D:::::::::::::

חצילע

New member
D:::::::::::::

נו. נחשו. לאאאאאאאאאאאאאא. טעיתם. [לא אכפת לי מה ניחשתם] שאלון!!!!!!!!11111111חיחיחיחיחחיחי!!!!!1 שם: גיל: מיקום: כיתה: מין: כללי: מאכל אהוב: מאכל שנוא: תחביבים: מה עשית היום? מה עשית אתמול? בן אדם אחרון שהתקשר אליך: בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: מתי התעוררת היום: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: איך היחיסים עם ההורים? אחים: איך החדר שלך נראה? חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? יש לך אוייבים? מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? כמה חברים טובים יש לך? יש חבר/ה? כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בית ספר: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציןו אחרון שקיבלת: מבחן אחרון שהתכוננת אליו: ליד מי אתה יושב? מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? עם מי הכי כייף לך ללמוד? מגמה: מורה אהוב: מרוה שנוא: מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל? היית פעם בקרית שמונה? מה היית רוצה להיות בצבא? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אתה בן אדם מושפע חברתית? הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בן אדם אחרון שראית: שדיברת איתו פנים מול פנים: ובטלפון/פלאפון: עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: הכי שונא: מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?

אפרת P

New member
חוחוחוחו../images/Emo112.gif

שם: איפרת גיל: 14 מיקום: זכרון כיתה: ח' מין: כל חמש דקות כמו שעון
כללי: ראסמי מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: דגים
תחביבים: נסיעה על אוזן המן במורד המעלה מה עשית היום? הלכתי לבקר את בצקי השמן ואת סבתא. מה עשית אתמול? בערב?
בן אדם אחרון שהתקשר אליך: קוק הקולה. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: קוק הקולה. מתי התעוררת היום: 10:39 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הממ. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: גלעד איך היחיסים עם ההורים? מזעזעים עד שמנים. אחים: אחות אח ופרה. איך החדר שלך נראה? יפה
המון בלאגן, סולם, מיטה ולמעלה. חברה: מה איתה? כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? מצב זוועתי. הוא עבר שינו מדוחה למקולקל. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? פקאצה. יש לך אוייבים? בטח. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? הוא יודע.. כמה חברים טובים יש לך? הרבה מאוד... יש חבר/ה? לא כמה היו? אפס
התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כן, ראשונה? פיייי מזמן בית ספר: אנחנו קהשתתתתתתתת בכל הצבעיםםם מקצוע אהוב: מוזיקה כאילו דה
מקצוע שנוא: אין. ציןו אחרון שקיבלת: לא קיבלתי ציון כבר מה? שלוש שנים... מבחן אחרון שהתכוננת אליו: חחח ליד מי אתה יושב? ליד השולחן. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? על איזה מהם? עם מי הכי כייף לך ללמוד? לאדעת מגמה: שו? מורה אהוב: עידן? מרוה שנוא: אין. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: לא נעימים למי? אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? הצקות סתם. ימני/שמאלני (פוליטיקה)? ימנית. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? באף אחד. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: החלומות המוזרים שלי |:
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? הממ. אני אשמור את זה לעצמי. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) יותר באיזור המרכז.. בנים: תארו את החברה המושלמת: אנורקסית עם ציצים בגודל של פיל בוגר, שיער שטני ועיניים ירוקות בורקות. בנות: תארו את החבר המושלם: שאני אוהב אותו. היית פעם בחו"ל? כן. איפ ההכי נהנת? באיטליה. מרבה לטייל? יאפ. היית פעם בקרית שמונה? יאפ. מה היית רוצה להיות בצבא? אנערף. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? בנאדם. אתה בן אדם מושפע חברתית? בטח. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: אח שלי. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בצקת XD בן אדם אחרון שראית: אחות. שדיברת איתו פנים מול פנים: הממ שיחה רצינית? פייי נראלי זה היה גלעד ובטלפון/פלאפון: קוק הקולה. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם המון אנשים... לסיכום: אשכרה דבר שהיית רוצה לשנות בך: מה שאני רוצה אני משנה. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: לא משקרת. הכי שונא: לא יודעת. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? פיפי

חצילע

New member
מזעזעים עד שמנים חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך.

אפרת P

New member
ידוע..../images/Emo112.gif

היה לי על זה דיון מעמיק עם ההורים שלי ואח"כ עם כמה אנשים שהיו איתי ביסודי..

לון לון שאלון

שם:זוהר גיל:14 מיקום:ב"ש כיתה:ט' מין:נקבתית כללי:קללי מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:קקי של כלבים מסורסים תחביבים:להתנדנד על כיסאות
מה עשית היום?ששששטטטוווייייוווותתתת מה עשית אתמול?ששששטטטטוווייייווותתתת בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אבא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:רעיה השמיינה
מתי התעוררת היום:10 וחצי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:מיכלי
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:מיכלי
איך היחיסים עם ההורים?אחלה בחלה אחים:קצת מכות וזה בקטנה איך החדר שלך נראה?מבולגן
חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?אחלהלה עבר קצת שינויים לא רציני כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?פריקולילה יש לך אוייבים?לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?האמממ אינני זוכרת כמה חברים טובים יש לך?3 יש חבר/ה?נוופ כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בית ספר:מקיף ב'(שם בדוי
) מקצוע אהוב:דיי לסבכני מקצוע שנוא:מתמתיקה ציןו אחרון שקיבלת:50 מבחן אחרון שהתכוננת אליו:בתנ"ך,כל ספר שופטים ליד מי אתה יושב?סתם חופרת
מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?טו מאצ' עם מי הכי כייף לך ללמוד?לא כיף לי מגמה:אין מורה אהוב:אין מרוה שנוא:סופגייייייי מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:אולי להפך אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?זנות ימני/שמאלי (פוליטיקה)?אין במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?לא הייתי בוחרת הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:לא חשוב :X הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?כשחברה נמלטת באה לשבת איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)ת"א
בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:שיער ארוך
עניים בהירות
אבל אפשר להתפשר היית פעם בחו"ל?אכן איפ ההכי נהנת?בדיסניייייייי מרבה לטייל?כן היית פעם בקרית שמונה?כן מה היית רוצה להיות בצבא?שמנה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?זונה
אתה בן אדם מושפע חברתית?לא נרראה לי הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:לא קרה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:ליאת בן אדם אחרון שראית:ליאת שדיברת איתו פנים מול פנים:ליאת ובטלפון/פלאפון:רעיי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?רעיי,צליל לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?גוף התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:לאדעת הכי שונא:צבועים חופרים מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?ל...ל...ל....

מיאו.

שם: רוני גיל: כמעט 16
כללי: מאכל אהוב: אין:X מאכל שנוא: כוסמת:-{ תחביבים: מחשב וחברים
מה עשית היום? למדתי:X מה עשית אתמול? מתכונת:S בן אדם אחרון שהתקשר אליך: לירון. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: לירון. מתי התעוררת היום: 12 ומשו. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: כולם
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: נו, יש המון:X איך היחיסים עם ההורים? בסדר. אחים: אחד ו-2 אחיות, חמודים כולם
איך החדר שלך נראה? מכוער:S חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? הוא בסדר גמור
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? יש כאלה שחושבים שאני פריקית או סתם מוזרה.. יש לך אוייבים? לא ממש.. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? אישי:X כמה חברים טובים יש לך? המון:X יש חבר/ה? לא;[ כמה היו? 2. התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כן. לפני כמעט שנה. בית ספר: אורט אבין מקצוע אהוב: לא יודעת.. מקצוע שנוא: תנ"ח' ציןו אחרון שקיבלת: לשון, נראלי.. 98
מבחן אחרון שהתכוננת אליו: מחשבים.. ליד מי אתה יושב? בכיתת אם- יאיר, מחשבים- דניאל, אנגלית- אשרת, מתמטיקה- סיון. [נראלי שזהו:X] מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? לא זוכרת.. עם מי הכי כייף לך ללמוד? יעל
מגמה: ביוטכנולוגיה, מחשבים מואץ ופסיכולוגיה:X מורה אהוב: יעלף-] מרוה שנוא: מיח'ל:S מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: לא זוכרת.. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? לא יודעת.. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלנית. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? מרצ. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא בטוחה. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? לא הרבה.. הייתי בבית רוב הזמן. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ת"א. בנים: תארו את החברה המושלמת:- בנות: תארו את החבר המושלם: אין דבר כזה. מישו שאני אוהב ויאהב אותי. היית פעם בחו"ל? לא:X איפ ההכי נהנת?- מרבה לטייל? לא. היית פעם בקרית שמונה? כע. מה היית רוצה להיות בצבא? לא רוצה. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? ביואינפורמטית/ חוקרת מוח. אתה בן אדם מושפע חברתית? לא ממש. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הייתי צריכה ללמוד למתכונת מחר:X הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: ליעד
בן אדם אחרון שראית: אמא. שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא. ובטלפון/פלאפון: לישרון. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? יש הרבה.. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? הכל. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: כלום. הכי שונא: הכל. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לאכול משו כדי לקחת כדור.

חצילע

New member
לא אומרים קוסמת?

בכל מקרה D::::::: זה כה מגעיל. אבל הכי טעים זה בורגול D:::

mishaled

New member
זה היה לשון

אני עדיין זוכר את הצרחות שלך אז...
סיון...
.. אה ונראלי רושמים את זה עם דאבל ו'...

הוו באלי ! ../images/Emo3.gif

שם:יעל גיל:16 (וקצת
) מיקום:גני תקווה אימפריה (
) כיתה:י' מין:בבקשה? כללי: מאכל אהוב:הפס הטעים הזה ב2 ש"ח חחח מאכל שנוא:ב-ש-ר תחביבים:לשגע את עידן
מה עשית היום?רבצתי בבית מה עשית אתמול?ישנתי אצל חברה בן אדם אחרון שהתקשר אליך:מאיה בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:סוזי מתי התעוררת היום:1 בצהריים הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: עידן
4 ימים בלי עידן נו
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: הפורום הכוסי הזה
(נ.ב ינאי פ33ה) איך היחיסים עם ההורים? עם המאמא משו משו
עם האבא לא משו משו חח אחים:
כמו שצריך איך החדר שלך נראה? הפוך חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? סבבה לגמרי
אממ לא כ"כ עבר שינויים.. אבל הכרתי יותר אם זאת השאלה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? קמצנית! חח אבל זאת לא החברה זה עידן שקיטלג אותי
יש לך אוייבים? כן מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? שדיברתי על מישהו.. והוא עמד לידי האמ האמ כמה חברים טובים יש לך? יש לי שתיים הכי טובות, ועידן השמנמן חח והשאר חברים אבל לא הכי טובים יש חבר/ה? לא ולא רוצה כמה היו? לא ספרתי, אבל היה מספר מכובד ומספיק לי בעע התנשקת? מתי בפעם הראשונה? אממ... כיתה ח'
בית ספר: מקצוע אהוב: סוצ' מקצוע שנוא: לשון ציןו אחרון שקיבלת: פיי לא זוכרת מבחן אחרון שהתכוננת אליו: לשון בלעט ליד מי אתה יושב? ענבל ^^ מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? חחח ניקינו שבוע שעבר נו חח עם מי הכי כייף לך ללמוד? שכחתי תשם שלה. ... מגמה: ערבית? חחחח (מסתבר שזאת 'מגמה' ולא סתם שיעור שמכריחים אותי לקחת השנה) מורה אהוב: חגית! (אבל היא כבר לא מלמדת) מרוה שנוא: נורית הבתזונהנהנהנהנ כוסאמאמאמאמש שלהההה!!! מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:
נו נורית הזאת.. ונדיה... אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? שיפסיקו לכעוס עלי כי אני לא מוכנה שיתייחסו אלי כאל איזה גבר ויפלו אותי בבצפר :-S (כוסאמא של המורה ללשון אני מעירה לה שתפסיק לכתוב לי כל הזמן בזכר והיא צרחה עלי שלא מעניינות אותה הדעות שלי) ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלית במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? עלה ירוק חח הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: קרו הרבה הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? חחחחח טיול שנתי איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ת"א בנים: תארו את החברה המושלמת: (עידן בטח מתאר את קובי חח) בנות: תארו את החבר המושלם: אוף נו לא יודעת היית פעם בחו"ל? לא איפ ההכי נהנת? לא!!! מרבה לטייל? לפעמים - כבר לא ממש היית פעם בקרית שמונה? לא מה היית רוצה להיות בצבא? הייתי רוצה להיות בצבא.. אבל לא מקבלים אותי.. אז שירות לאומי? חחח מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? 'גננת' חחח לא יודעת אתה בן אדם מושפע חברתית? לפעמים הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: מממ היה לי יום רגוע הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: מכות עם לאפי יא יא יא בן אדם אחרון שראית: אור שדיברת איתו פנים מול פנים: אור? ובטלפון/פלאפון: סוזי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עידן
אבל הוא לא אוהב אותי מספיק
לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? יש כמה וכמה
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אין הכי שונא: מממ... מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? פיפי

חחחחח../images/Emo6.gif עלה ירוק שליטע../images/Emo11.gif../images/Emo194.gif

חחחחחחחחחחחח ינאי הפ33ה חחחחחחחח
את לא יודעת הוא גם דוגמן לפוקס בייבי!!!!

אפרת P

New member
גם אני../images/Emo112.gif

דיברתי על מישהו פתאום הוא צץ
וגם אני עשיתי פיפי! יעל תעשי לי פיפי!!

למעלה