עכשיו אני!
שם: איתמר גיל: 16 וקצתקצת מיקום: פתח תקווה. אני לא מאמין וכו'. כיתה: י' מין: עד אחרי החתונה. כללי: מאכל אהוב: פיצההה ואני בטוח שאפחד לא שבר את השיא שלי. מאכל שנוא: עגבניות. געעעע... תחביבים: ממ. אני אוסף כל דבר שלא זז בערך... וזהו בערך. מה עשית היום? ישנתי. ונרשמתי לפורום הזה. וסידרתי חדר. מה עשית אתמול? ערב שוקולד לחניכים, מבחן בפיזיקה, הופעעהההההה של מוניקקהההה בן אדם אחרון שהתקשר אליך: גל. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: גל. מתי התעוררת היום: 1. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: גל. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: גל. איך היחיסים עם ההורים? מממ.. עולה ויורד. אחים: 2 אחים ואחות. איך החדר שלך נראה? זועה. מחר צובעים אותו

חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? פסדר. כע. אני אומר הרבה שטויות בזמן האחרון ואנשים חושבים שאני מנסה להצחיק והם במת צוחקים. אבל בעצם הם צוחקים עליי... כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?מממ... פריק. אבל קצתקצת. יש לך אוייבים? הווו כע. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? שנפלה עליי זקנה באוטובוס ולא הצליחה לקום, ונשארה עליי מספיק זמן?! כמה חברים טובים יש לך? 3. יש חבר/ה? לא כמה היו? 2. התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא. בית ספר: מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: היסטוריה ציןו אחרון שקיבלת: 97

מבחן אחרון שהתכוננת אליו: מתמטיקה. מתכונותתתת ליד מי אתה יושב? יואב מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? כן. שרטוטים בטריגו. עם מי הכי כייף לך ללמוד? לבד. מגמה: פיזיקה מורה אהוב: מורה מחליף אחד. שכל הזמן משחרר אותנו. מרוה שנוא: בלעעע גלברד! היסטוריה... מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: קיללתי מורה מול חברים שלי והוא עמד מאחוריי. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? דמוקרטיה. צריך לבטל אותה ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימני במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? או "איחוד לאומי מפד"ל" או ליברמן! הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: ממ.. עברתי מהמרפסת לחלון. איזה מטר וחצי מרחק, 4 קומות גובה. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? לוזוכר. היו כמה. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בצפון. באיזה יישוב. או בהתנחלות

. בנים: תארו את החברה המושלמת: הוו... בלונד, עיניים כחולות, נמוכה ממני בס"מ או שניים (אני לא ממש גבוה... בלשון המעטה), שקטה, לא טיפשה. ויש אחת כזו. בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? כע איפ ההכי נהנת? הייתי פעם אחת ולא לגמרי נהניתי... הולנד. מרבה לטייל? בארץ כע. היית פעם בקרית שמונה?כע.. מה הקשר? מה היית רוצה להיות בצבא? או טייס או חי"ר או מודיעין. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אסטרופיזיקאי...ששש... אתה בן אדם מושפע חברתית? לא. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: אבא כעס. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: כלום. יום משעמם. בן אדם אחרון שראית: משפחה וגל. שדיברת איתו פנים מול פנים: גל. ובטלפון/פלאפון: גל. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? גל. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? גובה ולהפסיק להגיד שטויות. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אני מסתדר הכי טוב לבד. הכי שונא: אני מסתדר הכי טוב לבד. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אמשיך לקרוא תשובות של אחרים...