? אני ולאדימיר מנדיפרופטרובסק
שתקו מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? הכל נעים, הכל
כמה חברים טובים יש לך?מליון יש חבר/ה?נופ
כמה היו?המספר שמור במערכת השמש התנשקת? |שורק| בית ספר:יש מקצוע אהוב: תירגול
רצות דאחקות מפה לשם. מקצוע שנוא:אין ציון אחרון שקיבלת: אנערף מבחן אחרון שהתכוננת אליו: השד זוכר ליד מי אתה יושב?ליד האקוואריום מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? רומה תעשה לי קווינטה
עם מי הכי כייף לך ללמוד?עם יואב עמיצור היצור שהוא חצי פלצור מגמה:מוזיקה
מורה אהוב: עמית/רומן/גיא/יואב מורה שנוא: מהיסודי
מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: שביקש ממני לשים לו מרק וחשבתי שהוא אחד שנה מתחתי שאני שונא ואמרתי: מה אני פראייר, שים לעצמך! הוא:לא ידעתי שאתה כזה אני *מסתכל וקולט שזה הוא* *בורח* אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? את הממשלה, כולה ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימין יש רק בלחם וגם אותו אוכלים במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? בחומים. זה זיקני עלה ירוק הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: כמעט נחנקתי בידי עינב ירוק וסורר
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? מומולדת של טובי איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו): מה זה משנה? העיקר בלי אבאמא. בנים: תארו את החברה המושלמת: - בנות: תארו את החבר המושלם: - היית פעם בחו"ל? לא איפ ההכי נהנת? בתחת של מוחמד מרבה לטייל?כע היית פעם בקרית שמונה?אולי מה היית רוצה להיות בצבא? ע"פ. עצלן פלוגתי מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?ברווז שעושה גע גע לעבר העתיד. אתה בן אדם מושפע חברתית? מה איפרת אמרה בשאלה הזאת? הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: מממ שגיליתי שלבלה פלאק יש עוד הרבה מאוד דיסקים. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: ג'ני בן אדם אחרון שראית:אבא/אמא שדיברת איתו פנים מול פנים:אמא ובטלפון/פלאפון:ג'ני עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? איפרת וחבריה. בעז וחבריו. לסיכום: לא צ'ה דבר שהיית רוצה לשנות בך? אשכים התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: שוויצר מניאק, אגואיסט הכי שונא: ברווזוני פלסטיק שמסרבים לטבוע מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לחכות לבוקר

חצילע

New member
בשוודיה D::::::::

אתה כה משעשע. "אין מצב לא נעים".D: כה טמבל.כך חמוד.לפעמים.כשבאלך. סתם נו,אתה חמוד.

../images/Emo121.gifמטומטמת. צריכה הסבר

מושפה מהחברה:מה איפרת רשמה? = רוצה לדעת מה רשמת כדי לרשום גם חתיכת אהבלה

אפרת P

New member
תה רוצה לשנות את האשכים שלך?../images/Emo112.gif

באמאשלי אתה כזה חולני...

טוב נו אז נענה... ../images/Emo199.gif

שם: הגר גיל: 15 מיקום: תל אביב כיתה: י מין: עדיין לא... סתם... נקבה כללי: כמו משפט כולל?
(שיעורי לשון משפיעים עלי) מאכל אהוב: במבה מאכל שנוא: עגבניה תחביבים: לקרוא, צופים, לשמוע מוזיקה וכלי וכולי מה עשית היום? למדתי מה עשית אתמול? ישנתי ואז למדתי בן אדם אחרון שהתקשר אליך: חברה שלי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אותה אחת מתי התעוררת היום: ברבע לשבע
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:אין ספציפי איך היחיסים עם ההורים? נארף... עזבו אחים: אתם לא רוצים לדעת איך החדר שלך נראה? נפלא כבר שבוע שלם אני מסדרת את המיטה בבקר (זה קשה) חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? על הפנים האם הוא עבר שינויים? כן איזה? מכזאתי שלאפאחד לא אכפת ממנה למישהי ששכחנו שקיימת כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? פריקית יש לך אוייבים? לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לא זוכרת כמה חברים טובים יש לך? אין יש חבר/ה? לא כמה היו? חסוי התנשקת? חסוי מתי בפעם הראשונה? חסוי בית ספר: מקצוע אהוב: מוסיקה, ערבית והיסטוריה (תקראו לי מטורפת אני אוהבת היסטוריה!) מקצוע שנוא: מתמטיקה ואנגלית ציןו אחרון שקיבלת: 88 בעבודה בספרות מבחן אחרון שהתכוננת אליו: אנגלית ליד מי אתה יושב? משתנה מקושקש לך משהו על השולחן? כן אם כן, מה? הרבה דברים עם מי הכי כייף לך ללמוד? נראה לי לבד, אם הבנתי את השאלה מגמה: מוסיקה וערבית מורה אהוב: אילאיל ושגית (מוסיקה וערבית) מרוה שנוא: עמליה (מתמטיקה) ונורית (כימיה) מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: שהמורה לכימיה לא האמינה לי ואז החתלתי לצעוק עליה אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? החוסר כבוד של אנשים כלפי מי שמדבר איתם ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלנית במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? מרצ הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: חסוי הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? שיעור חינוך האחרון איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אם לא תל אביב אז בגליל העליון בנים: תארו את החברה המושלמת: רק תעיזו
(יציאה לא ברורה) בנות: תארו את החבר המושלם: בלונדיני, גבוה, עיינים חומות, מצחיק, מוסיקאי, אוהב, חמוד וכו' היית פעם בחו"ל? כן איפ ההכי נהנת? הייתי רק בהולנד ובלגיה אם לא מחשיבים סיני מרבה לטייל? כן היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? אני פציפיסטית אבל אם אני אלך אז למודיעין מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? מוסיקאי\ היסטוריונית\ מורה לספרות אתה בן אדם מושפע חברתית? כולנו במקום מסוים הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: שהורידו במיקוד בהיסטוריה את החומר הכי קל הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: שקמתי בבוקר ונראיתי כמו חייזר כי יש לי שעורה בגודל החיים בעין בן אדם אחרון שראית: לא יודעת שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא שלי ובטלפון/פלאפון: לא'דעת עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? חסוי לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? שאני לא אתעצבן כל כך מהר התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: לא'דעת הכי שונא: שאני מתעצבנת מהר מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? ללמוד

לעלעלע../images/Emo198.gif

שם:עינב גיל:12 מיקום:שם כיתה:ו' מין:נקבה כללי: מאכל אהוב:פלאפל מאכל שנוא:בשר תחביבים:אין מה עשית היום?כלום מה עשית אתמול?כלום בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אמא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:אחותי מתי התעוררת היום:שבע וחצי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אפחד בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:בת דודה שלי איך היחיסים עם ההורים?בסדר אחים:גם איך החדר שלך נראה?מבולגן ומלא שטויות חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?הא? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? יש לך אוייבים?כן מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?לא היה כמה חברים טובים יש לך?כמה יש חבר/ה?לא כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בית ספר: מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:מדעים ציןו אחרון שקיבלת:100 מבחן אחרון שהתכוננת אליו:אווו מזמן.. לוזכרת ליד מי אתה יושב?ניבה מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?מלא חישובים בחשבון עם מי הכי כייף לך ללמוד?אפחד מגמה: מורה אהוב:איריס מרוה שנוא:עזיזה מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:מאכות אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?? ימני/שמאלי (פוליטיקה)?לא ולא במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?אפחד הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:נסיעה באמבולנס הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?בוני הכלב אנס את רותם.. XD איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)אילת בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל?כן איפ ההכי נהנת?ספרד מרבה לטייל?לא היית פעם בקרית שמונה?לא מה היית רוצה להיות בצבא?צנחנית מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?וטרינרית אתה בן אדם מושפע חברתית?לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:אחותי התיישבה לי על המחשב והתכתבה עם אנשים הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:אותו דבר בן אדם אחרון שראית:אמא שדיברת איתו פנים מול פנים:אמע ובטלפון/פלאפון:אמא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?אפחד לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?כלום התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:כלום הכי שונא:כלום מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?כלום

nutty boy

New member
../images/Emo9.gif

שם: אדם גבריאל פלמן. גיל: 14.7 מיקום: הוד-השרון כיתה: ט'. מין: זכר. כללי: מאכל אהוב: יש המון. מאכל שנוא: דגים. תחביבים: גיטרה, טלוויזיה ומחשב (המשולש הקדוש) מה עשית היום? המון דברים. מה עשית אתמול? המון דברים. בן אדם אחרון שהתקשר אליך: יעל ממשרדי נוע"ם. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אח שלי. מתי התעוררת היום: ב-6, אבל יצאתי המיטה ב-6:45. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אני לא אומר לכם. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: עוד פעם. איך היחיסים עם ההורים? די טובים. אחים: די טובים. איך החדר שלך נראה? זוועתי. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? אני ילד כאפות מסכן
. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? פריק. יש לך אוייבים? כן. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? מכות. כמה חברים טובים יש לך? 0.5 יש חבר/ה? רוצה. כמה היו?0 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא.
. בית ספר: מקצוע אהוב: אנגלית. מקצוע שנוא: מתמטיקה. ציון אחרון שקיבלת: 77 מבחן אחרון שהתכוננת אליו: ספרות. ליד מי אתה יושב? פריחה הכיתתית. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? הו, המון דברים. עם מי הכי כייף לך ללמוד? חברים? מגמה: אני רוצה מגמת מוזיקה, אבל אני רק ב-ט'. מורה אהוב: אריק. מרוה שנוא: לובה. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: יום הורים. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? איך היא בנויה. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? מרכז. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? מהפך. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: נפגעתי על ידי מכונית, פעם בכיתה ג'. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? לטרינינג שלי נפל השרוך, אז הן תמיד נופלות לי. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו): כפר-סבא. בנים: תארו את החברה המושלמת: נחמדה, חכמה, כוסית ויפה. בנות: תארו את החבר המושלם: אדם. (כן, ראיתי שכתוב בנות, אבל לא אכפת לי. היית פעם בחו"ל? כן. איפה ההכי נהנת? פלורידה. מרבה לטייל? אה. היית פעם בקרית שמונה? לא נראה לי. הראה לי שהכי צפונה שהייתי זה בצפת. מה היית רוצה להיות בצבא? בנח"ל. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? פסיכולוג. אתה בן אדם מושפע חברתית? נוטה שלא. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: עשו לי ווג'י. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: נפלו לי המכנסיים. בן אדם אחרון שראית: אח שלי. שדיברת איתו פנים מול פנים: אח שלי. ובטלפון/פלאפון: אח שלי. (התקשרתי אליו כדי לראות איפה הוא) עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? כמה בנות מהכיתה שלי. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? את המראה, והתנהגות. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אי יכולת לא להיות נחמד. הכי שונא: אי יכולת לא להיות נחמד. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? ביד?

y a e l4

New member
נמ נממ..קיי...

שם:יעל גיל:16 ושלושה חודשים תכף
מיקום:כוכב ארץ,יבשת אסיה,מדינת ישראל,איזור השפלה,גדרה,הבית שלי(שנחסוך ממכם את רחובו^^) ,למעלה,שמאלה,המחשב.הכיסא.שם
כיתה:י' מין:נקבה כללי: מאכל אהוב:תפוח אדמה... מאכל שנוא:חצילים:-! תחביבים:וואי שונאת את השאלה הזאת
מה עשית היום?הייתי בבצפר,התכוננתי למבחן בהסטוריה,והממ.זהו. מה עשית אתמול?לא זוכרת..... בן אדם אחרון שהתקשר אליך:דור.. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:הממ...אמא? מתי התעוררת היום:רבע לשבע הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:***מצונזר
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:שירה..אחותי איך היחיסים עם ההורים?בסיידר גמור אחים:כנל איך החדר שלך נראה?וואלה סבבה..סתם נו כל הבגדים על השולחן/ריצפה..הכלב על המיטה,היא מלאה ג'יפה שהוא מביא..והממ,ארון פתוח..נוו.לא יודעת..חח חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?מצאתם זמן לשאול
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?פריק^^ יש לך אוייבים?יאפ מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?עזבו כמה חברים טובים יש לך?3 יש חבר/ה?נופ כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בית ספר: מקצוע אהוב:תיאטרון מקצוע שנוא:הסטוריה ציןו אחרון שקיבלת:25,היום במתמטיקה
מבחן אחרון שהתכוננת אליו:היום,הסטוריה ליד מי אתה יושב?אלמוג מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?תרגיל חצי מחוק במתמטיקה עם מי הכי כייף לך ללמוד?אף אחד..אני לומדת לבד
מגמה:תיאטרון וביולוגיה מורה אהוב:ריקי..לשון והבעה ומחנכת מרוה שנוא:ענת בר
הסטוריה מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:עם המנהל לפני שבוע,צרחתי קללות עליו והוא היה מאחוריי
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?החינוך
ימני/שמאלי (פוליטיקה)?שמאלני במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?כמה "מגניב" זה להגיד עלה ירוק..אבל לא..עבודה/מרץ הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:לא יודעת..לא רוצה לחשוב על זה הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?הרבה,לא זוכרת..
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו):תל אביב[מקורי הא?
] בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:המממ...מושי..לא יודעת..אין דבר כזה..אני פרפקציוניסטית מידי,זה לא יגמר היית פעם בחו"ל?יאפ איפ ההכי נהנת?בצרפת מרבה לטייל?בארץ?נממ..לא כ"כ היית פעם בקרית שמונה?יאפ..חח,מאיפה זה בא?! מה היית רוצה להיות בצבא?אני יהיה טייסת!אתם תראו!אתם תשמעו על טייסת י'!!!! מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?טייסת! אתה בן אדם מושפע חברתית?נופ הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:עזבו
עצבנה אותי... הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:נממ..אתמול,ראיתי הבית של פיסטוק
בן אדם אחרון שראית:אבא..מאחוריי שדיברת איתו פנים מול פנים:אבא..מאחוריי ובטלפון/פלאפון:חברה של אימי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?חברים רחוקים
לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?כרגע,הכל. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:כלום הכי שונא:הכל מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?פיפי אני הייתי נורא יבשה,אני במצב רוח חרא
מצטערת אוהבת אתכם

../images/Emo121.gifיעל את עצבנית מדי. לא למדת

כלום
אמרתי לך, אם את רק צריכה משו תגידי
פה בשבילך, תמיד:] ויש לך את המספר אז בלי תירוצים

dirty boots

New member
נועם החציל ../images/Emo44.gif

שם: ינאי גיל: 14 מיקום: יהוד כיתה: ח' מין: זכר, מאז שבדקתי לאחרונה
כללי: מאכל אהוב: סושי צמחוני
מאכל שנוא: חציל
תחביבים: משחקי זיהוי עם יעל הפ33ית מה עשית היום? הלכתי למין קומזיץ כזה
מה עשית אתמול? הייתי בבית
בן אדם אחרון שהתקשר אליך: חבר שלי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: נדמה לי שחבר אחר מתי התעוררת היום: בשבע, ואז נרדמתי עד איזה שמונה
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: יש כמה
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: כנ"ל איך היחיסים עם ההורים? יציב אך קשה אחים: 1 איך החדר שלך נראה? נקי
חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? מצואה לצואה מקובלת כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? גיק ללא עתיד יש לך אוייבים? זה תלוי איך מגדירים אויב מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? שגיליתי שמישהו שעובד עליי פלאפונית הוא מישהו מהבית ספר שלי
כמה חברים טובים יש לך? כמה וכמה יש חבר/ה? לא
כמה היו? שששש
התנשקת? מתי בפעם הראשונה? שקט
בית ספר: מקצוע אהוב: היסטוריה מקצוע שנוא: מתמטיקה ציןו אחרון שקיבלת: קיבלתי שתיים: של"ח [78] ומורשת [100], אז עדיף להתייחס למורשת
מבחן אחרון שהתכוננת אליו: היסטוריה ליד מי אתה יושב? בערבית ליד מישהי, בספורט זה משתנה [כן, אני יושב בספורט
], במורשת ליד מישהי, במדעים ליד מישהו, באנגלית ליד מישהי ובשאר השיעורים ליד מישהו מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? כל מיני שירי דיכאון איכותיים וציורים עם מי הכי כייף לך ללמוד? המורה לאנגלית
מגמה: מורה אהוב: אנגלית מרוה שנוא: פעם מתמטיקה, כיום מורשת והיסטוריה מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: כמעט ריב
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? את השחיתות בכנסת ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלן במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? מרצ הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא עולה לי בראש
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? צפיה חוזרת ביורוטריפ?
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אני מעריך שתל אביב בנים: תארו את החברה המושלמת: מה שאפרת אמרה
בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? אכן איפ ההכי נהנת? הולנד מרבה לטייל? תלוי איפה היית פעם בקרית שמונה? לא שזכור לי מה היית רוצה להיות בצבא? מ"כ
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? גנן אתה בן אדם מושפע חברתית? במידה מסויימת הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: ההליכה לבית ספר הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: לאכול תפוח אדמה צלוי ללא מלח
בן אדם אחרון שראית: אמא, נדמה לי שדיברת איתו פנים מול פנים: ידידה, נדמה לי ובטלפון/פלאפון: חבר עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? יש כמה
לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? את הקנאה התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:
הכי שונא:
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אולי לישון

חצילע

New member
מוזר ששמת ליד נועם החציל,

תמונה של טלווזיה שנראת כמו כדור פורח. אתה רומז למשהו? ינאי הגויבא.

ינאי יא תמים!../images/Emo194.gif

'טוב' העיקר הוא חורש על השיר הארוטי[לא גס מתאר את מצב רגע לפני שהוא נכנס
] של הדגנחש!
ינאי הוא אפס ניצחתי אותו בסוליטר יהולומים הזה חוחיןןןןןןןןןןןןן סתם נו יאני כפרעלייך יא דוגמן

למעלה