COSPLAY REALiTY

Serf SaN

New member
אבל לא הבנת את הפואנטה

את לא צריכה להכין תחפושת כזאת, כי את חיה אותה. XD סתםסתם~ XP [משעמם לי וסיימתי אוטנה, תהרגי אותי. ;-; ]

saarshemer

New member
הייי

יש אפשרות שאתה שולח לי את התמונה? אין לי יותר מדי תמונות של עצמי הרי אני זה שמצולם ולא מצלם

Serf SaN

New member
אתה יכול לשמור את התמונה ששמתי פה

רק תלחץ עליה והיא תוגדל. =]

akane

New member
יו~ ברוך הבא לפורום :]

לא הכי מובן מההודעה שלך, אבל כל השרשורים שכתבנו והגבנו פה לגבי התחרות הם בגדר המלצות, רעיונות ומחשבות לדרכי ביצוע. אף אחד בפורום הזה לא קובע בדיוק את תוכן ודרך התחרות. אז אתה עדיין יכול לרשום בפירוט את דעתך בנושא בשרשור שיועד לכך, בתקווה שהאנשים האחראיים בכל כנס שיהיה (בין אם זה כנסי אמאי/אנימה קון/אנימהוליק/אנימה פיסט) ידאגו ליישם את הרצונות של קוספליירים ישראלים לגבי התחרות. ורק המחשבה שלי לגבי להעלות אנשים שוב בסוף הארוע לבמה- לדעתי אין צורך להעלות שוב את מי ש"עולה ל20 הראשונים" או משהו כזה. בין כה וכה יש עשרות אם לא מאות משתתפים שלוקחים המון זמן בתחרות, ואז עוד זמן שהזוכים לוקחים בלעלות לבמה (וזה כבר לא רק 3 מקומות ראשונים עמומים). זה כבר נותן לך תחרות של לפחות שעתיים עד שלוש, ולא נראה לי שיש צורך להאריך אותה יותר. גם ככה הקהל והקוספליירים צופים מספיק זמן. ושיתוף הקהל בשפיטה לדעתי א. בלתי אפשרי לוגיסטית. ב. לא פיירי כלפי המשתתפים... בקהילה כ"כ קטנה ומצומצמת כמו שלנו פה בישראל, יש סיכוי גדול אם לא ענקי שהרוב יצביעו ע"פ היכרות אישית ולא ע"פ ביצוע. וכפי שציינו קודם היה באמת את פרס "חביב הקהל" שהשופטים העניקו לזוכה ע"פ ההתלהבות שהקהל הראה :)

Winged Serpent

New member
אתה צודק

האמת שמה שהיה בפורים היה קצת יותר מדי גדול אבל יש לזה סיבה, והיא שעד עכשיו הקהילה לא הייתה גדולה כל כך. אז השנה היא הגיעה ל"מאסה קריטית" וכשהעלו את כולם זה נמשך לנצח. זה הולך להשתנות, מהסיבה הפשוטה שפשוט כבר אי אפשר לתת במה לכולם כי יש יותר מדי. בכנס הקיץ (ובתקווה בכל הכנסים שאחריו) זה יהיה מאורגן אחרת כדי לתת לכולם הזדמנות הוגנת להישפט בצורה מסודרת. אני לא אכתוב על זה עכשיו כי יש הרבה מדי, פשוט רציתי לומר שיש למה לצפות. כאשר (אם, בתקווה, אמן) האתר של גאקקון יעלה הכל יוסבר שם בצורה מפורטת.

למעלה